Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

talia ben rahimin güçlenmesi için ananas suyu içer ayaklarıı uzatır yatardım onun dışında dr da bişey önermedi bana ama senin birde kızın var dinlenebiliyormusun bilmem

kac haftalkken dogum yaptin canim zarari yok yani ananas suyunun. mide bulantin falan varmiydi kac haftalikken bitti birde karniniz agriyormuydu? benimki devamli agriyor.

tali benim de ağrıyordu. Özellikle kasık ağrılarım hep oldu. Ananas suyunu ben de transferden sonra içmiştim. Sonuç öğrenene kadar.

tubişim aslında gözümde canlandı ama tam olarak görmediğim için yorumda yapamıycam zamanla düzelir sanırım şimdilik takılmaması için ince merserize çorap giydir bence hem terletmez hemde takılmasını önler

tali 33+3 te doğum yaptım ben hiç mide bulantım olmadı ama okadar karnım ağrırıdıki ilk hamile kaldım karnım ağrıdı taki doğum yapana kadar ve aynı regli ağrısı gibiydi benim rahim genişledikçe bu karın ağrılardı normal diyordu dr senin bulantın varmı kan şekerinde düşüyor olabilir çoğul gebeliklerde şeker biraz oynuyor aşağı yukarı
bende bugün gezdim yine önce sağlıkocağına gittik taha bugünüde bana zehir etti sağolsun okadar usluyduki şimdi yaptıklarına inanamıyorum şu diş çıksada rahat etsek

muallim kızlarından birine test yapılcaktı epilepsi ile ilgili neoldu sonuç aldınızmı canım birde kabızlıkları geçtimi benim kızımda hala sorun devam ediyor ne ilaç ne bişey fayda etmiyor bakalım ne zaman düzelicek

buarada benim kızım 6800 taha 7300 eymen 7800 olmuş niye az kilo alıyorlar fenalık geldi herkes iyi çocukları rahat bırak diyor ama ben tatmin olmuyorum nedense delikafadulden cumaretsi dr gidicez ara kontrol zamanı geldi çünkü bakalım o ne diyicek

muallim canım sana bir sorum var. sende benim gibi keçi süt yanlısıydın. ben yoğurdu keçi sütünden mayalıyorum. ama sadece yoğurt olarak veriyorum sen yoğurt dışında veriyor musun?

Kızlar bugün acayip curcunaydı evin içi. Ağlayan zırlayan mama yemeyen. Pilim bitti. Şimdi ortalık azıcık duruldu derkennnnn biri uyanıyo. Öğlen sinirden ağladım susturamadım hiçbirini. Eşim öğle arası geldi gitti. Diş falan mı çıkaracaklar acaba görünürde bişey yok ama. Salyaları akıyo. Bu kadar mızmızlık huysuzlık ondan mı acaba.

kızlarr bugun bende delirdimmmmm hepsi birden ağlıyor biri ağlıyor diğerleri ona bakarak ağlıyor ya halbuki ağlıyanı rahat bırakıyorum kucağa almıyorum herşeyi ağlayarak yapmasınlar diye ama bu dişlerr geliyor heraldeee

----------------------------------------------------------------------------------

kübüşüm canım artık bu fikri kafandan atarmısın sağlıklılar çok şükür buı aylardan sonra kilo almamaları normal çok hareketliler benimkilerde almıyor bu gidişle eriyecekler hiç durmuyorlar bir tanesi duruyor oda oldugu yerde sürekli ağlamaklı işte oda beni çok yoruyor ağlaması kardeşi değse ağlıyor azcık bi yerini bişey değse ağlıyor

ya ne oldu bu bebişlere sözleşmişler gibi yeminle annemle çıldırdık artık bıraktık ağlasınlar diye amann kıyamet koptu ne istedikleri belli değil eve kadın çağırıcaz ama bir yerleştirmedikki herşey heryerde benimde pilim bitti resmen ve ortada yapılmış hiçbirşey yok
nilcim benim kızımda aynı ayağına biri değse basıyor çığlığı oda yeni bişey öğrendi oturuken poposunu kaldırıyor havaya öne doğru eğilip acaba yürümek içinmi yapıyor emekleme pozisyonuna mı geçicek anlamadım bugün hep dilimde allahım sabır ver oldu şimdi uyudular nasıl olduysa ama düzensiz bir vakkitte uyudular bugece işleri kolaylarım diyordu oda olmuycak anlaşılan

nilcim doğru diyorsun okadar hareketlilerki anlatamam en durgunu kızım derken sabah kalktık çocuk sanki panasonik pil yuttu hiçbiryeri durmuyor birde ben şarkı söyleyince hepsi oynuyor bukadar sevmesek çekilcek şey değil ya soldan soldan gelirdi bana şimdi dörtbir yanımdan geliyorlarrr :)

