Doğum yapmış olan anneler buraya....

umut ve hicran cancanlar doğum günü resimleriniz çok güzel siz tasayı attınız sıra bizde

umut canım üzme kendini diyecem ama işte bazı şeyler insanın elinde olmuyo seni anlıyorum canım. ama önce ismet diyecem herşeyden önce onu düşün kederleri bi tarafa bırak olurmu tatlı arkadaşım. opuyorumnanaktan

FATMA ŞEVVAL ve EFENıN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN BıRAZ GEÇ OLDU AMA KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR MALUM BAYRAM TELAŞI FAZLA BAKAMIYORUM.

GÖZDE deniz hangisi dedim bir an ben saçlarının bu kadar uzadığını düşünmemiştim ama fena bişi olcek bu yaaa öpüver annesi benim yerime şöyle koklaya koklaya şapur şapur ohhh.

umut televizyonu yasakladım demişsin canım benimkine hep yasaktı ama içinden ne geliyorsa onu yapıyorlar. benim kart zampara oğlum dün annemgilde televizyona bakıyo şöyle biraz baktı gitti kumandayı aldı rasgele kanalları değiştirmeye başladı sonra da fashion tv de durdu kumandayı bıraktı onlara bakmaya başladı :kedi: şimdiden böyle yaparsa ben ne edecem bilmiyom zaten kardeşlerim bayan şarkıcılara bayılıyo diyolardı

Denızın de yarınkı doĞum gÜnÜ Şımdıden kutlu olsun bÜyÜsÜn koca adam olsun evlensın baba olsun sonra da dede olsun ama hep gÜlsÜn mutlu olsun

vay denizo ne yakışıklanmış.... adampaşası olmuş..zaten güzeldi ama hakketen çok farklılaşmış ifadesi..talihi suretindende güzel olsun işallah..cümlemizin..
vay utku abiye baksen hele:)benımkıde karıcı:)erkeklere hiç pas yok ama kadınlara gülücükler saçıyos:)..kızlardada tamtersi işte bu işler böyle doğa kanunu anacım:)eksik olma arkadaşım...
aytencan ege paşayıda ösledik..çamgözlü pehlivanımızıda bayramdan sonra bi güzel çekte görek hele:)güle güle gidin güle güle gelin işallah..

umutjumm naberrr ismetin fotolarini anca gordumm bal olmusss oolumuzz masallah ona canim beninm :) sen gelmiomusun buralara bakinmm ??? Bayramdan sonra bak mutlaka bekliorum cnim insallah dogurmadan once goruselimm

müjdecim canımbenim..gelicem valla sözüm söz..bayram bi çıksın hayırlısıyla..buarada hanzade hanıma alternatif hep aklımda sebla ismi var:)serra ile sebla uyumluda:)kızımız yok ya işte..kız ismi bulmak çok keyifli:)uzun kirpikli güzel demekmiş sebla...öpüyorum sizleri..

gözde varya denizo tam bir fırlama olacak gibi yaa şunun tipe bak yaaa....bende şimdiden denizonun doğum gününü kutluyorum nice güsel yaşlara inşallah...

ayten , seher , umut , derya sağolun canlarımmmm
walla öyle fena fırlama pezevenk :)
kızlar bende yarın düzceye gidiyorum eşimin ailesinin yanına şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun diyim , doğum günü gelcek olanlarlara da iyi yılllaaarrrr
biz de düzcede bi kutlama yapcaz yarın 26 sında da istanbulda , dönünce düzce fotolarını koyarım

gözzdeeee emziğinin ipi çok uzun tatlımmm onu kullanmayın allah korusun boynuna dolanır farketmezsiniz, emzik iplerine dikkat ettiysen kısacık

patikcim vallaa senin oğlanda yakıyoo büyümüşte pantül gömlek giyer olmuşşş kıyafetlerini bide içindekini yerim ben

bu derya cadısıda bana pas vermez oldu heeee klava:

bişey olmaz anacım yaa
bitek sokakta takıyoruz zaten
kancalı olanları çıkartı atıyo çünkü bunları boynundan çıkarmayı beceremiyo henüz...
zaten evde hergün bi emzik krizi deniz nereye attı die maaile arıyoz .... herifçioğlu avent harici emmiyo bide , bi emzik 15 lira o kaybediyo ben alıyom :)

mersi canım opuyorumnanaktan

merhaba kızlarr akşamdan beri yine belim ağrıyor akşam ceylinin altını değişirken belime gene bişii oldu sanki boşa geldi belim eğildikçe tutuluyorum bugün kendimi çok yorgun hissediyorum hep uyumak istiyorum yaww

:roflol::roflol::roflol::roflol: bizimkide parmağından başka bişey emmiyooo sinir ediyo beni dur resim koyayımm, inan ne emzikler aldım parmağınabenzetip emermi diyeee...senağlama

opuyorumnanaktan sağol canım benim o senin güzelliğin sende hamarat gacısın maşallah hiiiç tevazu gösterme bakiimma.s.

gel bacım gel laflaruk beklerim valla

Son düzenleme:
derya yok canım annemde değilim
bu gün capitole gelesım vardı senıde arıyacaktım ama ancak girebildim kk ye aslında hala geşesım var bayramın 1. gubu akşamı geçicem aneme arıycam senı müsait olursan görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…