sanırım bizim bebekler muzu sindiriyor nede olsa mamayla büyüdü o sadece anne sütü alanlar için geçerli olabilirmi ben bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım....
açeyla bende kullanıyorum sanmıyorum hatta vanilya oldugundan daha çok seviyorlar... bende bebeklere vanilya surubunu almıştım bir ara mamalarına kattım :) sorun olmaz sanmıyorum ....
nasılsınız kızlar ..........ben ek gıdaya gectım sabah muhallebı verıyorum bı haf sonra yogurt bı haft sonra meyve sularuk verıcemm .....gazlarımız hala devam kabızlık hala var cıok zor ya ...........ıyı bakın kendınıe........bu arada eeg lerı cekıldı sedanın eeg sı bozuk dedı dr ...........daha konusamadım bakalım sıkıntı olmaz ınş opt sız
nasılsınız kızlar ..........ben ek gıdaya gectım sabah muhallebı verıyorum bı haf sonra yogurt bı haft sonra meyve sularuk verıcemm .....gazlarımız hala devam kabızlık hala var cıok zor ya ...........ıyı bakın kendınıe........bu arada eeg lerı cekıldı sedanın eeg sı bozuk dedı dr ...........daha konusamadım bakalım sıkıntı olmaz ınş opt sız
yanlış anlamıştır arkadaşın yaa hangi doktor onu der canım anaaa eğer gerçekten öyleyseee doktorunu değiştirsinnn tabiki redüksiyon konusu tercihe ve kişinin durumuna bağlıdır ..
bu aradaa sana hafta başı kolaylıklar dilerim arkadaşım hem iş hem ev çocuklar işin tabiki bizden daha zor gibi duruyor :):):):): mujkksss
kubra bugunde gelmezse akşam arıyacağım onuuu...
günaydın kızlar ..
hafta sonu temizlik yaparak geçirdim çok yorgunum bide bizim mızmızlar gecede durmadılar sabahta 6.5 kaltım haftaya iyi bi başlangıç olmadı . sanırım mirzanın gene dişi çıkıyor anca bu zamanlarda bu kadar mızmız oluyor . sizler nasılsınzı
yemeklerden bahsetmişsiniz . muz çilek portakalı hala ölçülü veriyorum . muz çok verince kabız yapıyor ve potasyum oranı çok yüksekmiş. portaklı 2 kereden fazla veremedim bile bizi mahvetti pişikleri azdırdı . çilek veriyorum şimdilerde alerjik diye az vermeye çalışıyorum bizimkiler hemen pişik moduna giriyorlar çünkü . şu sıralarda bizimkilerde . kendi yemek istiyr çatalına takınca köfteyi falan yiyorlar yoksa yemek istemiyorlar . yavaş yavaş geçmeye başlıycam kaşığa fala ama nasıl olacak bilmiyorum .
rezzan sen nasıl alıştırdın kendileri yemek yesin ben şu küçük masdalardan ve sandalyelerdden alsammı diyorum hem yemek için hem oynarlar diye bilemedim napsam .
muallimcim geçmiş olsun canım inşallah bi soru çıkmaz .
benden de günaydinnn ay pitosun iyi olduguna sevindim cok merak etmistimm tria nasilsin ben cok kötüyüm ya mide bulantisindan ölmek üzereyim esim 5 haftalik rapor aldi bakalim ne zaman gececek bu kabus persembe günü doktorum var gelir gelir yazarim gelismeleri öpüyorummm sizleri ben uzanmaya devam hazir esim evdeyken
ayy kızlarrr bende ikiz annesiyim ama üçüz olsa ne yapardım hiç bilemiyorum hem maddi hem manevi batardım sanırım ikizde bile zorlanıyorum çünkü ayda 250 lira mama masrafımız var bez hastane giyim kuşam hariç birde yalnızım yardımcımda yok ben ikizle böyleysem üçüz dördüzlere rabbim gani gani yardım etsin diyorummm
bebişlerinizi öpüyorummm
Ne güzel kızlar benimkilerde muz yediklerinde problem olmadı..
Fakat hergün verirsem kabız oluyorlar.. Sizinkilerdede oluyormu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?