herkeste bir cadı var değilmiii :))) ahh arzum biz görecezmi o günleri anne ne zaman diyecekler yaaa hep babamı diyecek bunlarrr :) kıskanıym yaaa
selam kizlar atesli bebeklere gecmis olsun insallah cabuk atlatirlar bugün benim moralim cok bozuk kizim ece yürüyo demistim daha önce iki gündür farkettik cocuk acayip sekilde ice basiyo ve sürekli düsüyo hemen bugün doktorunu aradik kalcalarinda problem olabilir dedi 1 hazirana termin verdi nasil durcam o zamana kadar bimiyorum ya insallah bisey yoktur dogdugunda sag kalcasinda biraz aciklik vardi doktorlar kapanacak demisti ve kapanmisti bize öyle dediler kontrollerinde valla dokunsalar aglicam o kadar kötüyüm allah beterinden saklasin yinde isyan etmek istemiyorum
selam kizlar atesli bebeklere gecmis olsun insallah cabuk atlatirlar bugün benim moralim cok bozuk kizim ece yürüyo demistim daha önce iki gündür farkettik cocuk acayip sekilde ice basiyo ve sürekli düsüyo hemen bugün doktorunu aradik kalcalarinda problem olabilir dedi 1 hazirana termin verdi nasil durcam o zamana kadar bimiyorum ya insallah bisey yoktur dogdugunda sag kalcasinda biraz aciklik vardi doktorlar kapanacak demisti ve kapanmisti bize öyle dediler kontrollerinde valla dokunsalar aglicam o kadar kötüyüm allah beterinden saklasin yinde isyan etmek istemiyorum
tecrübeli anneler size sorum olucak !! birkaç arkadaşım bana evde yaptığım her yemeğin içine patates at dedi ve bebişlere yedir dedi yemeğin vitamini geçermiş bugün bezelye yemeğine attım ben ye dim vala ne lezzetli oluyor fakat gerçekten dedikleri gibi vitamini içine geçermi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?