Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

slm mavikardelen .. bende üçüzlere 14 haftalık hamileyim .. nasıl geçiyor bu haftalar . zormu.. çok kilo aldınmı.... çatlakarın oluştumu .. ben 14 hafta da 5 kilo almışım ama hhiç mide bulantısı sorunu yaşamadım ... ne gibisorunlar oluyorki iğne vurmaa başlaın .. bend eçok soru sordum ...cvb sevinirim )
bilmiyorumkismile

herkese güneydın bu arzuu nereye kayboldu şimdiii ben geldim o gittiii haberi olan varmı çok uykusuzum ya şu hastalıklar bitsede rahatlasak maalie evimmm zaten uçmuş durumda birini ayarlıycaz bu hafta bakalım yoksa ben hiç iş yapamaz durumdayım içerden annneeeeeeee gel sesleri başladı bileee öptüm herkesi

slm canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.ben 66 kiloydum ama hamileliğim ilk başlarda çok zor geçti 3,5 ay sürekli mide bulantısı yaşadım bazen günlerce hiçbirşey yiyemedim sonra dr.'um hastaneye yatırdı 4 gün serumla besledi bu arada 62 kiloya düşmüştüm. hamileliğimin 3,5 ayında hala 62 kiloydum.şurda 1,5 aydır yemeye başladım şuan 70 kiloyum ama yinede fazla yiyemiyorum bende reflü var oda hamileliğim süresince tekrar en yoğun şekliyle ortaya çıktı onun için şurup kullanıyorum.ben tansiyon hastasıyım hamileliğimin ilk üç ayı ilaç kullanmadım ama üç ay sonra kullanmak zorunda kaldım tansiyonum sürekli yüksekti.birde kabızlık sorunu yaşadım halada yaşıyorum onun içinde şurup verdi ama oda midemi bulandırıyor o sebepten içemiyorum.hamilelikten dolayı burun kanamaları yaşadım,diş eti kanaması yaşıyorum şimdide yavaş yavaş kaşınmaya başladım.yinede ilk üç buçuk aya göre daha rahatım.kendim kilo almadım aksine verdim ama karnım bayağı çıktı 9 aylık gibi oldum.henüz çatlaklık olmadı ama sanırım olacak bizde genetik ablalarımda oldu bendede olur zaten kaşınmaya başladımda kaşıntı sonrası oluyormuş.badem yağı öneriyorlar birine aldırabilsem süreceğim.dr'um hareket etmemi yasakladı sürekli dinlen dedi zaten hareket edecek gücümde yok.16cı haftada iğneye başladık erken doğumu önlemek için yaptırıyor haftada 1 tane yaptırıyorum.doğuma kadarda yaptırmamı söyledi dr.28.haftadada ciğer geliştirici iğne yapacağını söyledi.benim rahmim dikilmedi dün kontrol etti iyi buldu.
Sen ne güzel mide bulantısı yaşamamışsın bu yüzdende kilo almışsın burdki bütün arkadaşların geçmişe dönük yazılarını okudum onlardan çok şey öğrendim en önemliside bol bol dinlenmek bende sana aynı şeyi tavsiye ederim sakın iş güç yapma bol bol dinlen bayağı yol almışsın kendine dikkat et.kafana takılan bir şey olursa yaz bildiğim şeylerde yardımcı olurum olamasamda zaten burdaki bütün arkadaşlar çok duyarlı okuyan herkez sana yardımcı olur bebişlere ve kendine çokkkkkkkkkkkkk dikkat et öptüm bende fazlamı uzun yazdım

ecem öncelikle iyi dileklerin için teşekkür edeerim ve hamileliğin hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın.
inş bende görürümde burda bebişlerimin yaptıklarını bende sizlere yazarım
canım kendine çok iyi bak dikkat et çok öptüm

ela-gözlüm benim nabzım genelde sabahları oluyor zaten tansiyonum var onun için ilaç alıyorum tansiyon normalae döndüde kalp atışım birtürlü düzelmedi kuş gibi uçacak gibi birde avuç içlerim kıp kırmızı son bir aydır bak onuda dr.'a sormayı unuttum
ela-gözlüm hatırladığım kadarıyla tria ayrıntılı ultrason yaptırmıştı o da bu aralar hiç görünmüyor

slm kızlar. kıs pitos demek mügeye çıkacaktın şu yorgun halimde güldürdün beni. tel. da bağlanırdım artık. ben burdayım ama bebelerden fırsat bulamıyom diye. müge de bizi tümden canlı yayına çıkarırdı belki bu işin sırrı ne nasıl başardınız diye yürüyecekler tabi onlarda kısss. insan inanamıyor geçirdiği aşamalara dimi?

