Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kübracım biberonu unutturmaya mı çalışıyorsun? peki süt falan nasıl vereceksin. Ne zaman kesmek gerekiyo. Hiç düşünmemişim ben bunu

elitucum düzeltiyim canım mamayı unutturmaya çalışıyorum ben meyve sularını ıhlamur komposto vs ... onları biberonla veya bardaktan veriyorum zaten gece sütüne alıştırmycam ki sabah kahvaltılarını daha güzel yapsınlar diye sütüde kahvaltıyla içerler artık gün içersindede veririm yeterli olur sanırım

edikacım arabanın markası casaul gerçekten çok hafif ama 3 e katlanıyormuş abartmış oldum :) yarın sağlıkocağına gidilkcek boy kilo takibi yapılcakmış eğer bebişler yine az kilo aldıysa oturup ağlıcam bukez yedikleri nereye gidiyor yaaa bunların

pitos canım artık bol bol gezersiniz bebek arabasıyla hayırlı olsun3 ekatlanmasıda çok iyi bence.sen merak etme almıştır onlar kilo ama artık kilo alımlarıda yavaşladı çokda dert edinme.bende sana diyorum ama benimde ödüm kopuyor tarttırmaya baya oldu tartılmayalı ve bu ara görenler kilo vermişler diyorlar çok moralim bozuluyor amaaaan boşver sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar bu devirde obezite en büyük hastalık obez olmasınlarda

bu arada gece mamasını bende kestim doktor artık sizin gibi 3 ana öğün 3 ara öğüne alıştırın gece mama vermeyin isterlerse su verin demişti zaten benimkiler hayatta mama diye ağlamazki ben kaldırıp veriyordum kesincede rahat ettiler

ya ne güzel keşke benim tahada mama istemese dün gece burnu tkanmş mamay içemiyorum diuye okadar çığlk attki eşim sakinleştirdi anca kızım hiç sevmiyor eyemen arada içer onuda kesmek kolay ne yapçam bilmem yokya bende şans yok tam gezicektim sağanak yağış verdi bu haftayaaa

dr söylüyorda benim bebeklerim daha okadar yiyemiyor çok sık ama az az yiyoruz sürekli bir yemek telaşmız var bir iki gündür bir kaseyi tamamlıyoruz şimdi bardaktan içmeyi istiyorlar ayran yapyorum onlara günde 3 öğün yeseler ne rahat ederdik pütürlü şeyleri hala sevmiyorlar benimkiler bazen bisküvi falan krıp veriyorum onu yiyorlar ama yemek oldumu ezilmiş olucak valla edikacm ben takıyorum kilo işini evet sağlıkları yerinde ama kiloda alsınlar istiyorum hatta eşimin arkadaşı bitkisel bir kür hazırlıycak onlar için kendi bebeğide prematür tabi işin uzmanları yurtdışına bile satıyorlar bitkisel kürleri bende hücre yenileyici ve hemoroid için kür kullanıyorum çok ama çok faydasını gördüm inş bebişlerimede yarar bugün gitmekten vazgeçtim ya hava çok kötü biraçıp bir kapıyor kızın sıralamnaya başladımı edika

günaydın kızlar herkeseee

elitucum wayy mesaj atmış bana aranızda hallettinizmi naptınız
kübracım bede cevap yazdım tatlım sana 9-36 olsun resimlerle özellikleri gönder piyasayla aynıysa senden alırım tatlım cevap bekliyorum ben . arabanızda hyırlı olsun bol bol gezersin artıkım seni tutabilene aşkolsun

süt işinde kızlar ben hala biberonla veriyorum sütü ama gece yatarken veriyorum ben içerkwen oğlanlar uyuyakalıyor zaten sabah kahvaltıda içecek bişey vermiyorum ben ne versemki meyve suyu içerlermi yemekle birlikte emin olamıyorum bazen köftenin yanına falan ayran yapıyoruz çok sevmiyorlar ilk önce köfteleri bitirip canları isterse sonra ayrandan bikaç yudum alıyorlar hepsi o

