bende bugün tek bakıyorum yandık desenize kızlar kaçtım tv seyrediyorlardı reklam biti demek yemek yapıyorum kuzulara bir yandan imdatttttttttttttt
muallimcim leke tutmayan kumaş diyemi söylemem gerekiyor onları aslında çekyatlarımı tamamen değiştirmek istiyorum ama bakalım ev alırsak belki ozaman sabah eymen tırmanırken düştü ağzı kanadı okadar üzüldümki bağıra bağır<a ağlıycaktım tam karıştırma keşfetme zamanları muallimcim heryerdeler civciv gibi kızım daha sakin tam bir madam ama elindeki oyuncağı kimse almıycak hızlı öpülmiycek yanlız kalmıycakkk :sm_cool: takip yapılması iii ilerde sorun çıkmaması açısından dr kendimi istemişti egg yi benimde kızımın gözünde kayma var dr 1 yaşından sonra bakılsın dedi ama ben perşembe götürücem içim rahat etmiyor birde göz dr görsün bakalım yarında tahanın kaşıntısı için götürücemrabbim büyük dert vermesin
motor gelişimleri söylediğine göre iyi canım maşallah diyelim bende eymene ıq testi yaptırtmak istiyorum herkes bu çocuk 1 yaşında gibi davranıyor falan diyor baba dede hadi püf uf cici diyor çekyatların arkasına veya örtünün arkasına gizlenip ceeee diyor bezleri ve ıslak mendil görünce eeeh diyor uyuyor takliti yapıyor aynı reklamlar çıktığında bana bakıp baaa dyor vs... bunlar düzeltilmiş yaşı 7.5 aylık bir çocuk için çok değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?