Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nil sende hosgeldinnn kisa zamanda düzenlerine alisirlar yine rahatlarsin bende 15 haziranda nasipse 7 haftaligina geliyorum bakalim benimkiler nasil olcak eminimki cildircaklar orda ilgi alaka cok tabi burda yanliziz bunaldi artik cocuklarimm

iyi olmana sevindim buraya geldiğindede verirsin herkese sende dinlenirsin gelişimlerine çok etkili sosyalleşiyorlar açılıyorlar valla benim en sessiz bile kendine geldi :) coştuu :))

nilüfercim sende evine hoşgeldin tatlım nasıldı tatil istediğin gibi geçmiştir umarımda tozu dumana katmışsındır gezerken

bide sendemi 20 kilo aldın ya ben niye 50 kilo aldım abarttım galiba ahanda aynı o resimlerdeki g,ibiydim bak arkada falan bişey yok gibi önden kocaman bi karın tabi son haftalarda artık yüzüm falan iyice şişmişti ama . şimdiye kadar en fazla kilo alan benim burda galiba bu işte bi terslik varmış valla )) ben fazla güvenmişim 3 olmalarına demekki herşeyi silmişim

herkese merhaba
tatilcilerimizde dönmüşler hoşgelmişler sefa getirmişler sayfamız şenlenmiş
tria sen çalışıyorsun bebelere kim bakıyor cnm

mrb arkdaşlar hoşbuldum hoşbuldum :)) pek tozamadım ya gele giden zor kaçtım ara ara evden :)) bida gitmiycem yoruldum valla :)))

göstermediyse büyük olasılıkla kız olabilir nede olsa kız çocuğu olur

herkese merhaba
tatilcilerimizde dönmüşler hoşgelmişler sefa getirmişler sayfamız şenlenmiş
tria sen çalışıyorsun bebelere kim bakıyor cnm
annemle kayınvalidem var onlar bakıyorlar hafta içi hafta sonu ben bakıyorum canım böyle biraz idare edicez bakalım
mrb arkdaşlar hoşbuldum hoşbuldum :)) pek tozamadım ya gele giden zor kaçtım ara ara evden :)) bida gitmiycem yoruldum valla :)))
)))şekerim gelenin kucağına bi çocuk verip ay ben bi nefes alayım deseydin ya . bu sene bende göze alamadım o kadar saat araba yolculuğunu seneye allah kerim bakalım nolcak bende buralarda 1 gün bıraktım çocukları annemlere amasraya balık yemeğe gittik eşimle 15 gündeki en gözle tutulur tatil işte bendekide ))

oyyyyyyyyyyy kimler gelmiş azcık rahat etmiştik gittiydindeeeee sempatiksalakcinni dişiniz hayırlı uğurlu olsun nice dişlere inşşşş :))))))))
benimkilerde dişin diiiiii si bile yok eymenin hala şiş duruyor bakalım ne zaman zurt edicek
arzucuk maşallah iyi konuşuyorlar tatlım benim eymen baba dede birde püfff diyo taha sadece dede diyo gökçe pırt bile demiyoooo .)))))))
ecooooo 2 hafta yattın xdemek ön arka iki taraflı şişircen anlaşılan :)))) üç buçuk çocuk anası yatarmıııı hiç zıpla mutfağa

Son düzenleme:
bizde bücürleri gezdirdik bugün çok güzeldi hava sartık bebek arabasında oturarak gidebiliyorlar çıt yok valla bende bu hafta birini ablama birini anneme bırakıp birinide alıp arkadaşa makarna ziyafeti çekmeye gidicem inşşş birinide bırakıcak biri olsa keşke yakın olan birine kargoyla yolluyammmıııııııı
elagözlüm kayınvalideyle çocuk bakmak zor olmuyormu şeker siz hep birmiydiniz yoksa şimdikmi ortada birleştiniz ayy taha kucağımda ağzıyla tükürük fırlattı hep klavye sırılsıklam oldu yatrırıyım şu tükürükusu öptümmm herkresiiii nili öpüyorum uyusssssss
edika sanada sataşasım vardı ama durrr şimdi tahadan yazamadım borcum olsun .)))))))))))

