ela gozlum saol cnm amin masallah ne guzel o kadar dayanmissin bebekler de kuvozde kalmamis
insallah bende oyle olurum cok saol cevap yazdigin icin allahim bebeklerini nazardan korusun
suan 16 haftaligiz bende. Hep dinleniyorum yatiyorum fazla dolasmiyorum
ela gozlum hayir daha belli olmadi
ecemcim tebrikederim tatlım çokta zor bir durum bacım ikigün kayboldum hemen golu atmışsınız :))) ben seni burdan motive edicem pırt diye çıkarırsın bücürü hiç merak etme sen üçüz anasısın tek çocukta neymiş hadi gülümse azcıkkk ya kıyamam sana
nilo edika arzuuuuu muallim nasılsınız
nil ohhh gez bacım tadını çıkar benimkiler hala gribin etkisineler uyku yok hep ağlıyor eymen çok tıkanıoyor bize yine dr yolları görünüyor yani
arzummmm balım nasılsınız gelmedin oturmaya hani okadarda böğrek yapmıştım
edika senin bücürler nasıl çok özledim sizi ya şaka maka familya oluk
valla pitos herkesi saymışsın bi ben yokum kıskandım hani
yoksa sen beni begenmiyormusunklava:
tatlım benim bu uyusların içine katmadım seni daha ne istiyon senin yerin benim böğrümmm mucuksshihoyyyt
salm arkadaşalr bende üçüzlere 13 haftalık hamileyim....bana yardım edeermisiniz .. bu haftalara kadar hafif bir mide bulantısı bile geirmedi. 3.5 ayda 4 kilo aldım ..rahime dikiş attırdınızmı ..ayyyyyyyyy şimdi çok heyecanlandım . böyle hemen soruları sormaya başladım .. çok korkuyporum.. sezeryan dan ....onların zamansız gelmelerinden ne olır bana yardım edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?