Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kaydirigubbakcemile3 arzu çok alemsim heee siteyi kurucaz ama önce isim hakkını almaya çalışıyoruz canım o bitsin sonra inşşş evet yarım gün gibi oluyor ama eli hızlıyömış yapabildiğini yapıyormuş yarın görücez bakalım anneme gelicek en iyisi görmezden gelmek ama benim evim gerçekten çok pislendi bir temizlense ucunu bırakmam artık yani inşşş

nilom diş çıkartma döneminde çok huysuz oluyor bücürler valla benimkiler bebekkken bu kadar ağlamazlardı hele kapıdan çıkıyim ölüyorlar ağlamaktan ben hep ayağımda sallar oldum zınk diye uyuyorelar yoksa bekle babam bekle seninkiler iyi maşallah

elitucum erkeklerin bağırsaklarında sorun vardı sizin tamamen geçti değilmi birde damak yarığı irsiymiş öyemi ailede varmı
nilom benimkiler reklam izliyorlar eymen çok seviyor kızım ve taha çok izlemiyor zaten bende işim olunca açıyorum arada başetmek çok zor garii

kızlar size birşey danışıcam tahanın kaşıntısı için götürdüm dr deri iltihabı dedi ve krem verdi ama kremin içinde deri iltihabında kullanılmamalıdır yazıyor ne yapsamki yaa sağlık ocağında dr ama uzmn dr aramakta arayamam ne etsem acep

ooo bütün kizlar toplanmisssss muhabbet iyi coktesekkürederim pitos tria ve muallimcim ucuz atlattik ayak olayini valla benim de efe cok uyuzzz yani yanindan bile gecsen basiyo cigligi kafayi yemek üzereyim

elitu cok gecmis olsun benim dogum yaptigim hastanede duvarda resimler asiliydi hep incelemisdim onlari senin kizin gibi dudak problemi olanlari asmislar ameliyatlardan öncesi ve sonrasi diye esim ve ben inanamadik teknolojinin bukadar ilerlemis olacagina hic bir iz bile yoktu eminim türkiye bence cok daha ileride bu konularda senin kizinda atlatacak cok zordur ama gecicekk

kübracım sağlık ocağının ilaçlarını çocuk doktorları pek önermiyor bence uzmana sormadan kullanma tatlım ne olur ne olmaz

ooo bütün kizlar toplanmisssss muhabbet iyi coktesekkürederim pitos tria ve muallimcim ucuz atlattik ayak olayini valla benim de efe cok uyuzzz yani yanindan bile gecsen basiyo cigligi kafayi yemek üzereyim

))) valla bendede hergün biri deliriyor ben her akşam deliriyorum . bide şimdi kendi yemek yeme moduna girdiler heryer heryerde hafta sonları birine bakarken diğeri elini reçeli batırıyor sonra saçına başına , onunla ilgilenmeye çalışıyorum bi yandanda genelde kızım pasaklı olduğu için söyleniyorum şurda iki tane adam var senin kadar pasaklı değiller diye )))))) sanki ne anlayacaksa bi dönüyorum arkamı kayra kendininkini bırakmış eli mirzanın tabagında hepsini yumcalıyor ))))) bide böyle dertle allah sağlık versin hepsinide