aa bende sana köfteyi nasıl yaptığını sorucaktım arzucum
sabah ıhlamur veya meyvesuyu iyi bencede kuru kuru yemek zor olur

günaydin kizlar
ben kizima 2 yasina kadar mamasini verdim gece hicbirsey olmaz drlar pek önermiyorlar ama mamalarda cok vitamin var, 3 yasina kadarda süt icti simdide 4 yasina girecek gece yatarken sabah kalktindada babasi süte azcik kakao koyar onuda icer kizim hala biberun kullaniyorum geceleyin ben bir zararinin olacagini düsünmüyorum.Benim kizim biberonlarin agzini kemirmekten genisletmis 1 dk da bitiriyor sütü.

kızlar biz kahvaltıya geçmedik. Başlamalı mıyız? Ne vermem gerek kahvaltı olarak.
Bu gün ilk kez patates ve havuç haşladım. Sebze çorbası yapcam fırsat bulabilirsem. Bugün acayip huysuzlar. Nasıl yapayım çorbayı.

taliacım ben bberon mamasını herşeylerine katıyorum üç çocuğun farklı zamanlarda gece mamasına kalkması çok zor sabah onlarla ilgilenmek için güç gerek ama
elitucum bence yavaşytan başla ben milupanın 7 tahıllısnız kullanıyorum şekersi olduğu için içine tuzsuz peynir zeytin pekmez tereyağı ve mama katıyorum birgün araylada yumurta sarısı az az başla bence bir iki, kaşık çorbayada zeytinyağı varsa ceviz büyüklüğünde kıyma ve bir tatlı kaşığı irmik kat onlar yoksa öylece versen bile olur

ya benimkiler bi ara sütlü pirinçli yiyolardı. Simdi yediremiyorum. Meyveli tahıllı aldım onu da yediremiyorum. Dün ilk kez şeftali blendrdan çektim püre gibi onu bile yutamadılar. Mamanın da 120 yapıyorum 4 saatte onu bile bitiremiyolar. Hoplata zıplata yarısını yediriyom. Dışarı çekip püskürtüyolar. Napcam bilmiyorum. Yemek suyu zorla akıtıyom ağızlarına. Hele bugün dün biraz uysallardı ya sürekli ağlıyolar. Hangisini kucağıma alcam şaştım valla.

elitucum başlangıç için bence kavanoz mamalarını dene hem uğrşmamış olursun hemde çoğu bebek seviyor 2 gün buzdolabında duruyor ara ara verirsin ağızlarına ilk reddetmeleri normal tabii ama sen şu kucağı unutturma işini hep erteliyorsun tatlım az daha büydüklerinde yanlız nasıl yapıcaksın ne uyutabilirsin ne iş oyuncaklarladamı oynamıyorlar

kavonoz mamalarından armutlu olanı ara ara veriyorum. Diğerlerini yemiyolar. ya sıkıysa alma haklısın ama yıkıyolar ortalığı. Ne salıncakta, na örümcekte bugün bi yerde durmuyolar. başlıycam bende onlarla ağlamaya. çok bunaldım.

şimdilik çıngırakları var. başka ne tip oyuncak almalıyım bilmiyorum ki. Erken değil mi.

canım kavanoz mamalarının bahçe sebzeleri var bebelacın onu tavsiye ederim birde bahçe meyveleri güzel hamde kıvamı yumuşak seviceklerini düşünüyorum mama tadını alsınlar diye içine azcık mamada katabilirsin
balon alsana ufak şişir ver ellerine birde renkli kağıtlar varya hediyelik yapılıyor onlarıda severler ağlıyarak seni kullanmayı öğrenicekler ben eymenden ne çektim şimdi biraz ağlamıyor inatla almıyorum öpüp bırakıyorum yoksa bunlar .çok cadı oluyorlar tatlım düşünsene kilo aldıkları ve emeklemeye başladıklarını birini sallarken öteki kaçıcak onu bırak bunu al hiç olmuyor habire söylüyorum ama senin iyiliğin için canım

