tatlım ne kadar dikkat edersek edelim bişey gelip buluyor mutlaka elimizden bişey gelsede hiç hastalanmadan büyüyebilseler keşke . dişler konusunda zılarda ben çektim biraz oda üstüne geliyorsa daha çok canı yanıyordur inşallah tez zamanda atlatırnasıl kaptı bende bilmiyorum çok dikkat ediyorum evin her tarafında yastıklar minderler yerdeki örtüleri hergün değişiyorum zaten kimsede yokki yanlızımgece üstünü açıyordu sürekliiii ama üşütme değilki bu enfksyon üsttende diş geliyor bu üst dşler çektiriyormu acaba böylee
alerjik olabilir tatlım ateşlenen bebeğinde değilse eğer yediği dokunmuştur şimdi sıcaklar başlıyor bide bezler mahvedecek çocukalrı hele benimkilerin cildide hassas neler çektim pişikten hatırlarsınız bi an önce hepside kurtulur inşallah bezlerdenBirşey daha soracağım kızlarrrrrrrr
bebişimin birinde kasıklarında bacaklarında yüzünün bir kaç yerinde kısaca vucudunda toplarsam 6 7 tane kırmızı yuvarlak kabarcık var bu nedir alerjimidir yaaa
)))tatlım sen gelecen diye biz daha çok heyecan yaptık bian önce gelde kurtul şu yalnızlıktan bebişlerde sende azcık nefes alın .triacim ben yanlis yazmisim haftaya sali sabahi izmirdeyim öyle bi yzmisimki sanki bugün ordaymisim gibi cocuklar akil birakmadiki bende bu böcek isirmalari icin fenistil jel var recetesiz alabiliyosun ben sürekli bulunduruyorum cok düsüyolar malum morarmalara alerjik kabariklara iyi geliyo türkiyedede var aynisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?