aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şaka gibisinnn pericimm şaka :)) varya benim aklıma gelen senin başına gelmiş kaydirigubbakcemile3 ne desekkiii yaa Allah vermiş bir kere üçünü doğuran onu havada karada doğurursun bacım sen yerimseniben Allah yardımcın olsun
periecem hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün inş. Ne kadar güzel inş. sorunsuz bir şekilde bebişini alırsın kucagına.. Senin üçüzler 2 yaşına mı girmiş olacaklar?Affına sığınarak birşey sormak istiyorum 1.hamileliğin tedavi sonucu mu oluşmuştu? O zaman 2. hamilelik gerçekten süprriiz olmustur:)
bende şu anda ikizlerime hamileyim 11 haftalık, şu anda dogumdan sonra korunmayı düşünmüyorum ama tabii bebeklerden sonra ne düşünürüm bilemiyorum:)) bu arada ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım..
ay periecem şoke oldum canım.allahım ne büyük. inanırmısın bu sıralar kabusum resmen ve siteye girer girmez iki hamile haberi aldım. ne diyim canım. allah çekemeyeceğiömiz dert taşıyamayacağımız yük vermezmiş. ama çok zor bir durum allah yardımcın olsun
kızlar yogun bi haftaya başladınız galiba benim yogunluğumda hafta sonu oluyor . dün bikaç akraba gelmişti çocukların kopardığı kıyameti anlatamam size halbuki etrafları hep kalabalık ama nasıl bir korku azra ve kayracık iki dizinmde elleri boynumda kucağımdan indiremedim sürekli ağladılar neden öyle yaptılar anlamadım ne zamanki evde biz tek kaldık baba anne çocuklar anca o zaman oynamaya başladılar tabi o arada ömrümden ömür gitti ilk defa bu kadar tepki verdiler şaşırdım . gecede mirzacık çoştu gene aramaıza aldım her dönüşünde kafa atıyor baktımki ya benim kafa yarılcak ya onunki bari dedim kalkıyım rahat yatsın babasıyla kalktım kanepeye yattım .darbelere dayanamadım yani hiçmi canı yanmıyor anlamadım ya gözünü bile açmıyor ama ben can acısına yer değiştirdim ya ))) sabah ta işe geldik gene giden bi hafta sonu .
ecemcim hadi bakalım sıra senin bebişi beraber takibe geldi tescilli teyzeleriyiz he her ultrasonu bizimle paylaş herşeyi merak ediyorum ben .
nilüfercim sevindim tatlım düzeldiğine bende beynen yorulmaya başlıyorum artık çünkü kafamı şu sıralar dikişe taktım )) valla fiyatları gördükçe dur ben bunları bi öğreneyimde bikaç şey dikiyim bari modundayım ilk adımı atıp arkadaşa elbise kalıbı çıkarttırdım onları yapmaya çalışıcam bakalım olacakmı . deneyleri paylaşırım sizinle
AMINNNNNN rabbim yardim etsin bana cok zor bi durum dedigin gibi tasiyamayacagimiz yük vermesin ben bu durumdan hic memnun kalmadim ama ne diyebilirimki büyük allah iste onca sene sonra oldu . diger hamile kim merak ettim::::::::)) bana teselli olsun onunda cocugu varmiydi acaba
tria canım işte ben o yuzden tek tek çıkarım diyorum ama her zamanda öyle yapamamkiii insanlarımız çok rahatsız edici gerçekten de şahsen ben gidemem uzaktan bakardım sadece.... bunlar gelirler özeline kadar girerler senin bile aklına gelmiyeceğin şeyleri sorarlar ve bazende dediğin gibi acıyarak yada ohaaa der gibi bakıyorlar ee napalım[/QUOT
valla öyle canım ama yapacak bişey yok ben herkese bunu kabul ettiricem burası küçük yer bide nasıl olsa alışacaklar zamanla . sonuçta biz 5 kişilik bi ailşeyiz herkesde bunu bilecek . hem asıl bize öyle bakanlar acınacak halde hiçbizaman asla bizim kadar şanslı olamayacaklar . üçüde bana sarılmak için koştuklarında kollarımı öyle açıyorumki içine dünyayı sığdırabilecek kadar ama sevgileride bırak o kolları yüreğimden bile taşıyor . bunu anlayabilseler zaten hemen gidip bida doğururlardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?