))) yorulmuyorlar canım benim evde canım çıkıyor yakalamaca oynamaktan tık yok onlarda hala daha bakıp bakıp cee diyorlar gel yakala diye ))))ondan umudu kes . onlara eğlenceli gelyor değişik şeyler yapmak dün mirzada azrayı küvette bi itti şap diye popo üstü suya düştü ama aklım çıktı ama bir kahkaha bunlarda azra gene ayağa kalkıyor o itiyor düşüyor gene kahkaha 5 kere falan sıkılmadan yaptılar dahada yapacaklardıda ben yok acır alan diye engel oldum .ay maaşallah. Bizimkiler de tuğçenin farklı cinsiyet olduğunun farkına varıyor galiba. Yan yana yatırıyorum sabahları hepsi uyanık oluyor. tuğçe elini oğlanların yüzüne atıyor, gözüne doğru saldırıyor bilinçsiz ama. Oğlanlar gülüyor. Acıttığına eminim ama ona bir değişik bakıyorlar sanki. İnşallah biran önce koştururlar da en azından yorulup daha kolay uyurlar.
evet canim drum kanama riskim var diye yazdi sigorta basta 1 saat vermisti hergün icin drumu kizdirinca drumda sigortayi aramis agzina geleni saymis benmi drum sizmi dr sunuz demis simdi günde 4 saatligine gleiyor cok iyi oldu benim icin basta tam belli olmadigi iicn simdi eksik sattlerimle 5 saatligine geliyor hergün. dogumdan sonrada mecbur veriyorlar ücüz olunca ya 6 ayligina yada 1 seneligine veriyorlar pamper ve diger firmalarda 1 yillik bedava destek veriyor cok sükür burda hersey yolunda devlet vermesede kilise bile gönderir yardimci. cok sansliyim cok sükür bu konuda burda kimsem yok ailem hep türkiyede.
kızlar ben çıkıyorum artık. Kendinize iyi bakın.
pitosss canım bugün ilk defa sütaşın yoğurdunu yedik efe beyle sizce bu bir adımmı inşallah gerisi gelir ya .bebek arabannın markası ne ben hiç 4 e katlanan görmemiştim ne güzel bizimkisi arabanın tüm bagajını katlıyor .birde kızlar oto koltuğu 3 tane arabanın arkasına sığmazki ne yapcaz sizler denedinizmi sığıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?