Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arzucum bende normal kahvaltı yaptırıyorum aslında ama bu aralar diş sıkıntısı birde tahanın rahatsızlığıydı derken normale döndük benimkiler patates kızartması melemen falan seviyorlar bazen onları bile yapıyorum yumurta dokunmasada dr bana sıcaklarda gün aşırı karaciğeri yorma dedi ondan öyle veriyorum bir yumurtayı hiç bitirmediler daha ama pekmezi zeytini seviyorlar
çok akıllıca ya arzu hiç aklıma gelmemişti bende hemen bir liste yapıp buzdolabımıa asıcam altınada arzu hanımdan alıntı yazıyım :) köfteyi ızgara olarak veriyim ilk başlarda sonra olmadı sulu kızartma veriyim dimi bende şu ev işi halledilse başlıycam sallamamaya şimdi gerginim ev böyle diye
bugün gezdim valla çokta yoruldum eymeninde burnu akmaya başladı şimdi oyy biri düzeliyor biri hasta oluyor ya
birde bişey sorucam benim kızımın boyu 66 cm sizce çokmu kısa bugün biri imalı bir şekilde boy takibi yaptır kızına dedi moralim bozuldu çok

muallimcim gece yatmadan muhallebi yediriyormusun bende anca anca rahat ettim bir iki kez kalkıyorlar ama muhallebiyi iyice acıkıp yiyorlar birer kase anca öyle tok tutuyor gece kaldırıp kaşık maması verirsen alışırlar daha zorlanırsın bence

bizde erken kalktık tubişim zaten gece taha yine çığlık çığlığa ayaktaydı burun akıntısı ve öksürük var eymenle ikisinde sanırım kendi dr gitmeden düzelmiycekler okadar uykum varki anlatmam sabah kahvaltısını bile zor hazırladım daha onlara yemek yapıcam ve hiç halim yok

günaydın şekerler ..
kübracım işine yarasa ne ala tatlım benimkide bitti ay yeni listeye geçiyorum . bendemi acaba gün aşırı versem bu seferde kahvaltıda başka ne altarnatif olur bilemedim gerçi rada çizleme falan yapıyor annemler ama aklınızda başka değişik şeyler varmı .
benimkilerde gece mama istiyorlardı kızlar 250 yapıyordum ben öyle tekrar uyuyorlardı sonra yavaş yavaş ölçek azaltmaya başladım 250 5 koydum 2 gün sonra 4 sonra 3 derken nerdeyse su kıvamına geldi öylelikle istemez oldular belki işe yarar deneyebilirsiniz .
şeker koltuklara bakabildinizmi

kübracım bide milletin lafına bakma kuşum çocukları en çok doktor gören biziz çok ters bişey olsa söylemezlermi çokda kısa gelmedi bana 16 aylık benimkiler 80 cm olmuş bana göre kısa ama doktor yaşıtlarından uzun demiş . boşver sen onları dinleme

ya hafta sonu banyo yaptık çocukları eşimle. O günden beri burunları tıkalı. Akmıyo ama sürekli damla ile açmaya çalışıyorum. Damla da kısa süreli işe yarıyor.

elitucum damladan başka bi çarede yokki bikerede aynur soan demişti kışın ben onu bile yaptım valla o kadar bıkmıştıkki artık burun akıntısından

valla ben kahvaltı yapamıyom. Öğle yemeği zaten yiyemiyom. Kendimi unuttum artık. Midem çok kıyılınca bisküvi ya da benzeri bişey atıyom o kadar. Kendime hiç bakamıyorum.

tubacım kendini o kadar salma hayatım çocukalarına sen lazımsın en azından böyle düşünüp yemeye çalış hastalanırsan daha kötü olur .

canım öyle de ben yetişemiyorum galiba. Nasıl oluyo anlamıyorum. lavaboya bile gidemiyorum. Biraz fazla sımarttık çocukları galiba ondan.

arzucum sendede ne değişikj fikirler var ama benim tahaya biberonla ne versem içiyor ekşi tuzlu sulu farketmez yeterki biberon olsun az daha saberediyorum sonra bir hal çaresine bakıcaz tatlım koltuklar bize gelenler kilo olarak ufakmış diğerlerini anca 2 hafta sonraya falan bakabilir dediler bende sana mahçup oldum
kahvaltı dünyası var canım bizim burda değişik marmelat ve reçeller alıyoruz azar azar kaşar peyniri süzme yoğurt ekşime tereyağı bal alabilirsin sütün içine katılan nesquik veya daha değişik ay neydi adları sütte eriyor hani yulafmı hani paketlerde var onlardan verebilirsin hamur kızart benimkiler çok seviyor şimdilik bukadarı geldi aklıma :)

