Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kübüşüm geçmş olsun yaaa yakın olsaydık yardm ederdik birbirimizeee o sinirlenmeler hepimizde oluyordur eminim millet tek bebekle zor başediyor bizim bu kadar da sakin olmamız mucize

bebişlerimden birisi boğaz enkf olmuş çok inatçı bir ateşi vardı 24 saatten fazla sürdü fitil hiç birşey etki etmediii ya şükür hafifledii diş yapamı bu kadar bir baktık üstten bir diş çıkıyor gibi birde mızmızlanıor uslu bebiş gitti yerine huysuz bişi geldii
benim bebişlerde iştahsızlar : (

off diş ağrısı mı sormayın epeydir ben de çekiyordum. Cuma günü çektirip kurtulayım dedim. Yanlızken tutarsa uğraşamam die çekmedi dr. bir türlü. 2 kerede halledecek bakalım. Kanal tedavisine başladık. Cumaya tekrar gitcem ama çocuklarla eşim kalcak nasıl olcak bilmiyom.
Tuğçemin de dikişleri alınırken ameliyathanede üşüttüler herhalde. Çıktığında buz gibiydi zaten. 2 gündür yediğini kusuyor. Ateş de var. Fitil, şurup kullanıyom. 37.8 di dün bugün biraz daha düştü. Bebeklerde ateş kaç olursa yüksek sayılıyor??
Yarın da aşımız var bakalım. Sonra annem gidecek akşam eşimin de görevi var. Birden tek kalıcam. Çocuklar da bocalayacaklar. Allah yardımcımız olsun.
Aşıdan sonra çocukları dr.a da götürcez. Çok uzun zamandır takibe gitmedik. Dr.dan hiç memnun değilim. Muayene ücreti her birine 55 tl. Aşı 45 vurma ücreti ayrıca 20. Ona rağmen herseferinde o kadar para bayılıyoz ve adama telefonda bişey soracağım zaman çekiniyorum. Birkaç kelime kestirip atıyo ve tlf kapatıyo. Sinirlerim bozuluyodu. Her seferinde 3 çocukla nasıl gideyim 1 i hasta ise. Onun istediği gideyim para vereyim öyle bilgi esirgiyor. Parasız olmaz yani. aklinialirimsmile
Artık bakalım yarın başka bir dr.dan randevu aldım. Annem gitmeden çocukları bi götüreyim. Benim Tahamın kafası çok aşırı terliyor. Çil çil su oluyo. Bir de çok fazla salya akıyo. Vücuttan sürekli su gidiyo. Kucağıma alınca bi taraftan elimde mendil sürekli siliyom. Ona rağmen omzum kolum su oluyo resmen. Neden oluyo kafama takılıyo. Önce diş mi die düşünüyodum ama değil. Böyle şeyler yaşadınız mı siz?

kızlar günaydın

öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım diş sorunlarınızdan bugün yarın kaurtulurda rahatlarsınız . bebeler çıkarıyor anaları diş döküyor )))) muallimcim , eliyucum sizde geçmiş olsun canım bebişller küçük ne yapsak kar etmiyor nasılsa umarım hemencicik atlatırlar
ecemcim seninde bi şeyin kalmadı hadi hayırlısıyla gel memleketede rahatla azcık yaw doğuma kadar burdamı kalacaksın nasıl ayarladın programı
kübracım eğer kaçırmazsak cumartesi alıcam inşallah herşeyleri olsun istiyosun ondan uğraşıyom yoksa çift kişilik kanepelerim var yatak gibi açlıyo karşılıklı onları açsam yayla gibi yatak olur ama işte içime sinmiyor bakıcaz duruma artık . evde hala bakıyoruz ben biraz kriter koydum malum oda sayısı genişliği , altta kimse olmasın istiyorum giriş katlarından bakalım olursa alıcaz hemen olmazsa zaten seneye taşınmak zorunda kalıcam gene kiraya uğraş dur artık
elitucum benim kayram öyleydi ne salyası ne teri hiç bitmemişti eller hep asğızda çift önlük takıyordum dişler çıkınca salyamız bitti amja terlememiz geçmedi onun yapısı öyle dedi doktorumuz bide kilolu tabi biraz daha büyüyünce bende tüm tahlilleri yaptırıcam bakalım
kübracım benim evde net yok işten msn açmaya çalışırımda az bi süre en azından bebecikleri görürüm

elitu canım aşı için neden para veriyorsunuz özel aşılardanmı bahsediyorsun ?

evet kızlar geçmiş olsun o diş çok zordur valla bende korkuyom bugun yarın benimde silyal veriyor arzumun dediği gibi bebeler diş çıkarıyor anneler döküyor :)

aslında moralim çok bozuk bebişimin biri boğaz enf olmuştu ya bugun 3. gün ateşi çok inatçı 39. yükseldi bir ara duşla indirdik ilaç fitil fayda etmiyor cumartesi babamız götürdü doktora tabi ben evde yanlız kaldım diper ikisiyle bu aralar te oldugum için çok zor oldu şimdi iyine doktora götürdü eşim bekliyorum dakikalar geçmiyor

canımcım geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle gelir diş falanda ekleniyorsa dahada artıyordur . bide inatçı ateşlerde düöküntülü hastalıkda oluyor onuda takip ediyordun dimi kızarıklık falan gibi

selam kızlar nasılsınız nıl cok gecmış ols hasta olmaları cok zor ya ınş atlatırız kolaycaaaaaaaa

