Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

perıecem masallh ya artık yurume zamanı dahamı zor olucak bılmıyoomm ama sanırım daha ıyı ya mınıgın nasıl sana ıyı supruz oldu ..........dorduz gıbın nolucaklar bı arkadasımın ıkızlerı oldu sonra oda onlar sekız aylıkken hamıle old ogrendı pespese buyuduler uçuz gıbı ama ıkızler onu oyuna almıyolarmış dıyolarmıslkı o sonradan gelldı bızden degıl ..........oda aglıyomuçşş annesı cok zor alıştırdım doıyo ama cok tatlılar .......benım buyuk oğlum gecen hastaydı ya kızlardan bırıne gecırmış oksuruyoo ınş ılerlemez........ya benım dr asla kecı sutu yok verme dıyoo ........yogurdu kecı sutuyle yapıcam da vermıcem sekız aydan sonra vereyımm barı

muallimcim inan bana daha zor yürüdükleri zaman yada benimkiler cok yaramaz ondanmidir bilmem dördüncü tamamen süpriz oldu bize doktorum korunmaniza gerek yok olmaz dedi bizde inandik artik olsaydi 7 senedir olur dedikkk veeeee olan oldu .benimde korkum o dislanirmi acaba dört numara bunlar iyice alisti birbirlerine insallah cabuk alisirlarda sorun olmaz bakkk sanada masallahh prenseslerde büyüdü artik ek gidalara da gecilmiss öksürük bizim bas belamiz insallah kisa zamanda atlatirsiniz bizim biri geciyo digeri basliyo gecmis olsunn

arzucum aslında haklısın ama ben en azından çok kızsamda yüz ifademi değiştirmiyorum şimdilik gerçekten çok kızılcak birşey yaptıklarında çatıcam kaşlarımı en azından öyle umuyorum tek çocuk bile evi ayağa kaldırırken 3 çocuk ne yapmaz allah yardımcımız olsun

ecem maşallah büyümüş minik deri koltukların var demek burası sıcaktan ziyade çok nemli bir yer oyüzden düündürüyor beni aslında hiç eşya istemiyorum artık vitrinlerimide bozdurup çocuk odasına dönğüştürücez sanırım ayyy neyse eşya olayı beni çok geriyor inş kız olur ecem hem kızına oyun arkadaşı olur ilerde

ayy ecemcim ya napcaz böyle biz kimseye bişey dedirtmiyorlar babanne falan birine kızsa özellikle kızım geçip karşısına kavga ediyor resmen bu huyları iyide bide birbirlerinden uzak dursalar . şimdi bi blok var ona bakıyordum bende 4 yaşına girmişler tatil resimlerini falan koymuşlar o kadar güzlki bizimkilerde bi büyüselerde öyle olsalar allahım ya çokkk güzell olurdu .
eşimle konuştum biraz öncede kızımı kuaföre getirecektim ana kız güzelleşelim diye ateşi çıkmış ( nesi var anlamadık yıkamıştım düm üşüttü galiba

kübracım ben çalıştığım için sanırım beni korkma yönünden çok iplemiyorlar ama babalarından korkuyorlar bende topu ona atıyorum artık . zaten mirzayı korkutup caydırmak imkansız dövsende sövsende fayda etmeyen tipler vardırya benim minik farem onlardan şimdilik tek amacımız diğerlerini korumak )))

perecem ols ya cok guzel.....hersey kısmet canım..........gelsın bakalım saglıklaa.........zor dımı ya yuruyunce hepsı ınş cıkarız basa.........trıa bı buyuseler dımı ınş buyucekler bence tafdını cıkarmak gerek gercekten zaman cok cabuk gecuyıo..........sızın bebıuişlerın goz renlklerı ne zaman degıdstı benımkıler hala tam net degıl dort gozle renklı olm beklıyoom ...........ınş ya

