slm arkadaşalr ... bebelerimin cinsiyeti belli oldu 1 kız 1 erkek 3 numara inatçı çıktı göstermedi dujr bakalım o ne çıkacak .. benim içimden kız geçiyor .... ama muhakkak bir dahaki kontrolde gösterecek ...... bu arada üçüz dogum yapan anneler kaç kilo aldınız.göbekleririnizi durumu çok kötümü.... intertee bir kadın gördüm ğrktüm karnından ..benim çatlaklarım alttarafta başlamış tek tük ama ilerde ne olur bilmem
mrb arkdaşlar hoşbuldum hoşbuldum :)) pek tozamadım ya gele giden zor kaçtım ara ara evden :)) bida gitmiycem yoruldum valla :)))
annemle kayınvalidem var onlar bakıyorlar hafta içi hafta sonu ben bakıyorum canım böyle biraz idare edicez bakalımherkese merhaba
tatilcilerimizde dönmüşler hoşgelmişler sefa getirmişler sayfamız şenlenmiş
tria sen çalışıyorsun bebelere kim bakıyor cnm
)))şekerim gelenin kucağına bi çocuk verip ay ben bi nefes alayım deseydin ya . bu sene bende göze alamadım o kadar saat araba yolculuğunu seneye allah kerim bakalım nolcak bende buralarda 1 gün bıraktım çocukları annemlere amasraya balık yemeğe gittik eşimle 15 gündeki en gözle tutulur tatil işte bendekide ))mrb arkdaşlar hoşbuldum hoşbuldum :)) pek tozamadım ya gele giden zor kaçtım ara ara evden :)) bida gitmiycem yoruldum valla :)))
annemle kayınvalidem var onlar bakıyorlar hafta içi hafta sonu ben bakıyorum canım böyle biraz idare edicez bakalım
ikisininde aynı yerde olması büyük bi şans
bende istiyorum çalışmak ama annem bi yerde kayınvalidem bi yerde
(tabi kendi köyünden koca bulmazsan böyle olur )
günaydınnnnnnn canlar hala şoktayım ya benim küçük fındığım yani gökçem diş çıkarmış nasıl farketmedik bilmem valla annem gece tel açtı koş gel ne göstericem diye indim aşağı bir bakarım kocaman dişi var hiç anlamadık bile ve sanırım tahada diş çıkarmış minicik elletirmiyor hiç çok duygulandım ya minik kuşummmm benim hiç gık bile demediiii ))))))))) sizler nasılsnız kızlar kahvaltı menünüzde neler veriyorsunuz bebişlere
günaydınnnnnnn canlar hala şoktayım ya benim küçük fındığım yani gökçem diş çıkarmış nasıl farketmedik bilmem valla annem gece tel açtı koş gel ne göstericem diye indim aşağı bir bakarım kocaman dişi var hiç anlamadık bile ve sanırım tahada diş çıkarmış minicik elletirmiyor hiç çok duygulandım ya minik kuşummmm benim hiç gık bile demediiii ))))))))) sizler nasılsnız kızlar kahvaltı menünüzde neler veriyorsunuz bebişlere
bizde bücürleri gezdirdik bugün çok güzeldi hava sartık bebek arabasında oturarak gidebiliyorlar çıt yok valla bende bu hafta birini ablama birini anneme bırakıp birinide alıp arkadaşa makarna ziyafeti çekmeye gidicem inşşş birinide bırakıcak biri olsa keşke yakın olan birine kargoyla yolluyammmıııııııı
elagözlüm kayınvalideyle çocuk bakmak zor olmuyormu şeker siz hep birmiydiniz yoksa şimdikmi ortada birleştiniz ayy taha kucağımda ağzıyla tükürük fırlattı hep klavye sırılsıklam oldu yatrırıyım şu tükürükusu öptümmm herkresiiii nili öpüyorum uyusssssss
edika sanada sataşasım vardı ama durrr şimdi tahadan yazamadım borcum olsun .)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?