teşekkürler kızlar ama hala çok kötü dişim günde 3 kez antibiyotik almya başladım banamısın demiyor
ahh arzucum dökülselerde kurtulsam ya anestezi yapsınlar beni hepsini söküp kaplama yapsınlar ne harika olurdu dün ablamda kaldım dişimin ağrısından eymene o baktı gece hiç uyutmamış onuda çok ağlıyor çıksada dişler kurtulsak

nilcim geçmiş olsun boğaz enf. en çok emzikler biberonlar ve havada oluşan mikroptan dolayı oluyormuş inş hemen atlatır ateş çok hırpalıyor bebişleri
arzucum geçen kızımı götürdüm dr terleme yüzünden ellerinden su damlıyor resmen vitamin eksikliği dedi nettede araştırdım çoğu kişiye dr aynı şeyi demiş işte o dediğim vitaminler çok iyi onları alıcam inş faydası olur özellikle d vitamini eksiliğinden ileri geliyor tabi geniz eti veya allerjik bir durum söz konusu değilse
elitucum en uyuz olduğum dr tipi onlar bizde eymenin dr soramazdık muayne ücreti 250 tl ama adam hık mık der kapatırdı çaresiz ona gittik hep başka ameliyatını yapıcak dr yoktu paramızla rezil olurduk şükür geçti de kurtulduk bende aşıya niye para verdiğini anlıyamadım ya

sağolun kızlar ateşimiz düştü ama enfsiyon aşağıyada iinmiş biri sürü ilaç vermiş yaaa birde ilacı içerimiyorum çok fena tükürüyor bekletip mamaya katıyorum aynı etkiyi yaparmıki

nilcim ben şırıngayla yolluyordum ilacı tükürme şansı olmuyor ozaman ölçeğince sırıngaya çek sık çok geçmişolsun hay allah ya nasıl kaptı enfeksiyonu allahtan ateşi düştü merak etme ama antibiyotikle kısa sürede atlatır

kızlar bebişlere komposto yapıyorum ama hala biberonla veriyorum sizce artık alıştırma bardaklarına geçmenin zamanı geldimi eymen normal bardaktan içiyor zaten genelde zorlanmıyor ama kızımla taha daha beceremiyor erkenmiki

günaydın kızlar
nilcim ateşi düşmüş en azından onada şükür ilaçlarla toparlar inşallah kübranın dediği gibi şırıngayla falan vermeye çalış kendisini alması daha faydalı olur heralde
kübracım hala geçmediğine üzüldümm canım bendede vardı öyle inatçı bi diş iltihap kemikleşme yapmış artık asla gitmiyordu baktık olmayack çekti artık doktor çektikten sonra antibiotiğe devam etmiştim vücuda dağılmasın diye .
ecemcim geldinmi şekerim memlekete salı gelecektin heral bi ses ver nerelerdesin
benimde kzımı bişeyler yemiş sinekmi midir böcek falanmı anlamadık ilaç aldık odaya bide kızıma sürmek için bacakları falan mahfolmuş çokmu tatlıdır nedir oğlanlarda bişeycik yok ))

erken değil bence canım onu daha kolay kavrıyorlar bende kullanıyorum su için onu hep dolu tutuyorum alab,lecekleri bi yere koyuyorum kendileri gidip içiyorlar bi yere giderkende rahat oldu bana bi tane al dene memnun kalırsan hepsine alırsın

arzucum deme ya nasıl çekilir o diş valla dr ogün hafiften oynattı beynim çıkıyor sandım nasıl dayandın o acıya inş öyle dedğildir ya sürekli ilaç falan içiyorum bende dün gece 2 saat falan uyudum kulağıma bile vuruyor 20lik dişim benim bu arka dişler daha zor çekiliyor dedi dr birde içeri yardımcısı gibi biri girdi ona dediki iğneden önce ansetzi ver dedi onu yaptılar sonra ufak iğneler yaptılar akşama kadar yutkunup konuşamadım ben hatta yanağımın kenarını ısırmışım hep öyle tuhaf yaptı beni ohalde acı hissettiysem o hastahane ayağı kalkar ben dr ısırırım çığlık kıyamet anca o diş ordan öyle çıkar dr ısırmada kupam var benim epid. yapılırken ebeyi tekmeledim kendi dr ısırdım cımırdım 5 kişi zor tuttu beni hımm birde belimde üç iğne kırıldııı raporluyum yani ama doğumda yapmadım kuzulara kavyşucam diye paşa paşa oturmuştum

Son düzenleme:
arzucum nubynin biberonunu almıştım onların ağzı değişip suluk oluyormuş sadce ağzılıklarını alıyım benimkilerde kendileri alıp içiyorlar koltuğun yanından ama sulukla görmden boğulurlarmıki diye düşündüm
bebişler iyi arzucum eymen koltukta sıralıyor diş krizi tutunca ağlıyor taha desen ne oldu bilmem habire yemek yiyiyor maşallah ne yapıcağımı şaşırdım kızım üst dişlerine hazırlık yapıyor ateşi vardı 2 gecedir 37.5 falan ama eeee diye bana kızıyor burnuna yaklaşınca iyiler şükür seninkiler ne alem ya baksana seninkiler fotoda çok büyük ve iri çıkıyorlar gerçekten öylelermi

kızlar şırıngayla veriyorum uyanık ağzında biriikitirip tükürüyorrr naniknanik bende artık burnunu sıkıyorum

zytrec diye ilaç vermiş alerji için kullandınızmı ?

nasıl kaptı bende bilmiyorum çok dikkat ediyorum evin her tarafında yastıklar minderler yerdeki örtüleri hergün değişiyorum zaten kimsede yokki yanlızım gece üstünü açıyordu sürekliiii ama üşütme değilki bu enfksyon üsttende diş geliyor bu üst dşler çektiriyormu acaba böylee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…