- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #28.241
uzun uzadıya anlatmaya hacet yok..bildiğiniz yoğurt çorbasını aşurelık bugdayla pişir içine az kekik ve taze nane kuyo sogutuyosunuz..annem yapmıştı..süper oluyoo vallah..
kızlar ya mama sandalyelerınde nasıl yıyr cocuklar memnunmusunuz..
Aslanı yatarak yedrmezsem yanı oturtarak yedrmeye calısınca saga sola donuyo bıseyler edıyo rahat yuedremıyor ınsan..
nasıl oluyo sızın ?
denizde mama sandalyesi olmayınca yemiyo kesinlikle biraz alıştırmayla ilgili herhalde
önündeki tepsisine 1-2 oyuncak koyuyorum , reklamlarıda açıyorum
bir de komik bir huyumuz var
1 kaşık yemek 1 emzik yapıyoruz mutlaka.
tepside emziği duruyor 1 kaşık veriyorum yutuyo emziğe uzanıp alıyo sonra ben ağzından çıkarıp tekrar tesiye koyuyorum sonra 1 kaşık daha çok komik oluyoruz :)
anaam kız 2 saat suruyodur o zaman bı tabak.. :))
bızde aksıne baya hızı yıyoruz.. hatta bır kasıgı verdıkten sonra dıgerı az gecıkse parmagını emmeye baslanıyo homurdanarak.. babasına cekmıs heralde ıkı dk yıyıp bıtırıyo bı tabagıı... :roflol:
bırde yemek arasında suyu sevıyor..
ayyyyyyyyyyyy tutmayın beni bu ipoş tam köfte yiyecemmmmmmmmmm.
kıs serap o elbiseyi biraz kısalt taytıda var altında emeklerken totosu görünsünnnndelikafadulden
bu fatmanın oğlanda nasıl değişti yaa hala hayretle bakmaktayım çok tatlı tam kapaklıkkk bebek maşşallahhh işyerinden arkadaşlarda gördü bayıldı herkess bunlaraaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ya Aslanın hıcbıseyı yoktu aksam ustu coştu ben anlamadım az once bı aglamaya basladı durdurabılısen..
katıla katıla aglıyo ne oturturuyo ne altını degıstırtıyo.. aglaması durdu ıkı saatte ıc cektı sankı bırı dovmus bı yerı acımıs... sakınledı sımdı ben anlamadım valla bısey..
kabız olmuş olabilirmi betülcüm? benimki birden bire kendi kendine ağlayınca anlıyorumki kakasını yapmakta zorlanıyor, yapamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?