• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kısslar

canım sıkılıyor şuanda sinirliyim kaç gündür okuyorum yazamıyorum
şu patronu gider ayak bozacam ama insanı aptal yerine koyması yok mu onun yüzünden kendime olan güvenimi kaybedicem off şu haziran bitse hayırlısıyla

Teşekkür ederim kızlar,yazılarınız için..
çok uykum var,mert erken kalkıyor artık, o uyuyuncada ben yatmıyorum işlerim oluyor,hiç halim yok ,haftaya büyük bir ihtimalle tatile gidiyoruz ,eşimin amcasının oğlu ve hanımıyla,onlarında bebekleri var..ben bu sene tatil falan istemiyorum,hem domuz gribi,hem romatizmalarım,hem mert küçük dediysemde,çok ısrar ettiler napıyım,eşim tatile ihtiyacım var benimde dedi,benim daha çok var aslında ama,hiç gözüm kesmiyor..çok temiz bi ev var didimde denizide sakin ve temiz oraya gideceğiz bakalım.sen kafanı takma hepimiz birlik olur yemek işinide hallederiz mertlede ilgileniriz dediler,e iyi bakalım..giyecek kıyafetim yok,bütün şortlarım,badilerim,elbiselerim,eteklerim hepsi küçük geliyor,alışverişe çıkmayı sevmiyorum çünkü beğenemiyorum,gezerken denk gelecek alıcam, :)komşumla zaten sürekli gezme halindeyiz beni öyle gören bu kız sağlam der,dün saatlerce dışardaydık ama yorgunluğunu ayaklarımdan saçlarıma kadar hissediyorum..mert uyudu sanırım,beşikteydi..bende hemen yatayım,sersem olucam uyuynca ama böylede dayanamıyorum..
nurayyy takma kafana artık bişeyleri yaa,daha çok sağlık sorunların olur Allah korusun..çalışıyorsun bide,kafan dinç gitmelisin işe..ben artık eskisi kadar takmıyorum neler oluyor hayatta,görüyorsun haberleri..sesini yükselttiğine değmez.bende eşimi takardım takacak olsam,o olaydan sonra pek iyiydi artık bittii cicim günleri,en ufak şeyde dır dır dır..benden çok uzatıyo..durucuğada çok geçmiş olsun..
dayanamıyorum ben yatayım..byee

Son düzenleme:
Sela kızlar;
işteyim yine kimse görmeden bakmaya çalışıyom. İşiyi gidiyo. Toparlamaya çalışıyom. Burası eski yerim kadar büyük değil. hatta excel bile pk kullanmıyorlar. dosya kağıdına tutulup gidiyo işte. Bende biraz düzenledim, tabii bunu yapan kız ve arkadaşları bu yüzden surat yapıyolar ... ama napalım ekmek parası için girdik. Baktğı plastik , dokuma, nakışın takibini götüremiyo. Plastiği bana verecekler zaten bende onu düzenledim uyuz oldu. Öyle gidiyoz işte.... Yakında anlarlar benimde nasıl biri olduğumu. Bi iş yernde yeni olmak ne zormuş uffff..

Bu arada canım çok sıkkın.senağlama KIzımı kayınvalidme brakıyorumbiliyosunuz. Dün aldık eve geliyoruz. Eşim arabada dedi ki, annem bugün yıkamış duruyu diye. Bana niye söylemdi dedim , ben söyleme , ananemvar şidi nuray bişey der falan dmiş.
Ayyy sanki ben laf söyleyen ,tersleyen bi adamım, deli oldm ya.Kayınvalidmdeyken de eşime yıkarız onu bu akşam falan dedim. Kimse bişeydemedi.
Çokcanım sıkıldı, ben bnun için bişey dememki , annem yıkamadan niye bana yıkayacam diye söylememiş ki, gelince niye söyletmednki , ben onun annesiyim. BENİ yanlış tanıttırıyosun dedm. Şimdi düşse falan ozaman annen hiç söylemeyecekdedim. Niye söyletmedinki dedim ,bağrındım deli oldum. Bide keşke söylemeseydm sana diyo bide...
Şunlara bak ya , hani eşim bayan olsa tamam diyeceğim, erkeklere bazn söylemz belki , görümcemin eşine söylemiyolardı. ama anne olan benim ya....
Sonra akşam gece 12 de bi uyandım çocuk yanıyo ateşlenmiş. 38.5 ateşi , eli ayağı yanıyo. Fitil attım, calpol içirdim. ıslak bez verdim. Zaten eşime de kızgn olduğumdan duru ile yatak odasında yattım. Eşim salonda geçerken de sinir oldum. Durunun ateşi var dedim. kalktı baktı , göğsünü ver ,fena olursa kaldır götürelim doktora dedi. Sinir oldumiyice ya. Noldu söylemediler de yani.. Bu çocuk banyo yapmış, annesi deseydi ya kızım banyo yptı kolla diye falan. BUgün kapılar falan açıksa cereyan falan çarptı belki çocuğu.
bide diyom acaba diş de yapar mı. Bembeyaz ama daha çıkmadı. annesi dün çok suyu aktı ağzının yakında çıkacak galiba dedi ama.
Sabah kayınvalidemebırakırken, anne akşam5e kadar uyumadık, ateşi 38.5 tu dedim.
dikkat edersin şurup falan orada dedim. Bide dün yıkamışsın hiç söylemedin dedim .Bidaha bana sor, söyle yıkarken dedim. Şerife söyleme o anlamaz dedim böyleşeyleri , sen ona bakma, bana söyle dedim.anlatmak istediğimi inşallah anlatmşımdır. Çok canım sıkıldı ya. Eşimi görmek bile istemiyorum. Bana merak etme haftaya annen gelecek zaten diyo SAnki ben , senin annen bakamıyo dedim ya...
Neden böyle kafaları basmıyo ya... allahım sen yardım et bana :Saruboceq:

