Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

canım gözünüz aydın sevindim kötü bişey çıkmadığına sende rahatlamışsındır artık . minik bebecik sırasını bekleyecek tabi ama oda iyidir annesi merak etme sen hepsinden daha iyi bak kendine en çok sen lazımsın valla .

o zman diş ilacından vazgeçiyoruz desenize çünkü bizede kimse bişey söylemedi hoş burdaki doktorlar sen belirtmedikçe bişey anlatmıyorlarya orasıda ayrı zaten

kaydirigubbakcemile3 gözünaydın canm çeke çeke orasımı çekti yaniii inş zekası güzellliği hanımlıüğı zerafeti hamratlığıda bana çeker sırnaşık şey sana tavsiyem canım bebişine sürekli düz basması için uyar hatta ayak bileğine bastırıp sen yürüt arada fırsatın olursa tabi şahsen ben penguen yürüyüşümden ortaokulda kurtuldum dediğim gibi ayna karşısında yürüdüm annem ve ananemin yolda her adımda düz bas öyle basma demeside çok etkili

ilaç konuarında canım araştırma yapmadan kesmiyorum veya başlamıyorum bu ilacıda araştırmıştım hiç bir yan etkisini bile duymadım oyüzden birkaç dr daha sorucam bıktı dr benden artık nomu gizleyip ses tonumu değiştiriyorum artık :))) bazıları tanıyor ama

kübracım sen başlamışsın tabiki sorarak başlamışsın sorarada bakarsın sonuca senden gelecek bilgilere göre bende bakarım bi .

selam. Kızlar tuğçem ameliyat oldu. Çok şükür iyi biraz sıkıntıları var tabiki. Ağlamaları falan. Artık kaşıkla besleniyor. o da biraz zor tabi gece falan. Cuma dikişleri alınacak. Bi de dün akşam üzeri kontrole götürdüm. Dudağının uç kısmındaki dikiş atmış sanki. Açıklık vardı. Dikişler gevşiyor gibi. Dikişler alındığında tekrar uyutulcağı için, bakıp tekrar oraya da dikiş atcaklar duruma göre. Hayırlısı bakalım.

elitucum geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim bu zorluklarda yavaş yavaş geçecek canım merak etme . bidaki ameliyat ne zaman olucak yada olacakmı ben mirza için gittiğimde damak ameliyatları bikaç ameliyat istiyor diye biliyorum ama iyi olduktan sonra sevinmek gerekiyor çaresi olduğuna

bide kızlar civilim.com diye bi site buldum ist.bir sürü mağazası varmış net fiyatları bana çok uygun geldi enazından karabüke bakarak dükkanda belki daha ucuzdur bi bakabilirsiniz belki

tria canım şimdi dudak, inşallah başka terslikler olmaz da, yaşına girdiğinde de damak dikilecek. Zaman ve gelişimi önemli galiba bu tür ameliyatlarda. Erken olursa damak ameliyatı çocuk biraz daha büyüdüğünde geriliyomuş. Yaşında dediler bize ama bakalım artık.

hayırlısı tatlım diğer bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah kızlarda merak ediyorlardı . bu arada elitucum senin cetvelide yapalım bizde takip etmiş oluruz hem .

walla iyi olur ben cetvel yapamıyom 22.01.2010 doğum yaptım. tuğçe taha ve enes. Oğlanlar iyiler ama iştahsızlık var. Hepsi kucağa alıştı belim sırtım çok fena hareket edemiyom. kaslar hasarlandı galiba.

aynur canım ne ıyı etmıssın evet bende goze alamıyorum uzakları.........dr zımafloru tavsıye etmedı........................................ama oğlumda kullanmıstım........
perıecem cok guzel ıyıu hersey .......elıtu cok gecmış ols ınş duzelecek ........benımkılerde kucak ıst yaaaaaaaaa

muallimcim hoşgeldin canım biz sana dedik dimi kızları beklerken bak burda ağlarsın sonra diye ))) alıver annesi kucağına şanslı say kendini benimkilerde beni görmeye görmeye unuttu gelmez oldular bide böylesi var yani

elitucum çok sevindim canım kızının iyi olmasına inşş daha iyi oucak annesi opuyorumnanaktan inan benim tahada senin taha gibi bana aşık resmen kimseyi gözü görmüyor çok düşkündü hepten arttı kucağıma alınca oynuyor delüüü şeyyy :)

kızlar bugün arkadaşla görüştük bir kadın geiyormuş temizliğe hemde 30 tl ye arkadaşım çokta güzel temizliyor falan dedi saat 10 dan 4 e kadar çalışıyormuş perşembe anneme geicek inş güzel temizler arada çağrırım bende bari ay ben çok takıyorum bu ev işerini ya bir yer dağılsın sinirim oynuyor

arzuuu azcukta bizim mağzanın reklamını yap yaaaa zuzu baybi kıds :dilcikar:

sağolun kızlar. Benim enes sakindi normalde. Şimdi o da kucak için bir anda bir çığlık bişey oldu sanırsın o sesi duyunca. Kucağa alır almaz susuyor.Önce ters yatırınca kendiliğinden uyuyodu. Kız zaten bu ara uyku bunaltınca ben ee ee diyodum uyutmaya çalışırken. Şimdi o da başladı. eee eee diyo. Çok komik oluyo. Kucakta sekilden şekile giriyo. Yerleşene kadar. Öyle uyuyo. Kendiliğinden uyuyan yok yani. Her birini farklı şekilde uyutcaksın. O da epey yorucu oluyo.

günaydın şekerler...
kübracım sen bizim dükkan var dedinde reklam yapmadıkmı canım varmı sizinde nette siteniz falan şekerim hani haberimiz yok kızzzz bedavacı oluruz diyemi korkuyon yoksam )))))
kübracım bide 30 milyona çok iyi bulmuşsun ama yarım gün gibi oluyor dimi yoksa burda tam güne 70 istiyorlar hafta sonuda kendi kendime sinirlenmekle kaldım ben zaten çocuklarla 2 günüm var ondada onlarlamı oynıycam , evmi temizliycem , çamaşırlamı uğraşcam bilemedim . sen yapmazsan kimse senin işini yapmıyor ee birini tutsam 70 milyon acıyorum bu seferde çocuklara bişey yaparım diye . az az yapabildiğimi yapıyorum artık gerisini görmezden geliyorum artıkın napıyım

30 lira gerçekten çok iyiymiş ya. Biz yeni taşıdık ya evi. 2+1 burası ve ev boş idi. Ben Ankaradayken eşime 120 lira demiş temizlikçi kadın. Ev de öyle pis falan da değil.

elitu geçmiş olsun canım zamanla bütün sıkıntılarını unutacaksın inş...

kızlar o dediğiniz ilaçtan hiç kullnmadım ben..

bugun bebişimin biri beni deli etti herşeye ağlıyor ya kardeşinin ayağı deysin ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım şimdide bir köşeye çekildi uzaktan seyrediyor kendi kendine uyuyamayan bebe uyudu kaldı garip bir durummu yoksa ben hep bunları yaşayacakmıyımm

birde arkadaşlar bebişleriniz tv izliyormu yada izlettinizmi çok seviyorlar bizimkiler ama çok zararlıymış otistik e sebep oluyormuş pppppffffff

nilüfercim arada bi benim kızımda öyle triplere giriyor ama uyku olayını bilemiyorum belki bi derdi vardır yada sıcaklardan falan da olabilir. ben tv izletiyorum valla bi aralar baktırmadım sonra baktımki baş edemiycem belli saatlerde bakıyorlar zaten bi müddet sonra sıkılıp kendileri izlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…