Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nıl bera testı erken doganlara yapılıyo..........normal ışıtme terstı degıl.............daha kapsamlı bı ısıtme testı mutlaka ıstıyo drlar..........bakalım galınba yaptırmıcam devlet hast yaptırı.........

hee hani şu geceden uyutmayacaksın karnı tok ama uykusuz gidilecek orada uyuyacak bebek onlarda o testi uygulayacaklar eğer ondansa bizdende istendii 2 kere randevu aldım birini unuttum 2, bebişler hastaydıı sonra bir ara götürelim dedik baktık bizde pitoş gibi bu bebeler iyi duyuyorrr gerek yok filan dedik ama aslında o çok kapsamlı bir şeyy götürmek gerek yaa sen ihmal etme muallim

geçmiş olsun nil. İnşallah biran önce iyileşirler. Valla böylesi daha hayırlı olcak herhalde. Ya kimse bizim gibi bakamaz ne olursa olsun.

sağolun kızlar geçmedi henuz şimdide burunlar akıyor öksürük başladı : havdan sanırım bendede başladı alerjilerimm

nilcim geçmişolsun alerjik olabilir evet benim tahada öyle hem öksürüyor hemde hapşuruyor hala yanlızsn dimi ya seninkiler hala kednidleri uyumay beceriyorlarmı

arzucum ogün yazdm ama görmedin sanrım çocukların arabasını kaça satıyorsun canm ben eymene istiyorum güvenlimi peki yani tehlikeli gibide geldiği için cesaret edememiştim

muallim neoldu test işiniz

kızlar ben 19+4 üçüzlere hamileyim..... ya ben daha bunları hiç hisetmiyorum .. karın çatlaklarımı görmesem hamile degilim diyecem ama......normal mi .. sizce . siz ler kacıncı haftada histteiniz yaaa .. bu ardaa 2 kız bir erkekmiş .....cinsiyetlerii.. kızlar ne olur birşeyler yazın .. bende cetvel yapmak istiyom ama yapamıyom ... onun içinde yardım istiyorum ... buyrunnnnnnnnn

fater ben 20 haftamda hissetmiştim bebeklerinin yatış pozisyonlarndan dolyı daha geç hissedebilirsin eğer dr kontrolünde bir sorun yoksa için rahat olsun srt üstü yat karnn tok olsun özellikle çikolata haraketlerini arttıryor birde bol bol su içmelisin özellikle bebeklerin ve senin için bunlar hareketlerini hzlandrabilir cetvel konusunda çok beceriksizim oyüzden bişey diyemiycem beb,işlerini sağlkla kucağına alman diliyorum

günaydın kızlar . dün akşam nihayet kayınvalidem ve canım kocamın sayesinde pırıl pırıl olan evime geçebildim . ohh beee keyfin ne kadar iyi olursa olsun herkesin kendi evi valla .
bu arada kızlar bende hala oto koltuğu arıyorum buralarda çok pahalı internette buldum güvenemedm . son çare belki haftaya falan ankaraya gidicem hem onlara bakarım hem çocukların yataklarına burda daha önce bahsettiğim uygun biyer var demiştim oraya baktık ama eşim beğenmedi çok adi bunlar diye artıkım ankara şart oldu )))) gezmek faklan değil yani maksat işimiz görülsün

simsir merhaba topikde görüyorum seni arada bir sende bizdenmsinin yoksam sadece merak edip gelenlerdenmi )))

fatercim merak etme canım bende ilk başlarda aynı şeyleri düşünmüştüm 3 çocuk hissedemezsem yuhh bana falan diyebigün bi baktım karnımda inip kalkıyor o kadar net ve kıyafetten anlaşılıyorduki o an ağlamıştım ))) sanada yakındır
cetvelide lilypie sitesinden yapabilirsin genede yapamazsan bilgilerini yaz biz yapıp göndeririz canım

arzucum bu cumartesi eşim bursadan gidip otokoltuğu getirticek mağzaya sana resmini çekip yollarm fiyatınıda yazarım

kızlar bana da ikiz arabası hakkında bilgi verseniz, hangisi iyi. kullanışlı mı? biz biyere çıkamıyoz. en azından ikisini babası birini ben alırım. çocuklar da hava alır biraz.