tubacım bende kübraya aynen katılıyorum tek olsa bi şekilde zaten idare edersin ama 3 tane olunca bazı şeyleri mecbur öğretmek zorunda kalıyorsun ne kadar erken alıştırırsan o kadar karlı çıkarsın hep diyorumya bende ilk uyutmaya alıştırdığımda 1 hafta ağladılar şimdi hadi uyku vakti herkes odasına diyorum hepide kendi odasına koşuyor biraz kulaklarını tıkaman lazım canım yoksa olmaz .
kübracım sen normal kahvaltıya geçmedinmi hazır kahvaltılıklardanmı kullanıyorsun ben çocuklara hergün 1 tam yumurta mutlaka yediriyorum benmi fazla veriyorum anlamadım alerji falanda olmadılar bende hala devam ediyorum .
tubacım sen hazır mamalardan zorlada olsa bikaç kaşık ver ondan sonrada yavaş yavaş evde yapacağın çorbalara dön. havuç ,pirinç, patates öncelikle verebileceğin şeyler bide ben ilk başlarda yediremiyordum yemekleri hepsini yogurtlu veriyordum balığa bile yogurt katıyordum bi aralar . sırf onu seviyorlar öyle yesinler bari diye sonra yavaş yavaş azaltarak bıraktım şimdi normal yiyorlar .
kübracık ben köfteyi aynı bize yaptığım harçla yapıp bazen fırında ama çogunlukla kızartıp veriyorum .sulu köfte yapıyorum , bide kadınbudu bunları her hafta birini yaparak değiştiriyorum . şimdi ben 1 aylık liste yaptım dolabada astım hergün hangi çorbayı ve yemeği yiyecekleri yazıyor .haftada bir tavuk balık ve köfte var diğer günlerdede sebze ve bakliyat gurubu . öyle kolaylaştı beya şimdi kimse napcaz diye birbirine sormuyoer .

canım çok haklısınız. Ben de farkındayım ama yapamadım bi türlü işte. Mesela sabahtan beri tuğçe oynatıyor beni. ağlıyo ciyak ciyak. Enesi zor uyuttum o uyanacak diye mecbur alıyorum. ee eee diyo alıyım diye. uykusu olunca göğsüme kafasını koyar öyle evde geze geze uyur. ınan kıpırdamadan 15 dak. nefes sesi bile gelmeden duruyo. Cadı tam koymaya niyetleniyorum gözlerini fal taşı gibi açıyo. Yürüteçe koydum. Yorulmadı. Derken şimdi gözlerini yumdu. Bakalım kaç dakika sürecek. Oğlanları uyutmuyo cıyak cıyak. Taha çok etkileniyo. Diğer odaya geçiyoruz onla gözü kapıda. Atılıyo ona bişey oldu sanıyo. Valla ben beceremedim uykuya alıştırmayı. Şimdi bile çok yorucu oluyo.

ooff uyku bızdede problem dıgerı uyancak dıye aglatamıyorum hala pusetlerde sallaysarak uyuyolar sonra yataga alıyorum hala salonda yatıyoruz kucuk yataklarda otomatık saklamalılarda odalarında arasıra yatıyolar .........gece cok sık kalkılyolar ınş bızde alısırız yaa duzenlı uykuya......aksanm dokuzda uyuyolar sabaha kadar kakmıyolar ama ıkı saaatte bır vıyaklıyolar emzık veya mama verıp yenıden uyuyyolar sabahg altıda hepsı uyanıyooo yat kalk delı oluyorum cok zor sızler naptımız acaba gece onıkıde yenıden ıyıce yedırıp tekrar yatursam aralıksız uyusalar olurmı bulmıytorum gecede kasık mamasına alıstrmak ıstemıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…