Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam kizlarrr gerci kimsecikler yokda gec kaldim biraz bugün bende milli oldum ve carsiya ciktim KENDIM ICIN ayy ne mutlu oldum sormayin hamilelik kiyafetleri hep icimde kalmisti giyememistim bi dünya aldim valla sonrasinda ev bakmaya gittik yeni aldigimiz bir kararla eski ev alip yenilemek icin ugrasacagimiza yeni ev yaptiralimdedik ama boyumuzun ölcüsünü alip geldik eve cocuklara gelirsek tek kelimeyle canavar oldular hic durmuyolar bütün gün kavga bagris koltuk tepelerindeler bide karnimdaki var tabi tamamen kafayi yemis durumdayim 31 mayista ense ölcümü yapilacak bakalim hayirlisi ücüzlerde yapilmamisti bende hic korkmamistim simdi korkuyorum

triacim 6 aylik olana kadar ucaga binmek yasak degilde benim korkum ücüzler gecen geldigim gibi olursa valla yunanistan üzerinde kesin atarlar bizi asagiyaa pitossssssss bende istiyom estettikkkkk

kızlar ben eşim bir gelsin hemen karın gerdirme olucam felaketim çünkü bu karınla yaşamam imkansız yaaaaa

bu ameıyatlar zor canım ya bosver ya bence sakın...........sezeryandanda zoırmuş arkadasım oldu..........

Tria mesajın çok teşekkür ederim ilgilenmen beni çok sevindirdi ben de redüksiyondan vazgeçtim inşallah sağlıklı olarak onlara kavuşmak istiyorum .ense ölçümü sonrası doktor bir bebeğimin %30 risk taşıdığını söyledi ama ona müahale edilirse diğerlerini de kaybedebilirmişim bunu istemiyorum çok dua ediyorum umarım hepside sağlıklı doğar.korkuyorum zor bir karar ama onlara hiç kıyamıyorum .Bu arada bebeklerini benim için öp Allah anneli babalı güzel ömürler versin onlara tekrar çoooooookkkkk teşekkürler bana moral kaynağı oldun arda rahatsız edicem sorularımla hoşçakal.....(yeni üye olduğum için özele gönderemedim)

gunaydın kızlar............uyandık bız.........mama yıyoruz........artık kıpır kıpırlar donuyolar kaneepeye koymaya korkuyorum .........ınşşş hasta etmeden atlatırız bu gunlerıde.........dısarı cıkıyoruz gezıyoruz arabada duruyolar sızler nasılsınız...............ayse canım hayırlı ols bebeklerın ınş hersey yolunda gıder zor bı surec bılıyorum ınş ıyı gececek

günaydınn kızlar bugün tatil ve ben malesef işe geldim(((.
ecemcim kendine gelmişsindir şekerim valla ayy güzel güzel hamilelik kıyafetleri al sanırım hepimizin içinde kaldı bende yeterince giyememiştim bi müddet sonra xxxl lara falan geldim malum aranızda en çok kilo alan benim . bebeişlerin yaramazlıkları tahmin ediyorum malum benimkilerde aynı ne kadar çamaşır varsa yerlerde artıkı serbest bıraktım ama senin ,için dahada zor tabi keşke elimizden bişey gelseydi .
valla benim bi7 kilom falan daha var ondan sonrada mekik aleti bakıcam evde yaparım artık başka türlü sıkılaşırmı bilmiyom aman şu kilolar gitsinde sarksın napıyım

ayşecim ne demek canım hepimiz elimizden geldiğince yanında oluruz . sorduğun soruları özelden cevaplarım ben çok sık gelmiyorsun çünkü arada atlarsın sen burda sor biz onları görürüz canım merak etme

ayşecim ne demek her zama özel sorularada açığız :))))

ense ölçümü yapıldı ama ikili üçlü test yapılmadı kafanı karıştırma zaten çoğul gebeliklerde farklı sonuçlar çıkar ..hrşeyin hayırlısı olsun canım tam teslimiyet önemliii sakın korkma hamilelikten düşünüyorumda en kolayı o gibi :))

oooh ecem gez bacım s en üç çocuk bide karın da var dört maşallahh yaa hala gezecem diye uğraşıyorsun :)) gülee gülee kullannn cicileriniiii :):):):

tiracımm canımm biliyorum bu aralar boşladım evim biraz kalabalık bu aralar fırsat bulsamda pc dolu oluyorr gelemiyorum yaniii anlıycan :))

tria canım ben korse takmaya başladım büyük bedendi geçen gün yandan daralttım korseyi ama ölçmemiştim keşke ölçseydim korsemi genişledi yoksa benmi daralıyom anlayamamıştım bu sefer ölçtüm bakalım fark edecekmii

aynur sen kafaya koydun yaptıracaksın ben tortuyommmm çookkk eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile hem pahalıymışşş sen nerede ve kaça düşünüyordun canım

canım geçmiş olsunnn yaa sor bakalım bende merak ettimm nedir bu olayy a.s. belki can kurtaran gibi bişidir değilmii eski formumuza döneriz belki :lepi:

ulennnyyyy delüüüü ne silikonuuuuuuuuu heyyoooooooo üç çocuklu hatun dettttt alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile uçtu bu uççtuuu

mualliimm ablacım gündüzleri az uyuyorlarrr artık çünki gece uykuları uzuyorrr yavaş yavaş hatt gündüzde dikkat edersen rutine girerler yemek sattleri uyku saatleri öyle gittimi devam eder :))

ecemmmm delü kıs sen karnını nereye gerdircen bundan sonra bir daha pırtlarsın sen açıldın artık maşallah belediye musluğu gibi şıp şıp damlar bebelerrr .)))))))))
kıyafetlerini güle güle giy canım

niloooşşş ya bir sürü bebe varken bu kalabalıkta neyin nesiii aşkolsun üç çocuk anasıyız diye cılık cılcık dudaklarımız olmasın mııı .::))))))) valla nasıl bişey bilmiyorum ama dr bana karnını gerdirme sende üsteki deri gerilsin sadece dedi nasıl bişey bilmiyorum kolaysa yaptırdım gitti

ayşecim allah yardımcınolsun canım ben ense ölçmü yaptırtmadım yanlış çıkıyormuş diye serklaj önerdimi dr sana
ya elitu nerde acaba çok merak ediyorum kızının ameliyatı falan nasıl geçtiki
edikacımda uğramadı iyidirler inş

selam kızlar ........trıa kac kılo verdın sımdıye dek kız.........halımız harap ya bende veremedım bakalım nolcek....pıtos uykuları azalıyo ama uyanıkken uslu durmuyolarkı aglıyolar bızde hemen yuytıuyoz yardımcımla gunduz bıberon almıyolar kasık maması yıyolar ya ..........kucak ıstıyo bıu tanesı cok huysuz..........bı tabnesıde cok gazlı sancıdan bı saat kıvrandı fıtıl attım sonunda .....dıs cıkarırmı acaba bu aylar ben olması gereken aydan hesaplıyorum ........

arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize:) Pitos25 serklaj ne bilmiyorum dr 4. ayda amniyo sentez yapılabileceğini söyledi yaptırsam mı bilmiyorum sizce yaptırmalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…