kızlar gene kimsecikler yok buralarda havada o kadar güzelki sıkıştık kaldık iş yerinde malum .
sizin f,ikirlerinizi alayım barim bu arada bende çocukları hala park yatakda yatırıyorum ben ama 1- 2 aya kadar oda düzenleyim istiyorum yatak konusunda kararsızım. şimdi oğlanları aynı kızımı ayrı bi odaya alıcam . yatak seçimişnde kararsızım herbirine baza alsam kullanım açısından beni rahatlatır ama diğerlerine göre pahalıya geliyor . ranza yaptırsam yer olarak avantaj sağlar ama tehlikeli oluyor . tek yatak yaptırsam daha uygun oluyor ama onunda eşya alma açısından avantajı yok . yavrulıu yatak istemiştim en son yer olarakda avantaj sağlar diye onunda aşağıda yatanının rahatsız olması sıkıntı yaratır kardeşi üstüne basar falan dediler . napcam çok kararsız kaldım . avantajları ve dezavantajlarıyla anlattım bana bi akıl verin kızda çok sorunum yok en kötü bi bazyla çözerim onun odasınıda erkeklere acil çözüm lazım .
bide en büyük korkum şimdi park yatakda kendileri uyuyorlar bi yere kaçamadıkları için sorun olmuyor karyolada nasıl tekrar uyutmayı başaracam ondan çok korkuyorum valla ya uyumazlarsa sürekli gezinirlerse kapıyı açmaya başladılar yavaş yavaş habire firar durumu olursa sil baştanmı yapmak zorunda kalıcam offff en kötüsüde bu olur