Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

tria nill pitos ozicelcius tesekkürler kizlar cok istedik kizlari ciftleyeylim diye ama olmadi nasip saglikli olsunda artik evde 4 erkekle bogusacagiz

pitosss öldürdün beni gülmekten ya dedigin gibi pipi koleksiyonu yaptim valla en cok da pele´ye güldüm ya nerden bulursun bunlari eymen ve mete arasinda kararsizdik ama mete olcak galiba

aynen valla her işi öğreteceğim onlara ama dobluğu öğrenmesinler delikanlı adam olsunlar değilmi :) aşırıya kaçmasın bazı şeyler :)

günaydın bu arada kaydirigubbakcemile3 hepiniz uyuyonuz demi en erkenci benim heee kaydirigubbakcemile3

pitoşşş hemencecek yürüyecek değilmi inş canım oturuyormu kendisi benimkiler oturamıyor daha yıkılıyorlar kütt diye :)

herşey çok tehlikeli olmaya başladı evde geçenlerde oyuncak sepetinin kenarına deydi gözümün önünde kenarı kesti alnını büyük bir çizik oluştu kaş göz arası 2 saniyelik olaylar oluyor çok tehlikeli artık ya zapdetmek zor olucak

günaydın arkadaşlar epeydir giremiyorum günler çok yoğun geçiyor gelen giden hiç eksik olmuyor kız kardeşim vardı onunda bir bebeği var aman allahım 4 çocuk mahvolduk valla çok şükür dördüz olmamış dedim durdum. benimkiler çok felaket yaramaz oldular sürekli hareket halindeler artık üçüde emekliyor oğlanlar sürünerek emekliyorlar kızımsa tam bir usta oldu her yere tutunup kalkıyor sürekli peşinde olmak gerekiyor yürüteç iyi değil diyorlar ama ancak yürüteçte güvenli oluyorlar .çok okuyamadım ama herkes iyi galiba sevindim .periecem korkma bence erkekler daha sakin oluyor kızlar felaket hele benimkisi tam bir cadıııııııııı (tatlı cadı).pitosss nill elmuallim tria aynur...... nasılsınız küçük melekleriniz nasıl. pitos yine herkesin neşe kaynağısın allahta seni güldürsün

selam kızlar hayırlı cumalar herkese

kübracım hala kararsızım en son ikeada bişey beğendim ters çevrilen bi ranza var tekli . üst ranza gibi düşün altı boş onu ters çevirdiğinde yere yakın bi yatak oluyor malum burda olmadığı için abime söyledik bu hafta sonu bursada bakacak nasıl bişeymiş diye küçükken yerde kullanıp büyünce ranza yapıp altına masa falan konulabilir diye düşündüm . bide bugün bi ilan verdiler haftaya cumartesi tek gün kapanuş nedeniyle bi satış olacakmış bazalar 110 ranzalar 150 çocuk odaları komple 350 fiatları çok uygun kapış gitmezse eğer bide oraya bakıcaz .
))))) pele benide yıktı nasıl olsa almanya değişik olur tatlım değerlendir istersen ama metede yakışır
edikacım kardeşinle kolaylaşacağına işler zorlaştı ha benimde kardeşim geldiğinde yeğenim var 4 ay büyük bizimkilerden gelip gidip kayrayı dövüyor şimdi anlamadık niye . mirzaya hayır alma diyor kayra bişey alsın şak diye surata bi tokat öyle böyle değil tam osmalı hemde napcağımızı bilemiyoruz .
dünde azra kayrayı ve mirzayı ısırmış ama ne ısırma resmen ikisindede mor iz bırakmış sabah hala duruyordu izler düşünün artık kendi hallerinizi hani moral bozma olmasında ))))

kızlar bugün tuğçemin dudağındaki dikişler alındı. Yine anestezi ile tabi. Ben dışarda bekledim. Ameliyathanenin dışından yarım saat sonra bir çığlık. Koşturdum hemen tabi. Yavrum korkudan yıktı ortalığı. EPey zaman aldı sakinleştirmem. Ama Allaha şükür iyi gibi dudağı. ınşallah daha iyi olur.
Isırmalar falan tria bunları insan şimdi düşünemiyor ama bizimkiler de öyle olacak desene. Bu ara hepsi coştu. Kucak delisi oldular. Yıkıyolar almayınca. Benim oğlanlar şimdilik çekyatta yatıyor. Kız park yatakta. Ben de düşünüyorum. Biraz daha zaman geçince düşerler. Şimdi bile sandalye koyuyorum. 3 yatak olsa evde nereye sığdırırım. Her biri ayrı odada yatıyor. Ona rağmen sesleri birbirini uyandırıyor.

nilom bu gidişle yaşında yürür sanırım eymenle kızım desteksiz oturuyor eymen artık oturma pozisyonunu kendi alabiliyor ama taha hiççç ya dk durmuyor kendini geri atıyor hemen destekleyincede karnını attırarak düşüttürüyor hiç istemiyor yani seninkiler şişko kıs dötlleri toparlak ya yuvarlanıyorardır delikafadulden

arzucum fiyatıda uygunmuş canım çok amaçlı hem inş kalırda alırsın bari taşınma işi ne oldu peki ben bu sene taşınmıycam ablamın dairesi boşalıcak seneye orayı istiyorum hem çok güzel hemde geniş bebişler rahat eder yada tokinin evlerine giricez küçükmü olucak bilmiyorum tabii

