- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.101
Selam kızlar,fitil işe yaradı,mertin ateşi düştü,gecede deliksiz uyudu,çok hafiften var şimdi ateşi..ama ben acildeydim yine bugün,her tarafım sopa yemiş gibi acıyor,idrar yollarım sızlıyor..doktor boğazın kötü durumda dedi,ağrısı yok halbuki..pzartesi ürolojiye ve kadın doğum doktoruna git mutlaka dedi,böyle enfeksiyonlar dahada arttırıyo romatzimayı,zor yürüyorum valla..amann alıştım bu hallerime napıyım,idare ediyorum işte..
Deniz çok yakışıklı maşallah..bende bazı hallerini merte benzetiyorum..
bizden bu kadar..
emelll sankii benim rahatsızlıgımı anlatıyonn gıı aynısı bende de var canım yaa bende pazartesi dr gideyimm tüm eklem yerlerim agırıyoo ayaga kalkamıyom bilee yaa yürümeye dermanımm bide nefes darlıgı varr sabahları uyanınca boğazım kuruu burnum tıkanık uyanıyomm yaa..ilişkiye giremiyom çünkü canım yanıyoo..
zaten ben doğumdan önce yara yaktırmıştım rahmimdee sanırım yinee yara varr bide onu göstereyim diyomm..
mide yanmam varr bulantıı off say sayyy bitmiyooo yaaa-tatlicadiarzu-
allahh bizlere sağlık versinkii kuzularımıza bakalım ya
günaydınlar.....
tunahan perşembe akşamından beri emeklemeye başladı:)ben çekiyom ouyuncağını o almak için emekliyor...sedacım Allahım yardımcınız olsun inşallah bu yeme probleminiz çözülür hicrancım sizinde...
duygucum ben de göremedim gelinlikli resmini görmek istiyom bendeee....
dün akşam annemlere geçtim annem bugün tunahana bakıyor kayınvalidem hemen bakabilecek mi ağlatmasın sakın diyor ya nasıl böyle konuşabiliyor kırmamak için bişi demedim ama bi dersem çok kötü olacak sonra olan bana oluyor düşünmekten kafayı yiyorum ay annem işten ayrılsa bu kadın vermez tunahanımı annem baksın diye de yaaa...cahillik mi cehalet mi nedir bu yaptığı anlamıyorum valla
çok tatlı oluyolar dimi yaaa sabahları uyandığı zaman yiyorum onu resmen...dün gece uyanmadı hiç sabah uyanınca altını değiştirdim felan tabii acıkmış göğüslerime doğru uzanıyo ıh ııhhh yapıyo aç da emzir beni dercesine işte bende buna bayılıyorum biliyolar yerini keretalar....
haa geldii
kızlar akşama kına gecesi var yarın düğün varrr..
bu arada adanadan kardeşimm geldii annemlerdeyimm.
ve kötü haber aldıkk amcam verem olmuş hastaneden yatıyomuşş ona üzüldükk babamda ne yapacagını sasırdı uyuduu
zaten rüya görmüştümm buna çıktıı
şu rüyalarımın çıkmasını hiç istemiyom yaaa
kızlar aksam barbunya pişirdim az alp berk e versem mı ya patates havuçda var içinde....
rahatsız olmasın minik kuşum bidee............
Selam kızlar,fitil işe yaradı,mertin ateşi düştü,gecede deliksiz uyudu,çok hafiften var şimdi ateşi..ama ben acildeydim yine bugün,her tarafım sopa yemiş gibi acıyor,idrar yollarım sızlıyor..doktor boğazın kötü durumda dedi,ağrısı yok halbuki..pzartesi ürolojiye ve kadın doğum doktoruna git mutlaka dedi,böyle enfeksiyonlar dahada arttırıyo romatzimayı,zor yürüyorum valla..amann alıştım bu hallerime napıyım,idare ediyorum işte..
Deniz çok yakışıklı maşallah..bende bazı hallerini merte benzetiyorum..
bizden bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?