Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

merhaba arkadaşlar ben 12 haftalık hamiyeyim ancak zor günler geçiriyorum tecrübelerinize ihtiyacım var LÜTFEN sorularımı cevaplayın.yazışmalarınızı okuyunca bir parça olsun rahatlıyorum doktorum bir bebeğe redüksiyon yaptıralım istiyor bunun için ense ölçümü yaptırdı sizler böyle bir ölçüm yaptırdınız mı lütfen cevap verin bebişlerimin hiç birine kıyamıyorum ama hastalık yada sakatlık riski olabilir diye bu işlem öneriliyor

ayyyyyy herkessss burda kıskandımmmmmmmm bi ben yokum yaaaaa sohbet derinleşmiş oh ohh ... kaydirigubbakcemile

tubaycım hoşgeldin yeniden :)
herkese selam kolaylıklar dilerimmm

Hayırlısı olsun bu dönem çok zor bir dönem karar aşaması bize sorarsan bizler 3 taneyi doğurmuş olarak rediksiyon yaptır diyemeyiz ama seni doktorların yönlendirecektir en azından bize cesaret veren doktorlarımdı... her iki yönden risklii bu iş yaptırsanda devam ettirsende taşıması birşey değiilmişş doğunca bakması zormuş ama herşeyee değerrrrrrrr ALLAH yardımcın olsun

kıskannççç niloooo laelaelaelaelae az uğramaya başladın gözümden kaçmıyor heee
elagözlüm ibrahim hocam demişse doğru demiştir onun sözünden çıkılmaz bende dün akşam verdim ıhlamur oyyy hepsini içiverdiler maşallah
ayşe3 canım nil çok güzel anlatmış aynen katılıyorum dediklerine rabbim yardımcınolsun
ablama kalmaya gittim oyyy artık her yer dar bize anladım yaaaa

selam kızlar .................ben ek mamalara muhallebıye basladım daha cok sevıyolar ...............bakalım buyuyelım hayırlısıyla opt sızı

kecı sutunı bazı dr lar yok sakın bı yıl yasak dıyolar bazıları verın dıyolar sız ne zaman basladınız ya erken mı yoksa baslasammmı........benım sutum cok az gelıyo gıunde on cc ancak cıkar hergun duzenlı sagamıyorum vakıt yok emmıyolarda naopsam gıtse bıraksam mı yoksa azda olsa zorla sagsammmı............

merak etme canım seninde bağrışırlar böyle hatta öyle çokki yeter artıkım diyesin gelir . benimkilerde öyle kayra 12.500 mirza 10 azrada 10.500 dü en son bende ay çok demiştim ama doktorun söylediği gayet bormal hatta kayra fazlaynış bile büyüdükçe daha az kilo alıcaklarmış normal demişti . bende artık bıraktım sağlıkları iyi ya takmıyorum şimdi eskisi kadar

ya kızlar bu bitki çayları kahvaltının tadını değiştirmiyormu ben hiç böyle ıslatmadım denesem farkederlermiki bak gerçekten ben hiç bitki çayı vermiyorum çocukalara deniyim barim. bide kübracım keçi sütünü nerden buluyosun hazırmı alıyosun köylülerden falanmı ben buralarda bulamadım bide diğer sütlerden daha ağırmı tadı falan

kızım hala 3 çocukla misafirliğe kabul ediyorlarmı seni bize vallam yavaş yavaş ayar veriyorlar )) yaramazlık had safhada benimkilerde davet edene iyi düşün karar ver diyom bida geri dönen olmuyor ))
nilüfercim beya boşladın sende arada bi görün havanın rehavetinemi kapıldın yoksam

arzucum ben ıhlamuru kahvaltıyla vermedim daha biberona oydum azcıkta şeker ahvaltıyla yerlermi bilmiyorum eçi sütgünü hazır alıyorum lkerin yarım yağlı olanını ben çok araştırdım oturup belgesel bile seyrettim :)))) ve gerçeten ço yararlı olduğunu düşünüyorum tadı ine sütünden farsız ama daha yağlı buda hem tok tutuyor hemde kilo aldırıyor
muallimcim ne yalan söyliyim artı dr dediği çoğu şeyi yapmıyorum geçen bebişlerime hafif acılı bir ciğer yedirdim bayıldılar eşide veriyorum benim gibi ilerde yeme miskini olucaklarına şimdiden herşeyi yesinler istiyorum ben annemi ve ablamı dinliyorum yedir yedirme onlar ne derse o maşallahı var uzucuların itiraz etmiyorlar çoğu şeyi ama tam katı yemiyorlar yoğurtla falan azcık sulandırıyoruz bazı şeyleri

