tria nill sagolun kizlar ya su sali günü gelse bi de rahatlasam internette biraz baktim butürlerde genellikle ameliyat diyomus doktorlar üzüntüm ikiye katladi kizima baktikca agliyorum ya hergün ece diye bagirmaktan bogazim agrirdi iki gündür sesimi bile cikaramiyorum yavruma insallah bu üzüntülerim bosa cikar sali günü .adaklar adadim valla
herkeste bir cadı var değilmiii :))) ahh arzum biz görecezmi o günleri anne ne zaman diyecekler yaaa hep babamı diyecek bunlarrr :) kıskanıym yaaa
muallimim bize niye uğramıyorsun yaaaa...
çok geçmiş olsun canım..
havalar sıcakmı soğuk mu anlayamadım ki,ayrıca tecrübesizim kıştan yaza geçişi kavryamadım henüz kılık kıyafet açısından da..
canım ben hiç öyle bişey kullanmadım kimsede demedi ne kullanıyosun bende araştırayım bakayım zaten bu aralar çıkacak dişler gene mahvetti çocukları bu kadar zahmete korumanın yoları varsa bende kullanırımbuarada diş ilacı veriyormusunuz bebişlere kızlar ben başladım inş bebişlerim bana benzemez dişlerim dökülüyor birini çektiriyorum yaptırıyorum hoop öteki çürüyor 2 gündür eşim ve ben diş ağrısı çekiyoruz resmen çenem ağrıyor bana dişçi koltuğu gözüktü yine dünde ben kızımı göz dr götürdüm gözünde kayma vardı dr baktı evet kayma var ama yalancı kayma gibi dedi kafası çok küçük büyüdükçe oturabilirmiş ama şükürki hçbir göz hastalığı yok dün muayneden önce damla verdiler okadar beter bir damlaki kızım hem ateşlendi hemde karın ağrısıyla kusmaya baişladı hastaneyi ayağa kaldırdı onun kusmasına dr fırladı odasından yardım etti bana elim ayağıma dolandı resmen okadar yoruldumki dün anlatmam birde diş ağrısı eve geldim ağla ağla öldüm
))))valla en iyisini yapmışsın öyle hık mık yok kimseye gitmeyelimmi canım alla alla duymazdan gelmek lazımperıecem gecmıs ols canım ınşş ıyı dır evhamnm yapma ve ıyı bak mınık ısafıre ........gercekten tek bakmak cok zor ya ...bazen yalnız kalıuorıum cok zor hepsı bır aglıyoo susmayınca cok zır bu sıralar televızyon ızlıyolar cızgı fılm acıyorum ızlıyolar ............dılanın dışlerı kasınıyo cok mızmız............nıl pıtos lotus.............trıa ............nehır .........kım vardı baska herkese ıyı sabahlar ben erkenden kalktım malum cadılar uyandı oğlum uyuyo esım yurtdısında yalnızım yardımcım tasınacakj bı hafta ızın verdım cok zor bakalım napcam bu sabah kayınvalıdeye kahvaltıya gıdıcemmmmmmm ık mık ettı once ama gelıyom dedım gıydırıp atıcam arabaya bu hafta hep gezdık zaten ıade zıyaret yaptık pıusetlerde üç bebek elımızde canta arabayı kaplıyoz..............ama yınede gezıyooz havalarda cok guzel..............
geçmiş olsun canım bu öksürük illeti yapışıncada gitmiyor bizimkiler şuan yoluna girdiler amma ne zaman hasta olurlar belli olmuyor tabiselam kızlar herkes nasıl ıyısınız ınş..........benım dila oksıuruyoo atamıyıo balgamı onun dısında ıyıyız yaz geldı hasrta oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?