Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nil sağolasın. 5.aya girdiler. Bir taraftan taha kucağımda onunla ilgileniyorum. sıkıntı yapınca kendini kasıyor, kusuyo hemen. Bir de bu aralar hepsi cup cup ellerini emmeye başladı. :Emzik olmadığında hemen yumruklar emilmeye başlanıyor.

elıtu conformıl kabız olanlara verılıyo bende verdım o yuzden ama dedıgın gıbı tadı cok guzel degıl ama alısıyolar bu ay dan sonra ben bebelac baslıcam ınş..........artık kavamnıoz mamaları ve kasık mamaları verıyorum meyvelı sebze corbasuı yapıytporım.........bu kasık mamalrına katıyorum sebzeyı daha ıyı oluyo...........artık bıberıon almıyolar ya gunduz.........kasık maması ıstıyolar............ınş bebegın amelıyatı ıyı gecer yakın olsaydık bana bırakıtrdın ıyı oılurdu bebeklerı...........rabbım sıfa versın ....kısa zamanda topraşlar naptın yardımcın varmı..............kızlar optt sızı

elitucum senin aylarındaki bebekler için muallimin dediği şeyler çok uygun bence

muallimcim sizin rop muayneleriniz vs.. herşey bitti dimi

oo pitoscum düsmelere birbirlerini dövmelerine simdiden alis canim bizim evde kiyamet kopuyor sac cekmeler kafalarina vurmalar koltuktan yuvarlanmalar ufak tefek siyriklarla atlatiyoruz simdi de insallah kötü bisey olmaz dedigin gibi düse kalka büyücekler

nilll sanada kolay gelsin tek basina bakmanin keyfine varin bugün belki böylelikle alisirsiniz kendi düzeninizi kurmus olursunuz sizin icinde iyi olur yarin bugünün sonuclarini okurum artikkk

ayyy evet ecemcim ya saç çekmede var taha aslında seviyor onları şımarık şımarık sırnaşıyor okadar tatlıki ama gel görki kızım daha dokunduğu gibi basıyor yaygarayı çok komik olmaya başladılar eymen emekler durumdayken taha ayakta kızımda gerdan kırarak oynuyorlar şarkı çalınca tam bremen mızıkacılarına döndük kaydirigubbakcemile3 senin nasıl gidiyor fasülyen nasıl diğer bamyalar herkes iyimi
kızlar size bişey sorucam ben oturma odamdaki çekyatlarımı deri kaplatmak istiyorum leke tutmaz hem sizce kullanabilirmiyim yazın çokmu pişirir

pıtoscum ek gıdaya gectık bız sevıyolar rop bıttı cok sukur dr bısey bulamadı ama tam 48 hafta gıttık ya altı ay sonra cagırdı ınş hersey ıyı............sadece norılojı gelışımlerını cok begendı ama seda da eeg azcık sorun cıkardı cok az ....takıp edıcez ılerde epılepsıye yatkınlık olabılır dedı onlem amaclı takıpteyız cok sukur ıyıyız azcık dıla oksuruyo yarın dr goturucem .......sız ısıtme olc yaptınızmı su bera tesytı nasıl oluyo uyumaları gereklı zormu eeg de cok zorlandım ya yıne olucak bakalım hayoırlısı

pıtos cekyatların kaplat ama derıler cok fartklı oluyo kır tutmayan ve yum sıcak olanlardan al yaptır ben oncekı sene koltuklarımı yaptırmıstım sacevce kol yerlerını ve alt yanları yaptırdım oturma yerklerını kumas yaptırsdım bazı derıler sılmeye gelmıyoo ıyı secersen oolur anmma ben acıkca oturm a yerklerını kumas ısterım sılınen kumaslar var .........ya senın kuzular cok yaramaz benımkıler bakalım ne haylazlık yapıcekk ......herkes ıyı ne guzel opt sızı kızlar

muallim sağol senin 3 tane 2 de ben bıraksam kafayı yerdin herhalde. Şimdilik komşunun kızı var. Yardıcım olarak. Yaşı küçük sayılır ama en azından ağlamıyorlar pek. Ya benimkiler biberonu ağzına sürünce başlıyolar ağlamaya. Bıktılar mı acaba. Mamalardaki gıdayı başka neyle karşılarız bilmem.

