Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Birşey daha soracağım kızlarrrrrrrr

bebişimin birinde kasıklarında bacaklarında yüzünün bir kaç yerinde kısaca vucudunda toplarsam 6 7 tane kırmızı yuvarlak kabarcık var bu nedir alerjimidir yaaa

pitossss biran önce atlatirsin su dis olayini 20 lik dislerde cok zor yaa bende dis acisi cekiyorum ama seninki kadar siddetli degil.nilcim sanada cok gecmis olsunn biz büyükler herseye dayanabiliyoruz da bebeciklere günah yaa allah sifasini versinde sagligina kavussun

triacim ben yanlis yazmisim haftaya sali sabahi izmirdeyim öyle bi yzmisimki sanki bugün ordaymisim gibi cocuklar akil birakmadiki bende bu böcek isirmalari icin fenistil jel var recetesiz alabiliyosun ben sürekli bulunduruyorum cok düsüyolar malum morarmalara alerjik kabariklara iyi geliyo türkiyedede var aynisi

nilcim alerji olabilir yazla birlikte bu tür reaksiyonlar daha çok gözüküyor yumurtayı gün aşırı ver bence domateste çok alerji yapar zyretx kullandım ben tahaya ama geçmedi yarın kontrolümüz var bizimde
ecemcim şimdi sana zamanda geçmez yaa valla sen gelince biz bile derin bir ohhh çekicez bitin nasılll büyüyormu :)

tatlım ne kadar dikkat edersek edelim bişey gelip buluyor mutlaka elimizden bişey gelsede hiç hastalanmadan büyüyebilseler keşke . dişler konusunda zılarda ben çektim biraz oda üstüne geliyorsa daha çok canı yanıyordur inşallah tez zamanda atlatır
Birşey daha soracağım kızlarrrrrrrr
bebişimin birinde kasıklarında bacaklarında yüzünün bir kaç yerinde kısaca vucudunda toplarsam 6 7 tane kırmızı yuvarlak kabarcık var bu nedir alerjimidir yaaa
alerjik olabilir tatlım ateşlenen bebeğinde değilse eğer yediği dokunmuştur şimdi sıcaklar başlıyor bide bezler mahvedecek çocukalrı hele benimkilerin cildide hassas neler çektim pişikten hatırlarsınız bi an önce hepside kurtulur inşallah bezlerden
)))tatlım sen gelecen diye biz daha çok heyecan yaptık bian önce gelde kurtul şu yalnızlıktan bebişlerde sende azcık nefes alın .
geçen bi arkadaşım daha demişti şişlikler ve morluklar için krem vardı diye ama bu değildi araştırayım bakayım bi özellikle bizim mirzacığa çok lazım oluyor .
yaptıklarını çekiyorum evin hallerini sizede izletmek isterdim ama kübra bi adres vermişti ordan yükleyemedim varsa bildiğiniz video yüklemek için arada bi sizede evden aktarmalar yaparım .

sağol pitoşum şu yumurta olayını düşüreyim hatta bir kaç gün vermiyeyim ... domates henuz vermedim ama yemeğinin için bir tane atmıştım :S

Arzucum ateşli olan bebeğim değil bez den de şüphe ediyordum ama yüzünde bir tane olunca dedim bez olamaz heralde en iyisi doktora götürmek en kısa zamanda bir kaç gözlem yapayımda

Selam kızlar. Aşıya özel hastane olduğu için para ödüyorduk. Normal sağlık ocağında vurulan aşılar işte. Bu arada dün oğlanlar aşılarını oldular. Tuğçe olmadı ateşi vardı. Yeni dr.larına gittik. Dün sabahtan bu yana Tuğçeye taktığımız idrar torbasının haddi hesabı yok. Tahlil için takılıyo bekle bekle çiş yok. Bi bakıyom birden yapıyo ama tepinmekten torbayı çıkarıyo falan canım çıktı. Ameliyathanede üşütmüş. ıdrar yollarında enf. var. antib. başladık. ıştahı hiç yok.
Taha da dün akşam bir ateşlenmeye başladı. Ateş 38,6 ya çıktı. Ard arda şurup vermeme rağmen. Çok korktum. Bi türlü düşüremedik. Gece 12 de artık dr.a gittik. Aşıdan dedi. 5 li karma içindeki boğmaca aşısı bu tip şeyler yapabilir dedi. Kan falan da alındı. Dünden beri uyuyamıyor. Uykuda bile ağlıyor. Çok hassas . En ufak sesten sıçrıyor. Enes kucak için birden canı yanmış gibi ağlıyor. Hatta numaradan yapıyo alınca anında susuyor. Taha onu ağlıyo sanıp dudağını büzüp büzüp ağlamaya başlıyor. Susmuyo bi kaç dakika. ıştah yok ya niye böyle bilmiyom. 5 saatte 120 cc bitiremiyor hatta yarısını içiyolar o da boğuşa boğuşa. Ek gıda hazırlamaya vakit de bulamıyom. Elim ayağıma dolaşıyor. 2 gündür hastane v.s derken sonunda bugün öğleden sonra bişeyler yiyebildim. Bişeyler atıştırmak dahi gelmiyo aklıma.

elitucum çok geçmişolsun canım 5 li karmalar çok ateş yapıyor benim tahada çok ateşlenmişti ateşi olduğu içinde yemek yememesi normal bence zorlama düzelince iştahı gelir eğer imkanın varsa şimdilik kavanoz mamalarından verebilirsin hem fiyatı uygun hemde alıştırmak için çok ideal tatları ve sindirimleri rahat birde hemencik ocakta pişmeden yapılan muhallebiler varya termosun varsa ılık suyunu koy onlardan arada ağızlarına ver ıhlamur komposto gibi şeylerde verebilirsin hem yapımlarıda kolay bebişleri sallaken bile kompostoluklarını hazırlar hemencik atıverirsin ocağa bebe bisküvileride keza öyle faydaları tartışılır ancak bebeğin aç kalmasından iyidir bence ben bu aralar maraş usulu dondıurma yediriyorum sıcak su ekleyip bunuda yapabilirsin hem kalsiyumda olur aklıma başka bişey gelmedi annen yanındamı yanlızmısın

