kızlar merhaba pzt aşımız vardı utku zaten hastaydı iki gündür alev alev yanıyor yavrucaklar bugün biraz iyiler ..haftasonu ilk kez ev gezmesine gittik çok rahatlardı gerçi iki saat kaldık ama ben yine de kıyamet kopar sanıyordum..içim rahatladı biraz..
ya kızlar bu gelen giden işi ne zaman bitecek ..vallahi sıkıldım artık e insanlar iyiliğinden geliyorlar..bebişleri özliyorlar ama hep şehir dışından ve yatılı misafir..kafam kaldırmıyor artık..ben mi kötüyüm acaba ..üzülüyorum böyle düşündüğüm için ama çoookk yorgunumm
bi de bişey sorcam gene abuk sabuk bişey ama ben bebişleri kendi ailem yani annem babam kardeşlerim dışınde herkesten kıskanıyorum..kimse alsın istemiyorum..e üç tane olunca biri illaki açıkta kalıyor..gelenler de a biz yedirelim biz içirelim pışpışlayalım..nasıl tüylerim diken diken oluyor anlatamam biraz da o yüzden ne gitmeyi ne gelmelerini istiyorum..bu normal değil biliyorum ama değişemiyorum da..annemler diyorki tek olsaymış bize de göstermeyecekmişsin iyiki üç tane olmuş ..hatta eşim bile böyle düşünüyor..ben de onyalıyorum ..sizde de varmı böyle birşey..
herkeze selammmm bugün bizim göz kontrolümüz vardi bu basit olaniymis temmuzda büyük kontrol olacaklarmis benim anlamdigim gecen sen büyük kontrol yapildi ve hersey cok iyi denildi diger kontroller basit olacak demislerdi simdi nerden cikti bu cok üzüldüm tekrar ayni acilari cekecekler üff ya .triacim tabikide herseyi paylasicam burda suan 5+4 günlük oldum haftaya persembe kalp atisini görebilmek icin doktora gidicem bakalim herseyin hayirlisi .ayy o misafir derdi benide öldürüyo valla allahim günah yazmasin bazen telefon caliyo acmiyorumm artik hic kimseye tahammülüm yok kayinvalidemi bile istemiyorum ya cay getir yemek koy benim kendime halim yok amannnn herkez otursun evinde ya bizim kalabaligimiz bize yetiyo zatenn kimsenin faydasida yok hizmet et dur bütün gün cocuklarin düzenide alt üst oluyo
rezzan ne rahatsin sen simdi ne güzel valla sihirli degneyim olsaydi keske hopbacikk 10 yasinda yapardim benim canavarlariiii
cok sagol nilcim allaha sükür simdi geldi doktortan 24 saat gözetim altinda kalmasi gerekiyomus yatirmak istememis babasi hastanede evde yapilmasi gerekenleri yazmis doktoru onlara dikkat edicez simdilik korkulacak bisey yok insallah bisey de olmaz öldüm öldümm dirildi valla
merhaba kizlar 32 haftalik ucuz dogum yaptim gunes ipek nehir dunyaya geldi1460,1260,1650 gram dogdular eu an kuvezdeyiz zaman cikaclar hic kimse bisey demiyor cok karisik duygular icindeyim
tria canım işte ben o yuzden tek tek çıkarım diyorum ama her zamanda öyle yapamamkiii insanlarımız çok rahatsız edici gerçekten de şahsen ben gidemem uzaktan bakardım sadece.... bunlar gelirler özeline kadar girerler senin bile aklına gelmiyeceğin şeyleri sorarlar ve bazende dediğin gibi acıyarak yada ohaaa der gibi bakıyorlar ee napalım[/QUOT
valla öyle canım ama yapacak bişey yok ben herkese bunu kabul ettiricem burası küçük yer bide nasıl olsa alışacaklar zamanla . sonuçta biz 5 kişilik bi ailşeyiz herkesde bunu bilecek . hem asıl bize öyle bakanlar acınacak halde hiçbizaman asla bizim kadar şanslı olamayacaklar . üçüde bana sarılmak için koştuklarında kollarımı öyle açıyorumki içine dünyayı sığdırabilecek kadar ama sevgileride bırak o kolları yüreğimden bile taşıyor . bunu anlayabilseler zaten hemen gidip bida doğururlardı .
sabah sabah gözlerimi doldurdun :) inş bizede gelecek o günler gerçi bazen büyümesinler istiyorum yaa hep böyle bebiş kalsınlar anacığının dizinde olsunlarr :):):):)
kızlar merhaba pzt aşımız vardı utku zaten hastaydı iki gündür alev alev yanıyor yavrucaklar bugün biraz iyiler ..haftasonu ilk kez ev gezmesine gittik çok rahatlardı gerçi iki saat kaldık ama ben yine de kıyamet kopar sanıyordum..içim rahatladı biraz..
ya kızlar bu gelen giden işi ne zaman bitecek ..vallahi sıkıldım artık e insanlar iyiliğinden geliyorlar..bebişleri özliyorlar ama hep şehir dışından ve yatılı misafir..kafam kaldırmıyor artık..ben mi kötüyüm acaba ..üzülüyorum böyle düşündüğüm için ama çoookk yorgunumm
Nehircim seni o kadar çok iyi anlıyorumkiiii :))))))))))) hayır böyle arada kendime bende soruyorum yaa kötülük için gelmiyorlarkii iyilik için bende eşime söylüyorum toplu halde gelinmesin çok yoruluyorum zaten birde misafir gelince yorgunluk haricinde bebşlerde düzen kalmıyor bir garip oluyorlar benimkilerde kalabalık sevmiyorlar önceden çok misafirperverdim şimdi değilim
yatılı misafir gelmesi çok sinir bozucu ... birde gece geç saatlere kadar uyumazlarrrrr sende uyuyamassın haliyleee sonra onlar uyurlar sen sap gibi kalırsın artık bebişler uyanmak üzeredirler ve gün yine başlar kabuss gibii ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?