Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bugün DENİZ PAŞA'NIN DOĞUM GÜNÜ İYİKİ DOĞDUN DENİZZ MUTLU YILLAR SANA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SAGLIKLI,MUTLU VE BAŞARI DOLU NİCE UZUN SENELER GEÇİR İNŞLLAH opuyorumnanaktan

Günaydııınn....
Ben iyiyim Aslıcım ayçayla depişip duruyoz işte...
Yarın bayram ohhh ne güzel ama benim kocam nöbetçi
hep güzel ve özel günlerde nöbet tutar kendisi

en de sabah kaynım gelip alacak kayın valideme geçeceğim.Orda oluruz gece de yatarız
napalım evde yalnız,yani benim için bayram pazartesi başlıyor 2. günden sonra devam artık.3. günü de Edirneye gidecez eşimin akarabalıra.ışte böyle sonra zaten ders zili çalar ben başlar hello,my name is Gül,what's your name...turkbayragi

anneler Kandiliniz mubarek olsun,Simdiden Bayraminiz kutlu olsun.

Teyzelri Sanbek ellerinizden opuyor.Kardeslere de bol bol seker toplasinlar diliyle.Bayraminiz kutlu olsun.

günaydın arkadaşlar
doğum günü fotograflarını koyup kaçacagımm
bu arada bugünn doğum günü olan bebişlerin doğumgünlerii kutlu olsunn nicee yıllara

slm kzılar..çankklaleye geçtik.kardeşimin yanındayım..fırsat buldukça girmeye çalışcam..ben de siizn bayramınızı kutluyorum...öpüyorum sizi ve beişlerinizi..mucuk.

Denizin dogum gunu kutlu olsun.Ne guzel tamda kandil gununde dogumgunu denk gelmis.Insalllah evdeki nese,ailegin gelecegi,anne baba hayiri olsun.

biz de bugün kayınvalidemlere gider kalırız . bayramın ikinci günü annemlere gideriz benim için de bayram ikinci gün başlar.kayınvalidemlerde tek gelin olduğum için ve yaşıtım kimse olmadığı için buhran bunalım oluyorum. yıllardır fiii tarihinden kalma kaynana ve büyük babane (eşimin babanesi) muhabbetleri dinliyor ve de çooooooooooooook sıkılıyorum.

lmaz: olurmu gelin oturup uzun uzun sikici muhabetleri dinleyecen,cokacimcoook bak cay,baklava koycancokacimcoook ac kalmasin garilarsırnaşık şey.Dimi guzel gelin.:jeyyar:

GÜNAYDIN KIZLARRR HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUZ KIZIM VE BEN SİZLERE KUCAK DOLUSU SEVGİLER GÖNDERİYORUZ.

opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan

Masallah canim nasil dayadiniz,kesin yorulmussunuz ama deger tabi.Ilk dogum gunu ilk ve tektir.herseye deger.Cok mutlu guzukuyorsunuz.Allah mutlulugunuzu kurusun.

GÜNAYDIN KIZLARRR HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUZ KIZIM VE BEN SİZLERE KUCAK DOLUSU SEVGİLER GÖNDERİYORUZ.

opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan

ay minik tatalisim minik etegi,corabini,ayakibisin yiesinler,Cok sagul teyzesinin kusuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…