Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam ücüz analariiii bir kac gün giremedim coksancilandim bugün biraz iyi gibiyim benim bit 14 haftalik oldu durumu iyi bugün bavullarimi hazirladikk yarin gece saat 02 de allah nasip ederse ucagimiz kalkicak sizlerden 6 hafta ayri kalicam annemlerde internet yok yazdiklarinizi okudum allaha sükür bebecikler iyi yemek tarifleri de gayet güzelll afiyet,bal,seker olsun miniciklere yarin giremem diye bugünden vedalasmak istedim firsat bulursam yarinda ugrarim allaha emanet olun yavrularinizla mutlu mutlu bogusun bende birazcik dinleneyim en yakin zamanda görüsmek üzere öpüyorum hepinizi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

türkiyede sizlerle tanismayi cok isterdim hepiniz memleketimin bi kösesindesin bir yerde bulusmak imkansiz gibi ama olurda tatil icin yolunuz izmir tarafina düserse yerimiz müsait her zaman beklerim

kızloar herkese günaydın . umarım iyi bi hafta sonu geçirmişsinizdir . ,
hafta sonu ben misafir ağırladım evde pazar öğleden sonrada biraz çocuklarla lcw ya dğru gittik ama yağmurluydı bahçede oynatamadan geri geldik . bugün de evde boya badaba var dün akşamdan anneme taşındık gene . bi an önce bitsede evimize geçsek böyle çok zor oluyor herşey heryerde çocuklar desen alabildiğine yaramaz . gene diş sorunlarımız başladı sürekli mızmızlar . 2 gecedir 5 te kalıkıyorlar bi gün azra bi gün kayra sırayla . allahtan oğlanlar babalarını istiyorda ben yıortıyorum )))) olan kocişe oluyor uyumazlarsa sabaha kadar duruyor onlarla kızım bana kalıyor oda sarıldınmı uyuyor allahtan ))) . bnizde son havadisler bunlar .
sizler nasılsınız naptınız dişlerden kurtuldunuzmu .
ecemcim okuyamayacaksın ama sabada iyi yolculuklar canım inşallah dinlenmiş olarak geçirirsin günlerini . bebişinde iyi olmasına çok sevindim canım 3'ü dışarda 1i içerde büyüt bakalım allah kolaylık versin tatlım .

Kızlar bu aralar günler yoğun geçiyor galiba. Kimseler yok. Dişim halloldu gibi inş. Ama yeni bir diş daha eklendi sızlıyo aksi gibi. Neyse bugünden itibaren bebciklerle yanlızım. Dün komşuyu çağırıp konuştum. Kız beni deli etti dün.Hiç söz dinlemiyor. Sanki inadına söylediklerimin aksini yapıyor. Enes 2 kez emziğini yere düşürmüş. Dün yatağa bi attı çocuğu bu 2 oldu diye. ıçim ezildi. Daha ben bugüne dek böyle kızmadım. Napıyosun gelmek istemiyosan söyle dedim. Taha ayakta sallanarak uyurdu hep geçen çocuğu savuruyodu yapma dedim. Şimdi ayağa koyunca basıyo çığlığı. Tuğçeyi de odadan çıktım bi baktım yatağından kol bileklerinden tutmuş kaldırarak alıyo. Kızdım kolu çıksa nolcak vücudunu o kollar taşır mı diye. Bunlar sadece birer tane örnek. Sırf yanlız çok bunalıyom düzelir diye 13 gün elin delisini idare ettim. Ama bunun idaresi yok. Bişey olsa telafisi de yok. Düzelmiyo yani. En azından yanlız ağlasalar da ilgi ya da ne için ağladıklarını bilirim. Öbür türlü bişey yapcak diye bi de kızı kollarken, ona laf anlatırken yoruluyodum. Bakalım hayırlısı, Allah yardımcımız olsun. Umarım herkes, minikler iyidir.Keyifler yerinde olsun inş. Ya bi de sıcaklar fena bastırdı.