günaydınnnnnnn canlar hala şoktayım ya benim küçük fındığım yani gökçem diş çıkarmış nasıl farketmedik bilmem valla annem gece tel açtı koş gel ne göstericem diye indim aşağı bir bakarım kocaman dişi var hiç anlamadık bile ve sanırım tahada diş çıkarmış minicik elletirmiyor hiç çok duygulandım ya minik kuşummmm benim hiç gık bile demediiii ))))))))) sizler nasılsnız kızlar kahvaltı menünüzde neler veriyorsunuz bebişlere

günaydınnnn
)))) gözün aydın şekerim inşallah hepside böyle sorunsuz mızıldanmadan çıkar . azılar ve köpek dişleri benimoğlanları çok mızmız yapmışdı .

günaydın pitos

daha doğrusu tünaydın demem lazım herhal
o maaşallah sessiz sedasız dişlerimiz çıkıvermiş minikler büyüyorlar artık annesi
sen bi dişte bu kadar duygulanırsan anne dedikleri zaman ağlarsın da
bizde kızımın alt ve üst dişleri çıktı .erol beyimizin alt dişleri 7 aylıkken çıkmıştı şimdi üst ve köpekdişlerini çıkartıyor aynı anda 4 diş haliyle biraz mızmızız
tembel oğlum doruk ise 10 aylık oldu alt dişlerini yeni çıkartıyor
geç olsunda güç olmasın dedik artık

kaşık mamasının içine (meyveli olanlardan ) bebe büsküvisini papatya veya ıhlamur ile hazırlayıp koyuyorum labne peyniri biraz pekmez

valla canım bebeler sayesinde birleştik .yoksam bayramdan bayrama görüşürdük
biz merkezdeyiz canım .
annem şeker hastası dizlerdede kireçlenme var fazla haraket edemiyor .ilk 2 ay beraber baktık. anlıycan benim yaramazlar 2 ayda iflahını kestiler kadının.8 aydırda kayınvalidenin yanındayız oda pek gündüzleri yanımızda olamıyor onunda bağ bahçe işleri var .geceleri yatıyor yanımızda .eşimde haftasonları geliyor
bende dolmuşum iyice bir söyle bin ah işit durumu oldu.
güzin ablaya yazıyorum sandım biran kendimi oysam kk daymışım a.s.

pitos gözünaydın canım ohhh ne güzel inşallah hepsini böyle rahat çıkarır benim kız çok ateşleniyor çıkarırken darısı diğerlerinin başına artık.bu arada beni unutmuşsun aşk olsun son ana kalmışım :) şaka tabiki
ela gözlüm güzin ablaya o kadar ihtiyacımız varki aslında keşke olsada bir yazsak yaz yaz bitmez heralde neyse nankörlük etmiyeyim şimdi çok şükür .bizdede tek efe kalmıştı diş çıkarmayan oda bir baktık çıkartmış . asyayı artık hiç tutamıyorum sürekli bir yerlere tutunup kalkmak istiyor tabi sonucu ağlama oluyor kalkınca bir güzel ellerini bırakıveriyor sürekli evin içinde emekleyerek gezmeye başladı onu takip etmek çok zor oğlanlar rahat bıraktığım yerde aynen duruyorlar beyzadeler hiç çaba göstermiyorlar emeklemeye kız çocuk daha çabuk gelişir derlerdi doğruymuş.
tria canım artık birgün yemeğe gitmek bile tatil oluyor dimi sen nerdesin karadeniz tarafındamı

valla öyle canım ben karabükte oturuyorum amasrada burdan 1,5 saat falan uzaklıkta deniz kenarı . anca tatil boyunca oraya kaçabildim işte . çocuklarla bir olunca oda yetr diyosun napcan artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…