Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

KEVSER canım muhallebi bizdede gaz yaptı. ben orda verilen ölçeği yarısını yapıyorum daha sıvı oluyor. o zaman hazım sıkıntısı çekmiyoruz. atıyorum 150 ml suya 2 yemek kaşığı koyuyorum..

muallimcim nasıl gidiyor denk gelemiyoruz..prensesleri büyütmüşsün..ayy nasıl imreniyorum sana 3 kız harika birşey..tek mi bakıyorsun yardımcı ayarlayabildin mi..

edika elitu çok geçmiş olsun..okuyunca çok üzülüyorum bunları..acil şifalar diliyorum sizlere..

evet tatılcıler gezıyoo cok guzel nehırcım uç kız valla bende sevındım ınş bırlıkte oynar buyurler......cok gazları var onun harıcı ıyıyız cok sukur.......ek muhallebıye yogurda gectık .......conformıl ve herobeby verıyorum........dort kıloya yaklastık ........üçüde bırbırınden farklı .........senınkıler nasıl ınş sagklıkla bıuyuturuz ........bı ıkız bı tek araba aldım artık havalar guzel cıkarız gezmelere ınş......

merhaba arkadaşlar içinizde 6. hastalığı bilen var mı 2-3 gündür kızım ateşliydi biz dişten heralde diyorduk bugün şükür ateşi geçti derken öğleden sonra bir baktık vücudunda kırmızı lekeler oluşmaya başlamış hemen aldım buraya en yakın sağlık ocağına götürdüm ordaki doktor 6. hastalık olabilir ama tam anlayamadım yarın bir çocuk doktoruna göürün dedi ben hemen aldım burdaki özel hastaneye götürdüm ama malesef doktor çok doluymuş yarın sabaha randevu aldık.yarın için efeyede zaten randevu almıştık artık ikisini beraber götürcez efede artık hiç birşey yemiyor neden bilmiyorum ne biberon ne çorba ne kavonoz maması ne meyve hiç birini istemiyor bugün uykusunda zarzor sadece 100 cc mama içirebildim ne olcak bilmiyorum inşallah gelip geçici birşeydir.

bende mamayı sadece geceleri veriyorum mama derken çorba yoğurt meyve hepsini demek istedim sabahları bende bulamaç gibi milupanın irmiklisiyle veya pirinçlisiyle pekemzini yumurtasını hepsini karıştırıp veriyorum öğlenleri çoba akşam üstü meyve yoğurt vermeye çalışıyorum son iki haftadır yine iyiymişiz iki gündür efe ve asya hiç birşey yemiyor .sizce ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar açelya nil pitos.... anlatırmısınızbir günde neler veriyorsunuz özellikle açelya seninle aynı benimkiler sen nasıl besliyorsun

çok geçmiş olsun canım dırımkızının 1 oğluda o hastalıktan olmuş ama ne olduğunu bilmiyorum

edika cnm inş. okursun benimde oğlum 6.hastalık oldu 3 gün 40 derece ateş ve yemek yememe gösterdi altıncı hastalık bir virüs cnm
girip gibi ama tek tehlikeli yanı ateşli olması biraz karışık bir hastlık diş çıkması yanında girip nezle gibi bişeyler olamsı bu hastalığı tetikliyor kızamıkcıkda deniliyor
vücut pul pul dökünce ateş düşüyor ve hiç bir ilacı yok cnm sadece parnox 4 saat sonra dolven vererek ateşini kontorl altında tutun cnm ..benim oğlum kilo keybetti ruh gibi oldu kimseye vermesin rabbim

slm kizlar ne guzel hepiniz almisiniz bebislerinizi kucaginiza
bende ucuzlere hamileyim insallah bende saglikla alirim kucagima bebeklerimi allahin iziniyle
cok korkuyorum aslinda en cok erken dogacaklar die korkuyorum
biraz anlatirsaniz cok sevinirim kizlar siz neler yasadiniz
kac haftalik dogdular, kac kilo dogdular, ve ne kadar kuvezde kaldilar merak ediyorum
simdiden cevaplariniz icin tsk ederim
allahim size guc kuvvet versin bebeklerinizide opuyorum

hoşgeldin meryem42
öncelikle hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
ben 36+6 da doğum yaptım 2 oğlan 1 kızım var
çok şükür küveze girmediler
2400 ,2640ve 2710 idi kiloları
kendini fazla yorma bol bol dinlen
seninkiler kaç haftalık şu an ?

herkese merhabaaaaaaaaaaaa ben geldim herkesi çok ama çok özledim beni merak etmişsiniz canlarım inanın bende sizi çok merak ettim bebişlerim ufak bir soluk algınlığı atlattılar ama şükür iyiler şimdi geçmişi okuyamadım kim ne yapıyor bebekler nasıl bilmiyorum nil kıskaca anlatmıştı aradığında
ecem hamileymiş sanırım şok oldum ya bana kısaca biri geçmişi özetleyebilirmiiii fırsat bulukça burdayım inş herkesi çok öpüyorum

hosgeldin pitoscummm özledim valla iyi oldugunuza sevindim bu hafta benim ücüde hastalar 40 derece ates kizim atlattida oglanlar daha cekiyo .evet ya sorma hamileyim 8 haftalik oldum davetsiz misafirim büyüyüp duruyo bakalim ne olcak bende anca bugün firsat buldum kizlarin cogu tatilde zaten simdilik benden bu kadar öptümmmm

Ay maşallah suphanallah demek 36+6 ve kilolarına da maşallah..Nasıl besledin, nasıl o kadar dayandın arkadaşım gerçekten merak ettim?..Kaç kilo aldın peki gebeliğinde?

Ay maşallah suphanallah demek 36+6 ve kilolarına da maşallah..Nasıl besledin, nasıl o kadar dayandın arkadaşım gerçekten merak ettim?..Kaç kilo aldın peki gebeliğinde?

sağal kaswacım
ben 8 kilo almıştım gebelik şekeri çıktı bende.diyete başlayınce 4 kilo verdim
diyetimi çok güzel uyguladım bol bol dinlendim ben kilo verirken bebişlerim kilo aldılar
sürekli yattığım için son haftaya kadar pek rahatsız olmadım
sadece kocaman bi karnım vardı .arkadan bakılınca hamile olduğum belli değildi.(kek reklamındaki gibi oldu :dance:)

selam pitos
hoşgeldin geçmiş olsun .şükürki atlatmışsınız
geçmişi bende okuyamıyorum
benim canavarlarda hasta burunları akıyor doruk birazda öksürüyor
tam düzene gidik derken hoop sil baştan kızda çok mızmız sürekli kucak istiyor
zaten bi kişi ona lazım çok nazlı çok

pıtos edıka cok gecmıs oşs dırım sanada canım m........bende hasta olmasınlar dıye ugrasıyorum korkuyorum ınş olmazklar....herkes nasıl ıyısınız dımı yaz gelıyo gezmeler baslıyoo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…