merhaba arkadaşlar ben 12 haftalık hamiyeyim ancak zor günler geçiriyorum tecrübelerinize ihtiyacım var LÜTFEN sorularımı cevaplayın.yazışmalarınızı okuyunca bir parça olsun rahatlıyorum doktorum bir bebeğe redüksiyon yaptıralım istiyor bunun için ense ölçümü yaptırdı sizler böyle bir ölçüm yaptırdınız mı lütfen cevap verin bebişlerimin hiç birine kıyamıyorum ama hastalık yada sakatlık riski olabilir diye bu işlem öneriliyor
merak etme canım seninde bağrışırlar böyle hatta öyle çokki yeter artıkım diyesin gelir . benimkilerde öyle kayra 12.500 mirza 10 azrada 10.500 dü en son bende ay çok demiştim ama doktorun söylediği gayet bormal hatta kayra fazlaynış bile büyüdükçe daha az kilo alıcaklarmış normal demişti . bende artık bıraktım sağlıkları iyi ya takmıyorum şimdi eskisi kadaray ne bilim tria çok canım sıkılıyor. yemeği yiyip bitirip de mama diye bağıracaklar ha???? hiç göremiceğim bi manzara galiba maşşallah seninkilere. kiloları tahminen 10 ile 11 arasıdır. nasıl sence? az dimi;((((((((
ya kızlar bu bitki çayları kahvaltının tadını değiştirmiyormu ben hiç böyle ıslatmadım denesem farkederlermiki bak gerçekten ben hiç bitki çayı vermiyorum çocukalara deniyim barim. bide kübracım keçi sütünü nerden buluyosun hazırmı alıyosun köylülerden falanmı ben buralarda bulamadım bide diğer sütlerden daha ağırmı tadı falanelagözlüm senin bebklerin kaç aylıktı bende ıhlamurla kahvaltı yaptırmak istiyorum şimdi keçi sütü içiriyorum ama bazen ıhlamurda iyi olur sen ne zamandan vberi veriyorsun birde papatya çayınız şu poşetlerdeki salllama olanlardanmı hııım birşey daha ıhlamuru hergün tazemi demliyorsun öyleyse ben çok zorlanırım
kıskannççç niloooo laelaelaelaelae az uğramaya başladın gözümden kaçmıyor heee
elagözlüm ibrahim hocam demişse doğru demiştir onun sözünden çıkılmaz bende dün akşam verdim ıhlamur oyyy hepsini içiverdiler maşallah
ayşe3 canım nil çok güzel anlatmış aynen katılıyorum dediklerine rabbim yardımcınolsun
ablama kalmaya gittim oyyy artık her yer dar bize anladım yaaaa
canım gaz 6. ayda falan biter bebişler ayaklarını çırpmaya baladımı peki en rahat öyle çıkıyor yok ben direk verdim sütü canım yarım yağlı zaten onlar sindirimi kolay benimkiler zorlanmadı hiç bir iki gün dene olmadı azcık sulandırırsın
kızlar bende dün dr gittim göğsümün üstünde ben vardı renk değiştirince korktum dr alınsın dedi o sırada karnımı gördü dediki plastik cerrah benini alırken karnın içinde konuş neler yapılabilir diye dedi dedim ben karnımı gerdiremem bebklerim var zor bir ameliyat ozaman üsteki deriyi alsın dedi o nasıl oluyorsa haftaya gidicem ben çıkartırmaya konuşucam karnımıda belki makul bir öneri sunar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?