Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Dirimcim su meselesi canımı sıkıyor. ne zaman kana kana su içecekler acaba.
yazda geliyor. biran önce alışsalar su içmeye iyi olucak.
çok az içiyolar.örneğin 50cc
Su içmedikleri için kabız oluyolar herhalde ya..

günaydın kızlarrr
dırımkızı senin bebişlerin yaşıda kutlu olsun resimlere bakmaya çalışmıştım ama açlımıyor sildinmi benmi açamadım yoksam .
benim çocuklarda sanki karda yatıyorlar kayracık gene öksürük oldu mirza burnunu tutamıyor gene yaw şu yaz bi gelse sırf bu yüzden. bugün gene doktora gidecekler

cnm 8 aylık olmuşlar doldurmuşlar bile benimkiler çok su içiyor önceden mama sanıyorlar sandım ama mama ile suyu ayırt ediyolar....sende su biberonu yap ellerine ver
çok az su alıyolar artık yemekde yiyolar bol su bağırsak çalıştırır ...doktorunada söyle

bende suyu bardakla veriyordum o zaman güzel içiyorlarda sabredemiyorlar birbirlerini iteklemeye başladılar şimdi alıştırma bardağı aldım ordan güzel içiyor hem susadıkça bulup tekrar ordan içiyor oyun gibi geliyor onlara dahada çok içmeye başladılar

teşekkür ederim yok cnm silmedim netten kaynaklanıyor olabilir cnm

o hastalık illeti bizdede var merak etme kardamı buzdamı yatıyolar anlamadım doğumgünümüzden 1 hafta önce ali boğaz enfeksiyonu tam geçti derken aşı sonrası 6.hastalık oldu....o atlatırken ömer öksürmeye başladı ömer bitti ali yine salya sümük oldu
aliden öncede ben oldummm yazzzzzzzzzzzzz gelsin bencedeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile

)))) kalabalık olunca kısır döngü sürekli dönüyor işte bile sana bu sene noldu sürekli hastasın diyorlar çocuklar sürekli hasta ev kalabalık dişler başladı köpek dişleri bide.grip bi yandan balgamlı öksürüğü var kayranın bi türlü atlatamıyoruz ilaçlar falan fayda etmiyor artık bal zencefil karıştırıp veriyorum yedirmediğim bişey yok genede hasta oluyorlar anlamadım . vitamin kullanmayı düşünüyorum ama karar veremedim

yok gene açmıyor baktım ama nomalde başka resimleri açıyor senin sayfanda açılmıyor

alıştırma bardağı almadım ben biberondan veriyorum onlara

ama o şekilde içiyolarsa güzell bende deneyim bakimm

haymaşallah ne tatlı olmus bunlarya öp annesi kokla bunları misler gibi biz unutmusuz valla minik bebeği allahım saglıkla huzurla büyümelerini nasip etsinŞeniz

selammm ben simdi doktordan geldim triacim allaha sükür kalp atisi duyuldu minicik 7.5mm daha 11 aralik dogum tarihi dedi sende bugün tatile cikiyosun gönlünce gez toz bebislerinle zaman gecir mutlu huzurlu ve dinc olarak tekrar ise basla iyi tatiller canim öpüyorum seni ve yaramazlari

DIRIMCIM geçmiş olsun ....

pericim hg ne mutlu sana inş sağlıklı ve süprizlerle dolu bir bebiş geliyor ben şimdiden merak ettim :) nasıl bir şey doğacak :)))

arzum canım iyi tatiller bende yarın gidiyorum 10 günlüğüne bende çok bunaldım artık nasıl gelir evimi özlermiyim iyiki çıkmışım demiyim bilemiyorum şimdiden stres sardı beni aslında zor olucak sanırım

ayy canım çok sevindim sağlıkla tamamlar inşallah haftalarını ençokda cinsiyetini merak ediyorum ben . iyi dileklerin içinde sagol canım bugün son çalışma günü 10 mayısa kadar yokum kendinize iyi bakın öpüldünüz .

nilüfercim sanada iyi tatiller canım biraz çocuklarla zor oluyor gidip gelmesi ama genede değiyor . insan bunalıyor arık iyi olur keyfince gez eğlen canım

iyi valla kızlar 3 bebeyle tatile gidebiliyosunuz ben 4 yaşına kadar tatili sadece rüyalarımda görüyodum gezin valla stres atın sizi çok iyi anlıyorum en çok sizlerin ihtiyacı var iyi tatiller herkese.

arkadaşlar merhaba nerdeyse 1 aydır yazamıyordum çorumdan aydına geldik yol mahvetti bizi üçüde hasta oldu gece acile götürdüğümüzde doktor griblerinden çok efede damak yüksekliği var hemen cerrahiye götürün,metede karaciğer ele geliyor gelmemesi lazım bıngıldağı erken kapanmış beyin gelişimi durabilir filan diye aklımızı aldı ertesigün hemen götürdük tahliller yapıldı meteye tahlillerde calsiyum yüksek çıknca birden panik havası hemen kranial usg istendi onuda taaa 6 mayısa gün verdiler hemen özelde çektirdik allaha şükür herşey normal çıktı meğerse supravit kullandığımız için yüksek çıkmış şimdi onu bıraktık .efeyede normal dedi çocuk doktoru hasta olduğu için cerrahiye götürmek istemedim bakalım mayısın 13 ünde kontrolleri var o zaman ne diyecekler .anlıyacağınız evden çıktığıma bin pişman oldum huyları tamamen değişti sabahlara kadar ayaktayız sürekli biri uyanık bu gece bir baktım hiç uyumadan sabah 6 olmuş artık uyumak istiyorum yaaaaa.ne zaman mamayı problemsiz istekle yiyecekler çok merak ediyorum artık mama saatleri çıldırıyorum

kusura bakmayın sizinde içinizi kararttım bu aralar çok problemliler yazdıklarımı okudumda heralde benim artık bir psikoloğa ihtiyacım var.bu aralar çok nankör oldum çok şükür üçüde iyiler onların bir gülüşüyle herşey normala dönüyor aslında siz bana bakmayın . geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir

cok gecmis edika ay valla kabus yasatmis doktorlar sana ama sonucuna sevindim tekrar evine dönünce düzenlerine kavusurlar cocuklar o zaman rahatlarsin benimde ece 3 gündür atesler icinde yaniyo yavrum götürmedigim doktor kalmadi virüs kapmis diyolar ama ne bi antibiyotik nede adam akilli surup vermediler cocuklar kötü olunca otomatikman bizde kötü oluyoruz dogal yasadiklarin insallah atlatir cocuklarimiz bu günleride bizimde yüzümüz gülerrrrr

perıecem gecmıs ols ya edıka cok zor dımı rabbım saglık versın cumlemızee ınşşhepınızı cok optt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…