arzucum bende yaında tahmin ediyorumki apının deliğinden baıp aman allahım kübra ve cicivileri geldi deyip imse kapıyı açmıycak şimdi herkes deli oluyor yaptılarına asıl yaramazlılar başlasın ozaman görücem deli olmayıııı :)))))))))))

pıtos bende aynı dusunuyıorum oğlumdan cok cektım bunlar ınş öle olmaz kecı sutunu sulandırıptamı verdın........baslıcam bende.....

gazlarımız hala var .........gunduz uzun vadelı uyumuyolar duzelır mı ya.........dıs cıkarma baslar mı huysuzlar bu sıralar.......

premature olunca aylar gı garıp oluyo ya ........bı o ay bı bu ay .........aylarına gore ıyıler........ama sanırım kıloları daha ıyı olabılır dımı

canım gaz 6. ayda falan biter bebişler ayaklarını çırpmaya baladımı peki en rahat öyle çıkıyor yok ben direk verdim sütü canım yarım yağlı zaten onlar sindirimi kolay benimkiler zorlanmadı hiç bir iki gün dene olmadı azcık sulandırırsın

kızlar bende dün dr gittim göğsümün üstünde ben vardı renk değiştirince korktum dr alınsın dedi o sırada karnımı gördü dediki plastik cerrah benini alırken karnın içinde konuş neler yapılabilir diye dedi dedim ben karnımı gerdiremem bebklerim var zor bir ameliyat ozaman üsteki deriyi alsın dedi o nasıl oluyorsa haftaya gidicem ben çıkartırmaya konuşucam karnımıda belki makul bir öneri sunar

)))konuş konuş deki bende böyle bi düzine arkadaşda var çaresine bakarsanız onlarda gelecekmiş adamın yüzüne renk gelir heralde . bende iyi zayıfladım ama karnım hala birazcık kaldı enazından 1-2 aylık hamile moduna inmeyi başardım ama indikçe sarkmalar başladı bak bakaloım sen bi şaka maka makul bi şey önerirse ben gelirim şeker oralara güzelleşmeye
bide sütün markası ne ekermi tam anlamadım burası küçük bi yer marketlerde çok bulunmuyor ona göre araştırayım bende vereyim bari en azından mirzaya

ecemcim seninde sesin çıkmadı şekerim yoruluyosun malum çocuklarla bide şirin bebecik . türkiyeye ne zaman gelecektin uçakla seyahatte başlı başına sorun olur şimdi sana çocukları geçtimde hamileyken inşallah yasak demezler

aaa bugün arzucum sana cevap yazmıştım çıkmamaış yoksa alakasız bir yeremi yazdım ne ettim :))))))
dur yine yazıyim dr bana sgk kapsamında değil şuan plastik cerrah bu hafta olucak dedi ozman gel dedi ama ben arnımı sormadım onuda karşılarmı diye gidince konuşurum artık oooo burdada müşteri çok sorma ablam arkadaşlar sende gel hep beraber öküz depmiş gibi olsun karnımız :)))))) şahsen ben az daha zayıflarsam 34 beden olucam heheee hazır olmuşken dudaklarımızada silikonmu yaptırsak aysundan neyimiz eksik :)))))))

))))) şekerim benim dudaklar şuan bilem aysundan daha iyi ama karnımızı tepterelim bakem ))) valla ben bi ara heveslendim ama ameliyatı araştırınca korktum kaldı bi ara buraya ekliycem zaten öncesi ve sonrası halleri

kızlar süpersiniz hem üçüzlere bakıyorsunuz hem nete takılıyorsunuz maşaallah subhanaallah size.....
yalnız mı bakıyorsunuz yardımcınız varmı çok merak ettim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…