pitoscum enesin bağırsağında hemanjiyom yani gülbeni denen şeylerden vardı. kabız falan olmaması gerek işte. Kaka yaparken kan geliyodu hatta kansızlığa da neden olmuş kan verilmişti. Şimdi mamasına 1 adet de bebe bisküvisi katıyorum ondan sonra. Yağlı ya biraz daha yumuşak tutuyordu. Şimdilik çok şükür bir problem yok. Takip edilmesi gerekiyo çünkü geçmiyor bildiğim kadarıyla. Sorun olursa tekrar bakarız demişti dr. Bakmak için de tekrar anestezi ve rektoskopi yapılması gerekir. İnşallah bir sorun olmaz.
Dudak damak yarığını da kimi ırsi, kimi de akraba evliliği, içki sigara kullanımı falan deniyor ama. Bizim eşimde de bizde de böyle bir şeyle ilk kez karşılaştık. Ailede yok. Dr. da bunlarla alakası yok diyo. Anne karnında kafa oluşurken ense kısımdan öne doğru oluşuyormuş. Dudak kısmına geldiğinde hücreler birleşememiş. Tamamen hücrelerle alakalı bir olay. Çok ciddi durumda olan bebekler gördüm. Allah yardım etsin. Burun kısmında çok ciddi yarıklar olanlar bile var. Allaha şükür bizimkisi onlara göre hafif. İnşallah iyi olacak Tuğçem.
Bİr de benim Taham kardeşlerini çok seviyor. Tuğçeye acayip ilgisi var. Kucakta atılıyo resmen. Kendince sesler çıkarıyo. Hastanedeyken yokluğunu bile hissetti. Çok ağladı, uyumadı hiç. Ben evde oğlanlarla kaldım annem hastanedeydi. Tuğçe de yeni yeni ona karşılık vermeye başladı. Ama Enes çok kıskanıyor Tahayı. Onu kucakta görünce kendi de kucakta olsa da çıldırıyo. Karşılık vermiyo ona. Taha atılıyo konuşuyo. Gülüyor Enes kafasını başka yerlere çeviriyo. Bu sefer Taha ağlamaya başlıyo sinirlenip. Aradaki denge nasıl sağlanacak bilmiyorum. Sizde bu tip sorunlar oluyor mu??

arzucum bizim sağlıkocağına uzman çocuk dr geliyor ilçe hastahanesi olucak yakında oyüzden her bölümden bir uzman var ilacıda o yazdı bugün sürdüm bakalım en ufak bir değişiklikte götürücem olmadı

ay ecem ghiç gülesim ypktu bende benimkileri uyusss diye seviyorum kızıncada uyuzzzzz yapıyorum ama onlar şebek şebek gülüyorlar bazen acaba anlıyorarda sırf ben deli oluyim diyemi yapıyorlar demekten kendimi alamıyorum ya çok ilginçtir nilonun başına gelen buakşam bizede oldu sallarken bile kırkkre kaççan eymen aa yerde kendi uyudu havalardan olsa gerek

elitucum inş bir problem olmaz inan sen tahayı anlatırken sanki benim tahamı anlatıyorsun kardeşerine deli oluyor kedi gibi sürtüyor kafasını onlara şimdi oda hadi demeye başladı birde bizim evin modası onlaerın ayaklarını koklayıp püff diyordum hepsi evde püfff diye geziyor kaydirigubbakcemile3 bizdede varkıskançık birini alıp birini bırakınca diğeri ağlıyor zaten yere oturdummu karınca gibi sarıyorlar etrafımı

pitoşcum canım ben hiç bilmiyomkii duymadımda .... gçmiş olsun canım inş ilaçlar işe yara yaaa çabuk urunda sitienizi bizde alışverişimizi yapalım zuzumm :) reklam yaparız face filan :) kk dan iyi reklam olmaz heeemmmm

bilemiyorumki canım sürekli mızmız oldugundan gerçekten bir derdi olsa mızmızlansa anlıyamıyacağız birde pek anlaşamıyor sankii kardeşleriylee inş böyle gitmezz

kızlar adım adım cm sitesine üye oldum ücretli her ay çocukların gelişimi için kitap vs gönderiyorlar isterseniz bir inceleyin ben sabahları gün ortası ve akşam ders vermeye başladım :) kitapta nasıl yapacağımızı gösteriyor ... ikisi dikktle bakıyor kitaba biri kiitabı parçalamak istiyor ama bence güzel tavsiye ediyorum bizimkilere 9 aylık tan itibaren geliyor

günaydin kizlarrr doktordan geldim simdi ense ölcümü 1.2cm cikti bu arada benim yaramaz acmis baxaklari gösterdi bamyasini moralim bozuldu ama hayirlisi olsun bana isim bulunn ne olcak bunun adi simdi

