günaydinnnnnnnnnn kizim simdi doktordan geldi allahima binlerce sükürler olsunki kalcalarinda problem yokmus ice basmasida zamanla düzelirmis yamuk ayakli kizim benimmm:)))pitos teyzesinemi cekti ne?????????? bu arada dünde benim minigin ense ölcümü yapilacakti benim akilli kocam termin saat 10 da dedi bende hazirlaniyorum evden cikmak icin doktor aradi cok gec kaldiniz laboratuvar kapandi persembe gelin diye meger saat 8 deymis ece bizim aklimizi basimizdan aldi valla saflastikkk
kaydirigubbakcemile3 gözünaydın canm çeke çeke orasımı çekti yaniii inş zekası güzellliği hanımlıüğı zerafeti hamratlığıda bana çeker sırnaşık şey sana tavsiyem canım bebişine sürekli düz basması için uyar hatta ayak bileğine bastırıp sen yürüt arada fırsatın olursa tabi şahsen ben penguen yürüyüşümden ortaokulda kurtuldum dediğim gibi ayna karşısında yürüdüm annem ve ananemin yolda her adımda düz bas öyle basma demeside çok etkili
ilaç konuarında canım araştırma yapmadan kesmiyorum veya başlamıyorum bu ilacıda araştırmıştım hiç bir yan etkisini bile duymadım oyüzden birkaç dr daha sorucam bıktı dr benden artık nomu gizleyip ses tonumu değiştiriyorum artık :))) bazıları tanıyor ama
elitu geçmiş olsun canım zamanla bütün sıkıntılarını unutacaksın inş...
kızlar o dediğiniz ilaçtan hiç kullnmadım ben..
bugun bebişimin biri beni deli etti herşeye ağlıyor ya kardeşinin ayağı deysin ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım şimdide bir köşeye çekildi uzaktan seyrediyor kendi kendine uyuyamayan bebe uyudu kaldı garip bir durummu yoksa ben hep bunları yaşayacakmıyımm
birde arkadaşlar bebişleriniz tv izliyormu yada izlettinizmi çok seviyorlar bizimkiler ama çok zararlıymış otistik e sebep oluyormuş pppppffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?