Son düzenleme:
herkese merhaba bizim günler diş mzmzlklaryla geçiyor taham hep kusuyor eymen ve gökçe ateşleniyor arada haftasonu planladğmz hiçbirşeyide yapamadk ne yapalm sağlk olsun
arzucum inan misafir gözümde hiç bukadar büyümemişti biri gelirde ne yaparım diye düşünür oldum benimde buhafta içi bir aksilik çkmazsa badana temizlik yaplcak
elitucum okurken okadar sinirim bozulduki ne salak bir kz öyle küçücük şeylere nasl davranyor demek sen olmasan neler yapcak cani şey aman bırak gelmesin ben sana diyorum ağlamaktan bişey olmaz eğer karnlar tok altlar temizse artk skntdan ilgi isteklerindende ağlar bu cadlar sen yetebilidiğin derece ilgilen başkasndan u tarz şeyler görmeleri daha çok psikolojilerini bozucaktır

bende bugün yanlzm bebişlerle ablam yardma çağrdım bakalm gelebilirse gelicek benim dişim yine halledilmedi ya tubacım atlatmşsn sen bana yine bir sürü iğne ve yine uyuşmad antibiyotiğin dozu arttrıldı bakalım inş bukez kurtulurum yoksa dişimi krıcam sinirimden ya diğerlerinide yaptırıcam
buarada ben tubalar çok severim tanıdğım birkaç tuba var biride canm kuzenim hep iyi olurlar ve ben çok iyi anlaşrım

kızlar nasılsınız..................ben bera testını yaptırmıcam galıba ya off heryerde sıkıntı var...........neydse nasılsınız elıtu canım guvenme o kıza hem cok kuçuk sabır yoktur onda........ınş ıyı bırını bul.......benım alt komsu gelıyodu gece gunduz sumdı tasındı gunduz gelıyo gece yanlızım oğlumla .........oğlum yardım edıyo.......cok zor ya ..................rabbım kolaylık versın

günaydın kızlar
ayy tubacım o kızı versende şurda pinçik pinçik etsek salakmıdır nedir sen kendinden koru kolla delinin biri gelsin savursub atsın iyi valla . boşver bacım yollamakla en iyisini yapmışsın kübranın dediği gibi ağlasın dursun bişeycik olmaz canına zarar gelmesindense

))) şeker sen hala o dişi tutuyonmu yaw .ben o sinirle çoktan bitirmişsindir işi diyo bekliyodum . valla benim boya işi inşallah bugün bitecek ama ev tam bir dandini . akşam işten çıktım çocuklarla oynadım yatırdım 9da eve gittim . kalan odaları ayarladık biraz döküntü topladım 11.30 oldu saat daha allahtan eşimle kayınvalidem boyadan sonra cam kapı silmişler yoksam nolurdu yarım yarım bitmezdi valla . akşam gidince evi yerleştirmeye başlıycam artık bakalım nasıl olacaksa

nilüferdende ses çıkmıyor en çok gezenimiz o bak belli oluyor burdan )) tatlım senin eğitim cd leri nasıl gidiyor işe yarıyormu . dün ben bi şarkı ezberledim evde çocukalar söylüyorum bi kere dinlediler 2. ciye takmadılar bile acaba benim sesimmi çok kötü ))

ecemcimde annesinin dizinin dibindedir şimdi ayy ne güzel olmuştur onun için . inşalla iyice dinlenir

muallim senin kızlarda beya beya büyüdü maşallah . oğlun kocaman delikanlı yaw yardımcı olur tabi sana . geceleri sorunlumusunuz , uykuları düzene girmedimi

trıa aksam ona kadar uyutma sıkıntısı var hep bırlıkte aglıyolar oğlum bırını oyalıyo ben dıgerlerını uyutıtoyoom .........sonra sabaha kadar kalmadan aralarda mama verıyorum ............ama bı vuyakta kalkıp yatmaktan basım donuyoo uykulaı acılmasın doue...........ınş ıyı olucaklar napalım az kaldı .....dışlerıde basladı ya muzmızlar............sen nasılsın herkes nerde

doğru söylüyosun canım ya benimkilerde 9 aydan sonra kendileri uyumaya alışınca anca düzene girdiler halada gece biri ağlayacakda diğerleride uyanacak diye aklım çıkıyor . senin kelebekler de düzelecektir merak etme . valla bi ben çalıştığım için genelde müsait oluyorm kızlar ya çocuk peşindedir ya gezme ))) sesleri anca akşam çıkıyor

