Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydin triacim :)))))))bizim burda türkler ne zaman érken emekli olmak isteseler kendilerine böyle klinik begeniyolarr sonra hastayiz diye numaradan buralarda tedavi olup islerini halletmeye calisiyolar bizimkisi de o hesaba döndü dördüncüde gelince kafayi yemek kesin artik hic olmazsa olur olmaz yerlere yollamasinlar diye hazirda dursun dedikk

valla kızlar bu aralar bende mirzacıktan yana sorun yaşıyorum birazcık kardeşlerini hiç rahat bırakmıyor ellerinde ne varsa benim benim diye alıyor . gerekiyorsa 2 arabayı birden sürüyor ,2 topu birden taşıyor yeterki onda kalsın . şu sıralar yeni eğlencesi özellikle kayraya yapıyor omuzlarından tutup kafa atıyor ))) ısırmasına parmagıyla burnumuzu gözümüzü çıkarmasına yeni alıştıydık bide bu çıktı . şiddetle seviyor napcam bilemedim valla .

)))ya ben sana herzaman diyom sıraya falan giriyonuz ama en azından garantiniz var bizde oda yok kafayı yemekle kalıyon işte . hayırlısıyla istiyosun dimi bebişi başka bi planınız yok

yok yok triacim bastan cok üzüldüm agladim ama sonra sakin kafayla düsününce onca sene cocugum olmuyo diye agliyoduk kari koca buda bize rabbimin hediyesi hic ummadigimiz zamanda geliverdi sagliklada dünyaya gelsin insallah baska bisey düsünmüyorumm

ya benim ece de öyle hic oglanlara rahat vermiyo ne kadar oyuncak varsa hepsini aliyo oglanlari dövüyo isiriyo bütün gün dilimde eceee yapma ,birak ,o kardes vurma,,yoruluyom artik dün alt komsum diyo en yaramaz kiz galiba bütün gün ece sesini duyuyoz rezil oluyom almanlara karsi ne cadi anne dicekler bana:)) zaten yüksek sesle bagirmaya bile korkuyoruz valla bi sikayet etseler iyi bakmiyo bunlar cocuga diye allahhhhh korusun gelip elinden aliyolar cok korkuyorum o yüzden

ay evet bide sizde o sorun var dimi bizimkiler burda vur bi şaplak anlasınlar dedikleri için rahatız )))) valla allah yardımcınız olsun canım sen oralarda danışmanlara sor danış gelip burda bize anlat bari en kolay yol bu olacak yoksa baş edemeyecez bunlarla galiba . bide şimdi yemek yemeyi tuvaleti öğretmek lazım napcaz bakalım gittikçe zormu olacak napcak hadi ben bi şekilde annemlere devretmiş oluyorum ama aklımda hep bu sefer onlarda kalıyor acaba naptılar diye . doğrular yanlışlar karışıyor .

:)))))) valla dogru dedin türkiyede saplak at yere att kimse bisey demez vatanim benim yaaaaa ama burasi iyyy zaten bizde mecburen büyük eve cikmak zorundayiz olmusken müstakil ev alalim dedim esime ama anacim onlarada insan bakmaya bile korkuyo dünya para iste esim bankayla konusucak yarisini krediyle halledersek bu evi saticam .müstakil ev olursa en azindan kizsam bagirsam arada acik oksasam kimse duymaz:) garanti olsun

ecem sen kesin müstakil al canım hele 4. de gelince bağırmak şart valla hatta etrafta hiç başka ev olmasın şaka bi yana senin adına çok mutluyum..valla ne yalan söyleyim ben de istiyorum 4.yü ama tek lütfen arkadaşlar dalga geçiyor..siz yaptımı üçer üçer yapıyorsunuz aman dikkat diye..

tria ben galiba bir süre çalışmaya ara vercem daha aralık a çok var ama şimdiki düşüncem bu benim ailem şehir dışında oturuyor onların düzenini daha fazla bozmak istemiyorum babam çok yalnız kaldı bu yaştan sonra çok üzülüyorum vallahi artık yalnız bakıcam sanırım tüyoları beklerim kendi bakanlardan..

doğru diyosun canım insanlarında düzeni bozuluyor benim kayınvalidemde haftaiçi bende kalıyor hafta sonu kendi evine gidiyor kayınpederim sağolsun sorun çıkartmıyor en azından şimdilik . bende öylelik çalışabiliyorum . kendin bakman için bence en iyisi kendi uyumaya alışmalı çocuklar anca o zaman düzene giriyor geriside geliyor zaten . ben ne zaman alıştırdım kendileri uyumaya anca o zaman nefes aldım çocukalrda çok rahat ettiler . zaten büyüdükçe kendileri oynuyorlar hafta sonu ben kendim bakıyorum bi kahvaltı yaptırıyorum sonra kendileri oynuyor uyku zamanına kadar sonmra atıyorum beşiklerine uyuyorlar . böyle akşama kadar gidiyor

ben de birini alıştırdım kendi uyumaya ama utku biraz zorlayacak beni..gece uykuları iyi olsunda gerisini yavaş yavaş hallederim sanırım biraz benim de yalnız kalmaya ihtiyacım var kocamla başbaşa sıkıştığım yerde gelirler yine güvencem var yani..

yoluna girer canım herşey bazen insan sıkılıyor valla doğru diyosun yalnız kalmak istiyor şöyle ailecek . sonuçta güvencende varsa maddi olarakda zorlanmazsanız en güzeli biraz dene bakalım

tesekkür ederim nehircim insallah sende biraz büyütünce dörtlersin .evet benim müstakil ev almam sart ama dedigim gibi pahali ya sabahtan beri internetten bakiyoruz 250000€ gibi ucuk fiyatlar burda yasamakta artik cok zorlasti allah yardicimiz olsun oturdugum evi satiliga cikarttik bakalim hayirlisi artik

özlemcim benim dr.um enver kurt idi şu an kadıköy şifada tavsiye ederim tüp bebek uzmanı doğumu medipolde yaptım ordan da çok memnun kaldım..

sağol canım bende dogumu medipolde yapıcam ama riskli gebelik grubuna girdiği için kontrollerimide iyi bir doktora yaptırmak istiyorum medipolde leyla hn a gidicem bakalım o ne yorum yapacak

kızlar günaydın bana bir akıl verin kahvaltıyı çok zor yiyor benimkiler siz saat kaçta ve ne veriyorsunuz acaba..

yahu benim çocuklara bi haller oldu sürekli ağlama halindeler kaşık mamalarını hiç bir zaman doyacak kadar yemiyorlar hemen arkasından biberon istiyorlar uykuları da iyice azaldı bi de tek bakacam diyorum kafayı yerim herhalde bana akıl verin nolur siz nasıl düzenliyorsunuz öğünleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…