elıytu benımkılerde artık gunduz bıberon almıyo dedı ya mılupa ve bebelc veya hero babynın kutularda kı kasık mamalrından yıyolar ve kavanoz ......cok sevıyolar bıde muhallebı yapıyorum ve ıçıne uç olç bu bebek sutunden katıyorum dr ddedı oölece alıyo gerelıkı olanı .......gece verıyorum uyku arasında bıberonu bende uzuldum ama yapcak bısey yok kızlar sızınde ölemı oldu kasık mamalrını alınca bıberıunu bıraktılarmı............elıtı ne demek canım yakın olasak ıyıydı gercekten zaten ev tam bı kers gıbı..........cok opt..

muallimcim leke tutmayan kumaş diyemi söylemem gerekiyor onları aslında çekyatlarımı tamamen değiştirmek istiyorum ama bakalım ev alırsak belki ozaman sabah eymen tırmanırken düştü ağzı kanadı okadar üzüldümki bağıra bağır<a ağlıycaktım tam karıştırma keşfetme zamanları muallimcim heryerdeler civciv gibi kızım daha sakin tam bir madam ama elindeki oyuncağı kimse almıycak hızlı öpülmiycek yanlız kalmıycakkk :sm_cool: takip yapılması iii ilerde sorun çıkmaması açısından dr kendimi istemişti egg yi benimde kızımın gözünde kayma var dr 1 yaşından sonra bakılsın dedi ama ben perşembe götürücem içim rahat etmiyor birde göz dr görsün bakalım yarında tahanın kaşıntısı için götürücemrabbim büyük dert vermesin
motor gelişimleri söylediğine göre iyi canım maşallah diyelim bende eymene ıq testi yaptırtmak istiyorum herkes bu çocuk 1 yaşında gibi davranıyor falan diyor baba dede hadi püf uf cici diyor çekyatların arkasına veya örtünün arkasına gizlenip ceeee diyor bezleri ve ıslak mendil görünce eeeh diyor uyuyor takliti yapıyor aynı reklamlar çıktığında bana bakıp baaa dyor vs... bunlar düzeltilmiş yaşı 7.5 aylık bir çocuk için çok değilmi ?

muallimcim benim kızımda hemen biberonu bırakmıştı eymen çok nadir gündüzleri içer ama taha 7 gün 24 saat versen gık demez bende ona unutturmaya çalışıyorrum ama nafile bir kase muhallebi yiyor yinede küçük bebek gibi 3 saat arayla kalkıp 120 lik mama içiyor

niloo senin irmikli muhallebi tarifini alabilirmiyim belki tok tutar tahayıı gece muhallebileri bile işe yaramıyo

günaydın kızlar
anladığım kadarıyla herkes ve beişlerde oldukça iyi allah bozmasın
elitucum inşallah ameliyatınız iyi geçer allahım sana kolaylık kızına şifa versin . ecemcim bebecikle herşey yolunda dimi ya bu çocukların dövüş işinde uyguladığın bişey varmı ben mirzayla başedemiyorum artık sürekli kardeşlerini dövüyor , ısırıyor , itiyor bunları yapmadığı zamanlardada sarılıp öpmek istiyor ama benimkiler bundanda sıkıldılar napcam bilemiyorum artık iyice psikopata bağladı . nilcim nazar boncukları napıyorlar .muallim senin sıkıntılarında artık yeme içmeye döndüya bunada çok şükür nolcak ne bitcek derken kocaman oluveriyorlar . kübracım bizde götürmüştük doktora kayma için herkes kayıyor demişti doktor şuanda bişey yok ama 1,5 yaş gibi netleşir o zaman daha sağlıklı olur demişti. bizimde bu aralar getirmemiz lazım . bilgisayar benim kayramda var dedi doktor öksürüğü dinmiyordu hırıltılı gibiydi alerjidende olabilir dedi ilaçlı buhar kullandık bide toz kullanıyoruz yogurda katılan çok şükür bitti öksürmüyor artık buharı kestim ama toza hazirana kadar devam edicem sonra kontrole gidicez bakalım nolcak .
kübracım bide deri koltuktan ziyade muallimin dediği gibi yapsan daha iyi sanki silinebilir kumaşla deriyi ortak kullan zaten kaplatma git yenisini al aynı fiata gelecek yada bizim buralarda pahalı bende bi zaman değiştirecektim çok pahalıya mal oldu yenisini aldım artıkın .

