Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben bu egenin ağzını elini her biyerini yiyim emiiii ball ballll maşallahhhh...emiş gücü kuvvetli olsa gerek:):):)seni emmeyi bırakınca verdi kendini eline garibimmm...

yok canım yarın ayten yarın yokmuş da bende yokum o yüsden şimdiden kutladı ...
sağol canım benim allah hepimizinkine uzun ve kaliteli bir hayat versin inşallahhh :)

yavrularrr güsel anneler ben birazdan kaçarrr hepinize iyi güsel bayramlar dilerimmmm daha nce bayramlar görürüz inşallahh bebelerimizle....hepinizi öpüyooommmmmm

denizomu ve alpişimi de siz öpün olur mu unutmayın ama ısırın benim içinn azıcıkta...gözdecim seni de görmek istiyom ben yaaa ayarlayalım bigünn

Umuttt İsmet tam Behlül kaydirigubbakcemile3yalnız valla senin şu tasvirlerin yok mu cuk oturuyo

Eski fotoğraflardaki oğlan çocukları gibi olmuş saçlarını kestirmeyin noooluuurrrr

Umut canımm güzel arkadaşım önceki yazını okuyunca üzüldüm o güzel canını sıkma desemde bize herşey boş söylemesi kolay bütün arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum çık dolaş kendini oyalayacak şeyler bul,gerekirse psikaytra git,bende yakınımda bulsam gidecegim valla Cananınki pek uzak. İsmet paşada sende çok güzel çıkmışsınız güzel annem. Tekrar doğum gününüz kutlu bizde seni çok seviyoruz Umut teyze.. opuyorumnanaktan
hepiciğinize iyi bayramlar bol şekerli günlerrrr fıstıklarrr hepinizi öpüyorummm zemuszemus

AYtencimm nazilliye gidiyormuşsun sanırım gerçi çogu arkadaşımız memlekette ailelerinin yanınaydı herkes gitmiş. Herkese iyi yolculuklar iyi bayyamlayyy.
Serapcım güle güle gidin güle güle gelin sizde canım.
Gözde sizede canım hayırlı yolculuklar. Bu arada resimde çok güzel çıkmış maşallah Denize.
Güll nerelerdesin güzelimm görünmüyorsun.
Ayten Egenin resimlerini silmişsin tabi ben göremedim yakışıklı delikanlıyı.
Duyguu nerelerdesin sende görünmüyorsun.
Yine gece gece kimseler yok sanırım birazdan hicranım gelir öpüyorum hepinizi iyi geceler. opuyorumnanaktan

:))peki şekerimm bende hiç istemıyorum kestirmeyi zaten..canımbenim... mormenekşene de şu beyaz elbisesinin farklı renk ve modellerinden almalı..tam menekşenin tarzı...küçük elizabet neolcakk:)şu ramazan geçsede bi görüşelim işallah..
çamgözlü pehlivanı göremedim ben yav...
hanımın çiflüüğüü başladı..az bakam yatam...vay be..sonbahar geldi şakamaka:)

canımbenim...duyarlı hassas arkadaşım..ararsın sorarsın..sessiz ve derinden tavrınla huzur veren bir insansın aslıcım..egeye ben ozan diyorum ..onunda incelikli ılımlı bi insan olucağını hissediyorum..allah sağlık ve afiyet versin..herşey olucağına varıyor nıhayetınde..ölümden öte köy yoksa ,canı yormamak lazım..allah iyi kaderler yazsın..aydınlık bir yaşam nasip etsin..cümlemize.....sonuçta abada bir,yabada bir giyene..güzelde bir çirkinde bir sevene ..dememişlermi:)sahip olduklarımızla ne kadar mutlu olabildiğimiz sorun işte...amanın benim kafa uçtu bağladı yine ben yatam:)

Umutcumm asıl sensin benim hassas duyarlı güzel kalpli,duygulu, içten arkadaşım. Amin canım güzel dileklerin için. Kafanın uçtugu falan yok canımcım hem yatma kızz iki lafın belini kırarız fenamı,senin herşeyine hayranım heleki şu güzel edebiyatına.Bu arada canan haklı gerçekten iyice zayıflamışsın şekercim formülünü banada söylesene. zemuszemus

off off damardan damardan muhabbetler edebiyat parçaları noluyor kızlar bayram esintilerimi eski bayramlar nostaljisimi yoksaaa

vay jaded vayyy sen gene burdasın heee yahuu insafın kurusun neden ses vermiyon sağırmısın dilsizmisin okuma yazman varki bakınıyon yazılanlara ama yabancılardan hoşlanmayık biz haberin ola ya kendini tanıt yabancı kadrosundan çık aramıza katıl yada hiç gelmeeeeeeeeeklava:klava:

Arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı bayramlar...
Ben annemlere gidiyorum bayrama.
Huzur,sağlık,mutluluk,eşlerinizle, yavrularınızla ve tüm sevdiklarinizle bir ömür birliktelik diliyorum Allah'tan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…