- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.941
ben bu egenin ağzını elini her biyerini yiyim emiiii ball ballll maşallahhhh...emiş gücü kuvvetli olsa gerek:):):)seni emmeyi bırakınca verdi kendini eline garibimmm...
aaa doğum gününüzmüü kız takvimine göre daha yarın görünüyorrr NİCE YILLARA CANIM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLIK SIHHAT HUZUR VE MUTLULUK DOLU ÖMÜR VERSİN PAŞAYAAAa.s.opuyorumnanaktan
yavrularrr güsel anneler ben birazdan kaçarrr hepinize iyi güsel bayramlar dilerimmmm daha nce bayramlar görürüz inşallahh bebelerimizle....hepinizi öpüyooommmmmm
Hasbro Playskool İlk Arabam | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
kızlar alp e bunu almak istiyorum geçmi oldu acaba alp koltuklardan tutunup kalkıyo ve yürüyo bunu alırsam belkı daha kolay yürür ve cesaretlenir.....
Umut canımm güzel arkadaşım önceki yazını okuyunca üzüldüm o güzel canını sıkma desemde bize herşey boş söylemesi kolay bütün arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum çık dolaş kendini oyalayacak şeyler bul,gerekirse psikaytra git,bende yakınımda bulsam gidecegim valla Cananınki pek uzak. İsmet paşada sende çok güzel çıkmışsınız güzel annem. Tekrar doğum gününüz kutlu bizde seni çok seviyoruz Umut teyze.. opuyorumnanaktangünaydın...serap,hicran,derya,canan..eksik olmayın cancanlar...canancım ben eridim azcık..yiyemedim bişi şu bikaç hafta..manik depresifmiyim neyim işte...beylikdüzü uzak..ama iyi doktor bulmakta zor..gidicem artık devam ederse.saol arkadaşım..kıvanç nasıl oldu..geçmişe bakamadım..artık tvyi yasakladım ismete..buyuzdeno uyumadıkça bişi yapamıyom..ama dogumgununde huysuzdu demiştin...boşver seninki tip bebek kıjım:)çok melekler..çok güzeller..hepsinin ayrı bi havası var..benimki behlül kılıklı ama biraz aptal sarışın modunda:)daha el sallamayı bile öğretemedim..mal oğlumdıyo babası bazen cok gülüyom:)tunişi görme:)öyle bi fırlamakii..sanki alay ediyo arkidiş:)müstehzi bi gülüşü var..ceylinin ne akıllı bıdık oldugu belli zaten görmeye gerek yok:)yani hepsi ayrı bi film:)
hepiciğinize iyi bayramlar bol şekerli günlerrrr fıstıklarrr hepinizi öpüyorummm zemuszemus
canımbenim...duyarlı hassas arkadaşım..ararsın sorarsın..sessiz ve derinden tavrınla huzur veren bir insansın aslıcım..egeye ben ozan diyorum ..onunda incelikli ılımlı bi insan olucağını hissediyorum..allah sağlık ve afiyet versin..herşey olucağına varıyor nıhayetınde..ölümden öte köy yoksa ,canı yormamak lazım..allah iyi kaderler yazsın..aydınlık bir yaşam nasip etsin..cümlemize.....sonuçta abada bir,yabada bir giyene..güzelde bir çirkinde bir sevene ..dememişlermi:)sahip olduklarımızla ne kadar mutlu olabildiğimiz sorun işte...amanın benim kafa uçtu bağladı yine ben yatam:)
Hasbro Playskool İlk Arabam | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
kızlar alp e bunu almak istiyorum geçmi oldu acaba alp koltuklardan tutunup kalkıyo ve yürüyo bunu alırsam belkı daha kolay yürür ve cesaretlenir.....
Umutcumm asıl sensin benim hassas duyarlı güzel kalpli,duygulu, içten arkadaşım. Amin canım güzel dileklerin için. Kafanın uçtugu falan yok canımcım hem yatma kızz iki lafın belini kırarız fenamı,senin herşeyine hayranım heleki şu güzel edebiyatına.Bu arada canan haklı gerçekten iyice zayıflamışsın şekercim formülünü banada söylesene. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?