Doğum yapmış olan anneler buraya....

mmh poğaça da cok guzelmıs... dun hamarattın demek epeyy :))
bu gazozlu poğaçanın lınkı vardır senın abonelıklerınde bana kopyalabılırmsın canım...

tesekkur ederım canım kılolarda kurtulunca deneyecegm kk dan aldıgım baska tarıflerde var :))

deryacım benım tarıflerım arasında bak mesaj sayısımın orada yemek tarıfı yazıyor ya ordan bakabılırsın canım..

ipoşun çiçekli pazenine turp sıkiim ben emii:)..bide dantelalı taytlarına:)..eşinle alakası yok..aynı hokka burun koca kara gözler ..güzel kızın afet olcak annesi boynuz kulağıı geçcek bak ben sana söylimm tedbirini al başını bağla tezden:))

gözdecim isilik olabilir..minnacık ve bisürü özellikle sırt üstü boyun kısmında oluyo ismetinde...götür en iyi yinede..dediğin gibi bu alerjen kuzuları bütünden ele almalı dr la...sayende bız drumuz bulduk valla:)cok tatlı bi dr....cok da ataturk hayranıyız:)ona güzel ata fotolarından bulursam götürücem:)

saol canım benim o senin güzel bakan gözlerin kalbin kaydirigubbakcemile3

jaded arkadasımız bızı sadece okuyor... uye oldugundan berı de tek mesaj yazmamıs ... mirmirmirmir1,5 senedır uye.. :uhm:
anam arkadasım ıkı kelıme yaz daha bu kadar zaman bızımlesın...
kaydirigubbakcemile3

valla gözde iyi uyandırdı:)...benımkı olabılır vallah bıllah:))..amayok ya benımkı benım gibi manyakmıkii yapsın boyle işler:)...........betülcüm demek nekadar ısındınkı cooff dıye ses cıkcak öylemii:)..aynen valla benımde bişi yapasım yok..esrartekkesine düşmüş gibi kafamda dumanlı bi yorgunluk,bedenimde yılların hamlığı...uyuseşek gibiyim..ağır bi misafirmi gelcek acaba:)

bigün kendimiyemek tarıflerınden bahsederken bulucaamı hiç sanmazdımm:)))....amabu havalarda benden sıze sipesiyall bi tarif...soğuk çorba:)veriimiii:)

uzun uzadıya anlatmaya hacet yok..bildiğiniz yoğurt çorbasını aşurelık bugdayla pişir içine az kekik ve taze nane kuyo sogutuyosunuz..annem yapmıştı..süper oluyoo vallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…