Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arzucum benimkiler 16 aylık oldu yazmışsın cetvelinde 14 aylık gözüküyor düzeltilmiş yaşına göremi yaptın cetveli hımm iyi sanırım kızımın boyu demek o aylarda benimkide 80 cm falan olur

tatlım ben hala düzeltişmiş yaş ne anlamadım 1 yaş 4 ay diyo cetvel 16 işte )))) kız ya bana anlat düzeltilmiş yaş ne yada tatile falan çık)))

tria canım geçmişi okuyordum yeni gördüm. iyiyim canım sen nasılsın. sizlerden çok şey öğreniyorum o yüzden paylaşımlarınızı okumak çok hoşuma gidiyor..

Muallim canım bir yazında saat 11 e mi alsam demişsin uyku saatlerini. kıs delirdin mi sen. ben 9 a almak için neler yapıyorum 11 den önce uyumuyolar. ve benim pilim bitmiş oluyor. ne özel hayat ne kendine vakit ayırabilme nede eşinle iki kelamlık hal kalmıyor. o yüzden dokunma canım. genelde biberonu bıraktırmak için tria nında dediği gibi gece su verilmesini öneriyor doktorlar. ben gece kalktığımda mama veriyorsam ikincide ılık su veriyorum. azcuk içip tekrar uyuyorlar. b,zimkilerin hala uykuları oturmadı. heleki yarenim çok fena. vampir gibi yavrucak.

tria canım geçmişi okuyordum yeni gördüm. iyiyim canım sen nasılsın. sizlerden çok şey öğreniyorum o yüzden paylaşımlarınızı okumak çok hoşuma gidiyor..

)))valla bende arada sizinkileri didikliyorum sonuçta hepimizin paydaları 1 den fazla minikle uğraşmak . bende benim böceklerle uğraşıyorum yaramazlık gırla gidiyor

arzu ne tatlı kısssın sen haaa :) bizim bebeler erken doğduya diyelimki seninkiler şuan bir yaşında ama iki ay erken doğdular şimdiki yaşı bir ama düzeltilmiş yaşları 10 aylık diyorsun bu yanii bebklerin gelişimi takip etmekte iyi oluyor şahsen bizimkilerin maşallahı var
wavy çok öslemişiz seni arada uğra yaaa bu ılık su işi beni cezbetmeye başladı şu bebişler iyileşsin hemencik deniyim işe yararsa öpücem sizi :)

pıtos canım ya sagol ıcım acıldı yanı..........ooyy oyy ınş ıyı olutr ama haklısındur durak bılmıcekler ..........trıa ınşş ıyı olutr sen normal vakıtte dogurdun ya duzeltılmışı kullanmıyoon galıba erken dogunca bız kullanıyoruz ıkı yasına dek...........wavyyyyyyyy sagol canım dedıgın gıbı uyuusunlar erkenden demı...........opt sızı kızlar.........benım kuzular yıkandı ıkısı uytuyoo bırı ınatlastı...........ve kucak ıstıyolar ela dılayı kucama alınca aglıyoo ya kıskkanıyoo sımfdıden

kızlar az önce çok kötü bişey oldu. Tuğçenin altını değiştircektim. kucağımdaydı. Tahayı da kanepe açık şekilde ortasına yatırdı. Çok kısa sürede küt bi ses. Arkama bi döndüm ki yerde. Nasıl ağlıyo. O ağlar ben ağlar. Bişey olmamıştır inşallah. Şişlik falan yok ama.

canım çok geçmişolsun sabah aynı şeyi biz yaşadık akşam eymen çok ağlayınca yanıma aldım eşimde tahayla yattı kalktım beşiği yatağımızın yanına çektim sonra etrafına yastık koydum ve içim rahat etmeyince yorgan dayadım nasıl başardıysa emekleyerek çekkyattan düşmüş okadar korktukki onun ağlamasına dilimi yutucaktım ufak bişey hisssedersem götürücem ben şuan iyi şükür

ya hafta sonu banyo yaptık çocukları eşimle. O günden beri burunları tıkalı. Akmıyo ama sürekli damla ile açmaya çalışıyorum. Damla da kısa süreli işe yarıyor.

canım sprey şeklinde olanları var onlar daha çok işe yarıyor damladan !!!

elitucum damladan başka bi çarede yokki bikerede aynur soan demişti kışın ben onu bile yaptım valla o kadar bıkmıştıkki artık burun akıntısından

ayy soğanı bende denedim aynur aklıma geliyor işe yarıyo ama acayipp kokuyorr yaaa sempatiksalakcinni

canım bunu öğrendiğim iyi oldu. Devam ederse bi de ondan alırız artık.
kübracım size de çok geçmiş olsun. Uyutmaya da korktum. Düştükten 1 saat geçti uyku bunalttı. Mızırdanmaya başladı. Çaresiz uyuttum. Allaha emanetler. Bizde de başladı hareketlilik. Daha dikkatli olmam gerekecek.

kızlar geçmiş olsun düşen bebişlere çok küçükken burakta düşmüştü ama allahtan birşey olmadı.. hatta onur 11 aylıkken merdivenlerden emekleyerek düştü eğer büyük bir insan düşse kesin biryerleri kırılır ama bebişleri melekler koruyor kızlar...hatta 1 yaşlarını geçmişlerdi ben birine yemek yedirirken diğer ikisi 5 çekmeceli şifoniyeri üzerlerine düşürdüler korkudan bayılıcaktım allahtan rabbim korudu birşey yok kızlar korkmayın tedbirli olmakta fayda var ama olan oluyor bazen

bizim taha diğelerine göre daha az hareketli. Şok oldum onu öyle görünce ve ödüm patladı bişey oldu diye. Gerçekten de melekler koruyo. Bi ara da bu elektrikli salıncaktan Enes aşağı kaymış bir anda çığlığı basmıştı. Artık ona koyduğum zaman kemerini bağlıyorum. Ama bu da bana ders oldu kanepeye koyunca da önüne sandalye koymak gerekiyomuş demek ki.

sağolun kızlar dediğiniz doğru ama okadar tedbir aldığım halde nasıl oldu hala aklım almıyor gözüm hep üzerlerinde ama işte kaza geliyorum demez bizim evdede kaza zede eymen ya çok yaramaz yada gerçekten tam bir kazazede rabbim bir daha göstermesin inş

muallimcim ydumu pranseslerin benim taha uyumamakta ısrarlı bu akşam eşime sepetleyip kaçtım
wavyyy ordamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…