Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ben fazla giremiyorum benim hamilelik biraz zor geçiyor çabuk yoruluyorum
edika banada sana vurulan iğnelerden yapılıyor haftada 1 tane.doğuma kadar bu iğnelerden yapılacakmı?yarın dr. kontrolümüz var.sen ciğer geliştiren iğneden yaptınmı yaptınsa kaçıncı haftada yaptırdın
ne çok şey soruyorum

pitos iyi olmana sevindim bebişlerini öp benim için.bende iyi sayılırım dediğim gibi çok çabuk yoruluyorum birde kabızlık beni kötü ediyor.bu günlerime şükrediyorum 22. haftamıza girdik bu yüzden çok mutluyum birde artık oynadıklarını görünce okadar mutlu oluyorumki anlatamam.

canım maşallah diyelim inş sağlıkla alırsın kucağına artık yorlmaya başlamış olman normal tabii en güzel avuntu zaten onların varlığını hissetmek cinsiytetleri neydi seninkilerin

saol canım 2 erkek 1 kız inşallah bende sizler gibi kucağıma alabilirim.dr 33 haftayı doldur alacağım diyor pitos 33 haftalık doğarsa gine küvözde kalırlarmı?

pitos canım 6. hastalık değilmiş çocuk doktoru değil önemsiz viral birşey dedi .gribi inşallah atlatırlar en kısa zamanda benimkiler geçen ay atlattı mahvolduk.
mavikardelen canım ne güzel epey yol almışın onların hareketlerini hissetmek müthiş birşey dimi .ben doğuma kadar her hafta vuruldum o iğneden ciğer geliştirici iğneyide 26. haftada vurulmuştum.33. haftayı doldurursan büyük ihtimalle kuvöze girmezler inşallah sonuna kadar dayanırlar canım

valla canım bende 33+3 te doğum yaptım kızım 1500 gr doğdu küvöze girdi ama sarılık falan olduğu için cihaza bağlanmadı oğlumun birir 22 diğeri 36 gün kaldı eymenin okadar uzun kalmasının nedenlerinden biri soluk borusu doğuştan dar olduğu içindi haftamız iyi olduğu halde dr beni şaşırttı erkekler demişti cihazda uzun kaldılar anlıycağın ama benden erken doğum yapanların bebekleri benimkiler kadar kalmadı sanırım birazda bebeğin bünyesiyle gelişimiyle alakalı son zamanlar daha sık kontorl olarak haftanı uzatmanı tavsiye ederim dayanabildiğin yere kadar dayan bence

ya tam havalar düzeldi gezsinler derken grip yakaldı rabbim büyük dert fermesin tabii ama gezmeyi öğrendiler daha giydirmeye başladığım gibi çıldırıyorlar sonra içeri bile gidemiyorum çığlık çığlığa ağlıyorlar bırakıp gidicem onları diye delikafadulden ya resim yüklenmiyor yine fırlatıcam bu pc yi sonunda klava:

pitos 33 haftaya gelebilecekmiyim bilemiyorum bazen çok korkuyorum erken doğmalarından bu günlerde kasıklarımda ağrı var ondan bile korkuyorum.sen iyi 33 haftayı doldurmuşsun maşallah canım.keşke bende o günlere gelebilsem dayanabildiğim kadar dayanırım ama dr'çok korkuyor benim rahimde dikilmedi dediğm gibi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek

inş canım herşey güzel olur ben hep 33+4 te doğum yapıcam deyip durdum birgün farkla olmadı :)
neyse canım ben kaçar uyku zamanıııı öptüm seni dikkatet kendine yarın dr gelince yazmaya çalış

tuba hosgeldın nasılsın ya..........edıka pıtos ne ya cadı kaynana oldum hemen ay evet yollıyamadım kızı...........benım kızların gazları kabızlıkları hala var azcık azaldı gıbı ınlş tam kesıldse ıyı olucak gecelerı de alt komsum gelıyo bu ay ıyı oldu ama tasınacak ve yalnız gunduzlerı gelıcek ajksamları ıçın azerı olan kızlardan var bırırnı alıcam yatılı sanırım ınlş ıyı olur bakalım ıyı bakın kendınıze