Ben de çıldırdım bugün. Bizim kızda o pilden yutmuş bitmiyor da maaşallah. Enes bu ara iyice kıskançlık krizine girdi. Tahaya yattığı yerden bir tepti. Çocuk kıyameti kopardı ağlaya ağlaya.

alsanaalsanasmile tubişim ne oluyorsa senin bu tahaya oluyor benim tahamda öyleydi okadar masum sessiz ağladığını duyunca şaşırırdık bir balonla saatlerce oynardı ama şu birhaftadır bişeyler oldu resmen değişti çocuk ya hep ağlıyor uyumuyor yemek yerken ayrı dert diş diye avutuyorum kendimiki umarım öyledir yoksa yandım valla

canım bu ay ınş dr cagıracak cok mınık problem ama yınede cekılecek ınş bu kez ıyı cıkar ........kabızlıkları cıok sıkur gectı arada olsalarda sebze corb ıse yarıyo.......dr bagırsak duzebleytıcı ılac vernmıştı ıyı geldı yoksa seda cok fenaydı........bıde sabah kahvaltılarına mutlaka zeytınyagı koyuyorum cok ıyı oluyo......bu kez dr balıkyagıda basladı.........canım benımkıler de az kılo alıyo seda 5 200.........dr daha cok sık yedıt dıyo ama herseyı yıyolar zaten saglık ols ınşş

muallim canım sana bir sorum var. sende benim gibi keçi süt yanlısıydın. ben yoğurdu keçi sütünden mayalıyorum. ama sadece yoğurt olarak veriyorum sen yoğurt dışında veriyor musun?
canım ben uç dr da hayır verme dedı yogurt mayalıyorum pırınçunu muhallebısıne yarıya sulandıtrıp dr buraz daha bekle dedı azcık da buyusunler ıcırırsın dedı beklıyorum ama duzeltılmış altı ayları dols verıcem ınş

aayyyyyy bendee ağlıycaammmmmmmmmmmmmmmmm

oyy bende canım ya hele aksamları yanı suan hep bırlıkte aglıyolar sekızde uyuytmaya baslıyom az kaldı oyyyyyyyyyyyy anam oyyyyyyyyyyy

muallimcim inş dediğin gibi sonuç iyi çıkar
valla ben şaşırdım artık dr bana az ama tabağı büyüt dedi benimkilerde tam tersi sık ama az yiyorlar bence birazda bünye meselesi canım benimkilerde şükür hiçbirşey seçmiyorlar buarada bende keçisütünü kestim zamanla kabızlığı arttıyor ben kızıma neler yaptıysam fayda etmedi heh düzeldi diyoruz sonuç gene aynı ilaçta kullandık fayda yok
desenize hep beraber ağlıyoruz diye zamanla ağlamaları daha çoğaldı herşeye ağlar oldu benimkiler ilgilenmiyim alışmasınlar diyorum işin içinden çıkılmıyorki nayapmalı ne etmeli bilemedim ya

Ben de haftada bir falan keçi sütü veriyorum. ıçine biraz meyveli kavonoz mamalarından katıyorum. Yoğurt zaten yemiyorlar. 2 kez yaptım beğendiremedim. Tuğçe devam mamasından başka bişey yemiyor. Damak da yarık olduğu için korkuyorum vermeye de. Dün kiraz suyu bikaç kaşık yesin diye zorla akıttım ağzına kıyameti kopardı. Yaşına girdiğinde damağı dikilecek. O zamana kadar bişey veremiycem diye korkuyorum. Sonrasında nasıl alışacak. Sadece mama yeterli olacak mı? Mamayı da zaten biberonla hazırlayıp kaşıkla veriyorum. Epey zor oluyor yemesi.
Muallim sen sebze çorbasını nasıl yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…