Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

:)))))))))))))))) darisi basiniza insallahhhhhhhhhhh ben yanliz kalmayayimm ayy valla hala rüyadayim sanki doktora gitmeye bile cesaretim yok ultrasonda görmeyince yok gibi hissediyorum yinede hakkimizda hayirlisi kafamçokkarıştı

günaydinnnn kimsecikler yok yineee ayy ben cok kötüyüm karnim belim cok agriyo cocuklar kucagimdan inmiyooooo midem de bulanmaya basladi tam rahatladim derken tekrar sil bastan offff offff gecen gün doktora gittim 5 haftalik dedi sadece keseyi gördü kalp atisi icin erkenmiss davetsizzz misafirim minicik dahaaa

periecem hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün inş. Ne kadar güzel inş. sorunsuz bir şekilde bebişini alırsın kucagına.. Senin üçüzler 2 yaşına mı girmiş olacaklar?Affına sığınarak birşey sormak istiyorum 1.hamileliğin tedavi sonucu mu oluşmuştu? O zaman 2. hamilelik gerçekten süprriiz olmustur:)
bende şu anda ikizlerime hamileyim 11 haftalık, şu anda dogumdan sonra korunmayı düşünmüyorum ama tabii bebeklerden sonra ne düşünürüm bilemiyorum:)) bu arada ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım..

cok sagol utkumm amin insallah sorunsuz gelir dünyaya.dogum tahmini 11 aralik gibi o zaman benim ücüzlerde 1 ay sonra 2 yas olacaklar .benim 8 defa tüp bebek denemem olmustu en sonunda melekelrim geldi dünyaya doktorum korunmana gerek yok sizin normal yolla imkansiz demisti alllsana imkansizzz oldu bence ücüncüyü istemiyosan korun derim sonra benim gibi olma:))))) gerci simdi seviniyorum dedigim gibi davetsizz misafirim o benimm sende sag salim kucagina alirsin insallah yavrularini saglikli uzun ömürlü olsunlar

kızlar yogun bi haftaya başladınız galiba benim yogunluğumda hafta sonu oluyor . dün bikaç akraba gelmişti çocukların kopardığı kıyameti anlatamam size halbuki etrafları hep kalabalık ama nasıl bir korku azra ve kayracık iki dizinmde elleri boynumda kucağımdan indiremedim sürekli ağladılar neden öyle yaptılar anlamadım ne zamanki evde biz tek kaldık baba anne çocuklar anca o zaman oynamaya başladılar tabi o arada ömrümden ömür gitti ilk defa bu kadar tepki verdiler şaşırdım . gecede mirzacık çoştu gene aramaıza aldım her dönüşünde kafa atıyor baktımki ya benim kafa yarılcak ya onunki bari dedim kalkıyım rahat yatsın babasıyla kalktım kanepeye yattım .darbelere dayanamadım yani hiçmi canı yanmıyor anlamadım ya gözünü bile açmıyor ama ben can acısına yer değiştirdim ya ))) sabah ta işe geldik gene giden bi hafta sonu .
ecemcim hadi bakalım sıra senin bebişi beraber takibe geldi tescilli teyzeleriyiz he her ultrasonu bizimle paylaş herşeyi merak ediyorum ben .
nilüfercim sevindim tatlım düzeldiğine bende beynen yorulmaya başlıyorum artık çünkü kafamı şu sıralar dikişe taktım )) valla fiyatları gördükçe dur ben bunları bi öğreneyimde bikaç şey dikiyim bari modundayım ilk adımı atıp arkadaşa elbise kalıbı çıkarttırdım onları yapmaya çalışıcam bakalım olacakmı . deneyleri paylaşırım sizinle

ay periecem şoke oldum canım.allahım ne büyük. inanırmısın bu sıralar kabusum resmen ve siteye girer girmez iki hamile haberi aldım. ne diyim canım. allah çekemeyeceğiömiz dert taşıyamayacağımız yük vermezmiş. ama çok zor bir durum allah yardımcın olsun

AMINNNNNN rabbim yardim etsin bana cok zor bi durum dedigin gibi tasiyamayacagimiz yük vermesin ben bu durumdan hic memnun kalmadim ama ne diyebilirimki büyük allah iste onca sene sonra oldu . diger hamile kim merak ettim::::::::)) bana teselli olsun onunda cocugu varmiydi acaba

pitossssssssss nerelerdesinn sen yoksun yine gülmeyi unuttum valla gel artik .nill triaa sizde fazla gözükmüyosunuz yaa (((((((( triacim benimkilerde öyle hic kimseyi istemiyolar ne biryere gidebiliyorum nede kimse gelebiliyo bize hic durmadan agliyolar herkez gidince ohhh bi rahatliyolarki sormaa ne olcak bunlarla halimiz bilmem artik

Merak ettim canım yap bişilerde giy çek resimi isteriz hee :))) bizde bir aralar göbüşlerimizin resimlerini eklemiştik :))

bebişko da hamile kalmış canım ikizleri var.. hemde spral kullanıyormuş. ama çok antibiyotik kulnamış ve yapısı bozukmuş bebeğin. o yüzden aldırmak zorunda kalmış. allahım herşeyuin hayırlısını versin..

herkese günaydınn
kübracık hala yok ortalarda herşey yolundadır inşallah bugün bi haber çıkar herlde
nilcim valla şimdi teyelli duruyor dikip resmini çekerim o göbeklerin olduğu resimleri biliyomda ben kendi göbeğimi koymaya korkuyom valla hamileyken niye herkes bana bakarki diyodum normal geliyodu dogumdan sonra şimdilerde bakıyorumda kendime o kadar çok kilo almışımki sanki uçacak balon gibi kimse kaçmasın diye koyamıyorum
ecemcim bizim minik yaramazlar napıyor ve kardeşleri minik minik prenses nasıl kalp atışlarını ne zaman hissedecektin senle beraber bekliyoruz bak .
dün çocuklarla gezmeye gittik gene çarşıya önüme gelen herkese açıklama yapmak zorunda kaldım . bide yorum yapmasalar ne iyi olur herkes bizden çok şey biliyor bazılarıda direk allah kolaylık versin modunda ama acıyarak ayyyy yazık valla çok zor napcaksın işte olmazlarmı . yaw sizene ben herkesten daha rahatım tebrik edin tamam . çıksan bi dert çıkmasan bi dert ama bi güvercin kovalayışları vardı çığlıklar içersinde görmeye değer .

tria canım işte ben o yuzden tek tek çıkarım diyorum ama her zamanda öyle yapamamkiii insanlarımız çok rahatsız edici gerçekten de şahsen ben gidemem uzaktan bakardım sadece.... bunlar gelirler özeline kadar girerler senin bile aklına gelmiyeceğin şeyleri sorarlar ve bazende dediğin gibi acıyarak yada ohaaa der gibi bakıyorlar ee napalım

kızlar merhaba pzt aşımız vardı utku zaten hastaydı iki gündür alev alev yanıyor yavrucaklar bugün biraz iyiler ..haftasonu ilk kez ev gezmesine gittik çok rahatlardı gerçi iki saat kaldık ama ben yine de kıyamet kopar sanıyordum..içim rahatladı biraz..

ya kızlar bu gelen giden işi ne zaman bitecek ..vallahi sıkıldım artık e insanlar iyiliğinden geliyorlar..bebişleri özliyorlar ama hep şehir dışından ve yatılı misafir..kafam kaldırmıyor artık..ben mi kötüyüm acaba ..üzülüyorum böyle düşündüğüm için ama çoookk yorgunumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…