kızım seda ...........opuyoo ellerınızdeeennnn
slm arkadaşalr ... bebelerimin cinsiyeti belli oldu 1 kız 1 erkek 3 numara inatçı çıktı göstermedi dujr bakalım o ne çıkacak .. benim içimden kız geçiyor .... ama muhakkak bir dahaki kontrolde gösterecek ...... bu arada üçüz dogum yapan anneler kaç kilo aldınız.göbekleririnizi durumu çok kötümü.... intertee bir kadın gördüm ğrktüm karnından ..benim çatlaklarım alttarafta başlamış tek tük ama ilerde ne olur bilmem
PİTOS CANIM BEN FERROSANALU 9 DAMLA DAMLATIYORUM DEVİTİDE 3 DAMLA EN SON GÖTÜRDÜĞÜM DOKTOR DEVİTİ VERME MULTİTABS VER DEDİ REÇETEYE YAZDI AMA BEN BİR TANE DAHA DOKTORA DANIŞIP ÖYLESİ GEÇEYİM DİYE ALMADIM 13 ÜNDE Kİ DOKTOR KONTROLUNDE SORCAM ARTIK. BEBİŞLERİNİN KİLOSU NE KADAR OLDU.BİRDE zymaflour BU NE İLACI BEN HİÇ DUYMADIM ÖYLE BİRŞEYDE KULLANMIYORUZ.
FATER21 BENCEDE ERKEK GENELDE HERKESİN 2 ERKEK 1 KIZ
slm arkadaşalr ... bebelerimin cinsiyeti belli oldu 1 kız 1 erkek 3 numara inatçı çıktı göstermedi dujr bakalım o ne çıkacak .. benim içimden kız geçiyor .... ama muhakkak bir dahaki kontrolde gösterecek ...... bu arada üçüz dogum yapan anneler kaç kilo aldınız.göbekleririnizi durumu çok kötümü.... intertee bir kadın gördüm ğrktüm karnından ..benim çatlaklarım alttarafta başlamış tek tük ama ilerde ne olur bilmem
herkese çok teşekkürler, hepimizin sağlıklı olarak bebişleriyle olması gerçekten büyük bir nimet
canlarım ben 37. haftada doğum yaptım. 36. da hastaneye yattım, dr. bir ara almaya karar verdi sonra vazgeçti. 37 yi bekleyelim dediler, neyse iki gün kala nst de sancılar çıkmaya başladı ama ben birşey hissetmedim.. 37. de de aldılar. ameliyat öncesi benden önce acil hastalar geldi için onları aldılar 12 saat aç kalınca şekerim düştü apar topar ameliyata girdim. çıktığımda çok yoğun kanamam vardı.. ertesi gün 2 ünite kan verdiler.. şu an dizlerimde ve belimde ağrılarım devam ediyor.. çok ağır değil ama çocukların bakımı için koştururken zorluyor tabi.. süt olayına gelince anca bir bebek besleyecek kadar var.. onun için sağıp üçünü de az az veriyorum.. oğlanlar emiyorlardı önce şimdi onlarda sıkılmaya başladı.. birde sütüm su gibi benim pek doyurucu değil galiba :çok üzgünüm:
şimdilik bu kadar kızlar.. aa bu arada bebişler küvöze girmediler çok şükür, sadece biri sarılıktan dolayı ışın tedavisi gördü.. kiloları 2600, 2400, 2300 dü.
son birşey daha bebişlerim çok nazara geliyor kızlar, milletin doğal olarak çok dikkatini çekiyor üçüz olması sizde de aynı durum vardır eminim.. Rabbim tümünü nazardan korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?