ayyy nuray aynı muhabettlerrr bizde eşimle ters düştüğümüzde yani mesela ben annen şunu yedirmesin yağda balık yapıp vermesin dediğimdeee bana onlar tost makinasında ızgra yapıyolar dedi bende ne alak daha dün akşam egeyi almaya gittiğimde annennn egeye yağda kızarmış balık yediriyodu dedim o da bana annen daha ii bakar çağır anneni istersen dedi. bu adamlar hepppppppppppp aynıııııııııııııııııı idare eder sözler laflar edicezz artıkkkk alttan alıcaz arada sen canını sıkma bir tek senin başında değil bu tür olaylar.:teselli:

ayten arızayamı bağladın arkidiş:)) ..

betülcüm neolcek benım bu hayalperestliim bilemıyom valla:)..aahhahh...hayalımde bir ev adada denıze nazır evımde 3 hızmetçi hepsi ikrama hazır:))..

olmazdımı deryacımm:))alemcilik yakışmass artık zatenn...ama neysiz meysizde yaşanmazz :)

küçükderyaa hakketen iştahla bahsedıyosun vallaayaaa:)

ya kızlar ben iyice tuhaflaştım sonumu hiç iyi görmüyorum walla .
kafayı denizle bozdum yok kafasında sivilce çıktı hopp google a bebek kafasında sivilce yaz bak :)
bide karnında minicik bi morluk oldu (4-5 gündür de geçmedi ) denizin düşme falan yok herhalde diyoruz bi oyuncağının üzerine yattı ondan oldu ama ben manyak araştırır bebeklerde morluk ...
uff bide aptal aptal şeyler çıkıyo sonra takıyorum kafama çok fena oldum ben ama böyle yaşanmaz yani kafayı yer insan ,hiç böyle değildim ben yaa :(

SELAMLAR KIZLARR NASILSINIZ ıNŞALLAH HERKES ıYıDıR KEYıFLER DE YERıNDEDıR UMARIM BıZ ÇOK YOĞUNUZ BU ARA genelde evde değiliz hfta sonuda miafirim vardı böle geçiyor günler yaz geldi evde duramıyom yawww geçen yazın hıncını çıkarıyom sanırım =))

fazla vaktim yok komşum gelecek akşam yürüyüşüne gidicez bahçeye hemen soriim sorularımı olmasmııı =))

1- kızlar balık verenlere soruyom ne balığı veriyonuzzz
2- gece mama veriyormusunuz en son kaçta veriyorsunuz ne veriyorsunuz ceylin yatana kadar ne verirsem onu yiyor 10 gündür hemen hemen uykuda artık biberonu almıyor

ya kızlar ben iyice tuhaflaştım sonumu hiç iyi görmüyorum walla .
kafayı denizle bozdum yok kafasında sivilce çıktı hopp google a bebek kafasında sivilce yaz bak :)
bide karnında minicik bi morluk oldu (4-5 gündür de geçmedi ) denizin düşme falan yok herhalde diyoruz bi oyuncağının üzerine yattı ondan oldu ama ben manyak araştırır bebeklerde morluk ...
uff bide aptal aptal şeyler çıkıyo sonra takıyorum kafama çok fena oldum ben ama böyle yaşanmaz yani kafayı yer insan ,hiç böyle değildim ben yaa :(

bende aynıyım bacım bakarım mutlaka sorunumuz neyse önce netten bakarım sonra dr ararım yine içim rahat etmez ise size sorarım:roflol::roflol::utangac:

benım 5-6 vermem lazım ılk.. ama 10 gıtse süpper olurr...

inşallah verirsin bacım ben yırtınıyom vermek için şuan duraksama dönemindeyim aa yılmıyom yürüyüşe devam az öz yemeye çalışıyom 7 den sonra yemiyom bazen meyve veya çay içiyom ama arada kaçırıyom işin ucunu heleki hafta sonları mafoldumben

Back
X