Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Alıntı:
tali_tan kullanıcısından alıntı
slm kizlar ben yeniyim daha ve aklimda bircok soru isareti var yardimci olabilirmisiniz bana?

tatlım doğum yapmış üçüz annelerine yazarsan ordaki kızlarda görür ve yardım ederler sana malum çocuklardan fazla vakitleri olup çok fazla gezinemiyorlar burda ben çalışıyorum vaktim var biraz sorularını yaz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım .
diğer topikde bikaç soru sormuşsun bana onlarıda burdan yazıyorumki orası farklı bi topik karışmasın
ben 36. haftada doğum yaptım . kendim 50 kilo aldım ama sen bana bakma ortalama 30 kiloyla tamamlayan çok . çocuklarım 2600,2450,2190 kg doğdular . sadece birinde şeker problemi çıktığı için 10 gün hastanede kaldı saat başı beslenmesi gerekiyordu doktor sen evdekilere bak biz burda buna bakarız dedi allah razı olsun dedim ))) onun dışında bir problem yaşamadım . gayet sağlıklı huzurlu isteyerek (istemek çok önemli ) bir hamileleik yaşadım . diğer kızlarda ortalama olarak 30 35 haftalarda doğum yaptılar . erken yapanda var ama herkesin bebeği şuan için çok sağlıklı. istediğin başa bişey olursa yazarsın canım öpüldün

ay maaşallah. Bizimkiler de tuğçenin farklı cinsiyet olduğunun farkına varıyor galiba. Yan yana yatırıyorum sabahları hepsi uyanık oluyor. tuğçe elini oğlanların yüzüne atıyor, gözüne doğru saldırıyor bilinçsiz ama. Oğlanlar gülüyor. Acıttığına eminim ama ona bir değişik bakıyorlar sanki. ınşallah biran önce koştururlar da en azından yorulup daha kolay uyurlar.

evet canim drum kanama riskim var diye yazdi sigorta basta 1 saat vermisti hergün icin drumu kizdirinca drumda sigortayi aramis agzina geleni saymis benmi drum sizmi dr sunuz demis simdi günde 4 saatligine gleiyor cok iyi oldu benim icin basta tam belli olmadigi iicn simdi eksik sattlerimle 5 saatligine geliyor hergün. dogumdan sonrada mecbur veriyorlar ücüz olunca ya 6 ayligina yada 1 seneligine veriyorlar pamper ve diger firmalarda 1 yillik bedava destek veriyor cok sükür burda hersey yolunda devlet vermesede kilise bile gönderir yardimci. cok sansliyim cok sükür bu konuda burda kimsem yok ailem hep türkiyede.

))) yorulmuyorlar canım benim evde canım çıkıyor yakalamaca oynamaktan tık yok onlarda hala daha bakıp bakıp cee diyorlar gel yakala diye ))))ondan umudu kes . onlara eğlenceli gelyor değişik şeyler yapmak dün mirzada azrayı küvette bi itti şap diye popo üstü suya düştü ama aklım çıktı ama bir kahkaha bunlarda azra gene ayağa kalkıyor o itiyor düşüyor gene kahkaha 5 kere falan sıkılmadan yaptılar dahada yapacaklardıda ben yok acır alan diye engel oldum .

canım ailenden kimse olmaması kötü tabi ama genede çok saşlısınız valla burda devlet bize böyle bişey yapacak nerdeeeeeeee. burda ilesinden uzakta olanlarda var hem aile yok hem devlet odaha kötü

tria sagol canim ben kiizmda 9 kilo almistim bunlarda ne kadar alirim bilmiyorum insallah hepsi saglicakla dünyaya gelir.

ücüzler geldiginde kizim evde olmayacak zaten krese gidiyor benim icin biraz daha iyi olacak Allah kizima ve ücüzlerime can sagligi versin gerisi gelir.

kızında büyümüş beya allah bağışlasın hepsinide sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah

oyy maşallah kızlar ne çok konuşmuşsunuz
talia hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin
elitucum uyutma meselesi zor eşim annem ben karar aldık herkes bana kızıyor neden tekrar sallamaya alıştırdım diye artık hasta olsalarda sallamıycam emir büyük yerden ama bukez kesin kararlıyım çocuklarda tam alşyor benim yüzümden herşey bozyluyor yaknda başlycam kendileri uyusunlar çok zamanm alyor ve çok yoruluyorum öyle
nilcim maşallah sana demek hepsi emekliyor benim tahada abşlar yaknda yandk ya zaten eymene kimse yetişemiyor her yere trmanyor tahanın kafasına bile tutunup kalkıyor :)
arzucum otokoltuğu iki gün içinde gelicxek ben sana o zman resim çekerim şimdi fiyatlarını ve ödeme şeklini yazdm özeline uygun gelirse resimde yüklerim

bizde bugün bebeklerin kıyafetlerini falan düzelttik okadar yoruldumki anlatamam ablamların abimlerin çocuklarının küçülmüşleride var hepsini topladım evde giydiriyorum iyi oluyor buarada yer minderleri alamaya karar verdik ikide puf koltuk şark köşesi gibi ama pufuduk ve renkli olucak sanrım çok rahat edicem bebek arabama nihayet kavuştum ablam anlata anlata bitiremiyor daha yolda bakalm bende beğenicemmi çok hafif ve 4 e katlanıyormuş vs... hemen soluğu sahilde alıcam :)

pitosss canım bugün ilk defa sütaşın yoğurdunu yedik efe beyle sizce bu bir adımmı inşallah gerisi gelir ya .bebek arabannın markası ne ben hiç 4 e katlanan görmemiştim ne güzel bizimkisi arabanın tüm bagajını katlıyor .birde kızlar oto koltuğu 3 tane arabanın arkasına sığmazki ne yapcaz sizler denedinizmi sığıyormu?

ayy çok sevindim edikacım senin karalı olduğuna inanınca oda pes edicek az daha sabır bugün kızıma biberon verdik kki nefret eder içmeyince mama yazık olmasın diye tahaya verdim oda istemedi okadar mutlu oldumki unutucaklar inş yavaş yavaş arabanın markasını bilmiyorumki canım daha gelmedi yarın yazarım artık valla banada tuhaf geldi hadi biz neyse dördüzü olanlar nasıl sığdırıcak :) geçen komşuyla otokoltuğu sattımızı falan konuştuk kadına dert oldu nasıl sğıcak onlar arabaya diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…