okuldan ne umutlarla geldim uyumuş olurlarda ben de 1 saat olsun dinlenirim belki diye ama nerdeeeee daha yarım saat oldu. ayyyy çatlayacaktım artık. resmen uyudum uyandım ayakta onlar oyun oynarken
çok da pis bi saatte uyudular gece de uyku yok bize ;(((((((

mavi kardelen ve fater tebrik ederim. hayırlısıyla alın bebelerinizi kucağınıza inş. ben 33+5 doğum yaptım. 2 kızım 1 oğlum var. kızlar 6 gün oğlan 17 gün kaldı küvezde ama şükür hiç solunum cihazına bağlanmadılar. ciğer geliştirici iğnenin çok faydası oluyor. dr.na konuşun ve olun mutlaka. 1460 1640 1750 doğdular. 15 aylık olduk da yürüyoz bile. hamileliğim benim de çok zor geçti. sürekli yattım. tuvalet dışında. annem baktı sağolsun. nerdeyse doğuma kadar proluton depot vuruldum. kevgire döndüm resmen. nidilat kullandım hergün. mavikardelen sende nidilat tarzı kasılma önleyici kullanıyorsan onlarda acaip çarpıntı yapıyor. ilk başlada prepar kullandım kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. nefes almakta bile zorlanıyorsum ilk yarım saat. sonra ilacı değiştirdik biraz rahat ettim.13.haftada rahim ağzı dikildi ve onun da çok faydalı olduğunu düşünüyorum. ben nerdeyse her ay kanamayla hastanede yattım ama doğurmadım. serklajın sayesinde diyorum ben. tabi ilaçlarla da. bir de hastane ve dr. da çok önemli iyi araştırma yapın.

aman tanrım oğlan uyandııııııııııı..............

mavi karadelen çok saol yazdıların için .. hayır hiçte uzun yazmamışsın...aksina okurkenn zevkle okudum ... sen yuaz ben okurum ....

kızlarrrrrrrrr selam herkese.beni hatırladınız mııııııııııııııı:) çok uzun aralar veriyorum biliyorum ama hayatımız değişti biraz.Atamam yapıldı ve çalışıyorum artık.Hatay yayladağına taşındık. yeni yerimize alışmaya çalışıyoruz.Minnoşlarıma kayınvalidemle kayınpederim bakıyo.sizlerden naber herşey yolunda mı?
Benimkiler iiler.dişler hızla çıkmaya devam.Asya 1 aydır yürüyo ama oğluşlarım hala yürümüyolar.Asyam hızlı biraz söylediğim kelimeleri tekrarlıyor da.kız çocuğu işte zeki oluyo:lepi:

kıs mehlikaaa nerlerdesin sennn. hayırlı olsun çok sevindim. çalışmak çok iyi geliyo insana dimi. bende 1 ay oldu başlayalı. kuzularının iyi olduğuna çok sevindim. çok merak etmiştik seni. çok öp benim için onları canım.

oyyy mehlikada gelmiş yuvaya dönen döneneeee hoşgeldin canım demek çalışmaya başladın ya benide heveslendiriyorsunuz bendemi çalışsam heralde evde olmak kadar yorulmam maşallah kızına tıpkı ben demek zekiii :))) annesi dururken sen nerden çıktın deme :)
tubiii bebişlerin son hallerini göstesene bende foto yükliycem allahın izniylede bu pc inat ediyor zıplıycam üstüne kendine gelicek
ya canım datlu istiyor ahh selena ahh nerdesin ben tubi mehlika el ele verirdik çağırırdık seni gel keyfim gel ay ne saçmaladım hee yok ya ben normal değilim artık

nasılsınız bız cok sukur ıyıyız ........bıtanesunı burnu hep tıkalı ya dr ne verdıyse olmadı gece hele cok kotu bı sey yıyıemıyooo bakalım ya nolcek sanırım alerjık ....onun dısında gazımız var ve sankı hıç buyumuyoz mınıgız hala ya...........sızler nasılsınız cok opt

