Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

günaydın kızlar. Ben zombi gibiyim. Dün gece uyku sorun oldu yine. Taha tam uyuyucaktı diğerleri ağladıkca defalarca daldı-uyandı. Sonra onlar uyudu. Taha uykuya geçemedi. Evin içinde gez gez... Sabah da yine tuğçe mahallenin horozundan önce 5 de kalktı. Gözlerini açamıyo ama cırlayarak uykusunu açmaya çalışıyo. Sonunda oğlanları da uyardı. Muradına erdi. Ben darmadağın. Hergün 5 de kalkıyo öğlen de uyumuyo. O yüzden de hep huysuz. Nasıl düzene gircek işin içinden çıkamadım.

eitu canım aynı sorun bendede var nerdeyse yaşına varcaz hala yok dzen falan. ben beceremedim sanırım bu uyku olayını. gece 5 te kafamı yastığa koyabildim. ama 7.30 a kadar ıngır mıngırdılar ne oluyor anlamıyorum.2 gün düzeliyolarsa 1 hafta darma duman ediyolar beni( neysee. aa bu arada günaydın herkese..

tali ben kullanmadım. Karın ister istemez fazla büyüyor ama normaldir üç bebek. Bence yerleri zaten sıkışık bebekleri bir de korse kullanıp sıkmaya strese sokmaya hiç gerek yok. Doğumdan sonra da dikiş yerlerim uzun bi süre sızladığı için 1-2 kez anca taktım korse.

korse altta oluyor göbegi sarmiyor beli tutsun diye benim belim cok agriyorda Allahtan ebe ayarlsadim sali günü gelecek tanisacagiz ona aldiririm.

elitucum evet bugün hava çok güzel gezmeyi planlıyorum ama bir aksilik çıkıcak diyede ödüm kopuyor annem kızımı ananeme götürdü eşimde eymene bakıcak bende tahayla gezicem ama inş tabi sen nasılsın bebişler nasıl
tali_tan ben bir ara düşünmüştümki dr hep yatıcaksın deyince almaktan vazgeçtim sana yatak istirahati vermedimi ben sadce wc ye gidip geldim birde arabayla yatarak kısa mesafelere gittim birde senin bir kızın daha varmış allah bağışlasın bu bücürlere spotan mı hamile kaldın

evet canm bende yatiyorum ama iki hafta daha yatacaksin dedi ama smdi daha rahat hareket edebiliyorum cok sükür, belimi tutsun diye alayim dedim, hamileleiginizde baska birsey kullandinizmi ise yarayacak herhangi birsey.

iyi pazarlar. tali ben de sürekli yattım. ışe yarayacak bişey var mıydı sadece istirahatti benim için. Kübracım ohh gezin ne güzel. Ben de Dün akşam üzeri taha ile parka çıktım. Bi yarım saat gezdik. Diğerlerine babaları baktı. Arada biz de yapıyoruz öyle şeyler.

yaa bizde gezecektik hava kötüü yaaaa şansaaa bak evde kaldık yineee hafta sonu oldumu hava bozuyorr Çok üzgünüm çoook

tali tan korse kullanmadım bende düşünmüştüm doktorum kabul etmedi zaten bende yattım son aylarda :)

Tecrübeli annelere sorum olucak !

benim mızmız bebişim yerde sürünerek gitmesini biliyor ama yapmıyor diğer kardeşleri evin içinde sürünüp heryere gitmeye çalışıyorlar ama küçüğüm yapmıyor biliyor ama o dolaşmıyor yaa diğerleri evde karıştırmadık yer bırakmayacak gibiler heryere ulaşma istekleri herşeyleri elleriyle inceleme isteği var bunda yok anormal bir durummuu ? yada bebeklerinizden böyle olanlar varmıydı !

nilcim sürünerek dedeiğin emeklemenin bir çeşidinden bahsediyorsun sanırım benimkızım 10 aylık gece pervane gibi dönüyor ama gündüz dönmüyor diye deli oldum biliyorsun çocuk gelişimine götürücektim dr gerek yok deyip engellediki şükür şimdi dönüyor düşünki nerde kaldı emeklemek bence her bebeğin gelişimi daha farklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben benim tahada emeklemek üzere şahsen o kolay yolu buldu döne döne her odayı geziyor :)

bugün okadar gezdimki anlatamam ayaklarımın acısından yatakları açmaya halim kalmadı bebişlerde ayrı komaya girdiler tahanın huysuzluğu üzerindeydi biraz mama istiyor iştahı kesildi biraz bende süt verdim bildiğimiz halis mulis inek sütü oyy eymen elinden kaptı sanki kıtlıktan çıkmış gibi içtiler yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum süte yarında sağlıkocağına gidicez bakalım kalkabilirsem bu yorgunlukla

talia ben rahimin güçlenmesi için ananas suyu içer ayaklarıı uzatır yatardım onun dışında dr da bişey önermedi bana ama senin birde kızın var dinlenebiliyormusun bilmem

selam kızlaR bazen selam verıpo kacıyoom ya benım prensesler uyanır dıyee...............ohh uyuttum bu aksanm ........ıkı gecedır arkasadasa gıttık ama evım daha rahat benımkıler yadırgıyoo ya baska evı ........dıla dıs cıkarıcak sanırımm cok huysuz ...........elıtu gecmış ols dıkat et canım benımkılerde cok donuyoartık ıyı gecelerrr

kübüşüm evet ya her bebişin gelişimi farklı benimkiler emeklemiyor sürünüyor komando gibi biz sürekli yapamayız o hareketleri ama evin her tarafını gezmeye başladılar ve ben bundan çok memnunum herşey yolunda diyerek seviniyorum haklısın bakalım biraz daha zaman lazım demekkiii

kızlar ben bişey sorcam. Benim Tahanın ayak tırnakları dipten normal değil de üste doğru uzuyor. Kesince tırnak kalmıyor. Takılıyo çorap giyerken. Acıyo mudur bilmem. Dr.a gittiğimde sordum. Olabilir dedi. Ama nasıl düzelcek bilmiyorum. Böyle bişeyle karşılaştınız mı?

nilcim benim eymende öyle sürünerek emekliyor her bebek kendi stilini oluştuıruyor işte :) bu şekilde kasları daha güçleniyor bence yakında tırmanıcaklardır heryere maşallah diyelim kuzulara
elitucum tam olarak ne demek istediğini anlayamadım tatlım ya nasıl tırnak kalmıyor kısamı tırnağı yoksa kopuyormu hemen demek istedin tırnak kırılmanın sebebinin çinko eksikliğinden olduğunu biliyorum ama bebeklerdede durum aynımı onu bilmiyorum canım yumuşak bir yapıya sahip daha tırnakları ondan olabilir tabi
muallimcim allah kolaylık versin benimde tahnın bir dişi çıkamadı gitti salyası çok akıyor huysuz ama patlamadı işte kızım 4. çıkardı eymenin 2 alt dişi birde üstte bir tane çıkmak üzere

canım çıkan tırnak dipten yukarı doğru bakıyor. Normal tırnak ayağa paralel uzar ya. Bizimki dik uzuyo. Nasıl anlatıyım bilemedim. Yumuşak da değil artık. Takılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…