- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.901
günaydın...serap,hicran,derya,canan..eksik olmayın cancanlar...canancım ben eridim azcık..yiyemedim bişi şu bikaç hafta..manik depresifmiyim neyim işte...beylikdüzü uzak..ama iyi doktor bulmakta zor..gidicem artık devam ederse.saol arkadaşım..kıvanç nasıl oldu..geçmişe bakamadım..artık tvyi yasakladım ismete..buyuzdeno uyumadıkça bişi yapamıyom..ama dogumgununde huysuzdu demiştin...boşver seninki tip bebek kıjım:)çok melekler..çok güzeller..hepsinin ayrı bi havası var..benimki behlül kılıklı ama biraz aptal sarışın modunda:)daha el sallamayı bile öğretemedim..mal oğlumdıyo babası bazen cok gülüyom:)tunişi görme:)öyle bi fırlamakii..sanki alay ediyo arkidiş:)müstehzi bi gülüşü var..ceylinin ne akıllı bıdık oldugu belli zaten görmeye gerek yok:)yani hepsi ayrı bi film:)
gözzdeeee emziğinin ipi çok uzun tatlımmm onu kullanmayın allah korusun boynuna dolanır farketmezsiniz, emzik iplerine dikkat ettiysen kısacık
patikcim vallaa senin oğlanda yakıyoo büyümüşte pantül gömlek giyer olmuşşş kıyafetlerini bide içindekini yerim ben
bu derya cadısıda bana pas vermez oldu heeeeklava:
günaydınlarrrr...hicranmcım pastanız çok güsel olmuş amma marifetlisin heee bidahakine en marifetli seni seçicem benzemuszemusemelcim geçmiş olsun canım şimdiden mertin doğum gününü kutlayayım ben belki bakamam bayram tatilinde...umuttt biz de seni seviyoruz canım arkadaşımm Allah bizi bebelerimizle uzun uzun seneler mutlu etsin inşallahhh....çok tatlı olmuşsunuz ismetimin doğum günündeee tekrar kutlu olsunnn...öpüyorum canım arkadaşım
bişey olmaz anacım yaa
bitek sokakta takıyoruz zaten
kancalı olanları çıkartı atıyo çünkü bunları boynundan çıkarmayı beceremiyo henüz...
zaten evde hergün bi emzik krizi deniz nereye attı die maaile arıyoz .... herifçioğlu avent harici emmiyo bide , bi emzik 15 lira o kaybediyo ben alıyom :)
oyyy yavriiimmmm neye öle sölüyosun sen benim gözbebemsinnnnŞenizbak gene üç kişiyizzz
kıss papatya ne güzel pasta yapmışsın.allh mutluluğnunuzu bozmasın.ceyline güzel uzun bir ömür nasip eylesin..yaa herhalde en beceriksiz benim aranızda.ne güzel pastalar döktürmüşsünüz ya..sinir oldum size şimdi.))))
bu arda hicrancım resismlerde gzüel çıkmışsın .ancak seni face to face görenlerden biri olarak aslında fotolardan çok daha genç gösteriyorsun...sanki fotolarda daha büyüksün kızz..hem daha güzelsin.bunu da burdan arkadaşlara belirteyim..Şeniz..ceylin zati çok şebelek bişey.çok ta akıllı maşşlh.valla birara sırf ısırmaya gelecem..şu ramazan geçsin boş bir günümde abimlere geçiçem.seni de arayacam..orda parkta biryerde buluşuruk.dedikodu da yaparuk..))))):roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?