Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ela gozlum saol cnm amin masallah ne guzel o kadar dayanmissin bebekler de kuvozde kalmamis
insallah bende oyle olurum cok saol cevap yazdigin icin allahim bebeklerini nazardan korusun
suan 16 haftaligiz bende. Hep dinleniyorum yatiyorum fazla dolasmiyorum

rica ederim gördüğüm zaman yazmaya gayret ediyorum
amin inşallah hepimizin bebeklerini korusun
cinsiyetleri belli oldumu?

meryem canım bu büyük özveri gerektiren yolculuğunda sana kolaylıklar bol sıhhat dilerim Rabbimiz sana bu dönemde sabır versin sağlıkla ve zamanlı doğum versin...bebişlerini sağlıkla al kucağına....

benim bebişler diş çıkaracaklar pek huysuzlar ya....

umarım herkes iyidir ben de malum kayınvalidemdeyim gezmekteyim biraz biraz iyi geldi

ela gozlum evet cnm saglikli olsunlar da zamaninda gelsinlerde insallah allahin izniyle en onemlisi o
nil cok sagol dualarin icin insallah amin

selam kizlarrr nilcim keyfini cikar valla tatilin ben iyi degilim bugün moralim cok bozuk sabah sancilarim artti apar topar doktora gittik bebek iyi dedi ama düsük tehlikesi varmis biraz kan gördü sürekli yatmam gerekiyormus ne yaparim üc cocuk bana muhtac ucagada tek basima üc cocukla binemiyorum yasaka her cocuga bir yetiskin gerekiyo onu ayarlasam yarin hemen türkiyeye ucucam yani anlayacaginiz allak pullak olmus durumdayimm

ecemcim tebrikederim tatlım çokta zor bir durum bacım ikigün kayboldum hemen golu atmışsınız :))) ben seni burdan motive edicem pırt diye çıkarırsın bücürü hiç merak etme sen üçüz anasısın tek çocukta neymiş hadi gülümse azcıkkk ya kıyamam sana

nilo edika arzuuuuu muallim nasılsınız
nil ohhh gez bacım tadını çıkar benimkiler hala gribin etkisineler uyku yok hep ağlıyor eymen çok tıkanıoyor bize yine dr yolları görünüyor yani
arzummmm balım nasılsınız gelmedin oturmaya hani okadarda böğrek yapmıştım
edika senin bücürler nasıl çok özledim sizi ya şaka maka familya oluk

valla pitos herkesi saymışsın bi ben yokum kıskandım hani
yoksa sen beni begenmiyormusunklava:

salm arkadaşalr bende üçüzlere 13 haftalık hamileyim....bana yardım edeermisiniz .. bu haftalara kadar hafif bir mide bulantısı bile geirmedi. 3.5 ayda 4 kilo aldım ..rahime dikiş attırdınızmı ..ayyyyyyyyy şimdi çok heyecanlandım . böyle hemen soruları sormaya başladım .. çok korkuyporum.. sezeryan dan ....onların zamansız gelmelerinden ne olır bana yardım edin ..

çocuklar ufak bir grip atlattılar ama eymen için çok sıkıntılı geçiyor malum bugün yine dr giidicez belki yatış verir en zoru hasta olduklarında ya ne uyku ne yemek yiyiyorlar seninkiler nasıl

arkadaşlar merhaba

ben daha 21 yaşındayım evlenmeme bi kaç sene var fakat ben ikiz bebeklerim olsun istiorum tabi doğumla ilgili pek bilgim olmadığından bunun için ayrı bir tedavi mi görüoruz yoksa kendiliğinden mi oluo bi bilgi verir misiniz?Lütfen

Son düzenleme:
pitos şükür iyiyiz canım korkulu günler atlattık geçmişi okudunmu bilmiyorum ama şimdi iyiyiz allaha şükür bu arada senin yokluğun acayip farkediliyor bu kadar uzun süre bırakma biziiiiiiiiiiiii.eymen nasıl oldu merak ettim şimdi haber ver hemen inşallah yatış gerekmezz

hayırlı olsun canım bana 16. haftada dikiş atılmıştı

edıkaaa pıtossssssss nıl trıo ..nehır aynur elıtu ve tum ucuz annelerı tatılde napıyonuz bunlarla gıtnmek cok zor bakalım ben napıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…