Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

evet kübracım götürdüm canım egzama olmuş melhem falan verdi özel sabunla falan yıkamamı söyledi o şekilde şimdi uyguluyorum dediklerini bayagı geçti
sizinde dişiniz hayırlı olsun canım

sizede geçmişolsun ümrancım
benimde tahanın vücudu özellikle boyun çevresi kızarıyor ve kaşınıyor yediklerine dikkat etmeme rağmen geçmedi ve sırtıa karnına yayıldı uyurken hep ağlıyor kaşınıyor sürekli çarşamba götürücem bende dr ama seninki gibi pul pul değil normal kızarıklık var bazı yerleride yanmış gibi kızarık inş bişeyi yoktur

albümleri görebilmeniz için önce arkadaşlık isteklerini kabul etmelisiniz yoksa gözükmez listemdekiler görebilir ben albümü gizledim sadece arkadaş listem görebilir kızlarrr

lotuss nerelerdesinnnn hgg kuzuummmmm dişiniz hayırlı olsun:)

geçmiş olsun canım kübüşşşş benimkilerinde boyunlarının altı kızarıyor pişik kremi sürüyorum benn sanırım havasızlıktan oluyor bizdee

bende geldim benimklerde 5 yaşında oldular:)) dr a götürdüm zayıflar diye.dr kilolarına baktı normal dedi. birde alerjik öksürük var oğlanın birinde,aynı problemi olan varmı?

nilcim ilk bende öyle sandım hatta dr kansız bebeklerde boyun bölgesi daha çok pişer demişti evet taha ozaman kansızdı ama vücuduna yayılınca çok kötü oldu ya uyurken bile kaşınıyor nemlendiricide fayda etmedi bakalım dr ne diycek başladılarmı emeklmeye ne zormuş ya eymen dolapları karıştırıyor tv dolabına vuruyor ya camını çıkarttırıcaz yada başka bişey alıcaz buarada kuzenim amerikan has hemşire çalışıyor bebekleri var onlarında yürüteçi sormuşlar dr oda yarım saatten fazla olmamak kaydıyla oturtun demiş benim içime sinmeyince arkadaşım eşinin yengesine sordurttu fizyoterapist o oda aynı şeyi demiş ben aldım yürüteç bir tane 10 dk bindiriyorum çok seviyorlar valla koşturup duruyorlar

bende aldım yürüteç ama fazla durdurmuyorum zatende benim kız çok sıkılıyo 2dişimizde çıkmış bu arada kızlar bugün gördüm
nilcim bi ara zaten internet yoktu giremedim oldugu zamanda çok etkileniyodum sizleri okuyunca eşim istemedi ama şimdi artık alışıyorum yavaş yavaş

kübüş canım vala artık benimkileri bir araya yatırıyorum yere 2 dk içinde civciv gibi dağılıyorlar :)) bizim metehan elindeki çılgırakla yerlere çatçat vuruyor aşağıdaki teyze yok galiba intihar etmeye gitii :):) ben örtü seriyorum onlar nerde boş yer var oraya gidiyorlar birde bi güzel elleriylee bişi olurmuki bu durumdan çok rahatsızım yaaa biz ayak basıyoruz onlarr ellerini koyuyorlar sonra ağızlarına ikide bir silmekten bıktımmmmm yerleriiii

yürütece bizde karşıyız hiç almayı düşünmüyoruz şu anda birbirlerinin elinden oyuncakları alıyorlar ortalık yıkılıyor o zaman yürüteci düşünemiyorum :) ayrıca zararlıymiş bizde araştırdık

birde pastorizee süt konusunu araştırıdık dün eşimle netten aman Allahım hiç de faydalı değilmiş bizlere bilee en kısa zamanda besili bir inek bulmamız lazımmm ben artık muhallebilerini ve irmikli tatlısını sütle yapıyorum ama yarı süt yarı su

canım kızın çok tatlı olmuştur büyümüştür ya merak ettik bir ara msn resimlerini atıverisin

kızlar face olan yokmu ?

bende geldim benimklerde 5 yaşında oldular:)) dr a götürdüm zayıflar diye.dr kilolarına baktı normal dedi. birde alerjik öksürük var oğlanın birinde,aynı problemi olan varmı?

