Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

benimkilerde hic sorun yasamadilar muzda sadece portakal gibi asitli meyvelerden uzak duruyorum o kadar .

çok erken değilmi doktorunuzmu önerdi ? daha beter gazlanacaklar yaa

minik sedaya acil şifalar diliyorum

Son düzenleme:
nıl canı erken gıbı dr onerdı yesın dedı..........bakalım ama korkuyorum gazları dahada artarmı ya............ınş ıyı olur

ayy kızlarrr bende ikiz annesiyim ama üçüz olsa ne yapardım hiç bilemiyorum hem maddi hem manevi batardım sanırım ikizde bile zorlanıyorum çünkü ayda 250 lira mama masrafımız var bez hastane giyim kuşam hariç birde yalnızım yardımcımda yok ben ikizle böyleysem üçüz dördüzlere rabbim gani gani yardım etsin diyorummm

bebişlerinizi öpüyorummm

Ne güzel kızlar benimkilerde muz yediklerinde problem olmadı..
Fakat hergün verirsem kabız oluyorlar.. Sizinkilerdede oluyormu..

Geçmiş olsun İnşallah bir problem çıkmaz..

günaydın kızlar ..
hafta sonu temizlik yaparak geçirdim çok yorgunum bide bizim mızmızlar gecede durmadılar sabahta 6.5 kaltım haftaya iyi bi başlangıç olmadı . sanırım mirzanın gene dişi çıkıyor anca bu zamanlarda bu kadar mızmız oluyor . sizler nasılsınzı
yemeklerden bahsetmişsiniz . muz çilek portakalı hala ölçülü veriyorum . muz çok verince kabız yapıyor ve potasyum oranı çok yüksekmiş. portaklı 2 kereden fazla veremedim bile bizi mahvetti pişikleri azdırdı . çilek veriyorum şimdilerde alerjik diye az vermeye çalışıyorum bizimkiler hemen pişik moduna giriyorlar çünkü . şu sıralarda bizimkilerde . kendi yemek istiyr çatalına takınca köfteyi falan yiyorlar yoksa yemek istemiyorlar . yavaş yavaş geçmeye başlıycam kaşığa fala ama nasıl olacak bilmiyorum .
rezzan sen nasıl alıştırdın kendileri yemek yesin ben şu küçük masdalardan ve sandalyelerdden alsammı diyorum hem yemek için hem oynarlar diye bilemedim napsam .
muallimcim geçmiş olsun canım inşallah bi soru çıkmaz .

kızlar bide demin bi arkadaşım geldi arkadaşı varmış üçüz hamile doktoru birini alma konusunda çok ısrarlıymış bide 23. haftada sezeryanla alırız doğum yamış olursun başka türlü olmaz problem olur diyormuş ben hemen doktorunu değiştirsin öle şey olurmu dedim ama bizde 23. haftada doğum yapan yok dimi çok erken değilmi zorunlu olmadıkça

yahoda tria anneleri diye bi grup var biliyomusun bilmiyorum ama ordan bi arkadaşın ilk romanı çıktı hayat . 35 aşık olup evlenip tüp bebek yoluyla hamile kalmasıyla başlayan bi dönemeci anlatıyormuş buraya eklemek istedim ama ekleyemedim bi ara bana bunuda öğretin bari burdan nasıl eklerim resim falan . belki alıp okumak istersiniz .

yanlış anlamıştır arkadaşın yaa hangi doktor onu der canım anaaa eğer gerçekten öyleyseee doktorunu değiştirsinnn tabiki redüksiyon konusu tercihe ve kişinin durumuna bağlıdır ..

bu aradaa sana hafta başı kolaylıklar dilerim arkadaşım hem iş hem ev çocuklar işin tabiki bizden daha zor gibi duruyor :):):):): mujkksss

kubra bugunde gelmezse akşam arıyacağım onuuu...

valla bilmiyorumki nilcim bana öyle söyledi bende istiyorsaa ver telefonumu sormak istediğ şeylerde yardımcı olurum dedim artık kendi seçimi
yok tatlım sizden zor olurmu iş dediğin neki çocukların yanında siz çokdaha zordasınız .
kübrayı arabilirsen şimdi ara canım ya bizde öğrenelim nolmuş beya merak ettik

canım kübrayı aradım selamları var şükür bir sorun yokmuş ama interneti bozukmuş ...merak etmeyin

evet canım mama masasında alıştırdım ben ..sende al onlardan hem keyifle yiyolar,hem oyun oynuyolar . kendileri yemek yeyince çok zevk alıyolar mutlu oluyolar...

benden de günaydinnn ay pitosun iyi olduguna sevindim cok merak etmistimm tria nasilsin ben cok kötüyüm ya mide bulantisindan ölmek üzereyim esim 5 haftalik rapor aldi bakalim ne zaman gececek bu kabus persembe günü doktorum var gelir gelir yazarim gelismeleri öpüyorummm sizleri ben uzanmaya devam hazir esim evdeyken

ay canım ya sil baştan tekrar oldu ama çabuk düzelir inşallah en azından eşin yanındaymış sana bakması güzel tebrikler enişteye .inşallah güzel haberler duyarsın bende perşembe akşamı izne çıkmış olucam gitmeden iyi haberlerini alyım .sende bi güzel dinlen bakalım annecik )))

herkese merhaba biz ani bir kararla haftasonu ankaraya gittik bugün döndük..hem 10 dk.da hazırlanıp çıktık plan yapınca daha zor galiba çok zorlanmadık rahat bir yolculuk oldu hem bana ve anneme de değişiklik oldu..ama tabi insanın evi gibi yok gelip bi duş aldım bebişlerde yataklarını özlemişler..mutlu mutlu uyuyorlar..ben de rahatladım..şimdi dinlenicem biraz..öpüyorum sizi..

ben sana demedimmi 500 tl oluyor dahada fazla olduğu oluyor 3günde 450 tl gitti bir hasta oldu düşün...rabbim ikiz üçüzbabalarına sağlık huzur versin bolll para kazansınlarr

Ne güzel kızlar benimkilerde muz yediklerinde problem olmadı..
Fakat hergün verirsem kabız oluyorlar.. Sizinkilerdede oluyormu..

ben hergün büyük muzlardan veriyorum maşallahları var yaa kaka problemi yapmıyor
nettenden de araştırdım muz kabız yapmaz diyolar ama 500 cc su içiyolar benimkiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…