tubişim benim ilk zamanlarım gibisin eşim gelsede su içsem yemek yesem diye beklerdim ama biranda hem aşırı zayıfladım hemde hasta oldum şimdi daha rahatım amas kendime bakıyorum hem bebişlere böyle daha faydalı oluyorum bensizde oyun oynabileceklerini zaman geçireceklerini öğrenmeye başladılar

ya pıtos kızartma nasıl yıyolar ya erken degıolmı ..........makatrna pılav sankı bana erken gelıyo.........benımkıler suan puturlu bısety yemıyo zamanla yerler galıba......duzeltılmış altı ay bıtcek dıla cok huysuz elı hep agzında ne zaman cıkıcak bu dışleroı ya ..jel suruyorum ama nafıle gece dortte ayaga kalktı aglıyoo napsam susmadı ya ....herkes nasıl ........opt

pıtos yatmadan muhallebı yıyolşar gece ıçın olan mamalardan ama benımkıler dokuxcda uyuyo erken sanırım ve bı daha kalmıyolar ama cok sık mıkırdanıyolar .......belkıde uyku saatlerını on bır onıkıye cekmem gerek..........bazen bırı uyanıyoo nadırde olsa dıla cok mızmız bu aralar.........ok hareketlıler.........donmeler basladı.......yedırırken artık ellerı ayakları duermuyo zor yedırıyorum ...........ellerı agzında hepsının........bı otursalkar sızınkıler ne zanman otutrdu

kübracım aşkol tatlım mahcupluk ne demek ne zaman habr verirsen hiç önemli değil tatlım bekliyorum ben sorun yok . tatlım çocuklar o aylarda su içmekten heleki gece uyanıp suyle karşılaşmaktan çok haz etmiyor o yüzden yavaş yavaş kestiler zaten .( kahvaltıda yumurta kesin veriyorum , domates salatalık kaşar beyaz peynir reçel yada çukulata zeytin)bunlar kesin oluyor kahvaltıda bazen patates kızartması , sigara böreği ekliyorum değiştirerek hamuru normalde yiyorlar ama kahvaltıda denemedim onuda deniyim .y.zeytini kimse yemedi , kayısı verdim sabahları onuda yemediler bende standart takılıyorum .
muallimcim uyku saatlerini hiç elleme normal saatte yatıırıyorsun sonra çok ararsın biraz daha zaman geçsin düzenli uyurlarsa gece uykularını bölmemeye başlarlar .11 de 12 yatan çocucğun çok sağlıklı uyuduğunu düşünmüyorum ben uyumuyosa o başka tabide bile bilede çekme bence

ınş canım ...........afıyet ols senın bebışlere........ınş bızde yparız böle kahvaltı .......trısa nasıl buyudukce dahamı kolay olucak hersey ......

ınş canım ...........afıyet ols senın bebışlere........ınş bızde yparız böle kahvaltı .......trısa nasıl buyudukce dahamı kolay olucak hersey ......

valla tatlım bilemedimki dahamı kolay dahamı zor . kendi kendilerinie daha çok oynuyorlar en kolay yanı bu . şimdi ben artık kahvaltılarına tabağa koyuyorum kendileri yiyorlar yerlerse ne ala ama yemezlerse kımıladaman yedirdiğim günleri özlüyorum ))) kendi kendilerine koşup oynuyorlar ama düştüklerinde emeklemede kalsalardı diyorum . ama genede eskisine nazaran daha keyifli

muallimcim ben veriyorum valla çokta seviyorlar zaten bir bebk nekadar kızrtma yiyebilirki damak tatları zenginleşsin maksat valla benimkiler 8 aylık falan olunca desteksiz oturdular ama dahamı kolay oldu hayır çünkü asla oturmuyorlar mama sandalyesinde bile zaptademiyorum herkes bir yana kaçıyor ve yemeklerin çoğu yerlerde hele sıralama ve emekleme başladımı iş daha zorlaşıyor hangisini zapdeticeğimi kolluycağımı şaşırdım çok moral bozucu bir yazı oldu ama öyle canım

buarada grip kapımıza dayandı salya sümük gidiyoruz inş kızıma geçmez okadar dikkat ediyoruz yinede hastalar mafoldumben

arzucum benimkiler 16 aylık oldu yazmışsın cetvelinde 14 aylık gözüküyor düzeltilmiş yaşına göremi yaptın cetveli hımm iyi sanırım kızımın boyu demek o aylarda benimkide 80 cm falan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…