tubacım bende kübraya aynen katılıyorum tek olsa bi şekilde zaten idare edersin ama 3 tane olunca bazı şeyleri mecbur öğretmek zorunda kalıyorsun ne kadar erken alıştırırsan o kadar karlı çıkarsın hep diyorumya bende ilk uyutmaya alıştırdığımda 1 hafta ağladılar şimdi hadi uyku vakti herkes odasına diyorum hepide kendi odasına koşuyor biraz kulaklarını tıkaman lazım canım yoksa olmaz .
kübracım sen normal kahvaltıya geçmedinmi hazır kahvaltılıklardanmı kullanıyorsun ben çocuklara hergün 1 tam yumurta mutlaka yediriyorum benmi fazla veriyorum anlamadım alerji falanda olmadılar bende hala devam ediyorum .
tubacım sen hazır mamalardan zorlada olsa bikaç kaşık ver ondan sonrada yavaş yavaş evde yapacağın çorbalara dön. havuç ,pirinç, patates öncelikle verebileceğin şeyler bide ben ilk başlarda yediremiyordum yemekleri hepsini yogurtlu veriyordum balığa bile yogurt katıyordum bi aralar . sırf onu seviyorlar öyle yesinler bari diye sonra yavaş yavaş azaltarak bıraktım şimdi normal yiyorlar .
kübracık ben köfteyi aynı bize yaptığım harçla yapıp bazen fırında ama çogunlukla kızartıp veriyorum .sulu köfte yapıyorum , bide kadınbudu bunları her hafta birini yaparak değiştiriyorum . şimdi ben 1 aylık liste yaptım dolabada astım hergün hangi çorbayı ve yemeği yiyecekleri yazıyor .haftada bir tavuk balık ve köfte var diğer günlerdede sebze ve bakliyat gurubu . öyle kolaylaştı beya şimdi kimse napcaz diye birbirine sormuyoer .