arzucum geçmişolsun havalar bir öyle bir böyle çocuklarda ayak uyduramıyor evet ya sen birde çalışıyorsun dimi inan aslında ben çok sabırsızımdır nasıl dayanıyorum bilmem sen hiç şaplak atıyormusun popolarına falan :) benim eşim hiç kızmayı bile beceremiyor ki benden çekinirlerse çekinirler artık görücez zaman neyler ya büyüseler en azından uyuruzzzz inana tatil falan ikinci plan benim için önce horuldamak istiyorum fosur fosur
benimkiler hiç değişmedi kızım ve eymenin gözleri simsiyahtı öyle kaldı tahanın buğulu maviydi şimdi mavi kaldı 6. aydan sonra pek değişmez diyorlar valla bilemiycem renkli gözlü varmı ailede

ay pıtosssss uyku evet bende uyumak ıstuyııoom benım gozlerım yesıl esımın kahve sanırım yıben bana benzemıcekler yaaaaaaa ..........kahve baskın cıkıyoo hepp ..........saglık ols napalımmm

herkese mrb kızlar..

gerçekten bu aralar bu havalar nedir kışın biz evde bu kadar üşümedik ısıtıcı yakıyoruz artık kolrfer yanmayınca evde bebişler hırkayla duruyor giydiremeden küçülecekler diye üzüldüydüm ayy şimdi yataktan al giiydir uyuturken çıkart sinir bozucu oluyorrrrr

arzum geçmiş olsun canım havalardan sanırım benmikilerde öksürüyor hapşırıyor gece üstlerini çok açıyorlarrrr benimkiler ... geçmiş olsun canım sizedee

pitoşumm canım deri kaplatmak en iyisi valla sil geç deri ile bez karışık olanından yada olmadı üstlerine polardan örtü diktirirsin :)

birde irmikli tatlı bildiğimiz irmikli tatlı gibi amaa ben 2 bardak süt koyuyorm 1 bardak su ama ölçüleri artırabilirsin eğer yerlerse tabiki bizimkiler 1 su bardağı yiyorlar bende öyle ayarladım :) irmiğini göz kararı koyuyorum ama 3 yemek kaşığı koy eğer fazla sıvı olursa devam maması yada tahıllı kaşık maması eklersin içine birazda şeker ekle ...afiyet olsun ben dün meyve rendeledim kiraz şeftali ve çilek yediler ama dün keçi sütü aldık taze onla yaptım ben sevmiyom kokusunu yaaa bebeler yedi ama çok gazlandılar ben anlamıyorum inek sütünden bişi olmuyorr tesadüfmü oluyor acaba yaaa

birde canım ne güzel maşallahh nazar değmesinnn size bizim birisi baba dedi diğerleride çat pat baba dedii.... devamı yok daha

uyyyykuuuuuuuuuuuuuuuu ahhhhhhhhhh uykuuuuuuuuuuu öğlenlere kadar danalr gibi uyumayı özledimmmmmmm

Son düzenleme:
elitu canım bende 5, ayda havuç suyu elma suyu cam kavanoz mamalrından muhallebi ve meyvelerini verdim çok sevmişlerdi benimkiler

bu arada hala tekimmmmm aynı yorgunluk farketmiyor amaa bebişler ilgi oyun şebeklik istiyorlar
kızlar bir kaç sorum olacak

benimkiler 8 aylık oldu oturamıyor sizinkiler ne zaman oturdu
tam anlamıyla emekleme yok

gündüzlere hala bazı öğünlerde biberon kullanıyorum kaşıkla fazla yemiyorlar ne yapacağım
illa biberonu bıraktırmalımıyım ?

ben buralardayım görüşmek üzere bebişlere kahvaltı hazırlıyorum.....
kahvaltı menumuzde 2 kurabiye 2 yumurta sarısı peynir parçacıkları pekmez devam sütü veya irmikli mamayla sulandırıp kaşıkla veriyorum yeterli gelirmiki yaa az yiyorlar birde

