Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

edikacım maşallah kızına benim kızım tam bir prenses ayak ayak üstüne atıp duruyoır ne sağa ne sola dönme çabası yok canı isterse benimde erkekler fena eymen hala geri geri emekliyor tahada kolayını buldu bildiğin jet hızıyla yuvarlanarak emekliyor enteresan tipler yani ))))))))) desteksiz oturmaya konuşmaya başladılarmı
çok yoruldum ya bebişleri sahile götürdüm okadar sıcaktıki gelirken ağlıycaktım nerdeyse yarın kuzucukları yıkıycaz akşam eymen efendi uyutmadı ne derdi var bulamadım dr solunum sıkıntısından olabilir dedi başka bir dr daha götürcez bakalım olmadı bir pedagog yada nörolojiye götürücem ne gündüz ne gece uyuyor hep ağlıyor ya

elagözlüm pitos ablan kurbaaaaaaaaan olsun sana gel bana anlat derdini güzinde kimmiş ben bir teselli ederim seni sen bile oturur ağlarsın .))))))))))
kız cadı kaynana nerdesin küçükler nasılllll
ecem doğurdunmu kısss yoksa nerdesin kusuyonmuuu böğğğ sesi geldiiiiii kafamçokkarıştı

pitos bebişleri tek götürebiliyormusun sahile benimkilerle imkansızda bebek arabasında oturmuyorlar .efe ve asya desteksiz oturuyor ancak mete daha değil .konuşmada birtek asya yeni yeni baba mama demeye başladı seninkiler nasıl.gece uykusunu uyumamalrı çok zor yaaaa benimkilerde her gece biri nöbette sanki aralarında anlaşıyorlar bu gece nöbet sende diye :) :)

efe yine 2 gündür mama hariç herşeyi kusuyor çocuk hiçbirşey yemek istemiyor ne versem hemen öğürüyor yarın kontrolumuz var bu sefer doktorumuzu değiştirdik bakalım o ne diyecek doktorlara göre hiçbir neden yok ama neden yemiyor bu çocuk 9 aylık olduk hala sadece mama yiyor .

ay kulaklarım cın çın ettı kız pıtos o kaynana benım galıbaa az kaldı sızınde ......nasılsınız kızlar herkes ınş ıyıdır bız dotr kıloyu gectık cok sukur ıyıyız ....gazlarımız var hala opt sızı

edikacım maşşallah seninkilere benimkiler desteksiz oturamıyorlar daha kızım daha iyi ama uzun süre duruyor taha desen hopp öne atıyor kendini belki sizin aya gelince anca otururlar gece resmen kafam düşüyor artık sadece gece olsa iyi gündüzde uyku yok nerdeyse eymenin aşırı zeki olduğunu düşünüyoruz aslında bu bile etkili olabilir diyor nette hayattan birşeyler kaçırmamak istercesine uyurken bile bakıp etrafına gülüyor oynuyor uyuyor gece hele yatakta emekliyor konuşuyor ve bunları yaparken gözü hep kapalı yok böyle bişey nereye götürsem karar veremedim valla
zymflouru kaçkez veriyorsunuz kızlar
ya birde 3 boyutlu kitap istiyordum bebişlere çok pahalıymış ((((

alsanaalsanasmile bu ikonu görünce gelininle sen gewliyorsun aklımaaaa al sana al sana pis gelin bırak oğlucuğumun peşiniiii :)))))))))))))))) oyyy maşallah hızlı kilo almışlar ne güzelll

kiz pitos ne diyim ben sana :))))))))))))))) kusmalarimm gecti allaha sükür yanlis ses duymussun bugün kontrolüm vardi benim bücür kipir kipir di 26 mm olmus ama eller ayaklar belli edika ve seninde disleriniz hayirli olsun devamida sular seller gibi gelsin insallah ben iki haftadir cekiyom ege nin köpek dislerini cocuk 12 dis cikardi giki cikmadi bu sefer mahvoldu ne uyku var ne oynamak bütün gün ciyak ciyak bagiriyo daha yeni uyuttuk hepsini bakalim kac dakika uyucaklarr .sende artik foto yüklesende görsek prensesle prensleriii öpüyorum hepiniziiii

iyi bari canım en azından bulantın yok zaten bu köpek dişleri mahvediyor çocukları canım ya inş hemen çıkartır pc bozulmuştu ya buletoot içinde format atıldı ya eve geldi yine yüklemiyor bende çocukların resimlerini cd ye kopylaıycaktım
edika bugün dr gidicekti inş metenin bişeyi yoktur bende merak ettim şimdi kumasının sebebini edikacım biberona meyvesuyu falan koyunca içiyormu yoksa kaşıkla yemeyimi reddediyor

3 çocukla tatilin adı yorgunluk
ortam değiştirmek iyi olmuştur senin pek gezemesende
nilcim sen tek mi bakıyorsun bebİşlere ?