ınş canım ya...........buskıvı kabız yaptı benımkılerde..........hazır mamalardan verıyorum hala bazebnde muhallebı yapıtorum pırınç unundan........yaz geldı ıyı oldu ya badılerle bacak gosterıyolar

ben bir kez kiraz suyu sıktım. Bi kaç kez de karpuz. kirazı tuğçe sevmedi. yanlızız ya tuğçe vıyak vıyak gece 5.30 dan beri ayakta. kuş gibi uyuyup uyanıyo. her birini ayrı odada yatırıyom. taha onun sesine dayanamıyo. tuğçeden uyuyamıyo. Yavrum uykusuzluktan eee eeee eeee deyip duruyo. Bir onu bir onu avutuyom. Bide sıcak ki ufff. benimkiler meyveli ve sütlü pirinçliyi yemiyolar. Arada pirinç unu yapıyom. Geçen yoğurt yaptım hoşlarına gitmedi. içine kavonoz maması kattım. tanıdık tat olsun diye.1-2 tatlı kaşığı zorla oda verdim. Tuğçe zaten sadece devam maması yiyo o da ağlaya ağlaya. Bide yaz geldi mama saatleri hep vukuat oluyo.

valla ben artık malum artık suyuyla uğraşmıyorum veriyorum ellerine yiyorlar geçen karpuzu kabuklarıyla verdim ellerinden zor aldım kabuklarını bilem dişliyorlardı . yemek huyları her seferinde değişiyor şimdilerde benim kızım domates . mirzacıkda peynir yemez oldu . dönem dönem garipleşiyorlar

şiddeti sevmeyiz ama iyi kullanırız o kızı bana verselerr saçlarından tutarrrr yolarım nannnn sinir oldum heee
salla gitsin canım ağlarsa ağlasın böyle kolu başı sarsıldıktan sonraaa ağlamasından bişi olmazz

peri ecem iyi tatilllerr dilerimmmmmm inş güzel bir tatil olur senin içinnnn...

tria canım s ana da kolaylıklar dilerimmmm mis gibi oturcanız işte boyadan sonraaaaa daha güzel olucak değşiklikte olur değilmiii

pitoşu8m geçmiş olsunnnn canımmm bende çok çektim va hala çekiyorummmm inan bu dişlerdee yaaaa

kızlar bendee bebişin biri boğaz enf olmuştu ya o iyleştiii diğerine geçtiii onla uğraştım 3 gün ateşş şimdide üçününde burnu akıyor ben anlamadımmm yaaa

canım o test nedir ben ilk defa duydum

arzucum oh ne güzel temiz evin keyfini sür bizde buhafta başlycaz yine bir aksilik çkmazsa yokya dişi çekmiyor dr olmaz böyle deyip yolladı antibiyotiğin dozu artt yine buda bende vaj... mantara sebep oldu ya

muallimcim kzlarn artk herşeyi yer çilek hariç benimkilerde karpuzu hiç sevmedi ben genelde 3 meyveyi falan karıştryorum yiyorlar şükür ama hala favorimiz elma suyu

nilom nasl oldu bebişler geçtimi hastalkları
benide sağlkocağından aradılar bebişleri muayne için bekliyorlarmış kilolarına falan bakılcamş

geçmiş olsun nil. ınşallah biran önce iyileşirler. Valla böylesi daha hayırlı olcak herhalde. Ya kimse bizim gibi bakamaz ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…