Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim. Pitos25 serklaj ne bilmiyorum dr
4. ayda amniyo sentez yapmayı önerdi onu da yaptırmakta kararsızım sizce yaptıralım mı?

çok soru sordum galiba ama emin olun yanlış bişey yapmaktan korkuyorum ve onların sağlıklı olmasını çok istiyorum

gunaydın kızlar bu sabah yıne yağmur var ıstanbulda uyuttum bebıslerı ohhhhhhhhh dunya varmış...........
ayse senı cok ıyı anlıyorum bızde her dakka burdaydık hamıleyken sen yalnızsın galıba ama elımızden geldıgınce fırsat oldukca yardım edreız ınş kararlı ol canım kımse desteklemez bekleme sakın dr bıle .........ınş kararlıysan rabbım yardımcın olacaktır bak cok kısı sana moral kaynagı bende hıç üçüz dıusunmemıştım bıu sayfaya korkarak gırere selam verır cıkardım ama bı baktım üç tane zor bı sey karar vermek ama devam dedık esımle ben ıstemedım bırının gıtmesını ama hep korku ıçındede bekledım daha once kayıplarım old ıçın ve nıtekım 29 haftada dogdular uç ay kuvezden sonra cok sukur evdeyız canım cokkk sukur zorlu suıkıntılı bı surec ınş senın vaktınde gelır bebekler.serkaj cogullarda onerılıyoo bende 16 haftada oldum..........vıtanmınlerını aksatma dıkkat et yat uzan gez evde amnıyosebntez cogullara olmazkı ..........sadece ense olçıyı sonuç verıyo .........cok sukur ıyıydı hepsı yolun acık olss canım ayyyyyyyy aglıyolar

HERKESE GÜNAYDINNNN
ayşecim serklajda rahim ağzını diktiriyorsun canım çagullarda genelde uygulanan bişey . muallim ben amniyosentez oldum canım üstelik ikisi tek kesedeydi biliyosunuz ama dediğin gibi doktor önemli karıştırmaması ve yanlış bi hareket yapmaması lazım ben hacettepede olmuıştum .
nilcim ev zaten çekirdek aileye bile kalaba bide ne misafiri yaw yardımcı oluyorlarsa ne ala yatacak yeride ayarladınmı tamam ama bu arada sen başka eve kaç )))
valla başka biş formda ist. bi hastanede yaptırmış kızın biri 6 milyara anam dedim noluyor ben çok tasvip etmesemde kendimi ilaçla zayıflıyorum 10 kilo verdim hamilelik öncesi kotlarada girmeye başladım 5 kilo daha verdşmmi eski halime gelirim inşallah karnımıda mekikle yola koymaya çalışıcam zaten çok çatlak yo0ktu bacakaralarında azcık var onlarada çinko krem sürücem ayy bizim tadilat uzun sürecek galiba bu akşam resimleri toparlıyımda yarın öncesi ve sonralarını albüm yapayım barim ama gözünüz korkmasın ha o internetteki kadının türk versiyonuydum bende ))))

selammmm nilcimm ilk defa kendim icin evden ciktim nerde gezmekkkkk zaten salak salak dolasiyodum kardesim gülmekten öldü halime sanki uzaydan gelmissin gibi diyo bana cicilerimi artik türkiyede giyerim burda hala hava kisda kaldi benimkilerde yazlikkk bakalim artikk nasip olursa giymek hevesimi alirim

pitosssssssssss:::)))))))))))) belediye muslugu gibi acildiysamm insallahhhhhh sizde arkamdan patir patir dökülürsünüz dört gözle bekliyorum zaten biriniz yazin suraya hamileyim diyeee valla göbek atacammm hayatim bunu dogurayim iyice göbegim taninmayacak hale gelsin burda arastirdim eger psikolojim bozuluyor böyle gözükmek istemiyorum diyince sigorta karsiliyormus bende ruhi bunalim icindeyim nasilsa birazda rol yaparim artik bakcaz caresineeee

ecem :))))))))))) çok uyusssun şunun dediğine bakın hele kendisi kabile oluyorya bizide yapıcak aman diyim allah olmayanlara versin geçen çarşıda gezerken bir amca dediki üçüzmü evet dedim allah daha çok versin dedi bende yanlışlıkla amin dedim sonra ay amca ne ettin şaşırttın beni dedim ne olmuş benim 12 çocuğum var demezmiii amcam futbol takımını kurmuş yedekleri bile varr hey maşallahhh beee

Arkadaşlar desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim. Pitos25 serklaj ne bilmiyorum dr
4. ayda amniyo sentez yapmayı önerdi onu da yaptırmakta kararsızım sizce yaptıralım mı?

ben yaptırtmadım canım hiçte düşünmedim yine karar senin ama üçünüde her ne olursa olsun doğurmak istiyorsan gereksiz diye düşünüyorum ben

arzucum sana bişey sormak istiyorum taha sünnet olduktan sonra pipisinin ucu mor renk olmuştu ve hala öyle bu normalmi senin bebiğininkidemi öyleydi sanki bazen daha koyulaşıyor korkamaya başladım ya

günaydın herkese size dediğim gibi albüm yapıcam birazdan bugün çok girermiyim bilmiyorum sabahtan tamamlıyım gözünüz korkmasın ama o halim kalmadı şimdi allahtan çekebilirsem bugünkü remimide çekerim ben yüklemeye başlıyım öptüm sizi

tamamdır yükledim bakın bakalım nerden nerelere geldik ))) bugünkü halimi çekemedim ayarlayabilirsem eklerim olmazsa sonra eklerim

arzucum sana bişey sormak istiyorum taha sünnet olduktan sonra pipisinin ucu mor renk olmuştu ve hala öyle bu normalmi senin bebiğininkidemi öyleydi sanki bazen daha koyulaşıyor korkamaya başladım ya

canım tam bilemedim şimdi rengi değişiyor tabi ama öyle morarmış kadar değil . normal ten rengide değil sanmıyorum korkocak bişey olduğunu ama aklında kalmasın sağlık ocağına bile götürsen bakar doktor

canım gördüm albümünü çok güzelsinizzzzzzzzzzzzzzzz mujksss

bende ekliycem bir ara önce resim böyutlarını küçültmem gerekiyor çok uzun sürüyor
hepinizi öpüyorum

gelcem boş zamandaa şimdi evdee voluummmm arttıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…