pericim gittiğinde iki kesee görmeyesinnnn :dance:[/QU :::::::::::::::::::))))) bizim evin 3 km ötesinde cok büyük bi psikiyatri klinigi var tam kafadan olanlar icin simdiden oraya esimle basvurmayi düsünüyoruz yerimiz hazir olsun ne olur ne olmazzz valla böyle bas edemiyodum nilcim simdi napcam artik bilmiyorumm
pericim gittiğinde iki kesee görmeyesinnnn :dance:[/QU :::::::::::::::::::))))) bizim evin 3 km ötesinde cok büyük bi psikiyatri klinigi var tam kafadan olanlar icin simdiden oraya esimle basvurmayi düsünüyoruz yerimiz hazir olsun ne olur ne olmazzz valla böyle bas edemiyodum nilcim simdi napcam artik bilmiyorumm
))))oo tatlım sizin ordada işler hep böyle yürüyor herla çocukları yuvaya yazdır yeri hazır olsun , anne baba kliniğe yazdır yeri hazır olsun . doğum için sıraya girdinizmi peki bak şansa bırakma olur olur bide 2 kalp atışı bomba gibi haber olur bize ))))
ecem sen kesin müstakil al canım hele 4. de gelince bağırmak şart valla hatta etrafta hiç başka ev olmasın şaka bi yana senin adına çok mutluyum..valla ne yalan söyleyim ben de istiyorum 4.yü ama tek lütfen arkadaşlar dalga geçiyor..siz yaptımı üçer üçer yapıyorsunuz aman dikkat diye..
tria ben galiba bir süre çalışmaya ara vercem daha aralık a çok var ama şimdiki düşüncem bu benim ailem şehir dışında oturuyor onların düzenini daha fazla bozmak istemiyorum babam çok yalnız kaldı bu yaştan sonra çok üzülüyorum vallahi artık yalnız bakıcam sanırım tüyoları beklerim kendi bakanlardan..
özlemcim benim dr.um enver kurt idi şu an kadıköy şifada tavsiye ederim tüp bebek uzmanı doğumu medipolde yaptım ordan da çok memnun kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?