Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

üçünden birinin cadılık yapması lazım dimi bide görsen bayhanın bebeklik hali gçzler falan baygın küçücük bişey işyerinde kimse inanmıyor yok canım o yapmaz öyle şeyler diye bide gel bana sor .
aynurcum bende hala ayrı yatırıyorum ama yavaş yavaş oğlanları bir araya getiricem boya yapılacak bakalım eşyalar kalkınca ikisini aynı odaya atıcam bakalım nolcak .
edikada yok . bida özlemdende hiç ses çıkmadı
sen tahayı neden getiriyosun doktora

bide fırsat bulursanız tülay ve prematüre üçüzleri diye aratın googleda . o sayfayı inceleyin kızlar doğumdan şimdiye bol bol resimlerle anlatımları var bende açıcam bi blok ama nasıl yapcam bilemedim

herkeste bir cadı var değilmiii :))) ahh arzum biz görecezmi o günleri anne ne zaman diyecekler yaaa hep babamı diyecek bunlarrr :) kıskanıym yaaa

herkeste bir cadı var değilmiii :))) ahh arzum biz görecezmi o günleri anne ne zaman diyecekler yaaa hep babamı diyecek bunlarrr :) kıskanıym yaaa

günaydınnn kızlar . nilüfercim emn ol bıkacağın zamanlar da gelecek şurda 4-5 aya kadar biz sizin yaramazların nasıl ayaklandıklarını , nasıl kanepeye çıktıklarını konuşuyor olucaz biz anlamıyoruz ama zaman o kadar çabuk geçiyor ve minikler o kadar çabuk büyüyorki

bizimkilerin ateşleri hala aynı bugünde şimdi oğluşlarda ateşlendi dün gece mirzacık 38,5 du sabah biraz daha iyiydi ama bu seferde kayra 38 di . nolduğunu anlamadık üşüttüler muhtemelen ama bu öğlene kadarda düzelmezse doktor yolu gözüktü bize .zaten az görebiliyorum diye hasta olanı anneme falan bırakmıyorum hepsi birden hastalanıyor bu sefer hatamı yapıyorum ya

günaydın canım geçmiş olsun ya mikrobik gibi sanki canım yaa şu havaalr bi açmadı yaz gelmedi biz bile hasta olucaz neredeyse

geçmişolsun arzucum tahada öyle 2 gün ateşi yükseldi şurup verdim geçti başında yakalamakta önemli

bugün dolaşıcaz bebişlerle inş annem tahayı alıp ananeme gitti orası çok güzel bahçe temiz hava bende gidicektim ama inanılmaz halsizdim sabah gözlerim şişmişti nedense vazgeçtim buarada kızımda baba demeye başladı ben söyleyince oda söylüyor hemen ama yarım saat susmuyor :)))

sağolun kızlar biraz önce konuştum ateşleri düşmüş akşama hayırlısı bakalım . bu arada oto koltukları mecburi olacakmış haziranda sanırım bununla ilgili hiç araştırma yaptınızmı fiyatlara falan bakan oldumu . özellikle büyük şehirlerde toptancılar var oralara falan bakan inceleyen oldumu kızlar ben anca internet üzerinden bakabiliyorum bakalım napcaz bu işi

selam kizlar atesli bebeklere gecmis olsun insallah cabuk atlatirlar bugün benim moralim cok bozuk kizim ece yürüyo demistim daha önce iki gündür farkettik cocuk acayip sekilde ice basiyo ve sürekli düsüyo hemen bugün doktorunu aradik kalcalarinda problem olabilir dedi 1 hazirana termin verdi nasil durcam o zamana kadar bimiyorum ya insallah bisey yoktur dogdugunda sag kalcasinda biraz aciklik vardi doktorlar kapanacak demisti ve kapanmisti bize öyle dediler kontrollerinde valla dokunsalar aglicam o kadar kötüyüm allah beterinden saklasin yinde isyan etmek istemiyorum

canım ya kendi derdinin arsında bizide atlamamışsın teşekkür ederiz sağolasın sende moralini bozma tatlım umarım kötü bişey değildir ortapedik ayakkabılarla falan geçebilir belki hemen kötüye yorma genede yakın bi termin say bunu burda olsan kimbilir kaç ay ertelerlerdi kötünün iyisi de iyiyi düşün öpüyorum seni ve bücürleri