herkese merhaba bizde dr gittik bugün kontrolümüz vardı şükür gribi atlattık kilo alımları ve durumlarını çok beğendi derin bir ohh çektim yani ama zymaflouru ben 8 aydan başlanıcak sandım 6. ayda başlanıyormuş ona canım sıkıldı azcık artık ne yapalım zararın neresinden dönülse kardır kızlar siz dv3 ve ferro sanolu kaçar damla ve kaç kez veriyorsunuz
bizde havayı gzel görünce ben abim ve eşim dr çıkışı bebşişler kucakta gezdik durduk okadar ağrımışki kollarım yazarken bile zorlanıyorum birde geldim evi topluyoruz eşimle bebişler uyudu şükür
muallimcim benimkilerde burnu tıkalıyken hep hava yuttukları için bişey yemiyorlardı şükr geçti valla ben spreyi sıktıtan sonra elimle burun kenarlarına masaj yapıp sonra aşağı doğru hafif bastırıp boşaltıyprdum çok işe yaradı belki faydası olur

herkese merhabaaa :)))

hepinizle tanışmıyoruz ama muallimcim beni hatırlıyordur ve eminimde merak etmiştir.. bende şubat sonu doğum yaptım. şu an 2,5 aylık oldular teyzeleri ... Allah tüm bebişlerimize sağlık sıhhat versin.. biz annem, bakıcı ve ben zor yetişiyoruz,, bizimkiler mi yaramaz yoksa normali bu mu çözemedim :)) kaymış bir vaziyette günlerimiz geçiyor :)) Ama hiç bir zamanda şikayet etmiyoruz,, Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahhhhh ...

artık zaman buldukça ara ara yazarım.. tüm bebişleri öpüyorum..

aaa tarçınım hatırlamazmıyız hatta nerdesin diye sorduk bile seni iyi olmanıza çok sevindik adlarını ne koydun küvöze girdilermi sütün nasıl eee geldiysen soru yağmurunada hazırsındır dimi resim yüklesene gelmen çok güzel oldu ya öpüyorum seni ve küçükleri
kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum bebklerimizle daha nice yıllar bugünleri görelim inş iyiki anneyiz iyiki üçüz annesiyiz ))))))))))))b

günaydinnn burdan cocugu olan olmayan bütün kadinlarin anneler gününü kutluyorum .bence dünyaya kadin olarak gelen herkez ANNE dir .BAYANLAR ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!!!!!

[QUOTE=tuubay;

mavi kardelen ve fater tebrik ederim. hayırlısıyla alın bebelerinizi kucağınıza inş. ben 33+5 doğum yaptım. 2 kızım 1 oğlum var. kızlar 6 gün oğlan 17 gün kaldı küvezde ama şükür hiç solunum cihazına bağlanmadılar. ciğer geliştirici iğnenin çok faydası oluyor. dr.na konuşun ve olun mutlaka. 1460 1640 1750 doğdular. 15 aylık olduk da yürüyoz bile. hamileliğim benim de çok zor geçti. sürekli yattım. tuvalet dışında. annem baktı sağolsun. nerdeyse doğuma kadar proluton depot vuruldum. kevgire döndüm resmen. nidilat kullandım hergün. mavikardelen sende nidilat tarzı kasılma önleyici kullanıyorsan onlarda acaip çarpıntı yapıyor. ilk başlada prepar kullandım kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. nefes almakta bile zorlanıyorsum ilk yarım saat. sonra ilacı değiştirdik biraz rahat ettim.13.haftada rahim ağzı dikildi ve onun da çok faydalı olduğunu düşünüyorum. ben nerdeyse her ay kanamayla hastanede yattım ama doğurmadım. serklajın sayesinde diyorum ben. tabi ilaçlarla da. bir de hastane ve dr. da çok önemli iyi araştırma yapın.

tuubay çok teşekkür ederim canım.ben senin kullandığın proluton depot kullanıyorum haftada 1 tane vuruluyorum bende kevgire dönmek üzereyim.sen kaçgünde bir vuruluyordun ?benim rahim dikilmedi inş bir sorun çıkmaz.bu arda idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tek kullanımlık bir antibiyotik kullandım birde kan hapı ve vitamin ,tansiyon ilacı ve mide asidi için bir şurup kullanıyorum onun dışında başka ilaç kullanmıyorum.
33+5 çok iyi küvezde fazla kalmamaları da iyi olmuş bizde ciğer geliştirici iğneyi 28 haftaa yapacağız.
birde ayrıntılı USG istediler sen yapmışmıydın?dr fakültede yapmamı istedi ben özelde yapmayı düşünüyorum.
bu konuda bir şey öğrenmek istiyorum ayrıntılı USG nin yapılmasının belli bir zamanı yani haftası varmı kısacası kaçıncı haftada yapılıyor bilgisi olan yazasa sevinirim ben 22 haftaayım.
tuubay maşallah ne güzel bayağı yol almışsın bebiişler bayağı büyümüş benimkilerin tersi benimde 1 kız 2 erkek.
seninkilerin isimleri nedikendine iyi bak çok öptüm by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…