Doğum yapmış olan anneler buraya....

aaa... telf dan mı dedı annen sımdı.. ucu mu gorunmuss.. yerım yaa... Şeniz
hadı hayırlı olsun ılk ıncınııız...

evet canım ,
deniz türk kahvesi delisi hergün bir parmak hakkı var :)
bugün gene annem içerken dellenmiş isterim die annemde parmağının ucuyla verirken eline gelmiş keskin keskin çok merak ediyorum.
bu arada ilk gören ben olamadım

ay gözdecmmm hadi gözünüz aydınnnn inciler gelmeye başlıyorrr ilki çıktıysa peşine hemen diğeri de geliyor alttakiler öyle olurmuş:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadı yaa... anam bu yasına gırmeden kahvenın yanına sıgara delısı de olmasın da ... :))
canım ne olacak kı aksam gıdınce goruceksın ıste.. yerım onun ıncısını..

ilk annen gördüyse annen hediye alacak o zaman denize:)tunahanı ilk ben gördüm hediye şapka almıştım hafta sonu kaybettik:canım ben de tesadüf görmüştüm tunahan da huysuzluk yapmadığı için hiç aklımıza gelmedi diş olayları aniden gördüm:)

canlarım bide bişey sorcam ,
denizin vicudunda hafif döküntüler vardı bikaç gündür isilik demiştim ama dişten olabilir sanırım çünkü diş vücutta döküntü yapabilirmiş .bizimkinin bir de cilt hassaslığı olduğu için.
ama şimdi annem başında bi sivilce çıkmış dedi çok düyük bişey değil ama ele geliyormuş ,dün hiç görmemiştim ,yıkarken de elime gelmemişti , önemli bişey değildir dimi acaba doktorunu arayıp sorsammı ...
bu çocuğun cilt problemleri beni öldürecek zaten hafta sonuna alerji uzmanından randevu aldım bakalım gideceğiz inşallah bişey çıkmaz .
ama bu sivilce için arayım mı doktoru sizinkilerin kafasında çıktı mı hiç ?

diş bulguru dıye bısey bılıyormusunuz.. ben annemdenn duydum.. telf da konusuyoduk ta dedım hala dısı yok yasında cıkacak heralde dıye.. o da burda cıkar ıste diş bulguru kaynatırız dedı.. :) az once de tv de gordum bı dıının fragmanında... yaptınız mı hıcbırınız ?

gözdecım onemlı bırsey oldugunu sanmıyorum ama sor ıstersen tlef dan ıcın rahat etsın...
sıcaktan olabılır.. dısle baglantısı olabılır belkı bılmem ama onemlı sanmıyorum..

diş buğdayını biliyorum ben
bana da yapılmış bebekken :) ilk diş çıktığında yapılır buğday kaynatılır arkadaşlar çağırılır
öbür dişleri kolay çıksın diye :)
annem de dedi hemen denize de yaparız diye :)

kızlar dun gezerken Aslana da sandalet aldık mothercare de baya ındırım vardı onda.. haberınızde olsun bu arada..
sımdı gıydırdım uzerıne basmak cok hosuna gıttı oturaklı ya.. bakıp bakıp duruyo :))

Son düzenleme:
yok betülcüm ben de duymuştum öyle bişiler ama yapmadık biz biz de yürüdüğü zaman ilk adım kurabiyesi mi ne yapıyolarr

ule aklımız fıkrımı boğaz demı bırsey olsunda tıkınalım ılle.. :roflol:
diş bugdaı ılk adım kurabeysi ilk konusma kebabı fılan :roflol:

hehe bızde yaparık bakalım ananesıne gıdınce cıkarsa :)

günaydın kızlar
bugün okula gitmedim ipoşun gece burnu tıkandı baya ağladı uyuyamadı
sanırım grip olacak bende yanında kaldım

aytoş balığı çok severim ama balıklarla ilgili pekde bilgim yok
somonu alırken internetten bakmıştım kötü bişi yazmıyodu
alıntı
prof. erken topuz: çocuklarımızı yağlı gıdalardan margarinden uzak tutalım. beyaz et yedirelim. istanbulun dip balıklarını bahsetmiyorum. mezgit kefal barbun gibi dip balıkları zehirlidir.
ama yüzey balıklarını mutlaka yedirelim. istavrit hamsi lüfer uskumru çinekop somon gibi balıkları yiyelim. özellikle somonu hiç çekinmeden her mevsim yiyebilirsiniz. okyanuslarda yakalanan bir balıktır.
omega 3 bakımından çok zengindir.

