merhaba kızlar aranızda daha yaşına girmeyenler var elimde 9 kutu kadar herobaby3 devam sütü var bize hediye geldi yaşımıza girmemize rağmen içirecektim ama malesef benim paşalar sevmediler tükürüyolar...bebelac ve aptamil içiyolar....aptamil pahalı o yüzden bebelacla devam ettim....bir oğlum inek sütüde alıyor ama diğeri hiç içmiyor....isteyen olursa mamaları yollayabilir...bana ulaşması yeterlii
elagözlüm umarım okursun cnm bir paket al dene ben 6 aylıkken almıştım yoktu bebelac
o zamanda içmediler ...şimdi belki içerler dedim az değil çünki mama yaşımız olmasına rağmen içirecektim ama malesef içmediler...
dene içerlerse özelden adresini yolla bana sana yollayım cnm
tamam canım ben sana haber vereyim.hero babynin kaşık mamalarndan yiyorlar ama bakalım
birsemcim senin paşalar yumurta yiyormu yiyorlarsa nasıl alıştırdın ?
benimkiler mamalarına karıştırsam bile anlıyor gene yemiyorlar bende fazla ısrar etmiyorum ama yesinler istiyorum
seninkilerin bide boy ve kiloları nasıl sanırım yemede içmede bi probleminiz yok
bende hazır kahvaltılık mamaların içine koydum kokusundan mı biliyorlar bilmiyorum ağızlarını açmıyorlar
bebe büsküvisini papatya veya ıhlamurla hazırlıyorum yeni yeni meyve suyuyla yaptım labne peynirinden koyuyorum bende
emmeyide bıraktıkları için biberon vermeye başlamıştım.iyice hazıra alıştılar kaşıkla yedirmektede zorlanıyorum bide sabah kalkışları çok düzensiz kahvaltı geç kalıyor .gece uyumuyorlar şimdi uykuda hepsi
oğlanlarında yemede pek fazla zorluğu yok kız beni mahvediyor .yavrum hasta oldu bi kaç kez şuruplardan dolayı kaşığı gördüğü zaman eliyle itmeye başlıyor
bende baya bi doluymuşum ha neyse yazdım rahatladım
canım maşaallah kiloları güzel tosuncukların zaten emeklemeye ve yürümeye başladıkları zaman kilo kaybediyorlar hareketten dolayı
gunaydın .........nasılsınız kızlar........ben yorgunummmmmmm..ek muhallebıye basladım yıyolar cok sevıyolar................kecı sutu veren varmı ben dusunuyorum..........gazları var muskat verdım gecen bıraz ıyı geldı..................ne verdıysenm kar etmedı ınş gecer..........opt sızı..........
arkadaşlar merhaba nerdeyse 1 aydır yazamıyordum çorumdan aydına geldik yol mahvetti bizi üçüde hasta oldu gece acile götürdüğümüzde doktor griblerinden çok efede damak yüksekliği var hemen cerrahiye götürün,metede karaciğer ele geliyor gelmemesi lazım bıngıldağı erken kapanmış beyin gelişimi durabilir filan diye aklımızı aldı ertesigün hemen götürdük tahliller yapıldı meteye tahlillerde calsiyum yüksek çıknca birden panik havası hemen kranial usg istendi onuda taaa 6 mayısa gün verdiler hemen özelde çektirdik allaha şükür herşey normal çıktı meğerse supravit kullandığımız için yüksek çıkmış şimdi onu bıraktık .efeyede normal dedi çocuk doktoru hasta olduğu için cerrahiye götürmek istemedim bakalım mayısın 13 ünde kontrolleri var o zaman ne diyecekler .anlıyacağınız evden çıktığıma bin pişman oldum huyları tamamen değişti sabahlara kadar ayaktayız sürekli biri uyanık bu gece bir baktım hiç uyumadan sabah 6 olmuş artık uyumak istiyorum yaaaaa.ne zaman mamayı problemsiz istekle yiyecekler çok merak ediyorum artık mama saatleri çıldırıyorum
gunaydın .........nasılsınız kızlar........ben yorgunummmmmmm..ek muhallebıye basladım yıyolar cok sevıyolar................kecı sutu veren varmı ben dusunuyorum..........gazları var muskat verdım gecen bıraz ıyı geldı..................ne verdıysenm kar etmedı ınş gecer..........opt sızı..........
selam kızlar ben 1 aydır sağlık problemim dolayısıyla apar topar ankaraya geldim. İstanbulda bebekleri bırakacak bakacak kimsem de yok. Acilen annemlere geldim. Burda çocuklar da bronşiolit oldular. Hergün kontrolleri var. Taham da iştahsızlık başlamıştı. Dr enfeksiyon geçiriyor normal dedi. Ama 3 gündür hiçbirşey yemiyor. Biberonu vermeye başlayacağım anda avaz avaz ağlamaya başlıyor. Ne yapcam bilmiyorum. Su verebiliyorum. Onun haricinde 1-2 kaşık kaşık maması verebildimdün. Hiç bişey yemiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Biberondan mı sıkıldı acaba* Zaten süt yok. biberon da almazsa daha çok küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?