Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya kızlar bizim bu puanlara ne olmuş..20 den yeniden başlatmışlar..)))..demkki deediler bunlar habire birbirlerine verip duruyorlar..silelim gitsin ))))

opuyorumnanaktanbu bayramın son günün de bebişlerimizle daha nice mutlu bayramlar geçirmeyi yüce allhımdan diliyorum..hepinizi öpüyorum.. nur yüzlü meleklerinizin de yanaklarından..allhım bahtlarını güzel eylesin.Şenizopuyorumnanaktan

ya kızlar bizim bu puanlara ne olmuş..20 den yeniden başlatmışlar..)))..demkki deediler bunlar habire birbirlerine verip duruyorlar..silelim gitsin ))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen öle demişlerdirrr boşver o puanları bizim gönüllerimizdeki puanlarımız önemli demi kızzzalkisalkisalkishihoyyytopuyorumnanaktan

bu arada kızlarr ben ceylinin cumartesi günkü doğum günü partisi için pastayı hazır almaktan vazgeçtimm 40 kişilik pastaya 180 tl dediler yaahuu bende kendim yapmaya karar verdim yinee bakalım bu defa ne çıkacak ortaya ama bu seferki hem büyük hem daha güzel olacak kesin yani inşallahhh :Saruboceq:elimden geleni yapıcam artıkkk:hulya:

iyi geceler kızlar bayramda pek uğrayan olmamış..Bayramında son günü geldi geçti işte...Biz çok hareketli bir bayram geçirdik valla 1.günü nişan dün sünnet düğünü bu arada büyükleri gezme bugünde bize gelenler oldu...Yarında Egenin 1.yaş kontrolü var doktora gidicez..Kan tahlili yapılcak kuzuma artık kan damlasını kestik bakalım inşallah kan değerleri iyi çıkar tekrar kullanmak zorunda kalmayız..Yarında zor bir gün olucak kan alırken umarım çok zorlanmayız yaa şimdiden stres bastı bana

Doğum günü olan kuzulara nice mutlu yaşlar dilerim..Allah sağlık sıhat mutluluk ve huzur dolu bir yaşam nasip etsin meleklerimize opuyorumnanaktan

Kimsecikler kalmamış ama ben yinede sorayım yarın görenler cevap yazar artık:)Kızlar ben Egenin çamaşırlarında yavaş yavaş normal deterjan kullanmaya başladım çünkü artık yemek ve içecek lekelerini sabun tozu çıkarmıyor..Bir kaç arkadaşım 1 yaşından sonra geçmişler...Siz ne kullanıyorsunuz sabun tozuna devammı?Mesela şimdi bende sabun tozuyla çalıştırdım ama kesin yarın hepsi kirli çıkıcak

Herkese günaydınlar;
Geçmiş bayramınz kutlu olsun. Hasta olan yavrularımız varsa Allah acil şifalar versin. Doğum günü olanlara da Allah huzur,mutluluk, sağlık versin yeni yaşlarında...
Bayağıdır giremedim. İşyerinde olmuyor. Evde de pek duramıyoz zaten. Bayram da hep koşturmaca gitti.Arife günü işteydim yarım gün, 1.gün kayınvalidemler, erkek tarafı akşama doğru da Cennete gittik. Yorgun bi şekilde o kadar çok ev gezdik kii....
Soğuktu da gittiğimiz yerler. Duru bi ara öksürür gibi oldu bile..
2. günü de akşama doğru tekrar eve... Heehh 3. günü bi dinleneyim dedim , o gün de bi misafirimiz geldi, apar topar hazırlanıp onları da ağırladık. Akşam üstü bi film izledik eşimle öyle de geç saatte uyumuşum. Bugün iş var, öyle sıkıcı geliyor ki....Ya ben dinlenmek istiyorum ya....Uyumak istiyorum doya doya...
Haftasonu annem gelecek o bakacak duruya. Yine eşimin istediği gibi oldu , bayramdan sonra geldin annnen diyodu, öylede oldu. Sinir oluyorum. Annesi 2 ay baktı böyllikle, şimdi 2 ay da annem bende kalır kaldık....
Bu arada duru parmağını çok kulaklarına götürüyor, dişi boğaza boğz da kulağa vuruyodur diyorlar... Bende bu haftasonu uyarsa bi kontrole götüreyim. İnşallah bişey çıkmaz. Kış da geliyor, inşallah fazla hastalanmadan kuzular atlatırız kışı da...
Bana da fizikten sonra hatada bir adet vurulacak, 3 tanelik kortizonlu, vitaminli iğne verdi. Sırtımdan kasların içine vuracakmış doktor. Nasıl olacak bilmiyorum ama hem sırtımdan hem de kortizonlu olması beni korkutuyor.
Aranızsa böyle bi iğne vurulan var mı? Doktor çok az doz da önemli bişey değil dedi ama..

