Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

triacim ben simdi bizim burdaki koruyuculara baktim internetten cok var ama yatagin tamamini kapatmiyo sadece bas kisminda eger cocuklarin dönüyosa yatarken oda korumazz yine arastircam bakalim daha uzunu varmi bizim burda bugün babalar günü oldugu icin heryer kapali yarin telefonla arar sorarim bakalim bi cözümü varmi

doğru dedin arzucum bizimde ev kendimizin değil okadar zorlanıyorumki eşya alıcağım zaman gittiğim yer nasıl olucak sığıcakmı vs... bizimde evdeki devlet meselemiz çekyatlarım yaptırtmıştık kendş zevkimize göre olsun diye dayanıklı olur zannettk evet öyle ama okadar sertki üstne oturunca bir cm ble göçmyor sanki taşın üstünde yatıyoruz leke tutuyor su damlasa çıkmıyor geçen yaz makinayla yıkdaık alttaki süngerin kiri yukarı vurdu vitrinlerimde ayrı bir konu çok büyük ve camlı inan çocuklardan sonra hiç eşya hevesim kalmadı herşey pratik ve az olsun istiyorum hatta oturma odama yer minderleri olsa bile diyorum sen ne yaptın karar verdinmi

cumanız mubarek ols kızlar.............benımkıler sımdılık pıusetlerde ve sallamalı dondolınlarda yatoıyolar salonda odalarına daha gecmedıler......ınşş alıştırırım ya ama sallamalıda ıyı oluyoo uyuyolar bıraz...........yatakları rahat genış vee derın.........ek gıdaya gectık duzeltılmış uç ayımız bıttı 4 250 gelıyoruz ıyımı kızlar mınıgız hala ama hareketlerını begenıyoo dr...........opt sızı hava co guzel artık badılkerle kalabılırler dımı ..sıkıldım kalın gıysılerdennn

sanada hayırlı cumalar muallim
sıcaklara güvenipte hemen açılıp saçılma derim ben en azından bi haziran girsin
allah korusun minikleri üşütüp hasta olabilirler
sen sürekli gördüğün için sana minikmiş gibi geliyor kiloları hergeçengün artıyor baksana
küçük bebekler hem daha çabuk toparlanıyorlar
benim oğlanlardan biri hem küçük kilolu doğdu hem çok fena gaz sancısı çekiyordu hemde çok kusuyordu kıyafetinin birini değiştirmeden öbürüne kusuyordu o derece yani
şimdi diğerlerini geçti her konuda

bugün burda dikiş nakış kursiyerlerinin sergisi varmış
oraya gideyiz ay çok mutluyum
sankim 5 yıldızlı otele tatile gidiyormuş gibi seviniyorum
aylardır odadan adım atmayınca böyle oluyor işte kafayı sıyırıyorsun

))) AYY AYY ŞU HALİMİZE AĞLASAKMI GÜLSEKMİ BİLEMEDİM . ARTIKIM KÜÇÜK ŞEYLERLE MUTLU OLMAYIMI ÖĞRENDİK NE .
kübracım hala muammadayım canım ama fiyat bazlıda araştırıp en uygununu yaptırıcam bakalım bi kere olacak malum . eşya konusunda benim çok sıkıntım yoktu mutfak dolaplarıydı en tehlikeli olan onlarada kilit takmıştık çocuk kilitlerinden iyidi ama şimdi yatakların üstüne çıkmaya başladıklarından beri benim herşeyim yerlerde her çekmecede kitlenmiyor . bide mirzacığın balkon kapısının camına kafa atma tutkusu var yada bişeylerle vurma onu napcaz bilmiyorum .
ecemcim yatak koruyucuları ayrı satılıyor ama dediğin gibi tatlım çok kısa bizimkilere göre adamlar yastığın üstünde yatıyor o kadar dengesiz bi dönüşleri var düşmeleri bi yere kadarda en çok uyku sistemim bozulur diye korkuyorum şuan herşey o kadar rayında gidiyorki bakalım artık düzenlersek resmini çekerim sizede

saolun kızlar. tavuk balık ve eti seviyorlar ama hergün de nasıl yapem yaw. balığı ayıtlayıp veriyom yiyorlar. eti de ağızlarının içinde dolandırıp duruyorlar. tavuğu da yiyorlar ama hadi 3 akşam bunu yaptım 4. gün? illa bi sebze yemeği şart. türlü yaparım çok azcık yerler. yoğurdu karıştırmayı dnedim öyle hiç sevmediler. yemeğin suyundan bolca koyup pilavla veriyom 5 kaşıktan sonra bitti.başka taze fasulye, kuru fasulye,... ne bilim işte günlük yaptığımız yemekler işte ama 5 kaşıkla da olmuyoki. aç kalmasınlar diye severek de yiyorlar kavonoz maması alıyom hala. siz hiç mama içmiyormusunuz ? biz süte başlamadık daha.