edika nerde bukız deyip durdum bende demek misafir geldi benimde görümcem gelmişti bebeğiyle onunkiyle aralarında 18 gün var tam bir kreşe dönmüştü ev çok zor oluyor yatılı misafir ya
üçüde emekliyor demek oyy ne zordur benim kızım hiiç oturuyor ayakta duruyorda bir döneyim demiyor ya bağırsak tembelliği var dedi dr kendi tembel bağırsağıda tembel haliyle :)
elitucum inşş daha iyi olucak kızın rabbim büyük dert vermesin bk ne güzel çaresi var en azından yürüteç aldım ben ama ne mümkün bindirmek 10 dk bile durmuyorlar bende kendim yürütüryorum artık benden iyi yürüteçmi olur

ecem gelmene az kaldı hazırlandınmı valizlerini uçaklamı geliceksin hallettinmi sorun olabilir diyordun buralar çok sıcak azcık kemiklerin ısınır bariii

kızlar siz bebişlere dondurma yediriyormusunuz sıcak olarak ben 3 gündür veriyorum kaymaklı ve meyveli geldiği gibi bitiyorrrr bizde çok sevdiler bu haftada kuzu ciğerine başlıycam inşşş sonrada köfteye seviceklermi bakalım dünde eczanedi kadın onunda ikiz torunları var bana bişey önerdi mürdüm eriği çekirdekli üzüm kayısı kabuklu tarçın karanfil bunları kaynatıp içir hem kilo yapar hemde bağırsakları rahatlatıyormuş vitamin deposu tabii bunuda deniycem deneyin isterseniz sizde birde bana vitamin ilaçları isimleri verdi onunkilerle aramızda bir ay var 1 yaşına kadar kullancaklarmış bende hiç dr sormadan kullanıcam onları multibas yeterli gelmez dedi onlar hep dr içindeer isteyene isim yazarım

nasılsınız kızlar...........benım ıkı hasta oldu dıla oksuruyo antıbıyotık hala etkılı olmadı ya yaz geldı hasta oldular ınş hjerskes ıyıdır.............cok opt sızı

geçmişolsun muallimcim sadce öksürükmü var ateş falanda yaptımı ılık su ve sırtıına vurmak aynı gaz çıkarır gibi yani iyi geliyor pekmezde ver rahatlarlar

pitoscum köfte yerler belki ama ciğeri nasıl verceksin. Yiyebileceklermi? Ben de bıldırcın yumurtasının sarısını vermeyi düşünüyorum. Benimkilere herşeyi ağlaya ağlaya veriyorum. O da 1-2 kasık anca. Pek değişik bişey vermedim. Sütlü çorba, sehriye çorbası, yemek suyu bugüne kadar verdiğim değişik gıda olarak. Ha bunların da tanelerini yutamıyolar. Şehriyeden arada 1-2 tanesini yuvarlıyom. Karpuz suyu, bi ara portakal suyu. Meyveli-tahıllı muhallebi aldım hiçbiri beğenmedi. Arada keçi sütü veriyorum biraz içiyolar. Bişeyi ağlata zırlata vermek istemiyorum ama güzellikle de yemiyolar. ferrum ve devit i bile düzenli olarak veremiyorum. Pitos vitamin olarak ne veriliyormuş merak ettim. ısimlerini söylesen bana.
muallim geçmiş olsun.

elitucum ben rondoda püre yapıyorum yemedikleri şeyeri yada yiyemediklerini ciğeride öğle yapıcam arada katı olarak çiğnesinler diye tavuk veriyorum yada yumurta falan ilaçların ismilerini yazıyım sanırım en alttaki iştah açma özelliği varmış kadın dediki ikilzer arasındaki çok büyük fark bu ilaçlarla kısa sürede kapanmış özellikle kızıma istiyorum acd damla _nutiigen portakallı _fontomalt bu üçü canım ölçeklerini sormadım daha almadığım için sorucam yazarım sanada

çok kötüyüm kızlar ya ağrıyan dişimi çektirmeye gittim kaç gündür antibiyotik kulandığım halşde geçmemiş iltihap 5 iğne yedikten sonra bile uyuşmadı şimdi yine ağrıyor dişlede hafif oynadı dr :gitme:

pitoscum muallimcim cok gecmis olsun bende cekiyorum dis agrisi hamile kalmadan önce kanal tedvisi görüyodum simdi yarim kaldi ve ben agridan ölüyorummmmm

pitosss valizleri hazirlamaya basldim az kaldi allahin izniyle haftaya sali günü kahvaltimi izmirde yapicam bizde dün tanidigin bahcesi var oraya götürdük cocuklari ilk defa günes gördükleri icin saflastilar biraz sonra alisinca altini üstüne getirdiler bahcenin ne cicek kaldi ne böcekkk hallettik hepsini valla ailecekk cadi kizim toprak yiyerek karnini doyurdu valla:))))

ecemcim dişimin halini görsen mahvoldum ya eşim ilaç taşıyor ama ne fayda bir kere ellendi ya çekilcek işte çarşambaya kadar antibiyotiğe devam edicem karanfil yağı çok iyi geliyor hemde zararı olmaz sana ama istersen dr sor yine kapama yaptırıcam arka dişerimin hepsini inş çekilmez bu ağrı ya çocuklarda perişan oldu bende ablama gitmeyi düşünüyorum bugün sevgili dişim müsade ederse tabi oy ne güzel az kaldı gelmene keşke bana yakın bir yere gelseydin kızın iyi karnını doyururdu burda böcekten topraktan bol bişey yok hemide çeşit çeşit humuslusu killi kuru toprak kiloda alırdı :))))
uyumak istiyorum ama eymen okadar çok ağlıyorki sabah bağırdım artık ona eşim sakin ol dedi üzüldüm ama ne çare deli ediyor beni sabah bir kalkıyor akşama kadar ağlarmı bir çocuk hiç susmadan ağrı kesici verdim olmadı ne istediği belli değil yine diş sanırsammm kızlar kamera açalım birbirimize sorun olmazsa yoksa bebişlerimi gösteremiycem hem tanışmışta oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…