canım yağlı olmuyo
kızartmıyorum suda haşlıyorum. hafif oluyo
derisinide çıkarıyorum derisinin altındaki yağıda alıyorum.
güzel oluyo.

betülcüm güle güle kullansın aslan resmini mi koydun ben göremedim yemekteydim tekrar rica etseekkkkopuyorumnanaktanbi de ne kadara aldın normalde mothercare pahalı ama capitoldeki öylee

selam....biz eve döndük...iki günde yarımkılo almışımdır..anamın yemeklerı bıralar rakılar...yorulmuşum dınlenıceğime:)...deişiklik işte..biyere gidemıyoruz bişi yapamıyoruz bu bile bana iyi oluyo...

ayten dentinox jel aldım..çok huysuzlanırsa sürüyorum elimle..dişten olabılır kalkışları..benımkıde bu aralar sıkıntılı baya..alt iki çıkalı oldu baya heryeri kabarık ağzının...

sandalet,güneş korumalı bebek botu,sinekkovar bılezık sipariş ettim ebebekten...heycanla onların gelmesını beklıcem şinci......ismet emekledi emeklicek....barbun verdım nefret etti geçende..demek dip balığıymış oda bılmıyodum...en guzelı somon ozaman...serabın tarıfı gıbı yapmalı belkı severr.

pratık sandalyeye bağlamalı mama önlüğüyle masaya monte edılebılır taşınabılır mama sandalyesıde sıparış ettım..gerçi bizim salıncağımız aynızamanda mama sandalyesı ama masada oturmak onu cok mutlu edıyo......

cook sıcak..evler daha serin...uyus eşşek gibiyim..bu öğlene yapcak bişi bulamadım az tarhana katılmış mercımek çorbası yapıyorum bi buz kalıplık kemık suyu ilaveli....bu sabahta 8tahıllı ballı dan verdım..korkuyorum ama artık ben bu hazır kaşık mamalarından..ya ağır gelırse dıye..hem ballı ..gerçi balı falan işlemden geçırıyolarmış ama..işte ........

gözdecım kıme götüreceksın denızı....o sivilce bence
alerjıyle alakasız olabılır.....

emelcim geçmiş olsun...cool adam demek mert bey.....benımkıde bazı hallerı gayet cooldur ama takma annesii ..bence sen alınganlıkj yapıyosun bıraz:)buarada telim borçtan kapalı benım..internetım yokken baya telden bağlandım fatura coşmuş tabi...o hacamat olayını yapan dr muş..teli bugun elıme geçicek...

gözdecım kıme götüreceksın denızı....o sivilce bence
alerjıyle alakasız olabılır.....

...

canım reha beye gitcez ,
sivilce için değil , kolunda küçük bi egzaması var 2 aydır geçmedi tam geçecek gibi oluyo hoop tekrar başlıyor ,kortizonlu kremler bu işin tedavisi onları da uzun süre kullanamıyosun işte .ayrıca bir de alerjik bronşitimiz varya allaha şükür şuanda çok iyi hiç öksürüğü falan kalmadı ama bi göstermekte yarar var alerjik bünyeli çocuklarda bunlar bütün olarak ele alınıyo çünkü.. bakalım gidelim ne dicek ... sivilce büyük ihtimal çok terlediği için falan çıkmıştır yada sinek falan ısırmıştır diyorum bence de alerjiden değildir akşam ben bi göreyim olmadı arıycam doktorunu ,şuanda sırtı gögsü yüzünde hafif hafif kırmızılıklar var zaten isilik gibi hiç böyle olmamıştı . ya yediği bişey dokundu ya dişten yada isilik gerçekten hergünde yıkanıyor ama bakalım inşallah bişey çıkmaz

betülcüm güle güle kullansın aslan resmini mi koydun ben göremedim yemekteydim tekrar rica etseekkkkopuyorumnanaktanbi de ne kadara aldın normalde mothercare pahalı ama capitoldeki öylee

Yok canım resım koymadım :) cevahır dekı mother care dan aldık.. normal fıyatı 40 tl 15 e dusmus .. rengı modelıde guzeldı aldım.. ılk sandaletı.. amasya da gıyer en cok dedım :))

SELAMMMMzemuszemus

Sellaam kız nerelerdesın sen kacak.. selam verıp kacmısın.. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…