valla tubacım ben mama kullanmıyorum artık sadece süt ya bide belkide doyuyordur çocuklar bize az geliyordur bir arkadaşım anlatırken çocuğuna şunu yedi bunu yedi diye o kadar kızardımki napıyosun küçücük çouk obez yapacaksın diye aynısını şimdi ben yapıyorum doymamışlardır diye habire veriyorum gören şok oluyor onu yiyemezler çok diye yiyorlar çünkü ben midelerini büyüttüm hatta bugün annem telefon açacaktım sana mesaiye falan kal ek iş bulun bu çocuklar doymuyor diye diyor kahvaltıları bitmiş hala mamma diye ağlamışlar kalkıp omlet yaptım onuda yediler siz eve falan gelmeyin sürekli çalışın diyor ))) yesinlerde biz çalışalım canları sağolsun
demem oki kiloları normalse sonra sonra açılırlar belki canım

meyveyi hep ellerine veriyorum yiyorlar onda prob. yok. akşama kadar meyve versem yeter demezler sanki.

sizin özel yaptığınız yemekler varmı tarif versenize. yoksa kendimize hazırladığımız yemekleri mi veriyorsunuz. besleyici kurabiyeler filan????

ay ne bilim tria çok canım sıkılıyor. yemeği yiyip bitirip de mama diye bağıracaklar ha???? hiç göremiceğim bi manzara galiba maşşallah seninkilere. kiloları tahminen 10 ile 11 arasıdır. nasıl sence? az dimi;((((((((

tubacım ben gündüzleri mamayı kestim ama nekadar zor oldu birde bana sor ki hala taha tam alışmadı sadece gece uyandıklarında veriyorum oda 1 yada 2 kez ama taha çok ağlıyor benim kızım 5.5 aylıkken 5 kiloydu ve dr hiç beğenmiyordu gelişimini mamayı kesin dedi ve biranda okadar kilo aldıki erkeklere yetişti nerdeyse gece bile içince sabah kahvaltısını etkiliyor diye tahayla mücadele ediyorum aç bekletiyorum inan ilk zamanlar okadar üzülüyordumki onlar yemek yememk için ağlarken ben içeri kaçıyordum şimdi maşallah ne versem yiyorlar çiğniyorlar bence sende mamayı unuttur heleki poğaça bisküvi haftada bir kez belki ver zamanla düzene giriyor inan dr bana yemek yemek bir alışkanlık ve öğrenme becerisidir nasıl alışır ve öğrenirse öyle devam eder dedi mesela ben bebklerime bardakla su içirmeye başladım ve çok güzel öğrendiler kolay gelsin canım çocuklar çok akıllı her dediklerini yaptırıyorlar valla

elagözlüm senin bebklerin kaç aylıktı bende ıhlamurla kahvaltı yaptırmak istiyorum şimdi keçi sütü içiriyorum ama bazen ıhlamurda iyi olur sen ne zamandan vberi veriyorsun birde papatya çayınız şu poşetlerdeki salllama olanlardanmı hııım birşey daha ıhlamuru hergün tazemi demliyorsun öyleyse ben çok zorlanırım

başlığı görünce şaşırdım vallahi allah yardımcınız olsun evlatlarınıza da ömür versin.millet bir taneyle baş edemiyor üçççççççççç tane mi :)

nasılsnız kızlar ve bebişleriiiiiiiiiii
iyiyiz pitos bebeklerde iyi allaha şükür
sen nasılsın ?
benimkiler 11.ayın içindeler 2. aydan itibaren bu tür bitki çaylarını vermeye başladık o zamanlar milupanın gece çaylarından verdim çok gazlılardı rahatlatırda rahat uyurlar belki diye ama bize kar etmedi
papatyayı kayınvalide kurutmuş ,ıhlamuru ise komşunun ağacı var o veriyor tazecik
tabikide çayları günlük taze demliyorsun ben pek pazla vermiyorum zaten bi bardak yapıyorun büsküviyi ıslattıktan sonra kalanını içiriyorum
yalnız papatya çayı kabızlığada iyi geldi bizde doruk zok zorlanıyordu yaparken ağla ağla terterler çıkıyordu şimdi bir haftadır rahatız

ya benim kızımda sürekli kabız bende papatyayı alıyim bugün inş iyi gelir demlediğin ıhlamur kaç dk kaynatıyorsun peki ben papatyayı kurutamam artıkta hazır alırım milupanınkini alıyim ozaman belki eczanelerde satılanlar farklıdır dimi bende bugün ceviz içi vermeye başladım çorbaya kattım bir tatlı kaşığı haftada üç kez verilcekmiş hiç tuhaflarına gitmedi allahtan zaten un gibi yaptım sağol canım bilgiler için

maaşallah bücürlere pitos yiyorlarsa ne mutlu hiç bi zararı yok cevizin
yiyen değil de yemeyen çocukla uğraşmak çok zor
kaynatmıyorum ben kaynamış suya atıyorum yaklaşık 3-4 dk. rengini bırakıyor
bitkiler doğal olduğu için çokta güzel renk oluşuyor
milupanın olabilir veya tanıdık aktar varsa ordan alabilirsiniz raf ömrünün 1 yılı geçmemesi lazımmış bitkilerin saraçoğlu hocam öyle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…