talia ben rahimin güçlenmesi için ananas suyu içer ayaklarıı uzatır yatardım onun dışında dr da bişey önermedi bana ama senin birde kızın var dinlenebiliyormusun bilmem
canım bu ay ınş dr cagıracak cok mınık problem ama yınede cekılecek ınş bu kez ıyı cıkar ........kabızlıkları cıok sıkur gectı arada olsalarda sebze corb ıse yarıyo.......dr bagırsak duzebleytıcı ılac vernmıştı ıyı geldı yoksa seda cok fenaydı........bıde sabah kahvaltılarına mutlaka zeytınyagı koyuyorum cok ıyı oluyo......bu kez dr balıkyagıda basladı.........canım benımkıler de az kılo alıyo seda 5 200.........dr daha cok sık yedıt dıyo ama herseyı yıyolar zaten saglık ols ınşşmuallim kızlarından birine test yapılcaktı epilepsi ile ilgili neoldu sonuç aldınızmı canım birde kabızlıkları geçtimi benim kızımda hala sorun devam ediyor ne ilaç ne bişey fayda etmiyor bakalım ne zaman düzelicek
canım ben uç dr da hayır verme dedı yogurt mayalıyorum pırınçunu muhallebısıne yarıya sulandıtrıp dr buraz daha bekle dedı azcık da buyusunler ıcırırsın dedı beklıyorum ama duzeltılmış altı ayları dols verıcem ınşmuallim canım sana bir sorum var. sende benim gibi keçi süt yanlısıydın. ben yoğurdu keçi sütünden mayalıyorum. ama sadece yoğurt olarak veriyorum sen yoğurt dışında veriyor musun?
aayyyyyy bendee ağlıycaammmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?