canım gaz 6. ayda falan biter bebişler ayaklarını çırpmaya baladımı peki en rahat öyle çıkıyor yok ben direk verdim sütü canım yarım yağlı zaten onlar sindirimi kolay benimkiler zorlanmadı hiç bir iki gün dene olmadı azcık sulandırırsın
kızlar bende dün dr gittim göğsümün üstünde ben vardı renk değiştirince korktum dr alınsın dedi o sırada karnımı gördü dediki plastik cerrah benini alırken karnın içinde konuş neler yapılabilir diye dedi dedim ben karnımı gerdiremem bebklerim var zor bir ameliyat ozaman üsteki deriyi alsın dedi o nasıl oluyorsa haftaya gidicem ben çıkartırmaya konuşucam karnımıda belki makul bir öneri sunar
aaa bugün arzucum sana cevap yazmıştım çıkmamaış yoksa alakasız bir yeremi yazdım ne ettim :))))))
dur yine yazıyim dr bana sgk kapsamında değil şuan plastik cerrah bu hafta olucak dedi ozman gel dedi ama ben arnımı sormadım onuda karşılarmı diye gidince konuşurum artık oooo burdada müşteri çok sorma ablam arkadaşlar sende gel hep beraber öküz depmiş gibi olsun karnımız :)))))) şahsen ben az daha zayıflarsam 34 beden olucam heheee hazır olmuşken dudaklarımızada silikonmu yaptırsak aysundan neyimiz eksik :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?