doğru diyorsun arzucum kaplatmakta pahalı düşünücez artık toz ilaç sungry mi adı yada onun gibi bişey öksürük içinmi verdi sana hımmm bende kullanıyorum 1 haftadan sonra kes dedi sen ne kadar kullanıcan arzucum sabiha paktuna keskinin yazılarını okuyormusun belki yardımcı olur sana ben bayılıyorum okadına kitaplarıda varmış hatta diğer topikte çocuğum büyürken bölümünde kızlar konuşmuşlar çok yararlı bilgilerde var içinde

kübracım adını hatırlamıyorum tatlım şuan ama öksürükten ziyade alerjik bronşit için kullanılıyor 2 ay kullanıcaz sonra kontrolde devam edilip edilmeyeceğini söyleyecek doktor . ben o topiğe bakmıştım canım ama bana çok uygun gelmiyor çogullarla tekler bence çok farklı orda bi otuz gün olayı vardı 30 g
ün çocuk ne derse yapıyosun hayır falan yok kendine zarar vermedikçe karışmıyosun falan ben öyle bişey yapsam bütün evi kafamıza geçirir bizimkiler bi aralar ist. seminer vardı çogul hamilelik süreci ve bebek bakımı diye memoriel hast. veriyordu sanırım onu aramaıştım gelemiyorum cd. satıyormusunuz diye satmıyorlardı kaldı öylelikle

masallah canım senınkılerede saglık ols ınş ........evet bızımde goz dru altı ay sonra cagırdı sasılık olabılır bu bebeklerde gel dedı....sende gıt ınş ıyı olurlar.....norolog buu bebekler cok hareketlı olur dedı .......herkes ıyı ols ınş..

ohhh ohhh bebeciklerin iyi oldugu yaptiklari yaramazliklarindan belli ben hep derdimki iyi olsunlarda varsin kudursunlar ama öyle degilmis hem iyi olsunlar hemde akillli bas edemiyorum artik triacim benimde ege ayni cok isiriyo itekleyip yere düsürmeyi cok seviyo ona baka baka kizda aynisi oldu en büyük eglencesi yere düsürmek en akilli efem bile azdi hic bir care bulamiyorum güzellikle anlatiriyorum yokkk bagiriyorum yokkk sastim kaldim valla koltuk tepesindeler bütün günn sincap gibi zip zipp atliyolar

pitoscum benim koltuklarim tamamen deri ben cok ama cok memnunum ama türkiye daha sicak bizim buraya bakarak pisermisiniz bilmem ama cocuklar icin bire bir kusuyolar döküyolarr islak mendille bile temizliyebiliyosun en iyi tarafida misafirden sonra bi bezle siliver hemen temizcecik otur benim cocuklarin koltuklari yalamak isirmak gibi huylari var o yüzden icim rahat oluyo

bu arada pitosun dedigi gibi benim fasülye bebegimde 12 haftalik pazartesi ense ölcümü yapilcak ve ben cok heyecanliyim ücüzlerde böyle bisey yapilmadigi icin rahattim bakalim artik hayirlisi benim oglanlarda cok tembeller ya hala tamamen yürümüyolar 3,4 adimda yerdeler kiz nerdeyse maratona katilcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…