ben sana demedimmi 500 tl oluyor dahada fazla olduğu oluyor 3günde 450 tl gitti bir hasta oldu düşün...rabbim ikiz üçüzbabalarına sağlık huzur versin bolll para kazansınlarr
ben hergün büyük muzlardan veriyorum maşallahları var yaa kaka problemi yapmıyor
nettenden de araştırdım muz kabız yapmaz diyolar ama 500 cc su içiyolar benimkiler...
Dirimcim su meselesi canımı sıkıyor. ne zaman kana kana su içecekler acaba.
yazda geliyor. biran önce alışsalar su içmeye iyi olucak.
çok az içiyolar.örneğin 50cc
Su içmedikleri için kabız oluyolar herhalde ya..
günaydın kızlarrr
dırımkızı senin bebişlerin yaşıda kutlu olsun resimlere bakmaya çalışmıştım ama açlımıyor sildinmi benmi açamadım yoksam .
benim çocuklarda sanki karda yatıyorlar kayracık gene öksürük oldu mirza burnunu tutamıyor gene yaw şu yaz bi gelse sırf bu yüzden. bugün gene doktora gidecekler
teşekkür ederim yok cnm silmedim netten kaynaklanıyor olabilir cnm
o hastalık illeti bizdede var merak etme kardamı buzdamı yatıyolar anlamadım doğumgünümüzden 1 hafta önce ali boğaz enfeksiyonu tam geçti derken aşı sonrası 6.hastalık oldu....o atlatırken ömer öksürmeye başladı ömer bitti ali yine salya sümük oldu
aliden öncede ben oldummm yazzzzzzzzzzzzz gelsin bencedeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile
bende suyu bardakla veriyordum o zaman güzel içiyorlarda sabredemiyorlar birbirlerini iteklemeye başladılar şimdi alıştırma bardağı aldım ordan güzel içiyor hem susadıkça bulup tekrar ordan içiyor oyun gibi geliyor onlara dahada çok içmeye başladılar
nasılsınız kızlar ..........ben ek gıdaya gectım sabah muhallebı verıyorum bı haf sonra yogurt bı haft sonra meyve sularuk verıcemm .....gazlarımız hala devam kabızlık hala var cıok zor ya ...........ıyı bakın kendınıe........bu arada eeg lerı cekıldı sedanın eeg sı bozuk dedı dr ...........daha konusamadım bakalım sıkıntı olmaz ınş opt sız
selammm ben simdi doktordan geldim triacim allaha sükür kalp atisi duyuldu minicik 7.5mm daha 11 aralik dogum tarihi dedi sende bugün tatile cikiyosun gönlünce gez toz bebislerinle zaman gecir mutlu huzurlu ve dinc olarak tekrar ise basla iyi tatiller canim öpüyorum seni ve yaramazlari
DIRIMCIM geçmiş olsun ....
pericim hg ne mutlu sana inş sağlıklı ve süprizlerle dolu bir bebiş geliyor ben şimdiden merak ettim :) nasıl bir şey doğacak :)))
arzum canım iyi tatiller bende yarın gidiyorum 10 günlüğüne bende çok bunaldım artık nasıl gelir evimi özlermiyim iyiki çıkmışım demiyim bilemiyorum şimdiden stres sardı beni aslında zor olucak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?