Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ışe gittiğine de aklı eriyordur ya, seni bulunca bırakmak istemiyor demek ki. Onlar için de zor. Bizde de hepsi kucak istiyo. Şimdi büyüsünler diye bakıyorum ama eminim sonra bu hallerini de özleriz. Her dönemin ayrı güzelliği var. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

mrb kızlar tek olduğum için artık yoruldum zor yetişiyorum ama şükürrrr şükürrrrkiii öyle böyle yetişiyorummm hastalıklarımız geçti hafta sonları çıkabiliyoruz ancak piknik yapmak için çocuklar güneş alsın diye ben de denize girmeyi o kadar çoookkk istiyorumkiii

benimkileri artık odada tutamıyorum evin heryerinde gezinmeye başladılar inan bu dönemden bende çok korkuyorum kafa göz yarmadan yürüsünler istiyorum çünki benim en çok korktuğum dönem

bu aralar çokkk mızmızzlarrr sabahın köründe 5,6 gibi imamla kalkıyorlarrr :))

pitoşum geçmiş olsun kaş la göz arası anlık bu kazalarr

Allah beterinden korusunnn

arzucum sen napıyon tatile gidicenmi bu sene :))

elitu canım bizim araba spor küçük araba üç koltukta sığdıı sığıyor merak etmee :)

muallim canım kolay gelsin sanada :)

bizim çocuklar güneş nedir görmediler anca asıya giderken falan. Ablam geldiğinde akşamüzeri parka çıkardık bi kaç kez hava alsınlar diye. Bizimkilerden biri gelsin de çıkalım diye bakıyorum. Uzaklık da zor oluyo

slm arkadaslar ben daha yeni geldim bende 11+6 günlük ücüzlere hamileyim ama ücüzlerin gelisimi nasil olur kacinci haftada dogarlar kac kilo alirim hic birsey bilmiyorum bana bilgi verirseniz sevinirim.

tali tan bu tip kaygılar hep oluyor. Rahat tut kafanı tedirginlik yaşıyo insan ama psikoloji de çok önemli. Sen de problemli hamilelik yaşıyosun sanırım. Ben de 3 kez kanama geçirdim ve epey kanama. ığne vurulıyo durdurmak için. Allah ol demişse oluyo herşey merak etme. Ben 34+3 de doğum yaptım. Ama doğumdan sonra da Uzun bir süre sağlık problemleri yaşadım. 25 kg civarında almıştım. Şimdi koşturmaktan hamilelik öncesi kilomun da altındayım. Onu da kafana takma

benim 2 defa kanamam oldu ama cok asiri olmadi dr evde yatacan sadece wc ye gidip gelecen dedi gecen hafta kahverengii sivi geldi dünle bugünde var ama suan kanamam yok dr 14. haftadan sonra tehlike azaliyor dedi senin kanaman kac haftadan sonra olmadi, bebeklerini hangi haftada hissettin, karin agrin varmiydi neler yasadin cok merak ediyorum herseyi evde yatmaktan psikolojim bozuluyor artik.

canım kanama kaçıncı haftalarda oldu çok hatırlamıyorum. Ama ilki gebeliği öğrendiğimden hemen sonra idi. Ben 4.ayda tek tük hissetmeye başladım ama sürekli kendimi dinlediğim için bazıları psikolojik gibi geliyodu. Dr. bana karnını sevme doğunca seversin demişti. Ama dayanamayıp yine de seviyordum. Çocuklar uyarılır erken gelmek istermiş. Karın ağrım hep oluyordu. Ben de sürekli yattım. Zorunlu ihtiyaçlara kalkıyordum. Kontrollere çıkıyodum evden. Ara ara da gezmeye. İnsan sıkılıyo ama mecburen böyle oldu. Tansiyon sorunu da olmuştu bende. Çok yürüyemiyodum. Başım dönüyodu. Preglamsi olmuşum heryerim şişmişti. Normalde bu durumda anne sağlığı için bebekler hemen alınıyormuş. Ama böyle bir sorunum olduğunu dr bana söylemedi. Çok sık kontrollere gitmeme rağmen. Ben sonradan internetten araştırırken öğrendim. Ayaklarım, bacaklarım öyle şiş ve sertti ki üzerine basamıyordum.

