Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

slm arkadaşalr ... bebelerimin cinsiyeti belli oldu 1 kız 1 erkek 3 numara inatçı çıktı göstermedi dujr bakalım o ne çıkacak .. benim içimden kız geçiyor .... ama muhakkak bir dahaki kontrolde gösterecek ...... bu arada üçüz dogum yapan anneler kaç kilo aldınız.göbekleririnizi durumu çok kötümü.... intertee bir kadın gördüm ğrktüm karnından ..benim çatlaklarım alttarafta başlamış tek tük ama ilerde ne olur bilmem

hepınızın anneler gunu kutlu ols aslında hergun anneler gunu...........annem yok buruk ıçım ama cok sukur anneyımm............rabbım guzel gunler versın ........pıtos canım ben ferrosanoldan altı damla verıyorum devıtttende uç............dr tahlıl yaptı kan degerlerı ıyı cıktı bu olcude devam edıyoruz kabız yapıyo bu damla ama mecburuz .........burnu tıkalılık normal ama bı tanesının cok asırı devamlı taıkalı dedıgını denıcem ınş bugun oğlumun dr una gotırıcem bebeklerı ........tarcın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm hatırladıum ya heop merak ettım ne guzel ay dogmuş bebışler cok zor duımı allah kolaylık versın bıze kaç haftalık dogdular ya...........herkesı cok opt

selam şekerlerrrr bennn geldimmmmmm
malesef miniklerimle dolu dolu bi 15 gün sonunda bugün iş başı yaptım . bazı aksaklıklardan dolayı şehirdışı tatilim iptal oldu ama evdede çocuklarla gezerek eğlenerek beya dolu bi tatil geçirdim . ve bu arada hakkaten çokda yoruldum. sürekli evde olanlara allah kolaylık versin diyerek canım işim benim diye bii ohhh çektim çalışanlar anlar valla dinleniyor insan onu anladım ))).
tatil boyunca kimseyi istemedim yanıma çocuklarla ben oldum eşim gelene kadar sonra eşimle beraber baktık ee çocuklarla haliyle tam gün anne baba haliyle birazcık azıttılar tuvalate bile gidemedim desem yalan değil ne zaman girsem kapıyı sürekli yumruklayıp haykırarak ağlayan bi koro oluşuyordu çıktığım zaman herkes birden susup kaldığı yerden devam ediyordu . mirzacık deseniz hiç kucağımdan inmedi nerdeyse süreki yüzüme bakıp öpüyor boynuma sarılıyor bi görseniz o kadar güzeldiki tabi sonlara doğru artık birazcık ya oğlum bi git durumuna geldim ama o kadarda olsun . kızım desen bu zaman zarfında tam bir hanfendiydi hiç bi yaramazlık yapmadı 2 oğlan mızmızlık yaparken tek başına gitti oynadı annem diye bi sarılıyor gene gidip oynuyor . geceleri yanıma alıp yatırdım birazcık alıştı ama napıyım çok güzel sarıl kızım diyorum kolunu boynumun altına atıyor kımıldamadan öylece duruyor ben sarılıyorum öyle uyuyoruz . bu arada kayracık öksürükten kurtulamayınca en son ilaçlı buhar olayına başladık alerjik bronşit olabilir dedi doktor hazirana kadar devam edicez ama öksürüğü kesildi iyi geldi galiba . ama onu vermesi bi o kadarda uğraştırıcı oluyor her sabah olaydı . şimdi annemler devraldı bakalım ilk gün sonunda evde nasıl karşılanıcam .
geçmişe şöyle bi baktım yeni annelere hayırlı olsun diyorum inşallah sizde bizler gibi sağlıkla bebişlerle dolu bi kucağa sahip olursunuz . nilüfercim senin tatil nasıl gidiyor . ecemcim tatlım bebeğin riskine üzüldüm ama sen başarırsın şekerim her hamilikde olur böyle onu biz burda sanal sanal büyütücez ))). kübracık bi geldin pir geldin heee şekerim şaka maka atlar gelirim valla bebeciklerle bak şok olursun gezme olsunda nasıl olursa olsun hallederiz )))). nehircim sen nasılsın . muallimcim kocaman oldulşar ya ne güzel inşallah daha da sağlıklı olsunlar eski hallerini bilince insan kendi çocuğu gibi seviniyor burdaki her annenin miniğinin her hareketi beni sevindiriyor zaten . atladığım varsada onlarıda öpüyorum sonra gene yazarım

yaaa kimse bana cvb vermemiş ........