Son düzenleme:
birde canım enese artık yavaş yavaş kucağı unutturmaya çalış şimdi alıştı alıştı birazdaha büyüdümü daha zorlanıcaksın özellikle diş zamanı kucak istedikçe tv aç değişik çıngırak oyuncak ver balon ver çok seviyorlar bu şekilde unutturmaya çalış eymen kucak için okadar ağlıyorki ben hiç kucağa almadan büyüttüm diş çıkartmanın nazı tabii ama bir alışırsa yanarım ağladıkça hep değişik şeylerle sakinleştiriyorum en son yere yattım gözümü oydu biraz sakinleşti sende kendini yıpratmaki hasta olduklarında daha sağlıklı ve güçlü ol öpüyorum bebişlerini

Son düzenleme:
1 aya kalmaz daha rahat edeceğini umuyorum coçukları yere örtü ser battaniye vs yerde dursunlar tv olayını bende uyguladım tv d smartta luli tv ...tv dijitürkte .baby var bebek kanalları olmasada trt çocuk bizimkiler izliyor ilk başta ilgilerini çekmedi ama birde seslii oyuncaklar oyuncakcıdan almıştık sesli ışıklı çıldıryorlar onları görünce........... birde hediye gelmişti dans eden horoz çok severler... öyle umuyorum kolaylıklar diliyorum elitu

nilcim benimkilerde çok seviyor öyle dans eden ışıklı şeyleri hımm birde bebkleri deliyorlar bebk alsam erkeklerde ne olurki bişey olmaz heralde şimdiden cinsel kimliklerinin farkında değillerdir senceee

vala bilmiyorumki bende korkarım öyle kimliğine uygun olmayan oyuncaklardan :) geçenlerde pikniğe gitmiştik hava o zaman süperdii tabiii şimdiki gibi kış havası değildi :) arkadaşın bebeği var kız onun bez bebeğine saldırdılar bizimkiler :) alsakmı filan dedik eşimle ama :) böyle idare etsinler

kaydirigubbakcemile3 kızımı pazartesi çocuk gelişimine götürücem ısrarla dönmemesi beni sinir ediyor gitmişken sorayım bakalım yaa bunlar kız istiyor olmasınnn :1ninca:

değişik yemek tarifi arıyorum kızlar çorba püre vs.. ne olursa benimkilerin iştahı açıldı meğer bu vitaminlerle komposto iştah açarmış ne yedirsem bilemedim ya

nilocum bizde havalar ısınınca gitmeyi düşünüyoruz çok zorlandınmı peki ben park yataklarınıda götürücem buralarda çok tenha yerler var oraları seçeriz zaten

selam kızlar keyifler yerinde sanırım . bi kerde ben pikniğe götürdüm çocukları zaten kimse olmayan yer bulmak mesele buralarda heryer mangalcı dolu ))) bi yer bulduk orada çok düz sayılmazdı şimdi yuvarlanacaklar diye bütün zamanım tedirginlikle geçti . bide denize getirmek istiyorum ama kararsız kaldım en yakın 1 saat orasıda çok temiz değil gibi mikrop alırlarsa diye korkuorum şahsen ben denizden gelen en ufak bi mikropta hemen ağzım falan yara olur kararsızım
kübracım ben patates çorbası yapıyorum peynirli , havuç yapıyorum , mısır çorbası , irmik çorbası yapmıştım

kızlar bera testı yaptınızmu ya ...............nerde oldunuz zeynep kamıl üç aya yapılıyo dedı ama bız altı aya geldık ozel bı yer altı kılo olınca oluyo dedı ama cogu yer böle demıyo yaptırmasam mı ama gerekıyo sanırım ne dersınız sız naptınız

ben yaptırmadım muallimcim gereklimi onuda bilmiyorum

arzucum mısır çorbası nasıl oluyor ?birde yemeklerine badem koyuyormusun ceviz veriyorum ama bademde atsammıki içine

muallim bahsettiğin testi ben hiç anlamadım neki o .
kübracım tereyağında unu biraz kavurup biraz süt ve suyla açıyorum kaynamaya başlayınca içine haşladığım mısır tanelerini atıyorum bilendırdan biraz geçiriyorum bazen içine havuç falanda koyuyorum öyle içiyorlar .

ilk zamanlarda dikkat ediyordum sürekli kahvaltılarda ceviz badem fındık dönüşümlü veriyordum açıkçası şimdi o kadar dikkat etmiyoruz çünkü eşim çerezi çok sever o yerken çocuklarda onla beraber yiyorlar . ama yemekle vermedim hiç .

aa çok değişikmiş arzucum deniycem ama taze mısır bulamam konserveyide hiç vermem azcıkın daha beklerim bunu not alıcam teşekkürler ee seninkiler büyüdü tabi artık kemirirler çerezleri deeee senin evin çerez sonrası savaş alanına dönüyordur dimi bizde eşimle kemirgengillerdeniz bir kilo fıstık yeriz bir oturuşta delikafadulden oyyy bunlar bir saldırsalar halimiz ne olur
benim eymen iyice sıralamaya başladı çekyattan yandaki sepete falan geçiyor dank dunk kafa futbol topuna döndü tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…