slm kızlar. internetim kapalı olduğu için epeyyyyyy bi zamandır giremiyordum. nerden başlasam bilemiyorum....
öncelikle pericim tebrik ederim canım. bu güzel sürpriz baya şaşırttı beni. üçünü doğurduktan sonra biri sana doğrmuş gibi de gelmez şimdi :) allahım sağlıklar versin minik bebeğine de abla ve abilerine de. ayyyyyy ne güzel oldu.
geçmişi okuyamadım ama diğer melekler de iyidir umarım. hepsini koklaya koklaya öpüyorum.
millet tatile gitmiş ha? valla bravo. ben çok korkağım bu konuda. yazın plan yapmaya kalkıyor eşim de hiç boşuna yapma gitmem hiçbir yere diyorum. gelecek sene inş. diyorum. belki sizden cesaret gelir biraz.
bizde gelişmeler... 1 ay oldu işe başladım. bir bakıcımız vardı işe başlamadan ya, 15 gün kala ayrıldı. bir kişi daha bulacaktık yanına güya. çok zor oldu o günler. yeni birini bulduk ama ikinciyi bulamadık. yeni bakıcımız öğlene kadar kabul etti. ben okuldan geliyorum hemen gidiyor. o da üçüne birden bakamayacağı için miniklerimden birini sırayla anneme bırakıyorum artık. ilk elif kalmıştı geçen hafata onu aldık zeynep kaldı şimdi. malesef ancak böyle bi çözüm bulabildik. çok üzülüyorum çok özlüyorum ama işimi de bırakmak istemiyorum. bakalım nolcak. allahtan orda kalan bizi yada kardeşlerini unutmuyor. gittik elifi almaya hiç ayrılmamışız gibi davrandı bize de kardeşlerine de. yoksa dayanmak daha zor olacak. öğlen geliyorum okuldan sonra onlarla mesai devam ediyor. çok iyi geldi çalışmak. rahatladım biraz. 2 sene aradan sonra bi hızla başladık bakalım. çok özlemişim öğrencilerimi. büyük değişiklil oluyor.daha fazla yoruluyorum ama olsun havam değişiyor.
benim meleklerimin üçü de yürüyor artık. evin içinde dolanıp duruyorlar. bazen dışarı çıkıyoruz bayılıyorlar dışarda yürümeye. yaramazlık arttı ama peşimden heryere geliyorlar, seslensem sesime geliyorlar biraz daha rahat oluyor tabi.yemek konusnda akşam yemeklerine alışamadık henüz. kahvaltı ve öğlen çorba iyi, arada meyve yoğurt fazla fazla yiyorlar ama akşama yaptığım yemekten çok az yedirebiliyorum. çok nadir kaseyle. genellikle birkaç lokma o kadar. süte henüz hiç başlamadık. yazın okullar tatil olduğunda başlıcm inş. aptamil junıora devam ediyoruz. oğlum 1 ay önce su çiçeği çıkardı hemde baya ağır şekilde. 2 hafta sürdü çıkmasıyla batması, tüm vücudu, dilinde dahi çıktı ama şükür geçti. kızlarda da bulaşmadı nasıl olduysa. çocuk hayret ya. 1 yaşında su çiçeği ve kabakulağını çıkardı attı
zeynebim daha yenicik diş çıkardı. 3 tanecik dişi var ama onlarla herşeyi yemeye çalışıyor. mertte 12 elifte 10 diş var. sürekli ellerine bişeyler veiyorum onları kemiriyorlar.şimdiki eğlencemiz kaselere yoğurt koyuyorum ellerine birer tatlı kaşığı veriyorum acaip vakit geçiriyorar. heryer batıyr ama çok zevkli onları izlemek. bi gayretle yemeğe çalışıyorlar. konuşmada pek bi değişiklik yok. anna baba dede mama atta attı bitti gol. bu kadar söyleyebiliyorlar. işte bizden böyle.
çok özlemişim sizi. geçmişi biraz zor okurum. yazılılar int. geçecek performans ödevleri okunacak oooooooo çok işim var. sizde vakit bulursanız kendinizzden yazın ne var ne yok olurmu? çok merak ediyorum. öptüm sizi...