arzuuuuuu datlum nerdeydin ecemne sordum amann boşver o uyuzu dedi nil desen kurtulduk deyip göbek atıyor nasıl merak ettim seni anlatamam ağla ağla gözlerim şişti atla geld datlum ne demek temizlik yapıcam azıcık tutarsıun ucundan .) demek izindeydin oh ne güzel şahsen bebişler dediğin gibi daha çok yormuştur seni ama olsun onların ihtiyacı vardı
muallim oyy oyuncak gibi maşallah ne güzelde toparlanmışilar neresi minicik annesi ancak daha kendilerine geliyorlar
fater bence diğeride erkek canım içimden öyle geçiverdi hayırlısı olur inş karnını hiç düşünme yapılcak fazla bişey yok benim hafif bir sarkmam oldu ama tanıdğım biri tek bebeişle diz kapaklarına kadar gelmiş karnı nerdeyse yani birazda yapısal bişey sanada bir cetvel lazım takip edelim

PİTOS CANIM BEN FERROSANALU 9 DAMLA DAMLATIYORUM DEVİTİDE 3 DAMLA EN SON GÖTÜRDÜĞÜM DOKTOR DEVİTİ VERME MULTİTABS VER DEDİ REÇETEYE YAZDI AMA BEN BİR TANE DAHA DOKTORA DANIŞIP ÖYLESİ GEÇEYİM DİYE ALMADIM 13 ÜNDE Kİ DOKTOR KONTROLUNDE SORCAM ARTIK. BEBİŞLERİNİN KİLOSU NE KADAR OLDU.BİRDE zymaflour BU NE İLACI BEN HİÇ DUYMADIM ÖYLE BİRŞEYDE KULLANMIYORUZ.
FATER21 BENCEDE ERKEK GENELDE HERKESİN 2 ERKEK 1 KIZ

Arzu hoŞgeldın canım ohhhhh ne gÜzel kızının sarılması bende hep hayal ederım koŞup gelıp ÜÇÜnÜnde bana sarılmasını

herkese çok teşekkürler, hepimizin sağlıklı olarak bebişleriyle olması gerçekten büyük bir nimet

canlarım ben 37. haftada doğum yaptım. 36. da hastaneye yattım, dr. bir ara almaya karar verdi sonra vazgeçti. 37 yi bekleyelim dediler, neyse iki gün kala nst de sancılar çıkmaya başladı ama ben birşey hissetmedim.. 37. de de aldılar. ameliyat öncesi benden önce acil hastalar geldi için onları aldılar 12 saat aç kalınca şekerim düştü apar topar ameliyata girdim. çıktığımda çok yoğun kanamam vardı.. ertesi gün 2 ünite kan verdiler.. şu an dizlerimde ve belimde ağrılarım devam ediyor.. çok ağır değil ama çocukların bakımı için koştururken zorluyor tabi.. süt olayına gelince anca bir bebek besleyecek kadar var.. onun için sağıp üçünü de az az veriyorum.. oğlanlar emiyorlardı önce şimdi onlarda sıkılmaya başladı.. birde sütüm su gibi benim pek doyurucu değil galiba :çok üzgünüm:

şimdilik bu kadar kızlar.. aa bu arada bebişler küvöze girmediler çok şükür, sadece biri sarılıktan dolayı ışın tedavisi gördü.. kiloları 2600, 2400, 2300 dü.

