pitos canım 6. hastalık değilmiş çocuk doktoru değil önemsiz viral birşey dedi .gribi inşallah atlatırlar en kısa zamanda benimkiler geçen ay atlattı mahvolduk.
mavikardelen canım ne güzel epey yol almışın onların hareketlerini hissetmek müthiş birşey dimi .ben doğuma kadar her hafta vuruldum o iğneden ciğer geliştirici iğneyide 26. haftada vurulmuştum.33. haftayı doldurursan büyük ihtimalle kuvöze girmezler inşallah sonuna kadar dayanırlar canım
pitos 33 haftaya gelebilecekmiyim bilemiyorum bazen çok korkuyorum erken doğmalarından bu günlerde kasıklarımda ağrı var ondan bile korkuyorum.sen iyi 33 haftayı doldurmuşsun maşallah canım.keşke bende o günlere gelebilsem dayanabildiğim kadar dayanırım ama dr'çok korkuyor benim rahimde dikilmedi dediğm gibi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
inş canım herşey güzel olur ben hep 33+4 te doğum yapıcam deyip durdum birgün farkla olmadı :)
neyse canım ben kaçar uyku zamanıııı öptüm seni dikkatet kendine yarın dr gelince yazmaya çalış
tubaaaa hoşageldin tatlım az daha gelmiyeydin çıkıcaktım mügenin programına oyy demek ayaklandı yaramazlar maşalllahhh geçmişolsun buarada diğerlerine geçmemiş şükür ya bizimde bir yaşımıza 4.5 ay kadar bir zaman var hiç inanasım gelmiyor yürüyebiliceklerine henüz emekliyorlar oda tam değil attırıyorlar biraz biraz diyim inş kafanıza uygun bir bakıcıda bulabilirsiniz çok öpüyorum meleklerini ve seni
edikacım geçmişe şöyle bir göz attım 6. hastalığa yakalanmışlar sanırım çok geçmişolsun ablanlar gelince bırakıp çıkmasan bile uyursun bari balkonda keyif yaparsın illa faydaları olur ama bu fırsatı kaçırma gez dolaş derim başladımı bücürler emeklemeye konuşmaya
ecem nasıl oldu seninkiler hastaydı oyy düşündümde ufaklıkta gelince tam kabile olucaksınız :))) bugün anneme anlattım seni yanlız bakıyor yine hamile falan diye okadar üzüldüki nerdeyse senin hamile kalmana sebep kendisi zannedicekti kaydirigubbakcemile3 iyi olucak inş tatlım ya kaç haftalık oldun cetvel yapsana onada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?