Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nehircim haklısın canım zaten ev kalabalık bide yatılı niye geliyorlarki kafanın kaldırmaması normal sende bi kötülük yok yani .böyle durumları fırsata çevirsen yatıya kalacak insanlar muhtemelen yakın aileden onlara bırakıp biraz gezsen başka bi yerde yatıp uyusan ne bileyim kaçamak saatlerin olsa

bi de bişey sorcam gene abuk sabuk bişey ama ben bebişleri kendi ailem yani annem babam kardeşlerim dışınde herkesten kıskanıyorum..kimse alsın istemiyorum..e üç tane olunca biri illaki açıkta kalıyor..gelenler de a biz yedirelim biz içirelim pışpışlayalım..nasıl tüylerim diken diken oluyor anlatamam biraz da o yüzden ne gitmeyi ne gelmelerini istiyorum..bu normal değil biliyorum ama değişemiyorum da..annemler diyorki tek olsaymış bize de göstermeyecekmişsin iyiki üç tane olmuş ..hatta eşim bile böyle düşünüyor..ben de onyalıyorum ..sizde de varmı böyle birşey..

ya bide kızlar normalde ben çok sakin birazda sogukkanlı bi insanımdır ama çocuklar olduktan sonra onlarla ilgili herşeyde ağlamaya başlıyorum sadece onlar değil tv de birbirine sarılan bi anne çocuk görsem sevgiyle ona , askerlere , kardeşlere herşeye ağlar oldum sevinçten üzüntüden ayy ne güzel kardeşlere bak bizimkilerde böyle oacak diyorum hopp bi ağlama )) depresyondamıyım yoksam sizlerdede varmı

ben çok kıskanmıyorum canım ama hiçde yapmıyorum değil . çocuğun ihtiyaçları karşılanırken gayet normal oluyorum ama oyun zamanlarında benle oynarken birilerinin araya girmesine kızıyorum o zamanda başka bi odaya geçip etrafıma topluyorum

canımcım ben o hallerdeyken hep kendi kendime ne olursa olsun anneleri benim beni herkesden daha çok sevecekler diye teselli veriyorum heleki benim kucağımdan birilerine gitmeye çalıştıklarında o zaman sanki ben iyi hadi alında sevin der gibi bi havaya bürünmeye çalışıyorum )))

herkeze selammmm bugün bizim göz kontrolümüz vardi bu basit olaniymis temmuzda büyük kontrol olacaklarmis benim anlamdigim gecen sen büyük kontrol yapildi ve hersey cok iyi denildi diger kontroller basit olacak demislerdi simdi nerden cikti bu cok üzüldüm tekrar ayni acilari cekecekler üff ya .triacim tabikide herseyi paylasicam burda suan 5+4 günlük oldum haftaya persembe kalp atisini görebilmek icin doktora gidicem bakalim herseyin hayirlisi .ayy o misafir derdi benide öldürüyo valla allahim günah yazmasin bazen telefon caliyo acmiyorumm artik hic kimseye tahammülüm yok kayinvalidemi bile istemiyorum ya cay getir yemek koy benim kendime halim yok amannnn herkez otursun evinde ya bizim kalabaligimiz bize yetiyo zatenn kimsenin faydasida yok hizmet et dur bütün gün cocuklarin düzenide alt üst oluyo

tria seninle beraber hamile oldugumu duyan herkez kiz olacagini hissettiklerini söyledi o zaman tam tersi olur bir tane daha erkek gelirmi bizeeee:)))

selam tatlım çocuklar için yorucu tabi bu muayeneler ma bide iyi tarafından bak en azından kontrol altındalar bize burda kimse ne yapacağımızı söylemiyor bile başlarına bişey gelince bile çözümü zor buluyoruzki kaldıki kontrol )))
ee şimdi sana bi 2. cetveli nasıl yapcaz )) valla canım bo9l bol dua etde sağlıklı bi kız olsun yoksam yandınki ne yandın ))) 3 oğlan oyyy oyyyy

:::::::::::)ediyom valla saglikli hayirli evlet olsun en önemli o ama kizimda yanliz kalmasin benim kiz kardesimde burda yasiyo cok rahatiz istiyorum ki kizimda yasasin bu duyguyo

Kıslarrrr gene bennn

9. Haftadayım daha dogru dÜzgun doktora gıtmedım doktorum arda lembetı tavsıye ettı ama ancak 1,5 ay soorasına gun verdı. ıstanbulda doĞum yapanlarrr yardım edın kıme gıttınız her doktorada gıdılmezkı rısklı gebelık dıye
nerede dogum yaptınız?

periecem evet çok rahatım ama şimdide ergenlik sıkıntıları başladı dersleri ayrı sorun kaprisleri ayrı sorun.sbs sınavları var onlarda kafayı yiyo bende..

rezzan ne rahatsin sen simdi ne güzel valla sihirli degneyim olsaydi keske hopbacikk 10 yasinda yapardim benim canavarlariiii

geçmiş olsun canım.benimkiler kaç kere tepetaklak düştüler .filmler mr lar hatta biri havale geçirmişti belinden su bile almışlardı ama çok şükür bişi olmadı.allah koruyor onları merak etme .

merhaba kizlar 32 haftalik ucuz dogum yaptim gunes ipek nehir dunyaya geldi1460,1260,1650 gram dogdular eu an kuvezdeyiz zaman cikaclar hic kimse bisey demiyor cok karisik duygular icindeyim

hadi gözün aydın sende aramıza hoşgeldin.bebişlerde herhangi bir sağlık sorunu olmazsa 1 hafta sonra çıkarlar

Aynur nerede ...kübra nerede.... edika nerede.... ergüder nerede....nasibe reyhan nerede....papatya nerede... diğerleri nerede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…