- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.021
Aaa o zaman kesin olur benimki korse gibi kopçalı:)
Ama sen düğünde acayip zayıf duruyorsun Betül daha öncede demiştim galiba 50 lili kilolar gibi yani..
Ben 5 kilo daha zayıfım ama normal durdu demekki doğum çok şey alıp götürüyor esneklik olarak vücuttanbenneyaptımki
Gelınlık resımlerınde 57-58 kıloydum aslında.. tesekkur ederım.. ah o kıloya bı gelebılsem yıne.. ugrasıyorum ıste..
olsun spor yapınca zamanla hersey gerı gelır yav ebru sallı ya baksana tas gıbı her sabah .. kaydirigubbakcemile3
yalnız ben sunu merak edıyorum dogum yapan yerlı yabancı manken yada unlulerın karınlarda bacaklarda hıc catlak yok ??
o nasıl oluyo yaa.. hanı catlaklara cozum yoktu ancak hafıfletılırdı.. onlar napıyo ya purussuz...
benım kalcamın yanlarda var Allahtan gorunmuyo ıc camasır kısmında kalıyo..
Aa pardon ya gelınlık kıloma 5 kg degıl 12 kg var... 5 kg olsaydı sımdı 64 olurdum :))
sen gelme ben gelıyorum aşaa.. :roflol:Şimdi 70 sin o zaman güzel olmuş az kalmış ben yaklaşıyorum zaten 70 e ortada bulusuruz artık:roflol:
Şimdi 63 kilomusun o zaman:1shok:Süper vermişin sende..Ama bellı orda 60 lı kılolar degıl yanı..Baya zayıfsın..
Valla Betül onları hiç hatırlamak bile istemıyorum en son tatile gittik ya beyaz ruslar vardı grup gelmısler bır kadınla yanyana şezlongta guneslendık kendımden utandım(Onun cocugu 1.5 yasında boyle bır fızık olamaz hatun taş..1.75 falan boy vucut 90 60 90 çatlak patlak selülit hiç birşey yok (Ben zaten manzara olarak kadını izledim sapık gıbı geneldedelikafaduldenBelkı kendimden bıraz utanırım dıye ama yok yani bugunde yıne goturdum yemekleri:a015:
cANIM BEN SANA YAZDIM MSNDE BEN DE BİŞEYE BOZULDUN KAPATTIN SANDIM.gül,canım,bu sıpa pcnın nerersıne bastıysa,msnimi bile bulamıyorum ekranın tipi kaydı,zaten msnde dondu,kusura bakma ne olur..en son yazdığınıda göremedim,öptüm seni..
amanın şimdiden allah kavuştursun asker yolu çooook bekledim tam 3 yıl.evet canım ya
çabucak geçer inşallah
biz ne yapsak eşimle birlikte yaparız
bensiz saçını kestirmeye bile gitmez
okulumuz da aynı
nerdeyse 7 - 24 birlikteyiz
hayatımıda çok kolaylaştırır saolsun çok yardımcı olur
çok fazla sevemediğim bir şehirde mustimsiz olmak senağlama
yokluğuna nasıl alışırım bilmem
Hemen yükledim koyuyorum yüzümü saymazsanız vücudum aynı sayılır:)))Yüzüm uykusuzluktan ve yorgunluktan göçmüş durumda
Tabir birde hiç makyaj yok-tatlicadiarzu-
http://.jpg[/IMG
Kuzumda görsün gelinlikle anasını dedim ama o sadece tülleriyle ilgilendi sonrada tuhaf tuhaf bana baktıkaydirigubbakcemile3
http://im.jpg[/IMG
benim de bi 5 kilo falan var ama 10 kilo versem süper olur.Aa pardon ya gelınlık kıloma 5 kg degıl 12 kg var... 5 kg olsaydı sımdı 64 olurdum :))
sen gelme ben gelıyorum aşaa.. :roflol:
Hesabı yanlıs yapmısım 63 kılo olsam dıyet mıyet yapmam valla ne ugrasıcam spor yaparım sadece.. :roflol:
valla ben de anlamıyorum... bırde purussuz oluyor ya tenlerı onu da anlamıyorum... :1closedeyes:
ya yemenın tadı ayrı ama yaaa yemeksız ı ıh olmaz.... ah sımdı olcaktı kfc yıcektım.. aslında bı telefon uzagımızda ama hayır daglar kadar uzak bana sımdı.. :roflol:
Ya sende çok iyisin Gül kaçsınki?63 falan değilmi işte bacım iyisin vallazemuszemuscANIM BEN SANA YAZDIM MSNDE BEN DE BİŞEYE BOZULDUN KAPATTIN SANDIM.
SONRA GENE GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM.
amanın şimdiden allah kavuştursun asker yolu çooook bekledim tam 3 yıl.
allah sabrını versin.
ayy süpersin Duygucum yaa,eşin de gördü demi?
nasıl hissettin insan aynı heyecanı gene yaşar heralde.Ben gelinliğimi hiç beğenmiyorum ondan çıkarıp da hiç giymedim düğünden sonra olsa da giymem heralde.:1no2:
benim de bi 5 kilo falan var ama 10 kilo versem süper olur.
Senin gelinlikli resimlerin çook hoştu bacııım...opuyorumnanaktan
Duygu o dediğin cinsler bişey yemeyip içmiyor merak etme çikolatanın tadını bilmiyordur sorsan
baklava desen o ne selülit kremimi derler,çekirdek kola desen ne işe yarıyor,göbeğe mi sürecez derlerdelikafadulden
amaaaannnn yemeden bu hayatın tadı çıkarmı kıııızzzzzzz....abarmamamk lazım işte ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?