Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Bu arada biz üçüz annesiyiz diye herşeyden kendimizi soyutlamak durumunda değiliz imkanlarımız dahilinde gezerizde tozarızda tozu dumana katarızda nete de takılırız evelallahhh :) en doğal hakkımız :):):) hele büyüsünler neler yapacağız değilmi kızlarr :))

nillll 41 KERE MASALLAHHHHHHHHHH allah nazarlardan saklasin bayildim yaa öp yerime gidiklarindann benimkiler ne öptürüyo ne sevdiriyo kendilerini valla burdan sevesim geldi hepsiniiiiii

tria nın albümüne baktım... şhane olmuş arkadaş valla.....benbaştan dördüz olduundanmı yoksa benimle alakalımı bilmem ama bende dehşet bir göbek kaldı...hamilelikte çok kilo almamama rağmen çok büyüktü zaten göbeğim.... şimdi ise 5 aylık hamile gibiyim.... sizdede böyle olan varmı indimi göbüşleriniz ... paylaşında fikir alalım

hay ağzın bal yesin datlum he valla bizim herkesten çok hakkımız var herşeye şimdilik en büyük hobim bez değiştirmek olsada bu ilerde mutlaka değişicek delikafadulden

ooff benim de karnım çok fena yaaaaa:kedi:

arzucum çok güzelsin tatlım inana karnını görünce aa bu benim karnım dedim aynı ya öne doğruydu sanki karnımı sonradan koymuşlar gibiydi
kayracım şişkinlik vardır sende zamanla iner diye düşünüyorum beni hiç sormayın 50 kilo ve nerdeyse 34 bendenim karnım ise dümdüz sarkıklık var çok değil ama onun dışında eskisinn aynısıyım

tşk ederim canlar :)))

bende göbek kaldıı başka hiç birşey yok çatladım sandıydım oda yok ama göbek var hiç güzel değil sinir oluyorummm korse takıyorum ama korse genişliyor bende tık yok gram veremiyorummmm

tria açıklamaların için teşekkürler (özelden yazamıyorum siteye yeni üye olduğum için )sorularımı artık burdan takip edrsin

arkadaşlar ense ölçümünde bana 3mm kadar normal dediler bi arkadaşa 4mm e kadr normal demişler bu konuda bilginiz var mı

ya benim yazdıklrtrım gelmiyor ve trianınn da ve diger arkadısın resimlerine bakamıyorum offfffffffff bende üçüzlere 17 haftalık hamileyimmmmmmmmm

slmmmmmmmm arkadaşlar nasılsınız hepinizi çok özledik hepinizzzzzzz nasılsınız biz çok şükür iyiyiz ama çok mızmızı9z bir tane dişlimiz çıktı allahıon iziyle
nilcim fotograflarını ben görewmiyorum güzelimmmmmmmm
kayracım dpgum yapmışsın tatlım allah analı babalı byütsün inş
muallimcim kızlar büyümüşler maşallah
pitosçum seninkileride çok merakl ediyorum şimdiki hallerini fotoları yokmu güzelim
kızlar ben kızıma ne yedirecegimi şaşırdım valla zayıf ya kilo almıyo pek tavsiyelwerinizi bekliyorum

ümrancım hoşgeldin diğer forumada uğruyorum ara ara artık hadi hayırlı olsun dişiniz resim yükleyemiyorum yine fırsat bulursam kamera açarım artık canım diş döneminde iştasız olması normal sen yine yoğurdunu falan ihmal etme bir kaşık bir kaşıktır benimde kızım ikinciyi çıkarttı eymende ilk dişini çıkrttı bakalım tahacık ne zaman çıkarıcak seni ve miniğini öpüyorum tatlım hım bu arada vücudundaki kızarıklar neymiş dr götürdünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…