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz tüm aile hastayız efe kulak yolu iltihabı oldu antibiyotik kullanıyoruz metenin ve asyanın burunlar çeşme gibi benim boğazlarım berbat .....kısaca iyiyiz çok şükür:) sizler nasılsınız bu hastalıklar önemli değil gelip geçerde benim efe hala kaşıkla hiçbirşey yemiyor hemen öğürüp kusuyor napcam lütfen yardım edin artık çok yoruldum ek gıda işinden çocuk çok inat çıktı ya bana akıl verin doktorun biri zorlama diyor başkası ne olursa olsun ver diyor artık doktorların birşeyi yok zaman gibi laflarına inanmıyorum eşim burda yok temmuzun ortasında gelicek o zaman izmirde bir doktora götürcem heralde

kızlar bana da ikiz arabası hakkında bilgi verseniz, hangisi iyi. kullanışlı mı? biz biyere çıkamıyoz. en azından ikisini babası birini ben alırım. çocuklar da hava alır biraz.

biz kraftın ikiz arabasını aldık kullanışı çok rahat ve bence diğer ikiz arabaları daha hantal duruyor.biz aldık ama çok az kullanıyoruz şimdide sıcaklardan hiçbiryere çıkamıyoruz hem annemle iki kişi başedemyiz diye benimkiler çok yaramaz huysuz oldular

edikacm öncelikle çok geçmişolsun canım benim kızımda kulak enfeksiyonu geçirdi sana tavsiyem çocuk dr sonra bir kbb götürmen olucak ben kızımı götürdüm geçmişti şükür ama iki yiğenimde sadce dr tedavisiyle kaldığ için nerdeyse sağır olucaklaerrd birine tüp takılyordu son anda vazgeçildi sakın ihmal etme bence diğer konuda ne yapabiliriz kime sorabiliriz diye düşündüm yarın olmazsa şu aptamilin falan uzmanlarına telefon açyim bakalm onların önerisi ne olucak birde nette araştralım burda konu açalım bu tarz sorun yaşayan kimse varmı ve ne şekilde önerileri var sen bebeğinin aynı nasl tepkiler verdiğini falan yaz bende konu açyim inş işe yarar

birde edikacım bizim bebeklerimiz kış bebekleri olduğu için d vitamininleri eksik büyüdüler oyüzden ağlasalarda arada temiz havaya güneşe çkar hiç olmad balkonda saat 4 ten sonra önce yarm saatten başlyarak güneşte tut özellikle bacaklar ve kollar görsün güneşi benim bebekler çok ağlıyordu bvir yere gidince annem alışrlar böyle yaparsan hep ağlarlar dedi ve gerçekten şimdi çıt yok acksalar bile etraf seyretmek için gık demiyorlar

mrb kızlar....

hastlalklarımız aynen devam ediyorr..
edika geçmiş olsun canım bende bu sitede bir yerde gördüm bir içecek konsantre ama iştah açıcıymış daha doğrusu iştah açıyormuş bir bende bakayım benim bebeler de bu aralar hep tükürüyorlar yemiyorlarr ve süt ağırlıklı vermeye başladım bari dedim dirençleri iyice düşmesin ne yapayım bende şaşırdım ne yapacağımı

pitoşcum uyuyorlar şükür çok fazla sorun yaşamıyorum ama gün içinde yine kucakta 1 2 dk sarılmak istiyorlar öyle dalıyorlar birisi mızmızlığına devam ediyor şimdi görümce var oda gidiyor yarın 1 hafta sonra annm gelicek zaten sabrediyorum....

kzlar ben fantomalt kullanıyorum kzıma enerji veriyor ve iştah açyor birde nutrigen şurup kullanyoruz onunda iştah açcı özelliği var

pitos sağol canım ya napcamı şaşırdım kaşığa asla ağzını açmıyor ne versem anında öğürüyor yoğurdu bile birazcık versem dahi hemen kusuyor düşünün artık çiğnemeye alışsın diye sabahları çok yumuşak beyaz peynir veriyorum ama görseniz azıcık bir parmağın ucuyla onuda ya hemen öğürüyor ya saatlerce ağzında bekletip eninde sonunda kusuyor kavonoz maması veriyorum yemiyor yoğurt yemiyor çorba yemiyor şu son 1 ayda inanmazsınız üç doktora götürdüm birisi zorlama diyor birisi kussada ver yoksa alışmaz diyor birde en gıcığıma giden yemiyor diye vermemezlik etme uğraş diyenler sanki uğraşmıyorum inanın psikolojim bozuldu hergün yeme kavgası oluyor evde acaba dışardamı yemek istiyor diye balkona çıkarıyorum olmuyor masaya bizimle oturtuyorum olmuyor oyunla deniyorum olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…