günaydınnn kızlarrr
kübracım o zaman şanslısınız valla ben her yeni olayda böyle bi yerde büyüttüğüm için çocukları zaten burdan nefret etmeye başlıyorum başka bi yere gitme şansımızda yok malesef
nilüfercim dediğin siteye bi baktım gayet iyi gözüküyor sen bi dene bakalım ne kadar başarılı olabiliyosun üçüyle ben kitap işine bi girdim geçen tekrar büyüdüler diye sadece yemekle uğraşıyorlar başka bişey baktıkları yok . eınstayn dvdleride bulmuştum hatta yüzüne bile bakmadılar ne çizgi filmlerin nede müziklerin nasıl yapıcaz neye yönlendiricez bilemedik valla varsa yoksa kemirmek tek istedikleri

günaydin kizlarrr doktordan geldim simdi ense ölcümü 1.2cm cikti bu arada benim yaramaz acmis baxaklari gösterdi bamyasini moralim bozuldu ama hayirlisi olsun bana isim bulunn ne olcak bunun adi simdi

)))) tatlım gözün aydın sağlıklı olmasına sevindim .erkek ordusuna bi yeni nefer daha kattın heee kızına gözün gibi bak valla sonra çok lazım olacak sana . kız kafiyeli isimmi bulucaz gene bütün kafiyeli isimleri sen kaptın zaten yanına nasıl bulucazşimdi ayrı olsun diyosan ben ada , çınar , yağız ve kendi bebeklerimin isimlerine bayılıyorum )))

pericim bu arada kızın da ciddi birşey olmamasına çok sevindim canımm.. demek 4, erkek hee :) hayırlısı olsun o senin canın CAN ... CEM seninkiler tek heceli :) AŞK gibi :) abboo noluyo bana yaa :)

OOfff arzum sormaaaa zor oluyor ama elime alıyorum çıngırağıı sesimi yükseltiyorum dikkatlerini bana vermeleri için o şekildee bu arada komşularım delirdi diyecekler benim için :)

kızlar kemik suyuna başladık artık bir tencerede 1,5 saat kaynatıp soğuduktan sonra buz kalıplarına döküp buzluğa ve yemeklerine pratik bir şekilde atıveriyorum öneririm sizlerede çok pratik oluyor ....

nilüfercim naber tatlım sen kendin ilgileniyorsun tabi bişekilde ayarlarsın ben bide annemlere anlatmalıyım zaten yeterince huzursuzlanıyoruz çocuklarla ilgili yapın yapmayın şöyle olsun böyle olsun demekten ben bıktım onlar bıkmadı o yüzden bide buna girersem artık iyice çığırından çıkar heralde

evet anlıyorum nede olsa bu zamana kadar bende kaynan ve anne değişimli baktık ama çok zor ilk günler helee ayyyyy delirirdim kasardım kendimiiii böylede çok yoruluyorum ama kafamm çookkk rahat bir süre böylee bebekler artıık durduğu yerde dumuyorkiiii arada çağırcam yardıma yinede

arada bir gene kurtarır canım tek yoruluyosun ama en azından kafan rahat bildiğin gibi oluyor kendine göre doğru olnaı yapıyosun ben allahtan beraber değilim özellikle annemle çünkü hiçbi fikrimiz uyuşmuyor bi türlü yapma anne olmaz yapma anne daha erken dememi anlatamadım bende serbest bıraktım öldürmeyinde naparsanız yapın diyorum artık o duruma geliyorum bazen yani

nilocum bakıcam canım ama bugünlerde okadar halsizimki bırak kitap okumayı uyumaya bile halim yok kafamçokkarıştı ben annemle bakıyorum ama çok anlayışlı sağolsun bana sormadan hiçbirşey yapmaz o yönden çok rahatım
bugün annemdeyken annem sessizce gel bak neoldu dedi geldiğimde eymen ayağı kalkmış duruyordu oyyy bu çocuk yakında yürür yaaa eyvahedigeldismile

arzu ne ettin çocukların odasını ne alıcan kara verdinmiiii
ecemmmmmmmm kısss pipi kolleksiyonuumu yapıyon :) hadi hayırlısı tatlım sağlıkla gelsin efe ege ece mete emre olmadı pele koyarsınnn kaydirigubbakcemile3 4 erkek iki kız evde abovv gömlek ütüleseniz sabah olur valla ben erkeklerede iş yaptırtmayı düşünüyorum sofrada kuruıcaklar evde süpürücekler sende öyle yap datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…