herkesee günaydınn. bir bayramı daha geçirdik Allah'ım tekrarını göstersin saglıcakla kuzularımızla ailemizle.
Duygucum nişan fotolarını bekliyoruz güzelim.:)) Bende Ozan Ege'nin çamaşırlarında bazen bizim deterjandan kullanıyorum sabun tozu var evde bitsin bende artık almayı düşünmüyorum birde duyduguma göre sabun tozları makineleri bozuyormuş ama tabi ne kadar dogrudur bilemem ama ben yinede kullanmıştım. dedigin gibi artık lekeleri çıkmıyor.
Nuraycım canım benim çok geçmiş olsun güzelim inşllah problemsiz atlatır bu dönemi.
ÇAlışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar bende okula gidecegim bugün kurul toplantımız var kaç saat sürer hiç bilmiyorum kısa sürer diye ümit ediyorum.
Herkese güzel bir gün diliyorumm öpüyorummm.

Duygu bende deterjan meselesini yazacaktım yukarıda , atlamışım. Bende bi iki kere aldım dalinin sıvı deterjanından, baktım bizimkinde alerji falan yok. Kendi kullandığımız deterjanlarla dvam ettim. Ariel kullanıyorum zaten.
bide çocuklar için olan yumuşatıcıdan koyuyorum.
Bazen inatçı lekeler de kosla da kullanıyorum. Büyüdüler artık keratlar....

GÜNAYDIN HANIMLAR
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. doğum günü geçen bebeklere nice seneler. çarşamba günü kontrolüm vardı gittim bebek iyiymiş geldim. akşama kanamam oldu. 3 gün rapor verdiler progestan verdiler . cuma günüde ishal oldum acile gittik gece 3 tüp serum taktılar gece 2,30 çıktık geçmedi arefe günü 13,00 gibi tekrar gittik 2 tüpte o zaman taktılar. 17.00 de çıktık hastaneden geçti çok şükür ama şu son 1 hafta çok zor geçti bayramdan da pek bişey anlamadım açıkcası kızıma zoraki doğum günü yaptık kendi aramızda. umarım bayramınız şeker tadında geçmiştir.

size bikaç foto attırıveriyim kıslarrr
düzcedeki doğumgünü ve son fotolardan...

Eklentiler

• $DSCF3524.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSCF3523.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_2319.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_2322.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_2291.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 22
devamııı

Eklentiler

• $IMG_2296.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_2297.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_2298.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_2318.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 29

geçmiş olsun canım

duygu artık bende yavaştan normal deterjan kullanmaya başladım özellikle yemek lekesi olduğunda söylediğin gibi çıkmıyor sabun tozuyla,
ve sanırım sabun tozundan oldu benim makinam bozuldu geçen gün , elektronik kartını değiştirdiler.

canım çok geçmiş olsun...
gözde denizo çıldırmış pastayı görünceee tekrar iyiki doğduuu serseriii oğlannn bu yaa vallahi çok tatlıı maşallahh...
tunahan ı da dün annemlerin orda bahçeye saldım kedinin peşinde koşup koşup oynadı kuyruğundan yakalıyo kediyi hızlı yürüyünce de düşüveriyo tabii..çok komik bunlar çookkk

günaydınlar...
canımbenim çok geçmişler olsun..kanama neden olmuş acaba.üstüste gelmiş..allah korusun seni ve meleklerini...şimdi kanaman yok deilmi..ishal gııdadanmı oldu acaba?

ben deterjana geçemedim toz veya dalıne devam edıyorum..hiç tvye baktırmama kararımı bozdum..baktımbu sabah kuduruk kudurk dolanıyoz napimbi kahvaltı hazırlamaya fırsatım olmuyo koydum luli tvnın önüne..15 dkka felan baksın napim..bide yumurtanın beyazını vermeye başladınızmı kızlar..benimkini sinek ısırsa alerjı oluyo ama o bendede var..böcek sokmalarına alerjım var..tenımız çok hassas oldugundan cesaret edemıyorum..bazı lekelerıne sulandırılmış çamaşır suyu koyuyorum akabınde 2 gunluk program fazla yıkıyorum...kahvaltı işinede artık bi alternatif arıyorum..bızım her sabah karışımımız:azirmik,mısır unu,un tereyağında kavrulur.süt eklenerek pişirilir..az tazekaşar konur içinde eritilir..bu karışım bıgun pekmezlı bıgun ballı bıgun reçelli beyaz veya tazekaşarla deiştirerek bazende extra içine yumurta veya 7tahıllı karşımlarıda ekleyerek verıyorum..yumurtayı ikigün üstüste verdiğim oluyo..siz hergün verıyomusunuz..kan testi olmadan anlıyamıyomu bu drlar kansız olup olmadıgnı..henuz aşımızı olmadık kontrole gıtmedık bu hafta bakalım drumuz bıze nedicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…