son birşey daha bebişlerim çok nazara geliyor kızlar, milletin doğal olarak çok dikkatini çekiyor üçüz olması sizde de aynı durum vardır eminim.. Rabbim tümünü nazardan korusun..

herkese selam
fater canımcım kıendi derdime düşüp atladımmı seni bebişlerin hayırlı olsun dedikleri gibi genelde 2 erkek 1 kız ama bakalım senin süpriz ne olacak ama bence kız olsun daha sakin olur ev heralde az daha büyüsünler muallime sorarız benim oğlum küçük çaplı bi canavara dönüşebiliyo çünkü
pitoscum bilmemmi ben onları ah sende olmasan naparım ben buralarda iyiki geldinde renk getirdin şekerim ))) nilüfercim hala tatile devam heralde
edikacım çok az kaldı canım merak etme sonra bi gidin ya dersin )))) valla ben dedim bilmiyorum
tarçın sende sonunu iyi bağlayanlardansın desene bu yeni hamile arkadaşlarada örnek olsun aramızda 29 haftada dogum yapanda 36 37 yi görende var . herkesin dediği gibi hepside erken olacak diye bi kural yok biraz kendinize bakmanıza ve genetik yapıyada bağlı herşeyin hayırlısı iyiyide kötüyüde kabullenip girdik bu yola inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız .
ecemcim napıyor bizim yaramaz bücürler ve sevgi pıtırcığı minik bebeğimiz. bacım sen bu şekilde oralarda fazla kalma zaten almanların elinde hemen gel türkiyeye durumun dahada ağırlaşmadan en iyi çözümü bulman gerekecek valla allah yardımcın olsun elimizden bişey gelse keşke yardım için

edikacım nasılsın canım napıyor yaramazlar .
kızlar bizde konuşma hanemize hepsi kediyi, elmayı , azra ek olarak arabayı ekledi . annemde ek olarak sevgili torununa kızlara pişt demeyi öğretmiş pirt pirt gibi şeyler söylüyor mirzacık ))) ama bana çok az geliyor bu kelimeler nasıl öğretecem bi yol bulamadım inadına konuşmuyorlar şarkı söyleyin diyorum aaa uuu gibi kafa sallayark hepsi birden yalnız şarkı söylüyorlar şunu de diyorum yok. benmi acelwe ediyorum anlamadım

selam üçüz güzelleriii Herkesin Anneler Gününü Kutluyorum ..sanırım en güzel hediye bu günü bu şekilde kutlayabilmek Anne olabilmek...
bende yeni geldim şükür evimdeyim oğlanların huyu suyu değiştiii bir mızmız oldularkii sormayın eski düzene tekrar döndürmeye çalışıyorummm .... benim mızmızın tek dişi çıktı ammaaa bize neler ettiiii diğer dişlerini çıkarkırken düşünemiyorumm....

hepinizi burada görmek güzelll turkbayragi

tria canım dönmene sevindim :1hug:

pitoşum da gelmiş uyuss :) sırnaşık şey

muallimmm maşallah çok tatlı olmuş bunlar büyümüş ayyyy

canım bende devit3 hiç vermedim benim doktorda mamada var dedi multitabs da veriyorsun gerek yok demişti.....

hayırlı olsun . .. ben 20 kg aldım göbek doğum sonrası gittiydi ben dikkat etmedim yedim yedim şiştim sen dikkat edersin çoğunluk olarak sıvı yiyecekler alırsın ... internetteki resmi bizde gördük korkma öyle olmaz canım :) a.s

selammmm kizlarrr kiz pitos allah iyiligini versin nasildi kötülemissin bizi triacim inanma sen bu cadi kizaaaaa hosgeldin özlemistik valla yaramazlarin iyi olduguna sevindim benim kizim sadece anne baba diyo masallah seninkiler iyi zamani gelince susturmak icin elinden geleni yapcan bosver istedikleri zaman konussunlarrrrrr

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün... uzun ömürler versin kuzularına a.s. a.s. çok güzel ya bebişler küveze girmeden eve götürmüşsün sayılı annelerdensin çok şanslısın kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…