şimdilik şükür bizde öyle birşey yok en yakın zamanda acil şifalar dilerim iyileşir...

hani diyorlar ya büyüdükçe dertleri artıyor gerçekten öylemiii ilk zamanmı daha çok yoruldun şimdimi ???

kızlar bu arada bizim konyada papatya vardı 3 kızı oldu dimi onu gören va rmı merak ettim inş iyidir ,

bu arada ben bugun tek kaldım tek bakıyomm akşama ne olacak belli değil :):):)::)

bilgisayar hoşgeldin ne güzel büyümüşler şuan bizimde kilo ile ilgili bir problemimiz yok şükür
dün gece taha ateşlendi şimdi birşeyi yok sanırım diş geliyorrr
edkacım nerdesin yaaaaaa
eymen tırmanmaya başladı koltuk tepelerine ve gümmm diye düştüüüü ufff içim acıyor onlar ağladıkça düşe kalka büyürler ama olsun dayanamıyorum

nilcim çok hijyen olmasını istiyorsan ameliyathanelerde kullanılan minöflölerden alıcaksın bakteri girdiği an ölüyor başka türlü başedilmez

selam kızlar................pıtosssssssss.............gecmış ols canım ya ...olsun duse kalka buyucekler.............kotu dusmesınler yetrkı............bıuzz daha baslamadık ama ıyıce hareketlendıler...........dıla azcık oksuruyo bende ona uzuldum acaba usuttumu.......bugun asıya gıdıcez dra muayene ettıreyım ınş cıgerlerıu temızdır............nıl kolay gelsın .....bazen bende tek bakıyorum yardımcım tasınacak ıslerı oluyo ve aksamları tek kalıcam oğlumla bakalım nolcek.............rabbım kolaylık versın bıze............bılgısayar nasıl buyuyunce dahamı kolay canım .........
lotus senınkıde buyumuşş artık nasılsınız .....kaç kılo mınosun........
edıka nerde ........papatya sanırım artık gırmıyo kızlarıyla ugrasıyodur...............elıtu ıyı.........sanırım vaktı olmuoyo..............trıa ve herkes nasıl......opt sızı................

ALLAH KORUSUN HEPSıNı.. zor günler bekliyor şu düşme kalkma olaylarını da bi atlatsak 3 tane olunca çok zor oalcak takibi ...

geçmiş olsun bu arada bebişlerinize

bende bugün tek bakıyorum yandık desenize kızlar kaçtım tv seyrediyorlardı reklam biti demek yemek yapıyorum kuzulara bir yandan imdatttttttttttttt

selam kızlar. Benim vaktim olmuyo girdiğimde de kimse olmuyo. milupa comformili denediniz mi siz? Ben muallimden duymuştum iştahsızlık falan olunca, bi de onu deneyim dedim. 1 kez yaptım. Sevmediler. Tadı diğer mamalara göre acı gibi. Tarihi falan yeni ama normalde de tadı öyle mi acaba?
ıştahsızlar. Bişey yediremiyorum. Mamalar hep çöpee. Sanki eziyet ediyomuşum gibi mama yerken ağlıyor ve yemiyorlar.
Bu arada çarşamba günü Tuğçemin ameliyatı için yatış yapacağız. Perşembe ameliyat olcak. Kafam karma karışık. Dua edin bizim için ne olur. Düşün düşün kafayı yiyecem. Taham bensiz durmaz. Çok hassas. Oğlanlarda kalıyo aklım. Ben hastanede onlar evde. Sonra Tuğçemin ameliyatı inşallah başarılı geçer. normalde 3 aylıkken yapılması gerekiyor. Bizimki bronşiolitten dolayı ertelendi. 5.ayda olacak. Nebileyim işte. (

elitucum seni çok merak etmiştik şimdiden kızına geçmişolsun rabbim acil şifa versin sıkıntısız atlatırsınız umarım
conformili ben kızım gazlı diye kullanmıştım tadı dediğin gibi biraz tuhaf katı gıdalarla araları nasıl peki başladınmı

pitos sağol canım. seninkiler ayaklanmış maaşallah. Ben şu meyveli kaşık mamalarından arada bir veriyorum. Az az yiyolar oğlanlar. Sütlü çorba yaptım geçen ondan biraz tattırdım sütünden. Bazen yemek suyundan birer kaşık da olsa vermeye çalışıyom. Başka ne versem ??

elitu canım kaç aylık oldularkiii ona göre deriz şunu ver bunu ver diyee bu arada çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun gececek bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…