Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ay canım ya sakın kendini yıpratma tatlım allah başka dertler vermesin bi git bakalım ne diycekler karnındaki bebişide düşünmen lazım . bian önce gelde bitsin bu dertler valla

benimde mirzacım dün akşam 9:30 gibi ağlayark uyandı anlamadık nolduğunu ama 11 e kadarda susturamadık zaten tabi sırayla onun sesine diğerleride kalktı kızım neyse yanına biri gidince hemen susuyorda oğlanlar baba delisi oldu sadece eşim sakinleştirebiliyor adamcağızda hangi odaya gideceğini şaşırdı artık o mirzayı sakinleştirmeye çalıştı herkes direk yatma moduna girdi bende kayrayı ayağımda salladım biraz susunca hemen indirdim yanına yattım baktım ağlamıyor sakinledi aldım yatağına koydum tekrar çıktım ağlamadı oda bida . nolduğunu anlamadık korktu heralde uykusunda .

herkese merhaba ecemcim çok üzüldüm canım geçmişolsun ama dur bakalım hemen paniğe kapılma ben inan ortaokula kadar hep içe bastım sonra uzun zaman düzeltmek için ayna karşısında yürüdüm belki arzunun dediği gibi ortopedik ayakkabılar veya fizik tedaviyle düzelebilir en zor şenin işin birde bebek olunca daha zor tabiii hep aklıma geldikçe sana dua ediyorum tabii diğer annelerede

arzucum sen nasılsın bebişler yormuş gece sizide dediğin gibi uykusunda korkmuş olabilir otokoltuklarınızıda güle güle güvenle kullanın inşşş üç otokoltuğunu koyunca biz nereye oturcaz bir kişi bile alamayız artık arabalara

nilom maşallah sana yanlız bakmaya başladın bile ne güzel valla o patatesi bende duymadım ama olabilir bazen tv lerde şu şuna iyi gelir şu şöyle faydalı dedikçe şaşırıyorum yıllardır ıspnağı yoğurtşa yerim eee vitaminleri gidiyormuş öyle dediler

buarada diş ilacı veriyormusunuz bebişlere kızlar ben başladım inş bebişlerim bana benzemez dişlerim dökülüyor birini çektiriyorum yaptırıyorum hoop öteki çürüyor 2 gündür eşim ve ben diş ağrısı çekiyoruz resmen çenem ağrıyor bana dişçi koltuğu gözüktü yine dünde ben kızımı göz dr götürdüm gözünde kayma vardı dr baktı evet kayma var ama yalancı kayma gibi dedi kafası çok küçük büyüdükçe oturabilirmiş ama şükürki hçbir göz hastalığı yok dün muayneden önce damla verdiler okadar beter bir damlaki kızım hem ateşlendi hemde karın ağrısıyla kusmaya baişladı hastaneyi ayağa kaldırdı onun kusmasına dr fırladı odasından yardım etti bana elim ayağıma dolandı resmen okadar yoruldumki dün anlatmam birde diş ağrısı eve geldim ağla ağla öldüm

cok sagol pitosum ya ölümüyüm sagmiyim bilmiyorum insallah seningibidir o zaman hic düsünmem bile su ameliyatlar korkutuyor beni

selam kızlar herkes nasıl ıyısınız ınş..........benım dila oksıuruyoo atamıyıo balgamı onun dısında ıyıyız yaz geldı hasrta oldu ya

muallimim bize niye uğramıyorsun yaaaa...

çok geçmiş olsun canım..
havalar sıcakmı soğuk mu anlayamadım ki,ayrıca tecrübesizim kıştan yaza geçişi kavryamadım henüz kılık kıyafet açısından da..

herkeste bir cadı var değilmiii :))) ahh arzum biz görecezmi o günleri anne ne zaman diyecekler yaaa hep babamı diyecek bunlarrr :) kıskanıym yaaa

canım merak etme anneeeeeeeeeeeeee demelerinden bıkacaksın .vee..bana anne demeyin bile diyceksin..valla ben bana anne demeyin diyodum .ne diyelim teyzemi diyelim diyolardı ve hala öle diyolar.ah ah konuşurlarda .büyüdükçe dertleride büyüyo.benimkiler ergenlik modunda ayy çok zormuş ya keşke hep bebek kalsalardı diom bazen..afra tafra o biçim herşeye alınıolar laf söz dinlemıolar(tabi ben dinletiomda) sıkıysa dinlemesinler ..

canım ya cok sagol .......abısı oksuruyodu ondan gectı mutlaka sabah aksam banyo yapıyooo usutttı gecırdı bebıslere ...ınş ıyı olur ........valla buraya ancak ugruyoom canım ya ama aklımdasınız bazen selam verıyorum............sen nasılsın
rezzan ahh o ergenlık zor ya ısımız var desene

perıecem gecmıs ols canım ınşş ıyı dır evhamnm yapma ve ıyı bak mınık ısafıre ........gercekten tek bakmak cok zor ya ...bazen yalnız kalıuorıum cok zor hepsı bır aglıyoo susmayınca cok zır bu sıralar televızyon ızlıyolar cızgı fılm acıyorum ızlıyolar ............dılanın dışlerı kasınıyo cok mızmız............nıl pıtos lotus.............trıa ............nehır .........kım vardı baska herkese ıyı sabahlar ben erkenden kalktım malum cadılar uyandı oğlum uyuyo esım yurtdısında yalnızım yardımcım tasınacakj bı hafta ızın verdım cok zor bakalım napcam bu sabah kayınvalıdeye kahvaltıya gıdıcemmmmmmm ık mık ettı once ama gelıyom dedım gıydırıp atıcam arabaya bu hafta hep gezdık zaten ıade zıyaret yaptık pıusetlerde üç bebek elımızde canta arabayı kaplıyoz..............ama yınede gezıyooz havalarda cok guzel..............