mavikardelen ben 37 .haftamda doğum yaptım
kalbini ferah tut bol bol dinlen ve bol bol dua et .allahın izniyle sende görürsün inşallah
ne kadar dayanabilirsen o kadar bekle .allah yardımcın olsun

pitos bende hep günüm belli olmadan aniden doğum yapmak istedim ve öylede oldu
yoksa heyecandan uyku uyuyamazdım o güne kadar

siz bu saate mi uyuyorsunuz
valla biz saat 12den önce yatamıyoruz

herkese merhaba pitos hoşgeldin canımcım..

kardelen ben 32+2 de doğum yaptım..biraz benim isteğimle oldu dr.a alalım artık dedim son zamanlar bayağı zor geçiyor..benim de zor geçti..17 haftalıkken rahim ağzı açıldığı için acil serklaj oldum.. sonra 23 haftalıkken bir kanamam oldu 3 gece kaldım hastane de ..kızım 1340gr.oğlanlar 1510 ve 1590 doğdular 28 gün kaldık küvöz de sonra önemli bir sıkıntımız olmadı çok şükür..23 haftalıkken kortizon yapıldı celestcone..ciğer geliştirici sonra 3 kez daha yapıldı sanırım tam hatırlayamıyorum..burdaki herkes yatarak geçirdi hamileliği sen de muhakkak öyle yap sadece tuvalete ve yemeğe kalkıyordum ben..zaten istesem de ayakta duramıyordumyoğun sırt ağrısı ve kasılmalarım vardı..ha bir de kasılmaları önlemek için de ilaçar kullanıyordum tabi..görüyorsun sonunda başardık..sakın korkma sen de kendine güven..inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini canım ..

pitos,edika,ela-gözlüm,nehir verdiğiniz bilgiler ve destek için çok teşekkür ederim.
hepinizde başarmışsınız önemli olanda bu Allah çocuklaınızı sizlere sizleride onlara baışlasın.
benim bugün dr.kontrolüm vardı biraz önce geldim biraz yoruldum ama önemli değil.dr benden ayrıntılı ultrason istedi bunuda tıp fakültesinde bu hafta yapmamı istedi.sizlerde yaptırmışsınızdır kaçıncı haftadada yaptırdınız?rahim boyuna baktı iyi buldu.28. hafta gel ciğer geliştirici iğne yapalım dedi
birde nabzım çok yükseliyordu onun için kan tahlili istedi kan sonucunu yarın alacağım.yerinden kalkma dedi bol bol dinlen dedi

amin canım
inşallah sende başaracaksın hayırlısıyla .herşeyin yolunda olmasına sevindim nabızda sanırım biraz heyecan yaptıysan ondan olabilir sonucunda iyi çıkar inş.benimde dr.kontrollerine gittiğimde tansiyonum biraz yüksek oluyordu heyecandan ve korkudan biraz dinlendikten sonra düzeliyor
ben ayrıntılı ultrasona girmedim.28.haftamda ciğer geliştirici iğnemi oldum

:)))))))))))))))))) pitoscum annenin ellerinden yanaklarindan benim yerime öp benimkiler allaha bin sükür iki gündür iyiler cok cektik ama gecti bi daha gelmesin bende haziranin 15 ince rabbim nasip ederse izmirdeyimm sizlerden biraz ayri kalicam 7 hafta kadarrr bu arada cetvel nasil yapicamki iki tane olurmu burda 8+4 günlük oldum

mavi kardelen insallah iyi bi hamilelik gecirirsin canim ben cok sorun yasadim ama bak simdi kocamn oldular rabbim ol dedikten sonra hersey oluyo sen önlemini al bol bol dinlen dengeli beslen ve gerisini bende önce allaha sonra doktorlara birak bende 29+6 haftalik dogum yaptim zor günlerdi ama gecti benim canavarlari tutamiyom simdi sende sag salim alirsin kucagina meleklerini duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…