nilcim sağol canım deniycem bakalım seviceklermi ben sabah kahvaltısında bebek ekmeği kullanıyordum fakat içinde yumurta olunca alerji yaptı normal ekmek te yemiyorlar ne koysam şaşırdım normal kurabiyemi koyuyorsun sen ev yapımı yani benim kızım oturuyor sadece eymen azcık sağa sola döndümü hoppp taha desen hiç ama hiçç oturamıyor ne destekli ne desteksiz nasıl olucak ben bilmem ama seninkiler emeklemedende yürüyebilirler nilcim bence daha iyi emekleyince heryere gidiyorlar biberon olayına gelince bence gündüz bir kere ver gece verirsin kalktıklarında benimkilerin hep kilo problemi vardıya özellikle kızımın şimdi erkeklere yetişti çocuklar doyuyor tabii biberonla yemeği istemiyorlar ay birde taha bıraksa nekdar mutlu olucam eymen arada istiyor birde canım 1 yaşına kadar fıstık ve çilek vermiyorlar bebklere hatta zeka geriliği bile yapabiliyormuş bende kızıma bilmeden dövülmüş fıtık vermiştim istersen yine araştır maşallah bak yanlız bakmaya başladın gecedemi yanlız baktın çok zorlanıyormusun nasıl oyunlar oynuyorsunuz neleri seviyorlar

hıım birde tereyağı veriyorum ben sabahları bir çay kaşığı katıyorum haftada üç kez bir tatlı kaşığıda dövülmüş ceviz içi kahvaltıda onun dışında dönüşümlü kuşburnu marmelastı kayısı reçeli vs.. bir çay kaşığı reçel atıyorum ağızlarına geceden tuzu alınmış zeytin bile koyuyorum

ev yapımı kurabiye babaenneleri yapıyor :))) hatta bazen elmayı püre yapıp içine koyuyorum çok seviyorlar

bizimkiler gezmeği çok seviyorlarr ayakta durmayı şarkı söylemeyiiii ama tabiki diledikleri gibi oynıyamıyoruz şimdi tek oluncaa birde kalabalığı seviyorlarr
birde garip garip seslere gülüyorlar sürekli farklı oyuncak istiyorlar hemen sıkılıyorlarr evdeki eşyalarla oynamak istiyorlar birde cep telefonunu istiyorlar yaa vermiyorum tabisiii :))

günaydın kızlar bakıyorumda keyifler gıcır valla allah bozmasın . benimkiler 15 aylık oldular hala engeç7 de kalkıyoruz farketmedi inşallah sizinkiler uyur sadece geçen pazar eşim evdeydi mirzacık kalktı 7 de ben onla beraber uyandım hemen kapıp mutfaga götürdüm oralarda oyalım ilk defa herkes 9a kadar uyudu demekki neymiş mirzacık evin alarmıymış)))
kızımın da ateşi sabah 38 di şurup vermiştim çıkarken biraz önce aradım iyimiş oynuyor dedi annemler ama nolduğunu hala anlamadık öksürük falanda yok bi ihtimal diş diyorum inşallah öyledir .
mirzaya amcayı öğretmeye çalışıyor kayınvalidem abim gelecek çünkü abıca abıca diye olanca gücüyle bağırıp koridorlarda koşuyor kızımda ilk defa maymun dedi dün kayrada babasını takip ederek baba , anne , dede , anane , teyze, hala, amca,kedi ,mama, ağaç bunları söylüyor ben diyince sus pus bide çok güzel öpyor

kızlar sizler bebişleri aynı odalardamı uyutuyorsunuz ben ayrı odalarda yatırıyorum bakalım üçünü biraraya ne zaman toplıycam böylede gittigim yerlerde zor oluyor

maşallah bebişlere arzucum neler öğrenmişler bu mizracık tam cadı desene :)))
bakalım bizim evin cadısı kim olucak tahayı dr götürücem birazdan nasılda halsizim anlatamam havada okadar sıcakki kuşuma şortlu takım giydirsem üşürmüki acep bu havalar ne zor yavvv ne giydirsem şaşıyorum dr bile valiz taşıycam onu al bunu derken

aynurcum şimdilik biz aynı odadayız kızım annemde hala ama az daha hava ısınsın tahayla kızım ara ara kalıcaklar annemde bende eşimle yatak odasında kızımı yatırmayı düşünüyorum

edika bir gitti pir gitti nerde bu kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…