pitos iyi olmana sevindim bebişlerini öp benim için.bende iyi sayılırım dediğim gibi çok çabuk yoruluyorum birde kabızlık beni kötü ediyor.bu günlerime şükrediyorum 22. haftamıza girdik bu yüzden çok mutluyum birde artık oynadıklarını görünce okadar mutlu oluyorumki anlatamam.
slm mavikardelen .. bende üçüzlere 14 haftalık hamileyim .. nasıl geçiyor bu haftalar . zormu.. çok kilo aldınmı.... çatlakarın oluştumu .. ben 14 hafta da 5 kilo almışım ama hhiç mide bulantısı sorunu yaşamadım ... ne gibisorunlar oluyorki iğne vurmaa başlaın .. bend eçok soru sordum ...cvb sevinirim )
bilmiyorumkismile
mavi kardelen insallah iyi bi hamilelik gecirirsin canim ben cok sorun yasadim ama bak simdi kocamn oldular rabbim ol dedikten sonra hersey oluyo sen önlemini al bol bol dinlen dengeli beslen ve gerisini bende önce allaha sonra doktorlara birak bende 29+6 haftalik dogum yaptim zor günlerdi ama gecti benim canavarlari tutamiyom simdi sende sag salim alirsin kucagina meleklerini duam seninle
ela-gözlüm benim nabzım genelde sabahları oluyor zaten tansiyonum var onun için ilaç alıyorum tansiyon normalae döndüde kalp atışım birtürlü düzelmedi kuş gibi uçacak gibi birde avuç içlerim kıp kırmızı son bir aydır bak onuda dr.'a sormayı unuttumamin canım
inşallah sende başaracaksın hayırlısıyla .herşeyin yolunda olmasına sevindim nabızda sanırım biraz heyecan yaptıysan ondan olabilir sonucunda iyi çıkar inş.benimde dr.kontrollerine gittiğimde tansiyonum biraz yüksek oluyordu heyecandan ve korkudan biraz dinlendikten sonra düzeliyor
ben ayrıntılı ultrasona girmedim.28.haftamda ciğer geliştirici iğnemi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?