bende suan sisme yok ama yumurtaligimda agri var iki gündür yine. bendede carpintim cok oluyor ve ttansiyonum düsük dr yardimci kadin yazdi sagolsun 4-5 saat gelip evi temzleyip yemek yapip gidiyor kizim geldiignde benle hep olmak istiyor bende ilgilenmeye calisiyorum oldugu kadar ama krese benim götürmemi istiyor oda simdi mümkün degil. insallah uzun süre yatmak zorunda kalmam yirtigin olmusmuydu.

evet epey bi oldu. Şimdi sadece karın bölgemde az bi göbek var. Ama biraz buruşuk gibi karnım. Bakınca kötü oluyorum. Ama yırtıkları bi çoğu nasıl oldu bilmiyorum ama kayboldu. Önce mor mor kesik gibiydi.

kızlar biz şimdi 5 ayı bitirdik Allahın izniyle. Benim kafam karıştı. Biz devam mamalarında 2 ye önümüzdeki ay yani 6 bitince mi geçicez??

6 aylikkenden baslayabilirsin simdide bebeklerin doyup doymamasina bagli benim arkadas 5,5 aylikken basladi kizi doymuyordu kakada yapmayinca doymadigini anladi degistirdi sende anlarsin birsekilde ama illam 6 ayi bekliyecen diye birsey yok.

nilcim tatile gidicem canımda uzak bi yeri bebeklerle gözüm kesmedi o yüzden amasraya gidicem 1 hafta ev kiralıycaz annemleride istiyorum yanımda daha rahat ederiz . temmuz 15 gibi düşünüyorum ama bakalım . bizde pazar günü ilşk defa bebeklerle bi yerde oturup bişeyler içtik kuızenlerimde vardı yanımda sandalyeye oturdular beraber meyve suyu içtik çok keyifliydi ya biraz daha büyüyüp kimseye muhtaç olamadan ailecek çıkabileceğimiz günleri iple çekiyorum valla .

bu arada kayra doktora gitti bugün alerjisi için ilaçları kestik doktor gözlemleyelim bi demiş.13 kg 80cm olmuş . bide artık itip kakmalar başladığı için morarmalar ve şişlikler için lasolin diye bi ilaç yazmış şişmesini önlüyormuş .

arzucum şuan taha kucağımda evin içinde gezinip duruyoruz. Uyuyamadık bir türlü. Kucaktan koyunca ee ee diye başlıyo ama numara. kayraya da geçmiş olsun. bişeyi kalmaz inş. ohh ne güzel gezin bizim yerimize de. Tatil de ne güzel gelir insana

bugün topiği ben bekledimkaydirigubbakcemile5çok fazla boş vaktim mi oldu nedir aman maaşallah ilk kez azıcık rahattım galiba nazar değmesin

öyle tatlımda ordan oraya bi koşuşturmaları var havuzu gördüler sanırsın bizim evde hiç su akmıyor bi sevinç bi sevinç ))) mahallede bize kadar gezende yok halan daha ayakkabıyı alan yanımızda bitiyor dışarı çıkmaya . sizinde az kaldı o zaman bak daha keyifli hepsini yakalamak zor ama çok güzel

bide sabah kızım yaptığını anlatayım uyandı yanımıza aldımyatıyor şimdi arkadan kayracık uyandı onuda getirdi babası aramıza aldık onuda azra benim yanımdan kalktı şimdi aramıza geçti kafasını kayranın göğsine koymuş bide sarılıyor . kafasını kaldırıyor öpüyor tekrar sarılıyor o kadar güzel bi sahneydiki sizinlede paylaşmak istedim papucumuz bunlar büyüdükçe dama atılacak galiba ))

hep ben parselliyorsum canım eşlik etmiş oldun ne güzel
tali tan sorduğun sorulara diğer topikde cevap verdim canım oraya yazmışsın bide üçüz anneleri yardım diye bi yerdi galiba gördünmü bilmiyorum

talitan sen yazında doktor yardımcımı yazdı dedin . doğru anladıysam çok şanslısınız almanyada olmakla üçüzlerr için çok daha iyi bi seçim sağlık açısından bizden daha iyi durumdasınız her türlü desteğiniz var başka sıkıntıların yoksa sende hepsini dogurabilirsin canım . cemde almanyada onun doktoru en büyük destekçisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…