tamama canım getirsinde bakarız olmazsa bende ankara ya gidicem . bu arada sen araba için bişey demedin özelden mesaj atmıştımarzucum bu cumartesi eşim bursadan gidip otokoltuğu getirticek mağzaya sana resmini çekip yollarm fiyatınıda yazarım
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz tüm aile hastayız efe kulak yolu iltihabı oldu antibiyotik kullanıyoruz metenin ve asyanın burunlar çeşme gibi benim boğazlarım berbat .....kısaca iyiyiz çok şükür:) sizler nasılsınız bu hastalıklar önemli değil gelip geçerde benim efe hala kaşıkla hiçbirşey yemiyor hemen öğürüp kusuyor napcam lütfen yardım edin artık çok yoruldum ek gıda işinden çocuk çok inat çıktı ya bana akıl verin doktorun biri zorlama diyor başkası ne olursa olsun ver diyor artık doktorların birşeyi yok zaman gibi laflarına inanmıyorum eşim burda yok temmuzun ortasında gelicek o zaman izmirde bir doktora götürcem heralde
kızlar ben 19+4 üçüzlere hamileyim..... ya ben daha bunları hiç hisetmiyorum .. karın çatlaklarımı görmesem hamile degilim diyecem ama......normal mi .. sizce . siz ler kacıncı haftada histteiniz yaaa .. bu ardaa 2 kız bir erkekmiş .....cinsiyetlerii.. kızlar ne olur birşeyler yazın .. bende cetvel yapmak istiyom ama yapamıyom ... onun içinde yardım istiyorum ... buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?