Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

sorma tatlım fenalar valla aynı anda hem kabuklara hem çerezlere saldırıyorlar )))) myveler desen ona keza dut yemeleri var avuç avuç bitmiyor şekerim yemeler içmeler bi başlasın sizinkilerde evin içinde dökmeyin gezinmeyin demekten bi hal oluyor insan sanki ne anlayacaklarsa )))

merhaba kızlar nasılsnız hani kimsecikler gelmemiş daha bugün annem dr gitti üçüde bende akşama kadar çok huysuzlar ya diş jeli hiç fayda etmiyor artık az önce savaş vardı resmen çok şükür uyudu eymenle kızım taha da bayılmak üzere onu sallıycam şimdiii eee sizde haberler nasıl

günaydın herkese
önemli değil kıübracım başka bi zaman görüşürüz . buralarda hava gene sogudu çocuklara yazık oluyor eve tıkıldılar gene . tek tekde olsa gezdirmeye çalışıyoruz bu seferde fazla gezenti olacaklar mahallede kimse benim kadar gezmiyor zaten kesin konuşuyorlardır arkamdan allahtan tek çocuk değilmiş diye )))

delikafadulden bende öyleyim arzucum bizim mahallede direk yüzüme bile söylüyorlar amnn kimin umrunda bebişler kışın evde yazın evde yazık ya tabiiki gezicez burdada yağış var haftasonu eymen ablama kalmaya gidicek annemde tahaya ve kızıma bakıcak bizde eşimle gezicez ayy iananmıyorum ya inş bir aksilik çıkmaz havada güzel olur bu fırsatı bidaha bulamayabilirim
buarada cuma günü yani yarın öğlen namazına mütakip dişim çekilcektir mutluluğuma nail olmak isteyen dost ve akrabalarıma duyrulur :)

Son düzenleme:
))))) gözün aydın şekerim o zaman allah tamamına erdirsin diyemiycem diğerleri yerinde kalsın .
bu cumartesi bende dağıtmayı düşünüyorum bebişleri biraz takılayım bakalım tabi dediğin gibi yağmur yağmazsa. bide bartında bi üçüz arkadaşım daha var ilk fırsatta ona gidicem hep beraber çoluk çocuk millet şenlik görsün diye )))

pitoşum tariflerimi yazayım artık benimkilerde değişiklik arıyorlarr

etleri minik minik doğruyorum 1 avuç et 1 tane minik soğanla kavuruyorumzeytinyağında ardında patatesleri küp küp biraz daha kalın büyük şekilde doğrayıp içine atıyorum bir çay kaşığı kadar salça baharat atıyorum azcık hiç atmyabilirsinde su ekle pişir rondodan geçiriyorum fazla geçirme iyice püre olmasın .......

yine dönüşümlü tavu eti veya kırmızı etleri minik minik doğrayıp soğan zeytinyağı salça ekleyip kavuruyorum ... içine tel şehriye bazen irmik ekliyorum suyu ekle pişir yine bebeklerin yiyebilme durumuna göre bir iki bilelrdrdan geçirirsin ben nane de ekliyorum bazen kimyon da ekliyorum

birde yaptığım bütün yemeklerin içine daha önceden kaynattığım kemik suyundan katıyorum ( onları kaynatıp buz kalıplarına koydum pratik oluyor biri iki tablet atıyorum her yemeklerine ....

sebze yemekleri aynen ben birgün patates havuç bir gün kabak yani sebzeleride dönüşümlü yapıyorum bzen tek başlarına çünki yemiyorlar hep aynı şey oluncaa...

tatlı olarak muhallebi ve irmikli tatlıdan içlerine meyve rendeliyorum....

Son düzenleme:
geçen bende tavuk mücveri buldum tariflerde ço küçük kesip aynı mücver gibi sebzeyle yapmışlar oda güzel duruyordu deniycem çocuklara bende .

tatlı olarakda limon peltesi yapmıştım ama çok katmışım limonu biraz ekşi olmuş onuda ilk denemiştim

triacım msn adresimi kaç kereözelden yazdım sana gelmedimi tekrar yazıyorum gelmediyse bilgi ver beybiii :)

bencede herşeye alışmaları en güzeli nilcim ben ne bulursam tattırıyorum
evde bebişlere kurabiye yapıcam birde bildiğiniz basit bir tarif varmı ayy emine bedel gibi oldum heee :)
kızım uyududa azcık sessizlik olsun hapşurdum ona bile ağladı

senin kızın nesi var anneannesini özlemiş olmasın !!!!!

kurabiye tarifni bek kayınvalideme yaptırttım yazmadım salak gibi alayımda buraya eklerim benim tariflerden verecem ama onalra uygun değil henuz yoksa çok hoş tariflerim var bir ara paylaşalım yaa :) gerçi 3 bebeyle ddtmzz çıkıyorr yaa neyseee

sorma nilocum ya şöyle bir keyif yapmak istiyorum ki anltamam böreği çöreği çayı tam tekmil yavaş yavaş yiyip içiyim oyy oyyy yok kıs ne ananesi annem sabah nasıl kaçtı görmeliydin onuda uyutmamış akşam annem sabah bağrıyor altkattan annesiiii bu herşeye ağlıyor al bunuu diyeee
nilom resmini eklesene kaça satacağğğğğğaaan kii biz üçüz ana babaları fakirimisiyiz ya artıkın ikramın bol olurrr dimi kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar önerileriniz için. Annem 2 gün önce gitti kübracım. Ha bu arada ben de Tuğba) hehe Komşunun kızı var 15 yaşında 1-2 ay o yardımcım olcak. Daqha önce 2 gün bi kadın geldi. Tahaya ne yaptıysa artıkçocuk onu görünce panik halde ağlamaya başladı. Ben de gelme dedim. 2 günde böyle olursa. Kız da yeni başladı. bana biri bileağlamasa kardır. :Bu arada yarın benim de diş rand. var.

aaaa neden kadından korktu acaba sen kızın yanından ayrılmazsın pek 15 yaşta küçük değil o yaşta anne olanlarda var bence çoğu işini görürü görmesi lazım çocukların konusunda çok titiz olduğunu bir yanlışında üstüne zıplıycağını falan söyle :)
hiç değilse mama yemek hazırlasa bebişlere yeter hem iki çift laf edersiniz ben sıkıntıdan kendi kendime konuşucam nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…