ayy tubacım o kızı versende şurda pinçik pinçik etsek salakmıdır nedir sen kendinden koru kolla delinin biri gelsin savursub atsın iyi valla . boşver bacım yollamakla en iyisini yapmışsın kübranın dediği gibi ağlasın dursun bişeycik olmaz canına zarar gelmesindenseKızlar bu aralar günler yoğun geçiyor galiba. Kimseler yok. Dişim halloldu gibi inş. Ama yeni bir diş daha eklendi sızlıyo aksi gibi. Neyse bugünden itibaren bebciklerle yanlızım. Dün komşuyu çağırıp konuştum. Kız beni deli etti dün.Hiç söz dinlemiyor. Sanki inadına söylediklerimin aksini yapıyor. Enes 2 kez emziğini yere düşürmüş. Dün yatağa bi attı çocuğu bu 2 oldu diye. İçim ezildi. Daha ben bugüne dek böyle kızmadım. Napıyosun gelmek istemiyosan söyle dedim. Taha ayakta sallanarak uyurdu hep geçen çocuğu savuruyodu yapma dedim. Şimdi ayağa koyunca basıyo çığlığı. Tuğçeyi de odadan çıktım bi baktım yatağından kol bileklerinden tutmuş kaldırarak alıyo. Kızdım kolu çıksa nolcak vücudunu o kollar taşır mı diye. Bunlar sadece birer tane örnek. Sırf yanlız çok bunalıyom düzelir diye 13 gün elin delisini idare ettim. Ama bunun idaresi yok. Bişey olsa telafisi de yok. Düzelmiyo yani. En azından yanlız ağlasalar da ilgi ya da ne için ağladıklarını bilirim. Öbür türlü bişey yapcak diye bi de kızı kollarken, ona laf anlatırken yoruluyodum. Bakalım hayırlısı, Allah yardımcımız olsun. Umarım herkes, minikler iyidir.Keyifler yerinde olsun inş. Ya bi de sıcaklar fena bastırdı.
herkese merhaba bizim günler diş mzmzlklaryla geçiyor taham hep kusuyor eymen ve gökçe ateşleniyor arada haftasonu planladğmz hiçbirşeyide yapamadk ne yapalm sağlk olsun
arzucum inan misafir gözümde hiç bukadar büyümemişti biri gelirde ne yaparım diye düşünür oldum benimde buhafta içi bir aksilik çkmazsa badana temizlik yaplcak
elitucum okurken okadar sinirim bozulduki ne salak bir kz öyle küçücük şeylere nasl davranyor demek sen olmasan neler yapcak cani şey aman bırak gelmesin ben sana diyorum ağlamaktan bişey olmaz eğer karnlar tok altlar temizse artk skntdan ilgi isteklerindende ağlar bu cadlar sen yetebilidiğin derece ilgilen başkasndan u tarz şeyler görmeleri daha çok psikolojilerini bozucaktır
Kızlar bu aralar günler yoğun geçiyor galiba. Kimseler yok. Dişim halloldu gibi inş. Ama yeni bir diş daha eklendi sızlıyo aksi gibi. Neyse bugünden itibaren bebciklerle yanlızım. Dün komşuyu çağırıp konuştum. Kız beni deli etti dün.Hiç söz dinlemiyor. Sanki inadına söylediklerimin aksini yapıyor. Enes 2 kez emziğini yere düşürmüş. Dün yatağa bi attı çocuğu bu 2 oldu diye. İçim ezildi. Daha ben bugüne dek böyle kızmadım. Napıyosun gelmek istemiyosan söyle dedim. Taha ayakta sallanarak uyurdu hep geçen çocuğu savuruyodu yapma dedim. Şimdi ayağa koyunca basıyo çığlığı. Tuğçeyi de odadan çıktım bi baktım yatağından kol bileklerinden tutmuş kaldırarak alıyo. Kızdım kolu çıksa nolcak vücudunu o kollar taşır mı diye. Bunlar sadece birer tane örnek. Sırf yanlız çok bunalıyom düzelir diye 13 gün elin delisini idare ettim. Ama bunun idaresi yok. Bişey olsa telafisi de yok. Düzelmiyo yani. En azından yanlız ağlasalar da ilgi ya da ne için ağladıklarını bilirim. Öbür türlü bişey yapcak diye bi de kızı kollarken, ona laf anlatırken yoruluyodum. Bakalım hayırlısı, Allah yardımcımız olsun. Umarım herkes, minikler iyidir.Keyifler yerinde olsun inş. Ya bi de sıcaklar fena bastırdı.
kızlar nasılsınız..................ben bera testını yaptırmıcam galıba ya off heryerde sıkıntı var...........neydse nasılsınız elıtu canım guvenme o kıza hem cok kuçuk sabır yoktur onda........ınş ıyı bırını bul.......benım alt komsu gelıyodu gece gunduz sumdı tasındı gunduz gelıyo gece yanlızım oğlumla .........oğlum yardım edıyo.......cok zor ya ..................rabbım kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?