bu arada aynur nerde kızlar gezıtye mı cıktı.............ben uzak gezıyı goze alamıyrum samsuna nıyetım vardı ama vazgectım ya......seneye ınş

helallll be muallim aplaaaaa sana al bebişleri gez kim tutar seni dr ne verdi öksürük için inş ilerlemez diğerlerine geçmez bende bugünn niyetlewndim ama üşendim sonra taha çok huysuz diş çıkartmak üzere bizimkide kucak diye ağlıyor hepsi bir alem oldu

bende bir hafta oldu yanlız baktığım annemin evi badana oluytor sonra temizlik var kadın tutalım diyoruz yok illa kendi temizliycek şimdi doyurdum altlarını temizledim oynuyorlar valla arada tv açıyorum oyalansınlar diye bende muallim yoksa su içmeye bile çıkamaz oldum hep oyun istiyorlar
edikaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tuuuuubayyyyyyyyyyyyyyyyy ...............nerdesiniz huuuuuuuuu

SELAM KIZLAR
canım ben hiç öyle bişey kullanmadım kimsede demedi ne kullanıyosun bende araştırayım bakayım zaten bu aralar çıkacak dişler gene mahvetti çocukları bu kadar zahmete korumanın yoları varsa bende kullanırım

))))valla en iyisini yapmışsın öyle hık mık yok kimseye gitmeyelimmi canım alla alla duymazdan gelmek lazım
selam kızlar herkes nasıl ıyısınız ınş..........benım dila oksıuruyoo atamıyıo balgamı onun dısında ıyıyız yaz geldı hasrta oldu ya
geçmiş olsun canım bu öksürük illeti yapışıncada gitmiyor bizimkiler şuan yoluna girdiler amma ne zaman hasta olurlar belli olmuyor tabi

kübracım bence anacın kaçamak yapıyor birazcık )))kadıncağız bulmuş bir haftalık zaman mis gibi ağır ağır temizler . ben kendi annemden biliyom ben yaparım olmazsa hafta sonu sen çocuklara bakarken diyorumda yok ya sen ilgilen çocuklarla zaten az bişey kalmıştı diyor)))

kızlar akşam oldu gene yoksunuz ne güzel çocuklarla vakit geçiriyosunuz bende bian önce konuşmaya başlasalarda telde bari hasret gidersem diye bekleyip yatıyorum .
mirzacık cumartesi akşamı ağladı arkasındanda kızım ağladı eşim mirzayı yanına aldı bende kızımın yanına gittim uyuttum kızımı geri geldim yatmak için mirzacık yastığa tünemişti gene indireyim düzgün yatsın derken gözlerini açtı o kadar sıcak güldükü anlatamam anlatmama gerek yok yaşıyosunuzda zaten . deli farem benim o kadar içten gülüp sarılıyorki hepsi birbirinden harikalar .iyiki doğurmuşum valla +

arzucum ya diş ilacı derken dişleri çürümesin diye ilaç kullanıyorum diş minelerini kuvvetlendiriyor zymflour adı canım dişler için gerekli olan değerleri sudan yeteri kadar alamıyorar takviye için yani ah öyle bir ilaç olsa keşke pıt pıt çıksa dişleri buayda bebişler sevdiklerini özeikle annelerini kaybetme korkusu yaşarlarmış 2 yaşına kadar devam edermiş kesinlikle doğru odadan çıktığıum gfibi ağlıyorlar ağıyo numarsı yapınca kaskatı oluyorar seninkilerde öyle canım ondan çok kaprisiler :asigim: annem tuttuğu kadınlara çay kahve yapıp giydirip yollar iş yaptırmaya kıyamaz ondan çekiniyor amaa ben duruma el attım ben konuşucam sen oturcan dedim tyamam dedi perşembe gelicekler birgünde biter inş sonra sıra bende ohhh ya temiz ev güzel hava gezmek ayyy canım çekti :)

muallimcim canım ben manavgattayım annemin yanında aman ben bebişler küçükken geçen yıl tatile çıkmıştım çok zor oldu sıcaktan eziyet ettiler ortam değişikligi falan derken tavsiye etmem kimseye....

pitoscum bu arada bende zymflouru kullanıyordum ve bıraktım çogu dr. önermiyor boy kısalıgı bile yapabiliyormuş bende 2 yaşına kadar kullanayım diyordum ama birkaç dr dan iyi olmadıgını duydum bıraktım arkadaşlarda kullanıyordu hepimiz bıraktık söyleyeyim dedim canım

aynur araştırıcam teşekkürler

nerdesiniz kızlarrrrr inanılmaz rüzgar var ablama gidicektim iptal oldu yaaaa inş diner rüzgar

günaydinnnnnnnnnn kizim simdi doktordan geldi allahima binlerce sükürler olsunki kalcalarinda problem yokmus ice basmasida zamanla düzelirmis yamuk ayakli kizim benimmm:)))pitos teyzesinemi cekti ne?????????? bu arada dünde benim minigin ense ölcümü yapilacakti benim akilli kocam termin saat 10 da dedi bende hazirlaniyorum evden cikmak icin doktor aradi cok gec kaldiniz laboratuvar kapandi persembe gelin diye meger saat 8 deymis ece bizim aklimizi basimizdan aldi valla saflastikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…