- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.001
ya kızlar bizim bu puanlara ne olmuş..20 den yeniden başlatmışlar..)))..demkki deediler bunlar habire birbirlerine verip duruyorlar..silelim gitsin ))))
Kimsecikler kalmamış ama ben yinede sorayım yarın görenler cevap yazar artık:)Kızlar ben Egenin çamaşırlarında yavaş yavaş normal deterjan kullanmaya başladım çünkü artık yemek ve içecek lekelerini sabun tozu çıkarmıyor..Bir kaç arkadaşım 1 yaşından sonra geçmişler...Siz ne kullanıyorsunuz sabun tozuna devammı?Mesela şimdi bende sabun tozuyla çalıştırdım ama kesin yarın hepsi kirli çıkıcak
GÜNAYDIN HANIMLAR
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. doğum günü geçen bebeklere nice seneler. çarşamba günü kontrolüm vardı gittim bebek iyiymiş geldim. akşama kanamam oldu. 3 gün rapor verdiler progestan verdiler . cuma günüde ishal oldum acile gittik gece 3 tüp serum taktılar gece 2,30 çıktık geçmedi arefe günü 13,00 gibi tekrar gittik 2 tüpte o zaman taktılar. 17.00 de çıktık hastaneden geçti çok şükür ama şu son 1 hafta çok zor geçti bayramdan da pek bişey anlamadım açıkcası kızıma zoraki doğum günü yaptık kendi aramızda. umarım bayramınız şeker tadında geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?