yok güzelim ya nerde tek bakabilmek kaynana ile annem ile dönüşümlü ee tabikiii evde bir stress sıkıntı düşünün artık hedefim tek bakmak ama her seferindee olmuyor yaa beceremiyorum

sizinde hayırlı oslun dişler uyuscum dünyadan haberin yok aklın bir karış havada bide üçüz anası olacan kız diş çıkarmış sen leyylimmm leyyyy boshayallersmile

ahhh arzucum attımmm atmammııı ne zaman gece hazırlansam dışarı çıkmak için kimse uyutamadııı bende haliyle çıkamadımmmm bir ümidim bu yaz antalyaya inivermek buradan :)) günü birlik bebişleri evde bırakmak onlarla bir yere çıkılmıyor dün parka götürdüm aman allahımm benim yaramaz hiiiçç durmadı sinirrr oldukkk

kızlar gene kimsecikler yok buralarda havada o kadar güzelki sıkıştık kaldık iş yerinde malum .
sizin f,ikirlerinizi alayım barim bu arada bende çocukları hala park yatakda yatırıyorum ben ama 1- 2 aya kadar oda düzenleyim istiyorum yatak konusunda kararsızım. şimdi oğlanları aynı kızımı ayrı bi odaya alıcam . yatak seçimişnde kararsızım herbirine baza alsam kullanım açısından beni rahatlatır ama diğerlerine göre pahalıya geliyor . ranza yaptırsam yer olarak avantaj sağlar ama tehlikeli oluyor . tek yatak yaptırsam daha uygun oluyor ama onunda eşya alma açısından avantajı yok . yavrulıu yatak istemiştim en son yer olarakda avantaj sağlar diye onunda aşağıda yatanının rahatsız olması sıkıntı yaratır kardeşi üstüne basar falan dediler . napcam çok kararsız kaldım . avantajları ve dezavantajlarıyla anlattım bana bi akıl verin kızda çok sorunum yok en kötü bi bazyla çözerim onun odasınıda erkeklere acil çözüm lazım .
bide en büyük korkum şimdi park yatakda kendileri uyuyorlar bi yere kaçamadıkları için sorun olmuyor karyolada nasıl tekrar uyutmayı başaracam ondan çok korkuyorum valla ya uyumazlarsa sürekli gezinirlerse kapıyı açmaya başladılar yavaş yavaş habire firar durumu olursa sil baştanmı yapmak zorunda kalıcam offff en kötüsüde bu olur

cicim ben buralardaydım yaaa görmedinmi kuzum öyle bir anlatmışsınki devlet meselesi gibi mübarek ne yandam baksam olmuyor en iyisi baza tabi hem ilerdede kullanabilirler korumalı olanlarından alırsın uygun olanlarıda vardı onların yaaa nette dolan bakalım

slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. 1 haftadır kendimi uykuya vedim bebeler uyudumu hoopppp yatıyorum bende. gece geç yatıp sabah 06:30da kalkınca kafamı kaldıramıyorum. geçmişi okuyamadım inş. bi sorun yoktur. öptüm hepinizi.

benim derdimse yemek yediremem. sabah kahvaltısı ne az ne çok fena değil işte. kendimi kandırabilecek kadar yiyorlar. öğlen çorba yiyorlar ama sonrasında akşam yemeği yokkkk!!!!!!! çocuklara şöyle sebzeli pilavlı yoğurtlu masa hazırlıyorum oturtuyorum mma sandalyesine ama nafile. imkansız. kafalarını çeviriveriyorlar. mecbur kalıp mama veriyorum bende. meyve kavonoz maması iyi yiyorlar. ellerine poaça filan versem yiyorlarda yemek yok ya. ancak en fazla 5er lokma sonrası ızdırap. çok yıpranıyorum yememelerinden ya napcam ben. eceeeeeeeeeemmmmmmm aynurrrrrr yardım edin yaaaa siz neler yapıyorsunuz nasıl yediriyorsunuz?

triacım bende 3 ay önce yaptırdım birer karyola. her iki tarafıda korumalı. geniş geniş yatıyorlar. korumalar olmasa hoooooopppppp aşağıdalar. uyandıklarında dikiliyorlar ama ben gelene kadar orda kalıyorlar tabi mecburen.büyüdükleride korumaları ve ayak uçlarını kestirecez. istersek sonra kızlarınkini de ranzaya çevirebilecekler. bazalı olanların korumalı olanları varmı bilmiyom. varsa öyle al. ben hiç görmedim.

tubaycım canım ben yemek yedirirken ilk hep yogurt koyuyordum yemeklerine ne yerse yesin yogurt olunca kabul ettiler . ilav tavuk balık aklına ne geliyorsa yani öyle yiyorlardı . hiç yememelerinden iyidir diyip öyle dene bakalım belki seninkilerde öyle yerler .
bazalarda koruyucu yok diye biliyom bende amma bakem .
kübracım devlet meselesindende möhim şekerim bu kiracısın ev dar malum para anca yetiyo ahhh ahhh

meyveyi ellerine niye vermiyosun elmayı falan yemiyorlarmı öyle ben hazır gıdaları tamamen kestim artık bi hazır olarak nesguik aldım sütle hazırlarım arada veririrm diye onuda bikaç kaşık yiyip bırakıyorlar bende ellerine veriyorum kıtır kıtır seviyorlar öyle

selam kizlarrr tuubay bende cok zorluk cekmistim ece ile ege iyiydi ama efe beni öldürüyordu ne versem ögürüyo agzini yumuyo acmiyo bende fazla zorlamiyodum yoksa ac kaliyodu biraz yedikten sonra süt veriyodum zaman gectikce baktim kasik sayisi artti trianin dedigi gibi pilavi makarnayi biraz sulu yogurtla veriyodum yutmasi daha kolay oluyodu cok güzel yediler ben aksamlari bizim burda irmikli balli mamalar var gece icin suyla yapiliyo onu cok seviyolar yiyip yatiyolarrrr türkiyede daha güzelleri vardir eminim onlardan dene aksam icin bakalim begenceklermi

triacim senin yatak konusu gercekten zor bazalarda bildigim kadariyla koruyucu olmuyo bu da demektirki hopppp seninkiler bi bakmissin yerde kivrilmis yatiyoooo yada internetten bak istersen bizim burda satiliyo yataklar icin koruyuco istedigin yataga takabiliyosun yanlis hatirlamiyosam ikea da vardiii ranza icin cok erken benceee daha tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…