canım ncelıkle gecmıs olsun benım kızımda sol kalcada acıklık vardı cıhz kullandık 2 ay sıze vermemıslermıydı yanı hıc bısey kullanmadan mı gectıgını soyledıler sımdı kızım 14 aylık yurumesınde sorun yok gıbı ama hala ıcımde uhde yaa tekrar sorun varsa tutup bacaklarını olculuyorum yuruken sureklı gozum onda allaha sukur bısey yok ınsallah sızınkındede yoktur

selam kızlar bugün bizim bütün bücürler ya çok yaramaz ya anneler kısa bi mola verdi nerelerdesiniz

arzum oto koltuğu biz aldık dedemiz sağolsun ama 500 e yakın fiayttı üçü sunny oto koltukları

selam kızlar

ecem çok üzüldüm yaa inşallah geçmiştir hem geçmese bile erken tedavi olacağından inş düzelir öyle umuyorum.... nasıl gidiyor hamilelik bu arada tekmi bakıyorsun sen şimdi canımyaaa

arzum kolay gelsin bazen senin yerinde olmak istiyorum işe gidip gelmek :):):):)
benim bebeler halının üzerine serdiğim örtülerde dolanmıyorlar nerde halı olmayan örtü olmayan yer varsa köşe de kıyıda oraya sıkışıp dinleniyorlar neden böyle olurlar bunlar yaaaa :):)
sonra karınları ağrıyorr

havalarda bugun azcık ısınmaya başladı evde hala ısıtıcı yakıyorum bende hasta olacak gibiyim zor olur valal tek bakıyorummmm artıkkk :):):) şükür rabbime şimdilik baş edebiliyorum ama hastalık olursa çok zor tabiki Allah korusunnn

tecrübeli anneler size sorum olucak !! birkaç arkadaşım bana evde yaptığım her yemeğin içine patates at dedi ve bebişlere yedir dedi yemeğin vitamini geçermiş bugün bezelye yemeğine attım ben ye dim vala ne lezzetli oluyor fakat gerçekten dedikleri gibi vitamini içine geçermi bilemedim

hiç böyle bişey duymadım canım ben ilk senden duydum benim bildiğim çok patetesin kabız yaptığı)) zaten bizimkilerde patates yemiyor bende arada bir çorbasını veriyorum öyle tamamlıyorum

oto koltuğunu stork marka 111 e buldum internette ama ne kadar güvenli olur bilemiyorum bide bizimkiler orda öyle otururmu ondanda emin değilim . şimdi geniş olsun diye arabayı yeniledik connect aldık yakında minübüse doğru gidecek bu galiba ))

evet canım bizde büyüteceğiz çünki çok sıkıştık geçen zor oldu dururlar canım çünki arabada hepsi duruyor sanırımmm :)

kaderr öncelikle tesekkür ederim ilgilendigin icin benim cocuklarim 30 haftalik dünyaya geldiler bu yüzden gelisimi tamamlanmadigi icin kalca kemiginin üstündeki kemik tam kapanmamisti bütün doktorlar kapanir kendiliginden dedi bende evde sürekli iki bezle bagladim altini ve bacaklarinin arasinada yastik koymustum kontrollerinde kapanmis dediler bende inanamamistim bukadar cabuk olmasina ama iste insan doktorun dedigine güveniyo simdi cok pismanim bunun üstünde fazla durmadigima senin kizin icinde sevindim insallah sonradanda sorun cikmazz

tria nill sagolun kizlar ya su sali günü gelse bi de rahatlasam internette biraz baktim butürlerde genellikle ameliyat diyomus doktorlar üzüntüm ikiye katladi kizima baktikca agliyorum ya hergün ece diye bagirmaktan bogazim agrirdi iki gündür sesimi bile cikaramiyorum yavruma insallah bu üzüntülerim bosa cikar sali günü .adaklar adadim valla

nilcim hamileligim iste agrilar sancilar öyle devam ediyo ben hala tek bakiyorum bu hafta esim yine gececi cildirmak üzereyim dayanamiyorum artikya belim cok agriyo 15 hazirani iple cekiyorum türkiyeye gelmek icin öncelikle kizimdan iyi haber alayim hemen bavulumu hazilayip kapinin arkasina koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…